#Sakaryada radyoaktif madde alarmı

Trafolar Sosyal Mesajlarla Renkleniyor 02:19

Trafolar Sosyal Mesajlarla Renkleniyor

Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ'nin düzenlediği sosyal sorumluluk projesi kapsamında, grafiti sanatçıları tarafından trafo binalarına kadına şiddet, trafik kuralları, madde bağımlılığı, kan bağışı gibi konularda sosyal mesajl..

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bombardıman Böceği Yiyen Kurbağanın Hazımsızlık Çekmesi 00:45

Bombardıman Böceği Yiyen Kurbağanın Hazımsızlık Çekmesi

Japon araştırmacılar bombardıman böceğini kurbağaya yem ediliyor. Kurbağanın içindeki toksik madde salgılayan böcek kurbağanın kusması ile canlı olarak hayatta kalıyor...

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selfie Çekerken İçeceğine Hap Atılan Kadın 00:19

Selfie Çekerken İçeceğine Hap Atılan Kadın

Selfie çektiği sırada yanına yaklaşan bir erkek, kadının içeceğine uyuşturucu madde bırakarak uzaklaşmış. Kadın farkında olmadan kaydettiği görüntü ile belki de hayatının en kötü gününü geçirmekten şans eseri kurtulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Katırla Patlayıcı Taşıyan Teröristler SİHA İle Vuruldu 01:03

Katırla Patlayıcı Taşıyan Teröristler SİHA İle Vuruldu

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında katır ile silah ve patlayıcı madde taşıdıkları belirlenen bölücü terör örgüt mensupları, jandarma ekiplerince silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile etkisiz hale getirildi...

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

Kahraman Polis Yaralı Genci Alevlerin Ortasından Böyle Kurtardı 01:17

Kahraman Polis Yaralı Genci Alevlerin Ortasından Böyle Kurtardı

İstanbul Talimhane'de boş bir alanda alev alev yanan tahtaların arasında yatan madde bağımlısı şahıs, polis memurunun dikkati sonucu alevlerin arasından son anda kurtarıldı. Ayaklarından hafif şekilde yaralanan şahıs amb..

Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda Şenol Güneş Taklidi Yapan Görevliler 00:11

Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda Şenol Güneş Taklidi Yapan Görevliler

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının 57. dakikasında tribünden atılan yabancı madde yüzünden Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralanmasına neden olan olayı Ti'..

  • JET TV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hosteslerin Yaşadığı Pek Bilinmeyen 8 Zorluk 04:57

Hosteslerin Yaşadığı Pek Bilinmeyen 8 Zorluk

Hosteslerin Yaşadığı Pek Bilinmeyen 8 Zorluk Bu videoda uçuş görevlilerinin yaşadığı türlü türlü zorlukları 8 madde de paylaşıyoruz. İyi seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez Keçeli Kalemle Makyaj Challenge 08:59

Sebile Ölmez Keçeli Kalemle Makyaj Challenge

Makyaj Challenge'ı videosundaki boyalarda Gıda Boyası kullanılmıştır ve çocuklar için zararlı hiçbir madde içermemektedir...

PKK'lı Teröristlerin Kullandığı 3 Kış Sığınağı İmha Edildi 01:23

PKK'lı Teröristlerin Kullandığı 3 Kış Sığınağı İmha Edildi

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, 3 kış sığınağı kullanılamaz hale getirildi, 14 kilogram amonyum nitrat, 100 gram C-4 patlayıcı madde, 3 ruhsatsız av tüfeği, 550 kilogram esrar ele geçiri..

Ezhel (Sercan İpekçioğlu) Kendini Böyle Savundu 06:11

Ezhel (Sercan İpekçioğlu) Kendini Böyle Savundu

Ezhel (Sercan İpekçioğlu) Kendini Böyle SavunduEzhel olarak tanınan müzisyen Sercan İpekçioğlu, uyuşturucu madde kullanmak suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Rapçi, duruşmada aylık kazancını da ilk kez açıkl..

  • BETA tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ver Elini Aşk - Lalin ile Oğuzun Asansör Macerası Mesuta Tosladı! 05:24

Ver Elini Aşk - Lalin ile Oğuzun Asansör Macerası Mesuta Tosladı!

Ver Elini Aşk 7. Bölümde; Lalin ve Oğuz, asansörde mahsur kalıyorlar! Oğuz, Lalin'in bir maddesini kafasına takmıştır. Asansörde birisiyle kalmak maddesidir o madde! Aklına türlü türlü şeyler gelir ve Lalin'i çok kıska..

  • ANKA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti 01:14

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti

Katalan bölge parlamentosunun bağımsızlık kararı almasının ardından Madrid merkezi hükümeti olağanüstü toplandı. Gün içerisinde meclisten Katalonya hükümetini fesih yetkisi alan Başbakan Mariano Rajoy kabine toplantısını..

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması 03:44

Diyarbakır’da 800 Polisle Hava Destekli Asayiş Uygulaması

Merkez Bağlar ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Özel Harekat, Narkotik, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince il gen..

Even The Rain Türkçe Altyazılı İzle 1:42:43

Even The Rain Türkçe Altyazılı İzle

Takıntılı idealist Sebastian, Kristof Kolomb ile ilgili bir film çekmeye kararlıdır, ama bu Hristiyan kahramanın mitini tersine çevirecek, açgözlülüğünü ve vahşi eğilimlerini gösterecektir. En ucuz ve Latin Amerika’da en..

Pucca Adıyla Tanınan Pınar Karagöz'e Kötü Haber 07:22

Pucca Adıyla Tanınan Pınar Karagöz'e Kötü Haber

Pucca takma ismini kullanan sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz'ün uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme suçunu işlediği gerekçesiyle 5 yıl 10 ay hapis ve 66 bin 660 lira adli para cezasına mah..

  • BETA tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Her yasal hak helal değildir 03:48

Her yasal hak helal değildir

Her yasal hak helal değildir, olamaz. İflas eden kardeşiniz evini haraç maraç satışa çıkartılan evini almanız yasal olarak uygundur ama helal değildir. İmar ruhsatı olan bir müteahhit şehrin ırzına tecavüz ederken yasal ..

  • PengoTV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Değerli Fikir Kâşiflerine faydalı olması dileğiyle 00:17

Değerli Fikir Kâşiflerine faydalı olması dileğiyle

Değerli Fikir Kâşiflerine faydalı olması dileğiyle Mürekkep? Cam Kalem? Kağıt? Program? Saygılarımla #algı #yargı #fikir #girişimcilik #teknoloji #technology #inovasyon #innovation #ai Not: Yakın gelecekte..

  • PengoTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sihir yapayım derken, Az Kalsın Evi Yakan Gerzek 00:12

Sihir yapayım derken, Az Kalsın Evi Yakan Gerzek

Ellerine yakıcı madde sürdükten sonra , bir türlü söndüremeyen Aptalın önce koltuğu yaktı...Ev yanmaktan kurtuldu. :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 4 yıl önce
'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi 02:46

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi

Hollanda'da kendi isteğiyle hayatını sonlandırmak isteyen kişilere yardım etmek amacıyla kurulan Son Arzu Kooperatifi (Coöperatie Latste Wil), 300 üyesine ölümcül pudra verdiğini açıkladı. Kişilerin kendi isteğiyle ..

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi 03:22

Kemik Suyu Et Suyu Tarifi

Kemik Suyu / Et Suyu Tarifi için Malzemeler: 5-6 adet ilikli kemik (kasabınızdan isteyin, yoksa hafif etli parçalanmış kemiklerle de yapabilirsiniz ama ilik ayrıca şifa kaynağı, bir şekilde temin edip kullanmanızı önerir..

Zeytinliklerin arasında unutulmuş Osmanlı’nın ilk hamamı gün yüzüne çıkmayı bekliyor 03:10

Zeytinliklerin arasında unutulmuş Osmanlı’nın ilk hamamı gün yüzüne çı

Bursa'nın İznik ilçesinde 600 yıllık Orhan Gazi Hamamı, zeytinliklerin arasından gün yüzüne çıkarılmayı bekliyor. Tarihî hamam madde bağımlıları ve alkol kullananların mekânı oldu...

Aşıda Hayvan Deneyleri Başladı 01:37

Aşıda Hayvan Deneyleri Başladı

Türkiye koronavirüsle mücadelede yerli aşı ve ilaç geliştirme konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu konuda önemli bir aşamaya daha geçildi. Aşı projelerinin üçünde hayvan deneyleri başladı. Ayrıca bu ay içinde korona il..

S-400'leri ABD Satın Alabilir Mi- 13:10

S-400'leri ABD Satın Alabilir Mi-

ABD Senatosu'nda ortaya çıkan bir madde tartışma konusu oldu. Maddeye göre ABD, Türkiye'nin elindeki S-400'leri satın alabilecek. Peki böyle bir süreç yaşanabilir mi? S-400’leri ABD satın alabilir mi? Konuyu Altınbaş Üni..

Şüpheli araçtan renkli balon içinde uyuşturucu çıktı 02:05

Şüpheli araçtan renkli balon içinde uyuşturucu çıktı

Antalya'da jandarmanın uygulama noktasında durdurduğu araçta şüphe üzerine yapılan aramada 80 gram uyuşturucu madde ele geçirildi...

İnsanlık Suçu 7. Bölüm Fragmanı 00:58

İnsanlık Suçu 7. Bölüm Fragmanı

İnsanlık Suçu 7. Bölüm Fragmanı yayında! Cemal, Gökdemir'lerin gerçek yüzüyle karşılaşıyor ve bu hayal kırıklığı onu Suna'yla daha da yakınlaştırıyor! İnsanlık Suçu 7. Bölüm fragmanında Cemal, atölye devrinde yapılan sö..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

Merhum Çok Seviyordu Diye Mezarına Karalahana Ekmek 02:25

Merhum Çok Seviyordu Diye Mezarına Karalahana Ekmek

Ordu’nun Kumru ilçesinde aile kabristanlığındaki bir mezara ekilen ‘karalahana’ görenlere tebessüm ettirdi. Karadenizli karalahanayı o kadar seviyor ki, bazen bu sevgisini akıllara durgunluk verecek örneklerle ortaya koy..

  • JET TV tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lavabo açıcı bomba gibi patladı!- 01:20

Lavabo açıcı bomba gibi patladı!-

TIKANAN LAVABOYA, KİMYASAL DÖKTÜ... VE İDDİASINA GÖRE BOMBA GİBİ PATLAYAN MADDE, YÜZÜNÜ YAKTI... REKLAM OYUNCUSU GENÇ KADIN, LAVABO AÇMA FİRMASINA 1 BUÇUK MİLYON LİRALIK TAZMİNAT DAVASI AÇTI.....

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor 03:54

Duman altındaki Adana’da göz gözü görmüyor

Adana'da odun ve kömür sobalarının yakılmasıyla akşam saatlerinde oluşan yoğun duman tabakası, kenti nefes alınamaz hale getiriyor. Adana Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Kenan Doğan, “Geçen kış mevsiminde en fazla 35 ke..