#Sakar İnsanların başına gelen olaylar

Zayıflama uğruna hacizlik oldu! 02:14

Zayıflama uğruna hacizlik oldu!

ZAYIFLAMAK İSTERKEN HACİZLİK OLDU. İSTANBUL ŞİRİNEVLER'DE BİR GÜZELLİK MERKEZİNDEN ZAYIFLAMA PAKETİ ALAN KADININ BAŞINA GELMEYEN KALMADI. İDDİAYA GÖRE KULLANMADIĞI PAKET YÜZÜNDEN BORCU KATLANDI DA KATLANDI...

İstiridye Mantar Sote Tarifi  Sote Nasıl Yapılır 02:24

İstiridye Mantar Sote Tarifi Sote Nasıl Yapılır

Mantar sote nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay ve nefis bir tada sahip olan istiridye mantarları zeytinyağı ile soteliyoruz. Genellikle mantar sote tavukla yapılıyor. Fakat bizim tar..

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi 02:26

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi

Konu: Uzun boylu olmak çoğu insanın istediği bir özelliktir. Ancak 2 meter 5 santim boyundaki Amerikalı Haleigh Hampton için uzun boyu, hayatının pek çok alanında dezavantajlar da getirmiş. 25 yaşındaki Haleigh bir kaç..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dolandırıcılar yaşlı kadını hedef aldı! 02:06

Dolandırıcılar yaşlı kadını hedef aldı!

DOLANDIRICILARIN, YANKESİCİLERİN HEDEFİNDE BU ARALAR HEP YAŞLI İNSANLARIMIZ VAR..ONUN İÇİN NE OLUR KANMAYIN, İNANMAYIN..BU SEFER DE SENİ EMEKLİ YAPACAĞIZ, HASTANEYE GÖTÜRECEĞİZ DEDİLER. BİNBİR YALANLA CEBİNDEKİ TÜM PARAY..

''Özel görüntü'' davasında karar 01:27

''Özel görüntü'' davasında karar

5 AY EVLİ KALDIĞI ESKİ KOCASININ, ÖZEL GÖRÜNTÜLERİNİ WHATSAPP GRUPLARINDA YAYDIĞINI ÖĞRENİNCE DÜNYASI BAŞINA YIKILMIŞTI. GENÇ KADININ ESKİ EŞİNE AÇTIĞI DAVADA KARAR ÇIKTI..

Başına dolap düştü hafızasını kaybetti 02:54

Başına dolap düştü hafızasını kaybetti

GENÇ ADAM YA DA KADIN BİR KAZA GEÇİRİR. HAFIZASINI KAYBEDER. HAYATINDAKİ HERKES ARTIK ONUN İÇİN BİR YABANCIDIR. FİLMLERDE SIKÇA KARŞIMIZA ÇIKAN BU OLAY ORÇUN PARLAKALTUN'UN BAŞINA GELDİ. BİR KAZA SONRASI, 7 YILI BELLEĞİN..

Velayet davası başladı! 02:22

Velayet davası başladı!

ÜNLÜ OYUNCU ÖZCAN DENİZ’İN, 3 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARININ VELAYETİNİ ALMAK İÇİN AÇTIĞI DAVADA ESKİ EŞİ FEYZA AKTAN İFADE VERDİ... BASINA KAPALI GERÇEKLEŞEN DURUŞMA SONRASI, FEYZA AKTAN SADECE, OĞLUMUN BENDE KALMASI İÇİN BURA..

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canlı Yayında Taraftar Tarafından Öpülen Kolombiyalı Muhabir 00:16

Canlı Yayında Taraftar Tarafından Öpülen Kolombiyalı Muhabir

Dünya Kupası için Rusya'da röportajlar yapan muhabir, bir taraftarın canlı yayın sırasında kendisini öpmesiyle neye uğradığını şaşırdı. Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası tüm heyecanıyla devam ederken, bir muhabirin b..

  • JET TV tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ünlü oyuncu 'zayıflama çayı' mağduru 02:17

Ünlü oyuncu 'zayıflama çayı' mağduru

PİYASA, SÖZDE ZAYIFLAMA ÇAYLARIYLA DOLU... YALAN YANLIŞ BİLGİLERLE, SAHTE FOTOĞRAFLAR, VİDEOLARLA MÜŞTERİ AVLIYORLAR... BUNUN İÇİN DE KİLO VERMİŞ ÜNLÜLERİ KULLANIYORLAR... SON KURBAN, 142 KİLODAN 75'E DÜŞEN OYUNCU ÜMİT E..

Esnaftan Altın Uyarısı -Panik Yapmayın 01:37

Esnaftan Altın Uyarısı -Panik Yapmayın

Altın yatırımcıları ekran başına... Uzmanlar son günlerde düşüşe geçen altınla ilgili altın yatırımcısına ''panik yapmayın'' uyarısında bulundu...

Şehadet tazminatını kaptırdı 01:39

Şehadet tazminatını kaptırdı

UTANMADILAR SIKILMADILAR VE SONUNDA BUNU DA YAPTILAR..ŞEHİT EŞİNİ DOLANDIRDILAR..ŞEHİT EŞİNİN TAZMİNATIYLA OĞLUNA BİR EV VE DÜKKAN ALMAK İSTEDİ… TESLİMAT ZAMANI GELDİĞİNDE BAŞINA GELENİ ANLADI... AMA ÇOK GEÇ KALMIŞTI...

Kerem Bürsin ödül törenini terk etti! 01:54

Kerem Bürsin ödül törenini terk etti!

ÜNLÜ OYUNCU KEREM BÜRSİN, BİR ÜNİVERSİTE TARAFINDAN 2020'NİN EN İYİ ERKEK OYUNCUSU ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ,...TÖRENE DAMGASINI VURANSA ÖDÜL DEĞİL SONRASINDA YAŞANANLAR OLDU... SUNUCU BAY J, KEREM BÜRSİN'İN DİZİLERİNDE BÖLÜ..

Kahve Makinesinin Kapağını Açık Sanan Kadının Dramı 00:50

Kahve Makinesinin Kapağını Açık Sanan Kadının Dramı

Bir kafede çalışan kadın kahve makinesine hazırladığı espressoyu boşaltmak istemiş. Ancak kapağın kapalı olduğunu bilmeyince başına iş açmış...

  • PengoTV tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Black Water Türkçe Altyazılı İzle 1:44:39

Black Water Türkçe Altyazılı İzle

Black Water Filminde Başrolde Jean Claude Van Damme! 2018 yılında ekranlardan full hd film ses ile görüntü kalitesinde izleme imkânı bulacağınız Black Water filmi Pasha Patriki’nin yönettiği ve başrollerini Jean Claude V..

Kahve Makinesinin Kapağını Açık Sanan Kadının Dramı 00:50

Kahve Makinesinin Kapağını Açık Sanan Kadının Dramı

Bir kafede çalışan kadın kahve makinesine hazırladığı espressoyu boşaltmak istemiş. Ancak kapağın kapalı olduğunu bilmeyince başına iş açmış...

  • PengoTV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Buz Yüzünden Yerinde Sayan Gençler 00:20

Buz Yüzünden Yerinde Sayan Gençler

Arkadaşları tarafından araba ile sokağın başına bırakılan gençler, evlerine gitmek için yürümek isteyince buzlu zemin yüzünden zor anlar yaşamışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Küçük Kurbağa Kuyruğun Nerede Arabesk Versiyonu 00:56

Küçük Kurbağa Kuyruğun Nerede Arabesk Versiyonu

Roman gençler klavyenin başına geçmiş ve küçük kurbağa kuyruğun nerede şarkısını arabesk versiyonunda söylemişler. Ortaya damar bir şarkı çıkmış...

  • PengoTV tarafından
  • 261 görüntüleme
  • 4 yıl önce
1 saat karnında mermiyle dolaştı! 01:45

1 saat karnında mermiyle dolaştı!

YAN BAKMA KAVGASINDA KARNINA MERMİ SAPLANDI, AMA VURULDUĞUNU ANLAMADI, EVE GİDİP YATTI... BAŞINA GELENİ 'KARNIM AĞRIYOR' DİYE GİTTİĞİ HASTANEDE FARK EDEN GENCİN TUHAF KADERİ GELİYOR EKRANA.....

Kornaya bastı, başına gelmeyen kalmadı 02:20

Kornaya bastı, başına gelmeyen kalmadı

ERTUĞRUL YAMAN TRAFİKTE MAKAS ATAN SÜRÜCÜYE KORNA ÇALDI... İDDİAYA GÖRE O KORNA YÜZÜNDEN BAŞINA GELMEYEN KALMADI. DARBEDİLDİ, GASP EDİLDİ. ARACI DA NEREDEYSE PERTE ÇIKTI.....

Minik Şeyma'dan güzel haber! 01:24

Minik Şeyma'dan güzel haber!

EVİNİN ÖNÜNDE OYUN OYNARKEN BİR ANDA ORTADAN KAYBOLDU,,,, AİLESİ,,, KÖYLÜLER,, JANDARMA,,, HEPSİ 3 YAŞINDAKİ ŞEYMA İÇİN SEFERBER OLDULAR. KÜÇÜK KIZ EVİNİN 3 KİLOMETRE UZAĞINDA TAŞLARIN ARASINDA TEK BAŞINA OTURURKEN BULU..

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem  Kaçını Biliyorsunuz 04:51

Çocuk Kaçırmak İçin Kullanılan 10 Yöntem Kaçını Biliyorsunuz

Konu: Bu videoda çocuk kaçırma olaylarında en çok kullanılan 10 yöntemi ve yapılması gerekenleri derledik. İyi seyirler.. 10. Yardım İsteme Çocuk kaçırmak için en çok kullanılan yöntemlerden biri onlardan yardım isteme..

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 6 yıl önce
3 Malzemeli Şeftali Sorbe Tarifi 01:55

3 Malzemeli Şeftali Sorbe Tarifi

Malzemeler: 3 adet şeftali, 1 tepeleme yemek kaşığı bal, 1 yemek kaşığı limon suyu. Bu yaz serinlemek için yaptığım tariflerin başında soğuk içeceklerden sonra sorbeler geldi. Benim için tek başına şahane bir tatlı öğünü..

Atı asansöre bindirmeye kalktı 01:09

Atı asansöre bindirmeye kalktı

ARKADAŞINA ZİYARETE ATLA GİTTİ. ÇALINIR DİYE KORKUP ONU ASANSÖRE BİNDİRMEK İSTEDİ, SONRADAN DA VAZGEÇTİ. O ANLAR SOSYAL MEDYADA YAYINLANINCA BAKIN BAŞINA NELER GELDİ?..

26 Yaşındaki Muhammet nerede 07:45

26 Yaşındaki Muhammet nerede

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalar..

Düğün mü, cenaze mi? 01:12

Düğün mü, cenaze mi?

DAMATLARA DÜĞÜN ÖNCESİ YAPILAN ŞAKALARIN DOZU HER GEÇEN GÜN ARTIYOR. BU KEZ BİR DAMADIN ARKADAŞLARI GIYABINDA ADETA CENAZE MERASİMİ DÜZENLEDİ. HEM BURSA'DA, HEM MUĞLA'DA DAMATLARIN BAŞINA GELMEYEN KALMADI.....

Abi kardeşi öldürüp halıya sardı 03:08

Abi kardeşi öldürüp halıya sardı

İstanbul Bağcılar’da abi-kardeş korkunç bir cinayete kurban gitti. Gözü dönmüş katil zanlısı iki kardeşin başına çekiç vurarak öldürdü...

30 bin TL’lik bilgisayarın kaptırdı 02:51

30 bin TL’lik bilgisayarın kaptırdı

Hırsız öğrendiği kargo takip numarası ile bilgisayarı çaldı. Hepimizin başına gelebilecek türden bir hırsızlık olayı..

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti  Annesi Herkesi Uyardı 03:39

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti Annesi

Konu: Küçük çocukları olan bir anne için, bir gün bile oldukça zor geçer. Yerlerde her zaman oyuncaklar vardır. Çocuklar etrafa yiyecek ve içecek dökerker. Evi toplamayı bitirdiğiniz an bir anda karşınıza dağ gibi çamaşı..

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 6 yıl önce