#Sakar İnsanların başına gelen olaylar

Depremzedeleri bir de emlak dolandırıcıları vurdu 08:21

Depremzedeleri bir de emlak dolandırıcıları vurdu

İzmir’de meydana gelen büyük depremin ardından evleri hasar alan vatandaşlar taşınma telaşına düşerken, depremzedeleri bir de emlak dolandırıcıları vurdu. İnternet üzerinden sahte emlak ilanı açan dolandırıcıların deprem..

Enkazın başından ayrılmadı, 17 kişiyi tek tek o teşhis etti 03:55

Enkazın başından ayrılmadı, 17 kişiyi tek tek o teşhis etti

İzmir’de meydana gelen depremde enkaza dönen Doğanlar Apartmanı görevlisi, enkazın başından ayrılmayarak çıkarılan cenazeleri tek tek teşhis etti. Yaşananları anlatan Mustafa Turbaş, Vefat edenleri teşhis etmek çok üzüc..

Çocukların Ekonomi Tartışması 00:41

Çocukların Ekonomi Tartışması

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde oyun oynamak için bir araya gelen bir grup çocuk, oyun oynamayı bırakıp ekonomi ve siyaset konuşmaya başladı. Çocukların, ülke ve dünya gündemine ilişkin konuları kendilerince masaya yatı..

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cinayetin Nedeni Bilgisayar Oyunu Çıktı 01:58

Cinayetin Nedeni Bilgisayar Oyunu Çıktı

Geçtiğimiz günlerde başkent Ankara’da korkunç bir cinayet işlenmişti. 13 yaşındaki bir çocuk evlerine misafirliğe gelen ikiz kardeşlerden birini çekiç darbeleriyle öldürdü, diğerini ise yaraladı. Korkunç cinayetin nedeni..

GAZİANTEP'TE BOMBA PANİĞİ.. KATLİAM YAPACAKLARDI.. 01:08

GAZİANTEP'TE BOMBA PANİĞİ.. KATLİAM YAPACAKLARDI..

İçişleri Bakanlığı, Gaziantep'te bir polis karakolu yakınlarında 3 parça halindeki bir kilo 200 gram bombanın imha edildiğini duyurdu. Olayla ilgili iki kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. İçişleri Bakanlığı, Gaziante..

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında 03:03

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında

İzmir’de rampaya park ettiği aracın el freni kopunca şoke olan adam, aracın çocuğa doğru ilerlediğini görünce bir anda araç camından içeriye atladı ve aracı durdurup çocuğu ezilmekten kurtardı. İzmir’in Karabağlar ilçesi..

4 Çocuk Annesi Kadın, Sırtındaki 16 Aylık Bebekle Ekmek Mücadelesi Veriyor 04:02

4 Çocuk Annesi Kadın, Sırtındaki 16 Aylık Bebekle Ekmek Mücadelesi Ver

Mardin’in Mazıdağı ilçesinden Erzincan’ın Üzümlü ilçesi Pelitli köyüne gelerek ormanlık arazide gün boyu ter döken 4 çocuk annesi Medine Temel, zorlu doğa koşullarına rağmen16 aylık bebeğini sırtına alarak ekmek mücadele..

Boğa Tarafından Çukura Atılan Adam 01:15

Boğa Tarafından Çukura Atılan Adam

Hindistan'da kameraya yansıyan görüntülerde adam arkasından gelen boğayı fark etmemiş. Boğa adamı boynuzları ile tutup fırlatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 63 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Avcı ile Dalga Geçen Tavşan 00:12

Avcı ile Dalga Geçen Tavşan

Ava çıkan avcı üzerine doğru gelen tavşana bir kaç el ateş etse de tavşanı vuramamış. Tavşan avcı ile resmen dalga geçmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 163 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Satış Uzmanı Kuşçu Dayı 00:31

Satış Uzmanı Kuşçu Dayı

Güvercin pazarında getirdiği güvercinleri satmak isteyen adam yanına gelen gençlere iki dakikada güvercin satmayı başarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kısıtlama öncesi alışveriş telaşı 02:16

Kısıtlama öncesi alışveriş telaşı

DÜN AKŞAM KISITLAMA ÖNCESİ PEK ÇOK KİŞİ MARKETLERE AKIN ETTİ. KURUYEMİŞÇİLERİN ÖNÜNDE DE KUYRUK VARDI. AYNI DAKİKLARDA İSTANBUL'A GELEN TURİSTLER DE HAMBURGER VE DÖNER EKMEK KUYRUĞUNDAYDI...

Açlıktan Gözü Dönen Kedi 01:00

Açlıktan Gözü Dönen Kedi

Beslenme saati gelen kedi sahibinin kediye mama hazırladığı anlarda oldukça sabırsızlanmış. Bir şekilde sürekli mama tabağına ulaşmak istemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hasılatı Toplayan Kapkaççı Maymun 00:14

Hasılatı Toplayan Kapkaççı Maymun

Ormanlık alanı ziyarete gelen turistlerden birinin çantasını çalan maymun, bir köşeye çekilip çantanın içini kontrol etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Son Kozunu Kullanan Hurda Araba 00:08

Son Kozunu Kullanan Hurda Araba

Hurdacılık yapan adamlar dükkana gelen arabayı parçalamak isterken hava yastığının patlamasıyla zor anlar yaşamışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı 01:41

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı

Türkiye Büyük Millet Meclis’inde koronaya yakalanan milletvekillerinin sayısı 100’ü geçti. Yani ortalama her altı vekilden birinin korona testi pozitif çıktı. İşte bu gelişmenin ardından Meclis'te de yeni tedbirler hayat..

Prematüre Kardeşi İçin Başladı, Şimdi Ticaretini Yapıyor 04:11

Prematüre Kardeşi İçin Başladı, Şimdi Ticaretini Yapıyor

Muş’un Hasköy ilçesinde prematüre kardeşinin gelişimi için 8 bıldırcın satın alarak yumurtalarından faydalanmak isteyen Mücahit Elçi, yumurta sayısının artmasıyla kuluçka makinesi satın alarak günde 120 yumurta elde eder..

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

12 Eylül darbesinin mağdurlarından! 02:04

12 Eylül darbesinin mağdurlarından!

12 EYLÜL DARBESİNDEN SONRA HAKSIZ YERE 5 YIL HAPİSTE TUTULDU, TUTUKLU YILLARININ BEDELİ OLARAK TAZMİNAT DAVASI AÇTI. 38 YIL SONRA GELEN KARAR İSE 64 YAŞINDAKİ ADAMI ŞOKE ETTİ. MAHKEME BAKIN 5 YILA KARŞILIK KAÇ LİRA TAZM..

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video) 03:44

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video)

EDERİN OLSUN Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bu..

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video) 03:19

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video)

Sözler Nakarat x2 Paylaş aga paylaş size para size mal mülk yok tez ölün dediler Paylaş paydaş para taş gibi demli çay koy Aga B verse Sicilimiz temiz gece gece biz ikimiz pek tekin değiliz alo Mevzuya mahal yok, ilk ..

Temizlik Yapan Kadının Süpürge ile İmtihanı 00:05

Temizlik Yapan Kadının Süpürge ile İmtihanı

Odasına elektrikli süpürge tutan kadın , süpürge dengede durmayınca kafasına gelen süpürge ile neye uğradığını şaşırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Düğün salonunda pazar ayini! 01:24

Düğün salonunda pazar ayini!

GÜZELLİK YARIŞMASIYDI, EĞLENCEYDİ DERKEN ŞİMDİ DE PAZAR AYİNİ İÇİN BİR ARAYA GELEN AFRİKALI GRUBA, POLİS BASKIN DÜZENLEDİ. EKİPLERİ BİR ANDA KARŞILARINDA GÖREN NİJERYALI GRUP, POLİSE DİRENSE DE CEZADAN KAÇAMADI.....

Korona, sahillerdeki define avcılarını da vurdu 01:45

Korona, sahillerdeki define avcılarını da vurdu

Antalya’nın Alanya ilçesinde detektörüyle sahile gelen bir kişi, altın, para ve değerli maden aradı. Sadece Rus parası bulabilen Hüseyin Ural, Rus parası çok ama para etmiyor. Yevmiye bile çıkmıyor dedi...

Halk otobüsü şoförü ambulans için yolu kapattı 00:52

Halk otobüsü şoförü ambulans için yolu kapattı

Aydın'da halk otobüsü sürücüsü, hasta taşıyan ambulansın yoluna hızlı bir şekilde devam edebilmesi için kavşaktan gelen akışı aracıyla durdurdu. O anlar kameraya yansıdı...

Örümcekten Ödü Patlayan Hatun 00:03

Örümcekten Ödü Patlayan Hatun

Sosyal medya için kamera karşısına geçip video çekmek isteyen hatun bir anda yüzüne gelen örümcek yüzünden büyük korku yaşamış..

  • PengoTV tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

Eski Moda - Kırmızı Şarap 04:15

Eski Moda - Kırmızı Şarap

Söz & Müzik: İsmail Bahadır Özmen Düzenleme: Raşit Pekmezci Yönetmen: Klarnet:Göksun Çavdar Bas Gitar: Celal Özkan Kurt Davul: Erdem Parlakçakıl Kırmızı Şarap şarkı sözleri ile BÜTÜN SEVENLER GİBİ BEN DE SEVMEK İSTE..

Korona Bulaştırmada Yeni Trend- 04:23

Korona Bulaştırmada Yeni Trend-

Korona virüs döneminde insanlar fiziksel mesafeyi önlemek ve temastan kaçınmak için farklı selamlaşma yöntemlerine başvuruyor. Kimi insanlar yumruk tokuşturarak selamlaşırken uzmanlar ise temasın her türlüsünün virüsü ..

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor 06:03

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına katılan 5 itfaiye aracıyla 17 kişilik arama kurtarma timi, enkazda gece boyunca arama çalışmalarını sü..

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı 05:52

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı

İzmir depreminin üçüncü gününde arama kurtarma çalışmalarına katılan Tahsin Kaymak, çalışmaların devam ettiği sırada gözyaşlarını tutamadı. İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardında..