#Sakin bölümünde

Bülent Serttaş  Söyleme 04:05

Bülent Serttaş Söyleme

Seher yeli, sitem götür o yare Ona selam saldığımı söyleme Düşmüşem derdine ama ne çare Boynu bükük kaldığımı söyleme söyleme Söyleme söyleme, söyleme sakın söyleme Bir başıma kaldığımı söyleme söyleme Söyleme söyl..

Bergen - Ayrılığı Anma Sevgilim 04:30

Bergen - Ayrılığı Anma Sevgilim

Sensiz hayatımda mesut olamam, Gönül yarasına çare bulamam, Yıllar geçse inan sana kıyamam, Sakın ayrılığı anma sevgilim..(2X) İnsan ayrılıktan çok çabuk bıkar, Gördüğüm rüyalar hep kötü çıkar, Gözyaşların benim d..

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme 03:38

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme Dinle Grubun; İnstagram : yagmurdansnra SUSUP GİTME Uzun bir yolculuk hayat bi ton anı ve acı hayatlar Uzun bi uyku çektim dün akşam rüyama sen girmesen olmaz Aç beyinler ve onlara hükmed..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

Mustafa Ceceli - Can Parçam 03:42

Mustafa Ceceli - Can Parçam

kalemin günahı yok söz bittiyse çıksın yerinden göz değdiyse yaşanıyormuş nefessiz yanıyorum ben ateşsiz dualarım dilsiz Allah’a yaşatmasın sensiz can parçam tut ellerimi sakın bırakma ölene kadar sınıyor hak belli ki b..

Jolly Joker İstanbul - Haluk Levent (Elfida) 04:54

Jolly Joker İstanbul - Haluk Levent (Elfida)

Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzur Çocukluğumun sesi Senden bana Şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın Sessizliğe yakın Kimbilir kaç yüzyıldır ..

Hozan Besir - Elfida 04:00

Hozan Besir - Elfida

Hozan Besir - Elfida Şarkı Sözleri Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzur çocukluğumun sesi Senden bana şimdi zamanı sızdıran şımartılmamış aşkın Sessiz..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Evgin & Göksel - Rüya 03:41

Erol Evgin & Göksel - Rüya

Sakın dokunmayın bana rahat bırakın Sürüp gitsin bu rüya uyandırmayın Sessizce yürüdüm geçtim dar bir kapıdan Yemyeşil bir ovada buldum kendimi Sanki beni birisi çağırıyordu Bir ses beni peşinden sürüklüyordu K..

Gökben Aşk Dediğin Laftır 02:16

Gökben Aşk Dediğin Laftır

Aşk dediğin laftır derler sakın kanma onlara Yalnız sevilmekle kalma birde sevmeyi ara Çok çabuk geçer bu günler çevren boşalır sona Aşk dediğin laftır diyen güler karşında Güzelliğin gençliğin henüz bitmeden Etra..

Arıları Baş Tacı Yapan Adam 01:27

Arıları Baş Tacı Yapan Adam

Kıbrıs'ta yaşayan Mersinli Yılmaz Şahin'in sosyal medya üzerinden paylaştığı arı şovunu izleyenler hayretler içerisinde kalıyor. 41 yaşındaki Şahin, şovunda arıları adeta baş tacı yapıyor. Eline topladığı arıları başının..

Seda Sayan Ft. Yasin Keleş -  Tabi Tabi 04:15

Seda Sayan Ft. Yasin Keleş - Tabi Tabi

Yanıyorum söndürelim mi Tabi tabi Senin o tabini tabini yerim Bulmadı kalbim dengine dengi Belki sende bulur gel yanıma Eskide kalmış köle efendi Köleler de aldatır Sen sakın ha Bulmadı kalbim dengine dengi Belki sende..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Smackdown Dövüşlerini Aratmayan Kız Kavgası 00:19

Smackdown Dövüşlerini Aratmayan Kız Kavgası

Okul bahçesinin sakin bölümünde nedenini bilmediğimiz bir durumdan dolayı acımasızca kavga eden kızların kameralara yansıyan görüntüleri sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jalenka Ft. Rapcan Bilmeden Oldu [hd Video Clip] 2017 #dikkat Ağlatır.. 02:48

Jalenka Ft. Rapcan Bilmeden Oldu [hd Video Clip] 2017 #dikkat Ağlatır.

Bilmeden Oldu Yeter artık sorma bana kırma kalbimi, Söyledim ya sana bilmeden oldu, bilmeden oldu, Sevdim seni aştım haddimi gönül suçuydu, Sakın kızma bana bilmeden oldu, Aklımda fikrimde yalnız sen varsın, Sen benim ..

Güçlen Geride Kalma Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları 02:10

Güçlen Geride Kalma Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları

EĞLENCEYE HAZIRMISINIZ ÇOCUKLAR HAYDİ OZAMAN KAHVALTI MASASINA BALIK UZATMIŞ EKMEĞİNİ AL PEYNİR SÜRERSİN DEMİŞ ŞAŞKIN ÖRDEK BANANE BEN YEMEM DİYEREK İSTEMEMİŞ YUMURTA PEYNİR YEMELİSİN HER KAHVALTIDA GÜÇLEN SAKIN GERİ..

Metrese Öldüresiye Dayak 01:48

Metrese Öldüresiye Dayak

Tayland’da kocasının kendisini aldattığı kadını bulan sinirli eş, kadını Muay Thai adı verilen oldukça güçlü bir dövüş sporu yöntemiyle öldüresiye dövdü. Şok eden görüntüler Tayland’ın başkenti Bangkok’tan… Kocasının m..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.369 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emre Altuğ - Kapış Kapış 04:40

Emre Altuğ - Kapış Kapış

Öyle bi bakış at ki Kalmasın taş taş üstüne Sen aşki öyle bi canıma kat ki Taşsın yüregimde Hadi çıkart içindeki saklı cenneti Zaten sevişiyorsun benimle vücut dilinle Ayayay... Hakkını verelim mi aşkin? Namusu..

Rafet El Roman-Yaşamak 03:32

Rafet El Roman-Yaşamak

Rafet El Roman - Yaşamak dinle Yaşamak değil bizi şartlar öldürecek Hayatın yükü değil, telaş ürecek Yaşamak değil bizi bu hırs bitiriyor Bu ne arz, bu ne talep Doyumsuz kılıyor Aaaah Bilmelisin yaşamayı, sevmelisin Hay..

  • Candy tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney - Bir Sevda Masali 03:52

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali dinle bir sevda masali Sevgilim yanlızlık kor bana Gördüğüm bütün düşlerimde Nefes alıp veren her günümde Aşkını solundum sadece Ama yoksun gülüm seni gördüğüm o yerde Daha zormuş gülüm se..

  • Candy tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Evlat 06:00

Müslüm Gürses - Evlat

Bugün batarsa güneş yarın yeniden doğar Her gecenin sonunda bir sabah vardır evlat Sakla umutlarını yıkılıp kalma sakın Ümitsiz ve gayesiz yaşamak zordur evlat Sev bütün insanları say bütün insanları Kin gütme unut..

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et 03:19

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et

Şarkı Sözleri: Zaman akıp gider senle, yalan Sonumu yazmış ellerin Kafada bitmez sözlerin Bi’ sakin Tenim, tenini istedi o akşam Yıldız içmiş gözlerin Işığın çok kalbim yerin En derin O an, saran nefesin yanımda Ge..

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video) 02:56

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video)

Söz: Berk Coşkun, Kubilay Karça Müzik: Berk Coşkun Düzenleme: Ben Büdü Gitarlar: Abdurrahman Şimşek Mix & Mastering: Buğra Kunt Lyric Video: Furkan Kasap Fotoğraf: Doğuş Subaşılar Şarkı sözleri: Sakın sorma Çat kapı uğ..

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi 03:10

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi

Film Gibi şarkı sözleri ile UĞRULHAN (NAKARAT) Bayadır fazla durgun hayatım efes almak sanki ölüm gibi bayadır fazla zordu kararım sanki karanlık bir cehennemin dibi gibi yaşarken tadtık biz de vedayı Kötü sonlu güze..

Yıldız Usmonova & Yaşar - ???? Seni Severdim (Sözleri) 04:29

Yıldız Usmonova & Yaşar - ???? Seni Severdim (Sözleri)

????sözleri ???? Yazık ne mazi yazık, anlatmaya yoruldum Sen benden vaz geçnce, ben o gün de vuruldum Yazık günah ben oysa, kardelen gibi Acıyla boy veren gibi Seni severdim, hüznün koynunda Seni severdim, hem uyanık, ..

Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

ART - Kanlı Akit 03:38

ART - Kanlı Akit

Kanlı Akit şarkı sözleri ile... (Nakaratx2) Benimle katıldın bu savaşın içine Gelmedi sanırım bak onlarında işine Çiğ et kalmış aynada baksana bi dişine Kibrine yenik düşerdi beni bilmediğine İnansamda nolur kime neye..

Güliz Ayla - Sevgilim 04:00

Güliz Ayla - Sevgilim

Yolumuz uzun Sen bana yaslan, ben de sana, gidelim O gözler bana bakmayacaksa al canımı öleyim Yüzünü sakın dökme, üzülme, yüzüme bakma öyle Arkanı sakın dönme, susma, anlat, konuş benimle Sevgilim sen ne dersen k..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Cevher - Özelim 03:39

Cevher - Özelim

Aman dur sakın ağlama gülüm kıyamam sana Ölürüm içimde Acır bu yüreğim dayanamaz buna Dayanamaz buna Sen varsan gelirim sürüklenirim her yere Seni canından çok seven biri var sakın unutma Hangi sözün olsa çekerim ..

Hazal Burkankulu - İntizar 04:17

Hazal Burkankulu - İntizar

Sakın bir söz söyleme Yüzüme bakma sakın Sesini duyan olur Sana göz koyan olur Düşmanımdır seni kim Bulursa cana yakın Annen bile okşasa Benim bağrım kan olur Dilerim tanrıdan ki Sana açık kucaklar Bir daha kapanmadan ..