#Sakın

Jalenka Ft. Rapcan Bilmeden Oldu [hd Video Clip] 2017 #dikkat Ağlatır.. 02:48

Jalenka Ft. Rapcan Bilmeden Oldu [hd Video Clip] 2017 #dikkat Ağlatır.

Bilmeden Oldu Yeter artık sorma bana kırma kalbimi, Söyledim ya sana bilmeden oldu, bilmeden oldu, Sevdim seni aştım haddimi gönül suçuydu, Sakın kızma bana bilmeden oldu, Aklımda fikrimde yalnız sen varsın, Sen benim ..

Güçlen Geride Kalma Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları 02:10

Güçlen Geride Kalma Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları

EĞLENCEYE HAZIRMISINIZ ÇOCUKLAR HAYDİ OZAMAN KAHVALTI MASASINA BALIK UZATMIŞ EKMEĞİNİ AL PEYNİR SÜRERSİN DEMİŞ ŞAŞKIN ÖRDEK BANANE BEN YEMEM DİYEREK İSTEMEMİŞ YUMURTA PEYNİR YEMELİSİN HER KAHVALTIDA GÜÇLEN SAKIN GERİ..

Metrese Öldüresiye Dayak 01:48

Metrese Öldüresiye Dayak

Tayland’da kocasının kendisini aldattığı kadını bulan sinirli eş, kadını Muay Thai adı verilen oldukça güçlü bir dövüş sporu yöntemiyle öldüresiye dövdü. Şok eden görüntüler Tayland’ın başkenti Bangkok’tan… Kocasının m..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.369 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emre Altuğ - Kapış Kapış 04:40

Emre Altuğ - Kapış Kapış

Öyle bi bakış at ki Kalmasın taş taş üstüne Sen aşki öyle bi canıma kat ki Taşsın yüregimde Hadi çıkart içindeki saklı cenneti Zaten sevişiyorsun benimle vücut dilinle Ayayay... Hakkını verelim mi aşkin? Namusu..

Rafet El Roman-Yaşamak 03:32

Rafet El Roman-Yaşamak

Rafet El Roman - Yaşamak dinle Yaşamak değil bizi şartlar öldürecek Hayatın yükü değil, telaş ürecek Yaşamak değil bizi bu hırs bitiriyor Bu ne arz, bu ne talep Doyumsuz kılıyor Aaaah Bilmelisin yaşamayı, sevmelisin Hay..

  • Candy tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yusuf Güney - Bir Sevda Masali 03:52

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali dinle bir sevda masali Sevgilim yanlızlık kor bana Gördüğüm bütün düşlerimde Nefes alıp veren her günümde Aşkını solundum sadece Ama yoksun gülüm seni gördüğüm o yerde Daha zormuş gülüm se..

  • Candy tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Evlat 06:00

Müslüm Gürses - Evlat

Bugün batarsa güneş yarın yeniden doğar Her gecenin sonunda bir sabah vardır evlat Sakla umutlarını yıkılıp kalma sakın Ümitsiz ve gayesiz yaşamak zordur evlat Sev bütün insanları say bütün insanları Kin gütme unut..

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et 03:19

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et

Şarkı Sözleri: Zaman akıp gider senle, yalan Sonumu yazmış ellerin Kafada bitmez sözlerin Bi’ sakin Tenim, tenini istedi o akşam Yıldız içmiş gözlerin Işığın çok kalbim yerin En derin O an, saran nefesin yanımda Ge..

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video) 02:56

Berk Coşkun - Mevzu Derin (Lyric Video)

Söz: Berk Coşkun, Kubilay Karça Müzik: Berk Coşkun Düzenleme: Ben Büdü Gitarlar: Abdurrahman Şimşek Mix & Mastering: Buğra Kunt Lyric Video: Furkan Kasap Fotoğraf: Doğuş Subaşılar Şarkı sözleri: Sakın sorma Çat kapı uğ..

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi 03:10

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi

Film Gibi şarkı sözleri ile UĞRULHAN (NAKARAT) Bayadır fazla durgun hayatım efes almak sanki ölüm gibi bayadır fazla zordu kararım sanki karanlık bir cehennemin dibi gibi yaşarken tadtık biz de vedayı Kötü sonlu güze..

Yıldız Usmonova & Yaşar - ???? Seni Severdim (Sözleri) 04:29

Yıldız Usmonova & Yaşar - ???? Seni Severdim (Sözleri)

????sözleri ???? Yazık ne mazi yazık, anlatmaya yoruldum Sen benden vaz geçnce, ben o gün de vuruldum Yazık günah ben oysa, kardelen gibi Acıyla boy veren gibi Seni severdim, hüznün koynunda Seni severdim, hem uyanık, ..

Vedat - Yalnızlık 03:16

Vedat - Yalnızlık

Vedat Kazaz - Yalnızlık şarkı sözleri ile Yarinlar karanlik artik , bitek ölmek yarar bize Seni senden fazla sevdim oysa sadece bana zarardin hep Kapilar kapandi suratima zaten kendimden bile uzaktim Vursan nolur her ..

ART - Kanlı Akit 03:38

ART - Kanlı Akit

Kanlı Akit şarkı sözleri ile... (Nakaratx2) Benimle katıldın bu savaşın içine Gelmedi sanırım bak onlarında işine Çiğ et kalmış aynada baksana bi dişine Kibrine yenik düşerdi beni bilmediğine İnansamda nolur kime neye..

Güliz Ayla - Sevgilim 04:00

Güliz Ayla - Sevgilim

Yolumuz uzun Sen bana yaslan, ben de sana, gidelim O gözler bana bakmayacaksa al canımı öleyim Yüzünü sakın dökme, üzülme, yüzüme bakma öyle Arkanı sakın dönme, susma, anlat, konuş benimle Sevgilim sen ne dersen k..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Cevher - Özelim 03:39

Cevher - Özelim

Aman dur sakın ağlama gülüm kıyamam sana Ölürüm içimde Acır bu yüreğim dayanamaz buna Dayanamaz buna Sen varsan gelirim sürüklenirim her yere Seni canından çok seven biri var sakın unutma Hangi sözün olsa çekerim ..

Smackdown Dövüşlerini Aratmayan Kız Kavgası 00:19

Smackdown Dövüşlerini Aratmayan Kız Kavgası

Okul bahçesinin sakin bölümünde nedenini bilmediğimiz bir durumdan dolayı acımasızca kavga eden kızların kameralara yansıyan görüntüleri sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazal Burkankulu - İntizar 04:17

Hazal Burkankulu - İntizar

Sakın bir söz söyleme Yüzüme bakma sakın Sesini duyan olur Sana göz koyan olur Düşmanımdır seni kim Bulursa cana yakın Annen bile okşasa Benim bağrım kan olur Dilerim tanrıdan ki Sana açık kucaklar Bir daha kapanmadan ..

Halil Sezai - Git 03:30

Halil Sezai - Git

Hadi sor hayat buysa vur şaraba. Giden gitsin sen kal sakın ağlama. Bırak gitsin. Hayat buysa vur kendini şaraba... Hadi sor hayat buysa vur şaraba. Giden gitsin sen kal sakın ağlama. Bırak gitsin. Hayat buysa vur k..

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı 03:14

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı Almanya'da koalisyon hükümetinin ortakları CDU lideri Merkel, SPD lideri Sigmar Gabriel ve CSU lideri Horst Seehofer, Dışişleri Bakanı Steinmeier'in ortak cumhur..

Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

maNga - Bir Kadin Çizeceksin 04:00

maNga - Bir Kadin Çizeceksin

Ne kadar oldu bu hayata geleli Söyle, ne olacaksın büyüyünce diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı alda..

Şıki Şıki Baba 2017 çok komikler... 02:19

Şıki Şıki Baba 2017 çok komikler...

herkesin bildigi bir şarkidir bu.. şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo gözlerinin uğruna ben canımı adadım senden başka kimseye inan aşık olmadım gel de söyle aş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.417 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Haluk Levent - Elfida 05:30

Haluk Levent - Elfida

Haluk Levent - Elfida Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzüm kıyıma vuran Anne karnı huzuru Çocukluğumun sesi Senden bana şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın Sessizliğe yakın Kimbilir ..

  • PengoTV tarafından
  • 5.262 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Taşkın - Ciğerim Yanıyor 04:38

Taşkın - Ciğerim Yanıyor

Taşkın Ciğerim Yanıyor Şarkı Sözleri Şu zamanda böyle sevda olmaz diyorlar Yarim seni bilmiyorlar ,tanımıyorlar Sevdan bana şu ömrümde tek yadigar Sen bilmezsin sevdiceğim bizi ayıracaklar El sözüne kanıp sakın beni kırm..

Maceracı _ Aksaray HD 1:15:51

Maceracı _ Aksaray HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Aksaray’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Aksaray Bölüm'ünde neler olacak? Mace..

Maceracı _ Tokat HD 1:14:24

Maceracı _ Tokat HD

6000 yıllık tarihi, bereketli toprakları ile çok önemli bir Anadolu şehrine uğramaya, sıcacık insanlarıyla kış gününüzü aydınlatıp, ısıtmaya ne dersiniz? Cevabınız evet ise Maceracı’yı sakın kaçırmayın! Çünkü Maceracı si..

Mustafa Ceceli - Söz Aramam 03:44

Mustafa Ceceli - Söz Aramam

Ey Aşk! Döndür hadi onu yolundan Alma benim yanımdan Etme beni sağımdan solumdan elimden kolumdan Ey Aşk! Ayrılığın farkı yok ölümden Ne çektiysem dilimden Etme beni canımdan ciğerden yurdumdan yerimden Arada kaldım yi..

Kenan Doğulu & Yalın - Ünzile 04:14

Kenan Doğulu & Yalın - Ünzile

Ünzile insan dölü On kardeş beşi ölü Büyüdükçe un ufak Ve gelir de görücü İnci gibi dişi Görücü bilir işi Söğüdüm ağlar gider Olur hatun kişi Varmadan sekizine Ergin oldu Ünzile Hem çocuk hem de kadın Onikisinde ana Bir ..

Şebnem Ferah Ünzile 05:40

Şebnem Ferah Ünzile

Ünzile insan dölü On kardeş beşi ölü Büyüdükçe unufak Ve gelir de görücü İnci gibi dişi Görücü bilir işi Söğüdüm ağlar gider Olur hatun kişi Varmadan sekizine Ergin oldu Ünzile Hem çocuk,hem de kadın On ikis..