#Sakaryada radyoaktif madde alarmı

01:00

"Çamaşır Makinası Kirecini Temizleme" - Pratik Bilgi

Bu videomuzda evde hiçbir kimyasal ve zararlı madde kullanmadan nasıl çamaşır makinesi kireci temizlenir!!! Bu kolay-pratik bilgiyi öğrenecegiz.Şimdiden iyi seyirler.Lütfen kanalımıza abone olmayı unutmayınız.:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.854 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Büyük Okyanus İçin Felaket Senaryosu 01:21

Büyük Okyanus İçin Felaket Senaryosu

Tehlike çanları Büyük Okyanus için çalıyor. İngiltere'de yapılan bir araştırma, 1970'li yıllara ait zehirli kimyasal maddelerin, Büyük Okyanus tabanında kaybolmadan kaldığını ortaya koydu. Araştırmaya göre, yeryüzünün en..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Bütün Vücudunu Siyah Nokta Maskesiyle Kaplayan Bir Acayip Kadın 11:29

Bütün Vücudunu Siyah Nokta Maskesiyle Kaplayan Bir Acayip Kadın

Izabela Stress küçük bir çılgınlık yapıp bütün vücudunu siyah nokta temizleyici madde ile kapladı. Biraz acı verici görünse de Izabela aşırı eğlenmiş gibi görünüyor...

  • JokerS tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adamantium Hidrolik Pres Makinesinin Altında Kalırsa Ne Olur? 03:34

Adamantium Hidrolik Pres Makinesinin Altında Kalırsa Ne Olur?

Hidrolik pres makinesi bu defa adamantium maddesine karşı. Marvel'da Wolverine pençesinde gördüğümüz madde buradaki videoda da aynı şekilde kullanıldı. Önüne gelen her şeyi kağıt kıvamına çeviren pres makinesi bu defa ne..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ebru Şallı Sağlıksız Zayıflama Çorbası Paylaştı Ortalık Karıştı! 08:20

Ebru Şallı Sağlıksız Zayıflama Çorbası Paylaştı Ortalık Karıştı!

Mankenlik kimliği dışında Plates sayesinde Türk toplumunda kendisine sempatik bir saygınlık kazandıran Ebru Şallı'nın, içinde kimyasal sağlıksız maddelerin bulunduğu,zayıflama çorbasının reklemını yapması gündeme bomba e..

  • ANKA tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karbonattan Faydalanmanın Yedi Yolu 05:53

Karbonattan Faydalanmanın Yedi Yolu

Saç, cilt ve beden sağlığı yönünden karbonatın çok önemli faydaları mevcut. Aslına bakılırsa karbonat sizin baştan aşağı iyi görünmenizi ve sağlıklı hissetmenizi sağlayan mucizevi bir madde. İşin en güzel kısmı ise karbo..

  • SAGLIK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyaz Saray önünde şüpheli araç 01:43

Beyaz Saray önünde şüpheli araç

ABD gizli servisi Beyaz Saray önündeki güvenlik noktasında durdurulan şüpheli bir aracın sürücüsünün gözaltına alındığını açıkladı. CNN televizyonu söz konusu aracın içinde patlayıcı madde olduğunu ileri sürdü. Ancak e..

Amerika'da  Gösteriler Dinmek Bilmiyor Sokaklar Karışık 10:13

Amerika'da Gösteriler Dinmek Bilmiyor Sokaklar Karışık

Amerika'da Gösteriler Dinmek Bilmiyor Sokaklar Karışık Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam et..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

İzlersen Hayatını Değiştirmek Zorunda Kalırsın -Latif & Kesif- Mehmet Yıldız 21:13

İzlersen Hayatını Değiştirmek Zorunda Kalırsın -Latif & Kesif- Mehmet

İçinde bulunduğun bataklıktan çıkmak ister misin ? Yaşadığın hadiselerde bunalıma giriyor ve Allah ile bağında bir problem olduğunu mu düşünüyorsun.. İşte tüm dertlerine derman olacak ''LATİF'',''KESİF'' dersi... Dünya h..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngiltere, Sokaktaki Yürüyen Ölüler ( Zombiler ) 10:25

İngiltere, Sokaktaki Yürüyen Ölüler ( Zombiler )

İngilterenin sokaklarında yürüyen ölülerin zombiler gibi duruyor.buda herkesi çok korkutuyor.Halüsinojenik ve oldukça bağımlılık yaratan bağımlı madde , İngiltere cezaevlerinde kaosa neden oluyor ve kullanıcılarını ülk..

Manyetik Sıvı Ve Sıvı Nitrojen İphone 7'nin Üzerine Dökülürse Ne Olur? 06:42

Manyetik Sıvı Ve Sıvı Nitrojen İphone 7'nin Üzerine Dökülürse Ne Olur?

TechRax kanalı, şimdiye kadarki en ilginç telefon testlerinden birine imza attı. Hiç kullanılmamış, yepyeni bir iPhone 7’nin manyetik sıvıya nasıl bir tepki vereceği test edildi. Manyetik sıvı, adından da anlaşılacağı üz..

  • JET TV tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar 20.Bölüm İzle 58:04

Olacak O Kadar 20.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 20. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Aile Planlaması, Nüfus Planlaması, Madde Bağımlıları ve Küçük Hüsamettin Bir..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

İstanbul’un Göbeğinde Genç Kızın İçler Acısı Hali 02:03

İstanbul’un Göbeğinde Genç Kızın İçler Acısı Hali

İstanbul’un göbeğinde genç kızın içler acısı haliTaksim’de arkadaşlarıyla “bonzai” diye tabir edilen sentetik uyuşturucu madde kullanan genç kızın içler acısı hali kameralara yansıdı. Kendisini ayıltmaya çalışan doktor b..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

İnternetten İzledikleri Video İle Yaptıkları Patlayıcı Parladı 1 Çocuk Yaralı 00:57

İnternetten İzledikleri Video İle Yaptıkları Patlayıcı Parladı 1 Çocuk

arköyde yaşları 7 ile 10 arasında değiştiği belirtilen bir grup çocuk arkadaşlarını korkutmak için internetten gördüğü yöntemle boş plastik damacananın içine aseton ve çatapat doldurdu. Ardından içine yaktıkları kibriti ..

Antifriz Donar Mı? 06:47

Antifriz Donar Mı?

Antifriz daha çok araba motorlarında kullanılan bir kimyasal madde. Radyatör suyuna katılarak suyun donmasını önlüyor. Bu videoda kuru buz kullanarak antifrizi donup donmayacağını test ediyoruz seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkunç Bir Film Ot Sahnesi Komik 01:47

Korkunç Bir Film Ot Sahnesi Komik

Bitkiyi Farklı Bir Madde İle Besleyen Adamın Bitkisi Çok Hızlı Büyüyor Ve Adamı Yemeye Çalışıyor Komik Sahne İzle..

Ömür Boyu Kopmama Garantisi Veren Usb Kablo İle Araba Çektik 03:24

Ömür Boyu Kopmama Garantisi Veren Usb Kablo İle Araba Çektik

Ömür Boyu Kopmama Garantisi Veren USB Kablo İle Araba Çektik! Fiber teknoloji ile üretilen Nonda Zus şarj kabloları çelikten daha güçlü ve çok daha hafif karbon kökenli bir madde olan kevlar ile örülmüştür. Bu özelliği ..

  • JET TV tarafından
  • 1.002 görüntüleme
  • 7 yıl önce
IŞİD'den Saldırı Hazırlığı İçin Para İsteyen Suriyeli Mülteci Almanya'da Tutuklandı 00:58

IŞİD'den Saldırı Hazırlığı İçin Para İsteyen Suriyeli Mülteci Almanya'

Almanya’nın Saarland eyaletinde Suriye uyruklu bir şahıs terör saldırısı planladığı gerekçesiyle tutuklandı. Saarbücken savcılığı, zanlının IŞİD terör örgütüyle temasa geçtiğini ve saldırı hazırlığı için para talep etti..

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık 05:03

TBMM Isırılan Vekil_ Aşılarımızı Yaptırdık

TBMM Genel Kurulu, dün yaşanan arbedenin ardından gergin başladı. TBMM Genel Kurulunda yaşanan arbedede bacağından ısırılan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Onların amaçları sadece kavga etmekti. Gerginliği..

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..

Manyetik Sıvı Ve Sıvı Nitrojen İphone 7'nin Üzerine Dökülürse Ne Olur? 06:42

Manyetik Sıvı Ve Sıvı Nitrojen İphone 7'nin Üzerine Dökülürse Ne Olur?

TechRax kanalı, şimdiye kadarki en ilginç telefon testlerinden birine imza attı. Hiç kullanılmamış, yepyeni bir iPhone 7’nin manyetik sıvıya nasıl bir tepki vereceği test edildi. Manyetik sıvı, adından da anlaşılacağı üz..

  • JET TV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zombi Gibi Davranan Kafası Güzel Kadın 00:28

Zombi Gibi Davranan Kafası Güzel Kadın

Sakıncalı ve yasak madde kullandığı düşünülen kadına sokaktan geçenler rastlıyor.Kadın zombiler gbi tuhaf hareketler sergiliyor..

  • JET TV tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çay Bardaklarından Esrar Çıktı 03:58

Çay Bardaklarından Esrar Çıktı

Fatih’te Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Timi uyuşturucu madde satışı yapıldığı belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Bir kafeye yapılan baskında çay bar..

Kendi Etti Kendi Buldu 00:47

Kendi Etti Kendi Buldu

Napmaya çalıştığını daha anlamamıştık ama başına neler geldi kadının. Ateş tehlikeli madde ablacım...

  • JET TV tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce