#Sakar İnsanların başına gelen olaylar

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. 02:12

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti.

Vatandaşlar Caddeyi Trafiğe Kapatarak İETT'yi Protesto Etti. Beşiktaş'ta Levent Büyükdere Caddesi'nde saatlerdir otobüs gelmemesi üzerine vatandaşlar yolu trafiğe kapattı. İstanbul'un en işlek caddesinde yapılan otobüs..

Adana Valiliği Önünde Patlama! 2 Ölü, 16 Yaralı 01:41

Adana Valiliği Önünde Patlama! 2 Ölü, 16 Yaralı

Adana Valiliği Önünde Patlama! 2 Ölü, 16 Yaralı Adana'da Valilik otoparkında patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi hayatını kaybederken 16 kişi de yaralandı Edinilen bilgiye göre, Adana Valiliği protokol girişine yak..

Hollanda'ya Kangallı Protesto! 00:53

Hollanda'ya Kangallı Protesto!

Sizin sokak köpekleriniz varsa, bizim canımız gibi sevdiğimiz dost kangallarımız var. Kangal cinsi köpekleriyle Hollanda Başkonsolosluğu önüne gelen bir grup protesto eylemi yaptı. İstiklal Caddesi'nde bulunan Hollanda B..

  • PITIRCIK tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin Ekonomisi 2017'ye Hızlı Başladı - Economy 00:35

Çin Ekonomisi 2017'ye Hızlı Başladı - Economy

Çin'den gelen ekonomik veriler ülkenin 2017'ye güçlü bir başlangıç yaptığını gösterdi. Yılın ilk iki ayında sabit yatırımlar beklentilerin üzerinde artarken özel sektör yatırımları da bir önceki yıla göre ikiye katlandı..

Preview- Brennan And Booth Are In Danger - Season 12 Ep. 11 00:30

Preview- Brennan And Booth Are In Danger - Season 12 Ep. 11

Sondan bir önceki sınıfta yer alan dizide, önde gelen karakterin son hikayesinin her biri açılmaya başlandı. 9 / 8c'de BONES'ın yeni bir bölümünü kaçırmayın, bu TAKİ!..

Alf Amerikan Başkanı 05:50

Alf Amerikan Başkanı

Başrolünde Melmac gezegeninden gelen uzaylı yaratık ALF vardır. ALF ismi, davetsiz misafir olarak geldiği evin sahibi Willie tarafından konulmuştur. Açılımı Alien Life Form (uzaylı yaşam formu) şeklindedir...

ALF Türkçe Dublaj 05:29

ALF Türkçe Dublaj

Tipik bir aile babası olan Willie Tanner’ın huzur dolu yaşamı, Melmac gezegeninden gelen uzaylı bir yaratığın, garajının çatısına düşmesiyle altüst olur. Evin çocuklarının ALF adını verdiği bu yaratık, Tanner ailesiyle b..

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi 02:13

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi Adana'da bir kadının haberi olmadan adına 3 ayrı hat açan GSM bayisinin yetkilisine 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi ve 6 bin 210 lira tazminat ödemeye mahku..

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı 01:50

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı

Kızıltepe Belediyesine Operasyon: 4 Gözaltı Mardin’in Kızıltepe İlçe Belediye binasına sabah erken saatlerde operasyon düzenlendi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Mardin İl Emniyet Müdürlüğ..

Arabayla Uçağı Durduran Polisler 01:06

Arabayla Uçağı Durduran Polisler

Brezilya'da meydana gelen olayda, narkotik polisler bir uçağın peşindeler. Uçak havalanmak için hareket edemeden polis aracı hızla uçağın kanadına çarpıyor ve kaçakçıları bu şekilde durdurmuş oluyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kameraya Yansıyan Korkunç Helikopter Kazası 00:40

Kameraya Yansıyan Korkunç Helikopter Kazası

Meksika'da bir helikopter dağda 300 metreden düşen genç yürüyüşçü Karen Violeta Ruiz Sanchez'in cesedini almak için havalandı.Helikopter kadının cesedini almaya çalışırken elektrik direğine takılarak yere çakıldı. Meksik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek 03:16

Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz ..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Zeynep Bastık - Şahaneyim 03:33

Zeynep Bastık - Şahaneyim

Dolandım durdum gecelerin elinde Güzel mi böyle yoksa bir bende mi sürünce Hassas gergin, ay ay ay ay Çocuk sabır bırakmadı yeterince İsterim şöyle güzel bir samanlık seyran Aşk durağında indim trafik tıkanmadan Ne sağd..

Atletico Madrid - Bayer Leverkusen 0-0 Maç Özeti -15.03.2017 03:06

Atletico Madrid - Bayer Leverkusen 0-0 Maç Özeti -15.03.2017

Şampiyonlar Liginin 2. Turunun Rövanş maçıda bir kez daha karşı karşıya gelen Atletico Madrid – Bayer Leverkusen maçında; Ev sahibi Atletico Madrid konuk ettiği Bayer Leverkusen karşısında ilk maçı deplasmanda 4-2 ‘lik s..

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu 00:32

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu Gaziantep'te yaklaşık 300 polisin katıldığı dev bir terör operasyonu düzenlendi. Zırhlı araçların da destek verdiği eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı..

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fed Faizleri Beklendiği Gibi Yükseltti 00:45

Fed Faizleri Beklendiği Gibi Yükseltti

Amerikan Merkez Bankası Federal Reserve beklendiği gibi politika faizini 25 baz puan arttırarak yüzde 0,75'e yükseltti. Küresel mali kriz sonrası yaşanan likidite sıkıntısını aşmak için para politikalarını sonuna kadar ..

Scarlett Johansson, Donald Trump'ın Kızı Ivanka'nın 'Complicit' Parfümü ile Dalga Geçti 00:58

Scarlett Johansson, Donald Trump'ın Kızı Ivanka'nın 'Complicit' Parfüm

Trump ailesine eleştrilerin ardı arkası kesilmiyor. Donald Trump'ın başkanlığının ilk gününden beri maruz kaldığı eleştrilere şimdi de kızı dahil oldu. Modacı Ivanka Trump, SNL’da Scarlett Johansson tarafından canlandırı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.739 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Güvenlik Görevlisinin Silahlı Hırsızı Öldürmesi! 00:35

Güvenlik Görevlisinin Silahlı Hırsızı Öldürmesi!

ABD'nin Illinois eyaletinde bir bankayı soyguna gelen silahlı hırsız rastgele ateş etmeye başlıyor. O sırada cesur güvenlik görevlisi bir anda silahını çekerek soyguncuyla çatışmaya giriyor. Çatışma sonrası soyguncu ölür..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Tatlıses ile BMC Kamyon Reklamı Eski Reklam 00:34

İbrahim Tatlıses ile BMC Kamyon Reklamı Eski Reklam

Hala BMC markasını duyunca aklıma gelen bence bemece sloganının üretildiği reklamlardan biri.İbrahim Tatlıses henüz Hülya Avşar'la beraberdir ve henüz ibo show başlamamıştır. O günün teknolojisi ile bilboarddan kamyo..

Biz İkimiz 21. Bölüm İzle 10:06

Biz İkimiz 21. Bölüm İzle

Gelen kış mevsimiyle evde çok sıkılan Arda ve Ceren, yazın neler yaptıklarını ve neler oynadıklarını düşünürler. Kışın da eğlenmek için bir çok neden olduğunu gösteren anne ve babalarıyla dışarda kar oynayarak oldukça gü..

01:10

"Kuzey Kore'ye Karşı Stratejik Sabrımız Sona Erdi"

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Asya gezisi kapsamında, Japonya'nın ardından Güney Kore'ye geçti. Cumhurbaşkanlığı koltuğunda vekaleten oturan Güney Kore Başbakanı Hwang Kyo-ahn ile bir araya..

Etna Yanardağı'ndaki Patlamada BBC Çalışanları da Yaralandı 01:00

Etna Yanardağı'ndaki Patlamada BBC Çalışanları da Yaralandı

Avrupa'nın en aktif yanardağlarından olan Etna'da meydana gelen patlamada 10 kişi yaralandı. İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki volkanda oluşan yeni kraterden püsküren lavlar nedeniyle yaralananlar arasında bölgede çekim yap..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Vatanım Sensin  - Hakiki aşkı tadacağım! 05:54

Vatanım Sensin - Hakiki aşkı tadacağım!

Verem hastalığından ötürü Charles ile birlikte İzmir'e gelen Lucy, kendisine iyi geleceğini ümit ediyor...

  • ANKA tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Cologne 4-2 Hertha Berlin Maç  Özeti  Hd İzle 18.03.2017 06:50

Cologne 4-2 Hertha Berlin Maç Özeti Hd İzle 18.03.2017

Köln 4-2 Hertha Berlin maç özeti izle 18 mart 2017 Almanya Ligi Maç Özetleri20 saat önceYorum yok 158 izlenme 00Favorilerime EkleGeniş Ekran Köln 4-2 Hertha Berlin maç özeti izle 18 mart 2017, Almanya Bundesliga 1 de 2..