#Sakarlık bu olsa gerek

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi 04:51

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1/2 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2 yemek kaşığı ince rendelenmiş parmesan peyniri, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı pul biber,..

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları 05:00

Elmalı Kurabiye Tarifi Evde Cevizli Pastane Tatlı Kuru Pastaları

Şirin olduğu kadar nefis elmalı pasta kurabiyeleri denedikten sonra her kurabiye tarifi aradığınızda mutlaka aklınıza bu leziz kuru pasta yapımı gelecek. Her ne kadar herkes kendine göre değişik kurabiye yapımları uygula..

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Fragmanı (Final) 01:08

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Fragmanı (Final)

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Final Fragmanı yayında! Aslı ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat için kritik bekleyiş başlıyor! Jülide, teyzesi Aslı'dan intikam almak için bir anda hayatına dahil olmuştu. Hasta yatağında komise..

Nohut Yemeği Tarifi 03:18

Nohut Yemeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı nohut, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Su, Tuz. ************************** Kış aylarımızın vazgeçilmez menülerinden biridir Nohut/kuru fas..

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi 02:03

Frappe (Buzlu Kahve) Tarifi

MALZEMELER 3 su bardağı süt 4 tatlı kaşığı sade instant kahve Damak zevkinize göre şeker 4 küp buz *************************** Bu hafta kendime tatil ilan etme kararı almıştım aslında. Günlük menüler dışında yazı yayı..

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Popover Tarifi 03:17

Popover Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı un, 1/2 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı tereyağ. ********************** Beklenen haftasonu geldi çattı sonunda. Çalışan insanların haftasonu konusunda en sevdikleri ş..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Köstebek Pasta Tarifi  Muzlu Çikolatalı 03:49

Köstebek Pasta Tarifi Muzlu Çikolatalı

Köstebek pasta nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Diğer adı diğer adı ile köstebek kek tarifi olan bu muzlu ve çikolatalı pastanın aslında yapımı kolay ama fazla vakit alıyor ve bu pasta tarifi aynı..

Etimek Tatlısı Tarifi (Ekmek Kadayıfı Niyetine!) 01:48

Etimek Tatlısı Tarifi (Ekmek Kadayıfı Niyetine!)

Etimek tatlısı, hem şerbetli hem muhallebili, her damak tadına uygun bir tatlı. Çay saatlerine, yemeğin üzerine çok yakışan etimek tatlısında tuzsuz etimek dilimleri, koyu hazırlanan bir şerbet, cevizli elma püresi, pürü..

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi 01:55

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi

Bazen koca bir kase tatlı olsa da yesem diye hepimiz mutlaka düşünüyor ve hayalini kuruyoruzdur. İşte bu tarif tam da hayallerini kurduğumuz tatlı olabilir. Bol meyveli, jöleli, bisküvili, nefis bir puding ve krem şantin..

Haşhaşlı Çörek Tarifi 05:38

Haşhaşlı Çörek Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı ılık süt, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı toz maya, 1 yemek kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 4 su bardağı un. İçi için; 1,5 su bardağı ezilmiş sarı haşhaş, 1 çay bardağı sıvı..

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi 02:26

2.05'lik Kadına Doktorlar Hamile Kalma Demişlerdi Ama O Bunu Dinlemedi

Konu: Uzun boylu olmak çoğu insanın istediği bir özelliktir. Ancak 2 meter 5 santim boyundaki Amerikalı Haleigh Hampton için uzun boyu, hayatının pek çok alanında dezavantajlar da getirmiş. 25 yaşındaki Haleigh bir kaç..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan 04:21

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan

Konu: 1. Masa Temizleme Özellikle kalabalık restoranlarda ya da fast food zincirlerinde boşalan masaların yeni müşteriler için bir an önce temizlenmesi gerekir. Bu eleman da kendisinden bekleneni fazlasıyla hızlı şekil..

  • JET TV tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fındıklı Brownie Tarifi 03:53

Fındıklı Brownie Tarifi

Malzemeler: 200 gr tereyağ, 200 gr bitter çikolata, 1/2 su bardağı kakao, 3/4 su bardağı un, 2 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı krema (yoksa süt), 4 adet büyük boy veya 5 adet küçük boy yumurta, 1 su bardağı Fındık, 1 su..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Cep Telefonu Işığı Bebeklerinin Hayatını Kurtardı 02:17

Cep Telefonu Işığı Bebeklerinin Hayatını Kurtardı

Konu: Evli çiftlerin yaşadığı en özel anlardan biri çocuklarını kucaklarına ilk aldıkları gündür. Doğum, her ne kadar kadınlar için zor bir süreç olsa da sonunda bebeğine kavuşma duygusu bu olayı eşsiz bir anıya dönüştü..

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İç Pilav Tarifi 03:23

İç Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı pirinç, 1 adet soğan, 1 çay kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı çam fıstığı, 1 yemek kaşığı kuş üzümü, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1/2 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı yenibahar, 2 avuç ince kıyı..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

Bayatlayan Bisküvileri Tazeleme 00:31

Bayatlayan Bisküvileri Tazeleme

Açıkta kaldığı için bayatlayan, yumuşayan bisküvileri birkaç dakika içinde taze alınmış hale getirebilirsiniz bu yöntemle. Aynı zamanda bisküvileriniz bayatlamamış olsa da tatlılarda kullanacağınız bisküvilerin daha gevr..

Pankek Tarifi 02:51

Pankek Tarifi

Malzemeler: . 1 yumurta, . 1 su bardağı süt, . 1 çay kaşığı sıvı yağ, . 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, . 1 silme çay kaşığı tuz, . 2 çay kaşığı şeker, .1,5 su bardağı un. Amerikalıların meşhur kahvaltısı Pankek. Her şeyi..

Salgın Gi̇bi̇ Yayılan Ve Denemeni̇z Gereken 23 Makyaj Tüyosu 19:59

Salgın Gi̇bi̇ Yayılan Ve Denemeni̇z Gereken 23 Makyaj Tüyosu

Meşhurlar gibi mi görünmek istiyorsunuz? Sizi çok iyi anlıyorum! İşte, burada size bütçeniz az olsa bile milyonerler gibi görünmenize yarayan harika ipuçları! Diğer bir deyişle, her kızın bilmesi gereken en iyi güzelli..

Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm Fragmanı 01:08

Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm Fragmanı

Hayati ve Diğerleri 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Hayati ve ekibi bir banka soygununa müdahale ediyor! Hayati ve Diğerleri, 26 Haziran Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Maskeli bir çete banka soygunu yapmaktadır. Bu ba..

En Kolay Pasta Tarifi  Pişirilmeden Yapılabilecek En Kolay Pasta Nasıl Yapılır 06:19

En Kolay Pasta Tarifi Pişirilmeden Yapılabilecek En Kolay Pasta Nasıl

En kolay pasta tarifi için malzemeler 2 paket krema 1 paket kremşanti (eğer çok katı bir kıvam istiyorsanız iki paket kullanın) Bir paket mascarpone (250 gr veya labne peyniri kullanabilirsiniz) Yarım çay bardağı toz şek..

Paranormal Olaylar Büyücü Çift Vakası 33:07

Paranormal Olaylar Büyücü Çift Vakası

Ev günümüzde bir süre depo olarak kullanılmış fakat, evin içerisinde dolaşan çarşaflı cüceleri görenler bir daha girmemiş.Son zamanlarda fotoğraf çekmek için gelenler olmuş, rant içinmidir bilinmez giriş yasaklanmış.Sade..

  • JET TV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi 02:52

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 500 gr kırmızı erik, 250 gr vişne, 2 su bardağı şeker, 1 kabuk tarçın, 4-5 adet karanfil, 1 silme çay kaşığı yenibahar, 1 silme çay kaşığı zencefil, Yaz mevsimindeki Ramazanların verdiği en büyük sıkıntı açl..

Dört Köşeli Üçgen Fragman 01:31

Dört Köşeli Üçgen Fragman

Bir tütün deposunda çalışan Gözlemci , hemen hemen herkesi ve her şeyi görüp izlemeyi, bütün ayrıntıları öğrenmeyi kendine ilke edinmiştir. Aslında işi bekçilik yapmak olsa da, herkes tarafından Gözlemci diye çağırılm..

Gelinim Mutfakta 94. Bölüm Elif ve Cansu Neden Birbirine Girdi 02:32

Gelinim Mutfakta 94. Bölüm Elif ve Cansu Neden Birbirine Girdi

Elif, bugünün neşeli kişisiydi. Yaptığı taklitlerle herkesi eğlendirmesini bildi. Bu konuda da Cansu'nun yardımı da alkışları hak etti. Elif ile Cansu, puanlama sonrası sürekli tartışan Nurten Hanım ve gelini Özlem'in o ..

  • BETA tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yolcu - The Passenger Türkçe Dublaj Hd İzle 1:44:55

Yolcu - The Passenger Türkçe Dublaj Hd İzle

Michael MacCauley ailesi için eski işi olan polis memurluğunu bırakıp sigortacılık işine 10 yılını vermiştir. Karısı ve oğlu ile para sıkıntısı da olsa mutlu bir hayat yaşamaktadır ve üniversiteye başlayacak olan oğluyla..

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman 01:38

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman

Dışarıda, içine düştükleri tuzaktan kurtulmaya çalışan anne ve iki kızının hikayesini anlatıyor. Laura ve iki küçük kızı tatil yapmak için uzak bir göl evine gider. Genç anne eve vardıklarından burada yıllar önce yaşayan..