#Sakar İnsanların başına gelen olaylar

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Yaban Ada İzle 1:59:46

Yaban Ada İzle

Yaban Ada izle, Yaban Ada full izle, Yaban Ada hd izle, Yaban Ada türkçe dublaj izle, Film 2157 yılını anlatan bir yapımdır. Rus bir pilot kaza geçirir ve kimsenin yaşamadığı bir gezegene düşer. Nükleer savaşlar sonucu y..

Meksika'da Dehşet Veren Görüntü! 00:45

Meksika'da Dehşet Veren Görüntü!

Meksika'da 7.1 büyüklüğünde meydana gelen depremde insanların yayından geçtiği beş katlı bir bina böyle çöktü...

Dişçide Testereli Eşek Şakası 03:24

Dişçide Testereli Eşek Şakası

Bu dişçiye gelen herkes koşakoşa eve gider insanların yüreklerine inecek şakayı izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aura Nedir 03:14

Aura Nedir

Canlıları ve nesneleri çevreleyen elektromanyetik enerji veya atmosfer. Eski Yunanca’da aura nefes, esinti demek. Çok eski öğretilerden gelen bu olguyu aura adıyla 19.yy’da ilk kez İngiltere kilisesi eski papazı Charle..

Lotus Exige Sport 350 Test Sürüşü 19:14

Lotus Exige Sport 350 Test Sürüşü

Onunla geçirdiğiniz her kilometre buram buram motorsporları kokuyor. Sürücü otomobili dendiği zaman ilk akla gelen markalardan biri Lotus'tur. Bunu yaşarak insanların neden bu markaya bu kadar bağlı olduğunu anlayabildi..

  • BETA tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaygıyı Gidermek İçin Neler Yapılabilir 00:33

Kaygıyı Gidermek İçin Neler Yapılabilir

Pınar Esen'in sunumuyla ekrana gelen Hafta Sonu Keyfi'nde Dr. Muzaffer Kaşer, kaygı düzeyi yüksek insanların bu sorundan kurtulmak için neler yapabileceklerine dair çeşitli öneriler sundu...

  • NABIZ tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kişi Günlük Olarak Ağız Kuruluğundan Nasıl Kurtulabilir 01:51

Kişi Günlük Olarak Ağız Kuruluğundan Nasıl Kurtulabilir

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekranlara gelen Check-Up'ta, Prof. Dr. Gülsüm Ak insanların günlük olarak ağız kuruluğundan nasıl kurtulabileceğini anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanlar Niçin Depresyona Girerler 03:02

İnsanlar Niçin Depresyona Girerler

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekrana gelen Check-Up programında, Dr. Gülçin Arı Sarılgan insanların depresyona girme sebeplerini sıraladı...

  • NABIZ tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kellik Sorunu Yaşayan İnsanlar Yüzde Kaç Oranında Saç Ekimine Başvururlar 00:42

Kellik Sorunu Yaşayan İnsanlar Yüzde Kaç Oranında Saç Ekimine Başvurur

Leyla Ataman'ın sunumuyla ekranlara gelen Check-Up'ta, Dr. Servet Terziler kellik sorunu yaşayan insanların yüzde kaç oranında saç ekimine başvurduklarından bahsetti...

  • NABIZ tarafından
  • 631 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ölüme Meydan Okurcasına Peynir Sevdasına Uçurumdan Yuvarlanan İnsanlar 03:05

Ölüme Meydan Okurcasına Peynir Sevdasına Uçurumdan Yuvarlanan İnsanlar

İngiltere'nin Gloucestershire bölgesinde her yıl gerçekleştirilen peynir yuvarlama yarışması bu yıl da ilginç anlara sahne oldu. Baharın gelişini kutlamak amacıyla düzenlenen, dünyanın dört bir yanından gelen insanların ..

  • JET TV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bim'de TikTok Çeken Kızlar 00:09

Bim'de TikTok Çeken Kızlar

Sosyal medyada artık bıkkınlık gelen TikTok uygulaması için insanların yapmayacağı şey kalmadı. Şimdide karşımıza Bim'de çıktılar...

  • PengoTV tarafından
  • 404 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş 04:35

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Gaziantep Valiliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Türkeş, Uluslararası antlaşmalar ve bölgenin yöneticileriyle anlaş..

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında 01:21

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında

Fransız bir çiftçi Afrikalı mültecilerin İtalya’dan Fransa’ya geçişine yardım ettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Nice’de görülen mahkeme önünde Cedric Herrou için destek gösterisi yapıldı Herrou suçlu bulunması ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek 03:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Yatay Mimari' Çağrısına Mimarlardan Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şehircilik Şurası'nda yatay mimariden yanayım çağrısına mimarlardan destek geldi. Çok katlı binaları insan depolarına benzeten mimarlar, Çalışan kalbe ameliyat yapmak için şehirle..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Hayırcılardan İbretlik Cevaplar Önce Hayır Diyor Sonra 00:58

Hayırcılardan İbretlik Cevaplar Önce Hayır Diyor Sonra

#Hayır diyen vatandaşlarımıza Anayasa teklifi maddelerini birebir okuduk ve Bunu Hayır Platformu hazırladı, teklif böyle olsa evet der miydiniz? diye sorduk. Gelen cevaplar bizi şaşırtmadı. Sırf bir partiye veya kişiye..

Kahin'in Kızı Film  İzle 1:36:05

Kahin'in Kızı Film İzle

Doğa üstü güçlere sahip olarak dünyaya gelen Dina,annesinin tüm yeteneklerini almıştır.Tıpkı annesi gibi insanların ruhunu ve geleceğini görür.Bir gün annesi ülkesinde yaşanan kaosa alet edilerek hapse gönderilir.Kızı Di..

  • Tv Series tarafından
  • 1.974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Robot Hükümdarlığı Film İzle 1:30:04

Robot Hükümdarlığı Film İzle

İnsanların hükümdarlığında olan dünya birgün uzayın derinlerinden gelen istilacı bir robot saldırısına uğrar. Savaş çıkar fakat robot teknolojisi çok iyi olduğu için insanlar saklanmak kaçmak zorunda kalır. Robotlar tara..

  • Tv Series tarafından
  • 2.378 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kule Vinç Operatörleri İsyan Etti 02:57

Kule Vinç Operatörleri İsyan Etti

Vinç operatörleri, Kadıköy’de yaptıkları eylemde son günlerde haklarında çıkan “15 bin lira maaş alıyorlar” şeklindeki haberlere tepki gösterdi. Ellerinde pankart ve dövizlerle Kadıköy Boğa Meydanı’nda bir araya gelen vi..

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle 1:50:35

Osmanlı Subayı - The Ottoman Lieutenant Yabancı Film Hd İzle

Haluk Bilginer, Ben Kingsley ve Josh Hartnett gibi çok güçlü bir oyuncu kadrosu ile karşımıza çıkan The Ottoman Lieutenant yani Osmanlı Subayı filminde sadece Amerikalı bir hemşire olan Lillie ile Osmanlı ordusu subayı İ..

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica Festivali 04:06

Avusturya'da Sanat ve Teknolojiyi Birleştiren Sergi: Ars Electronica F

Avusturya'nın Linz şehrinde gerçekleştirilen Ars Electronica Festivali teknoloji, sanat ve bilimle alakalı çalışmaları bir araya getiriyor. Kore ve İngiltere’den gelen takımlar birlikte çalışarak ışık bariyerleri içer..

Reis Bey Türk Filmi İzle 1:20:55

Reis Bey Türk Filmi İzle

Reis Bey (Restorasyonlu - 80 dk) Reis Bey, görevinde hiç taviz vermeyen kanunlara son derece bağlı ve kararlarında acımasız bir hakimdir. Sanıkların suçlu olduğuna kanaat getirirse, onları idam sehpasına göndermekten çe..

  • PengoTV tarafından
  • 6.415 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle 2:43:27

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Maceralar Kralı 1963 Türk Filmi İzle 1:26:24

Maceralar Kralı 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, mafya lideri Erol ile savcı kızı Nevin’in aşkını anlatır. Erol, şartlı salıverilmiş eski bir mahkûmdur. Hapisten çıktıktan sonra dikkat çekmemek için taksici rolüne girer. Nevin, Erol’un hapse girmesine n..

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Türkçe Dublaj İzle 1:46:42

Gökyüzünün Ötesinde - Beyond Skyline Türkçe Dublaj İzle

Dünya Uzaydan gelen bilinmeyen bir uzaylı formunun saldırısına uğrayacaktır. Los Angeles'da geçen olaylarda tüm halk uzaylı istilası sonrasında ortadan kaybolacaktır. Hayatta kalan dedektif Mark Corley çok sevdiği oğlunu..

Kakaolu Makaron Tarifi 09:12

Kakaolu Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 orta boy yumurtanın akı, 3 yemek kaşığı toz şeker, 75 g çiğ badem, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı Kakao, 1 tutam tuz, 2-3 damla limon suyu. Dolgu kreması için; 120 g bitter çikolata, 100 ml krema..