#Sakarlık bu olsa gerek

Tava Tostu Tarifi 00:48

Tava Tostu Tarifi

Malzemeler: Yarım ekmek, Birkaç dilim kaşar peyniri, 2 çay kaşığı tereyağı. Tariflerimden faydalanan çok farklı yaş gruplarından, mesleklerden, şehirlerden kişiler var. Aldığım her yorum beni çok mutlu ediyor. Ancak yaş..

El Açması Kıymalı Börek Tarifi 06:26

El Açması Kıymalı Börek Tarifi

Malzemeler Hamuru İçin 2 su bardağı tam buğday unu 4 su bardağı beyaz un 1 tatlı kaşığı tuz İç Malzeme 400gram kıyma 4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 adet büyük boy ince doğranmış soğan 1 tatlı kaşığı pulbiber Yarım çay kaşığ..

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik 02:10

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik

Bu aralar ortalıkta büyük bir grip salgını var maalesef eşimde bu hastalığa yakalandı bende onun için doğal bir antibiyotik yaptım :) herkese tavsiye ederim ilaçtan daha etkili üstelik doktorlar her fırsatta antibiyotik..

Cevizli Kolay Baklava Tarifi 06:24

Cevizli Kolay Baklava Tarifi

Malzemeler: . 18 adet hazır baklava yufkası, . 3 su bardağı çekilmiş ceviz, . 200 g tereyağ (eritilmiş halde 1,5 su bardağı), Şerbeti için; . 3 su bardağı şeker, . 3 su bardağı su, . 1 ince dilim limon. Birçoğumuz fa..

En Pratik Vişne Çekirdeği Ayıklama Yöntemi 00:42

En Pratik Vişne Çekirdeği Ayıklama Yöntemi

Vişne mevsiminin en büyük zorluğudur vişne çekirdeklerini ayıklamak. Çünkü reçel de yapsanız, konserve de yapsanız, dondurucuya da atsanız en fazla vakit alan kısmı çekirdeklerini ayıklamaktır. Ben de kendimce en pratik ..

Reyhan Şerbeti Tarifi 02:18

Reyhan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 1 demet reyhan, 1 su bardağı şeker, 1 adet limonun suyu, 3 lt kaynar su. Limonata, komposto, şerbet... Elimin altında içeceğe dönüştürülecek bir şey bulduğum anda affetmiyorum. Reyhan Şerbeti Tarifi de bu so..

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi 04:13

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı Yeşil Mercimek, 1 yumurta, 1 küçük baş soğan, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 silme çay kaşığı karabiber, 1 silme çay kaşığı kimyon, Tuz, Kızartmak için s..

Etli, Kaşar Peynirli Musakka Tarifi,Ana Yemek Tarifi 04:41

Etli, Kaşar Peynirli Musakka Tarifi,Ana Yemek Tarifi

4 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ çok az sıvıyağ ve tuz iç malzemesi için 400 – 500 gr kırmızı et yarim Çay bardağı siviyag 1 adet buyuk boy kuru soğan 1 adet kırmızı biber yarim cay kasığı kara biber y..

Selma Çiçekdal 5 Kolay Kısa Saç Modeli 11:47

Selma Çiçekdal 5 Kolay Kısa Saç Modeli

Buraya kadar geldiysen tebrikler, umarım keyifli vakit geçirmişsindir kanalımda.Burada sık sık makyaj videoları, kozmetik ve giyim alışverişi ve bakım rutinlerimle beraber, günlük hayatımdan vloglar da paylaşıyorum. Eğer..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle 1:47:14

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle 1:47:16

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Dublaj Hd İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Vedat Özkaya - Mutsuz Çocuklar Büyütmeden 04:57

Vedat Özkaya - Mutsuz Çocuklar Büyütmeden

Vedat Özkaya - Mutsuz Çocuklar Büyütmeden Dinle MUTSUZ ÇOCUKLAR GİBİ Güne yakasını iliklemeden Dokundum giyindiği akşam üzerine Gece gardropta Gündüz teninde sımsıkı Başsız ve sonsuz doğup kimseyi doğurmadan Dipsiz v..

Rabbenağfirli Duası Ezberle  100 Tekrar 35:07

Rabbenağfirli Duası Ezberle 100 Tekrar

Rabbenağfirli okunuşu dinle ezberle çocuklar için 100 Tekrar nRabbenağfirli OkunuşunRabbenâğfirlî ve li-vâlideyye ve lil-mü'minîne yevmenyekumü'l hisâb. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.nnRabbenağfirli AnlamınEy bizim Rabb'..

  • izle tv tarafından
  • 1.288 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Senfoni feat. Hagüra - Giderken 02:44

Senfoni feat. Hagüra - Giderken

Senfoni feat. Hagüra - Giderken Dinle Giderken şarkı sözleri ile; Bugün üstümde sanki dünyanın yükü Yine de benim ilgimi çekmiyor eskilerde gözüm Kaldırımlar evim, uzaklarda hüzün Gülmek için sebep aramak eskidendi..

C17 - Kendime Yetişememekten 05:16

C17 - Kendime Yetişememekten

C17 - Kendime Yetişememekten Dinle sözler Neden öyle kolay değil anlatmak, Sana mağlubiyetimi. Utanmasam hadi yine bi kere, Nasıl yenicem gururumu. Sabah ayazı gibi içim, titriyor. Sıhhatimden kime ne ? Borç harç gelmi..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 6 yıl önce
DevaSalih - Köstek 02:50

DevaSalih - Köstek

Köstek şarkı sözleri ile Sen okşanarak el bebek gül bebek bugünlere geldin hep kollanarak Biz savaşarak hayal ettik sarf ettik sorunlara karşı dayanarak yani şaşırarak Siz durmadan tarzımıza hep farklı farklı bakara..

Aşk Burada - ORKN 03:33

Aşk Burada - ORKN

Şarkı Sözü: Yaklaş, Bu kadar zaman neredeydin ? Bu kadar yalan... Kayboldun galiba karışık kafan, Her yerde birileri bizi kandıran. Gerek yok bence daha fazla zorlama, Hayat bu işte daha fazla arama, Lazımsa bu aralar ..

Fblood - Dehb 03:12

Fblood - Dehb

D.E.H.B. şarkı sözleri ile Dikkatin eksik, dengen hep bozuk Beyninin içinde bağırır hep bi’ sokuk Sök at kafayı belki de bu senin tek çaren Kurtulamazsın asla sen bunla beraber ölcen. Doktora gittin yazdı kırmızı reçe..

Hades - Alegori 02:23

Hades - Alegori

Alegori şarkı sözleri ile kolum sargı bezleriyle sarılı yolum karmaşık bir gün bozucam oyun senle aynı konuda anlaşıp asılda girdin öyle ortamlara güzel kaynaşıp birde sakin ol diyordun onla bunla oynaşıp işimiz baya ..

Amexa X Label - Mılano 02:30

Amexa X Label - Mılano

AMEXA ; fix o fix köşe nakit için devir değiş değiş harbiyiz harbi hiç değiliz sakin palace bovling bovling starstop rolling çok iyi ey hatunla uzandım yatak oldu trambolin ey ya nakit yok sen uzat kartı ey ya şeytan..

Velev Ki - Yalan Dünya 04:25

Velev Ki - Yalan Dünya

Yalan Dünya Sözleri; Seyrim her halimle sahtekar değil mi? Kanar enayiler umrumda değil hiç Elimde kartlar var korkarlar karmamdan Bilirler aptallar kaybeder karşımda Hıh! Fairplay gerilla beynim Uh! Beyblade gibi ..

Eflow - Açıyosun Kafamı 02:43

Eflow - Açıyosun Kafamı

Açıyosun Kafamı şarkı sözleri ile Rapte para yoktu yaptık gönülden çok zaman geçti verdik ömürden farkımız kalmadı bazen kömürden içimiz kor ateş flowlar derinden herkes bilir ama kimse tanımaz havanız kime şekliniz ya..

Reynmen - Ela 03:10

Reynmen - Ela

Reynmen Ela Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Gözlerime bak bu kez, gözlerime bak Nasıl oldu gözlerine kandım Nasıl o..

Polemick  - Alev Alıyor Dünyam 04:50

Polemick - Alev Alıyor Dünyam

Polemick - Alev Alıyor Dünyam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yak, zaten alev alıyor dünyam Dayan bir gün kötü bitecek rüyan Adım atarak başarıya rastlanmaz Çok depar attım, yetişemedim sana Helal, nasıl da çekip gidiyo..

Nahide Babashlı - Faydası Yok 03:49

Nahide Babashlı - Faydası Yok

Nahide Babashlı - Faydası Yok Müzik Dinle Şarkı Sözleri Daha kaç bedel ödemem gerek senin hatalarına Suçum mu var söyle sevmekten başka Şimdi gidiyorum çaresiz çaresiz Zaten kırıldım, küstüm aşka Nakarat Durma! Durana..

İkikardesh & Eza - Çukur 04:09

İkikardesh & Eza - Çukur

İkikardesh & Eza - Çukur Müzik Dinle Şarkı Sözleri VERSE Mahalleme küstüm geldim Tüm yanlışlarım hüznümdendir Koy bir kadeh daha giden gitsin Son kez çalsın Müslüm Ferdi Yine döndüm geldim Sırtladı bak gönlüm der..

1001(Binbir) Gece Masalları 4 - Üç İhtiyar 08:59

1001(Binbir) Gece Masalları 4 - Üç İhtiyar

Binbir Gece Masalları, Arap edebiyatı'nın en güzel eserlerindendir. Gerek eskiliği ve gerekse anonim oluşu, bu masalların hızla yayılmasına yol açmıştır. Hatta çok sonraları Binbir Gündüz Masalları adında başka bir ser..

  • ÇocukTV tarafından
  • 362 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

1001(Binbir) Gece Masalları Giriş 17:16

1001(Binbir) Gece Masalları Giriş

Binbir Gece Masalları, Arap edebiyatı'nın en güzel eserlerindendir. Gerek eskiliği ve gerekse anonim oluşu, bu masalların hızla yayılmasına yol açmıştır. Hatta çok sonraları Binbir Gündüz Masalları adında başka bir ser..

  • ÇocukTV tarafından
  • 228 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Patron - GOAL (Official Video) 03:12

Patron - GOAL (Official Video)

Söz : Patron/ Müzik : Astral Mix & Master : Kupa A Director : Utku Kundakcı Director of Photography : Ömer Aslan Director of assistant : Eren Çukurova Production Manager : CMZ Post Production : The Post Brothers Art Dir..