#Salatalıkla yapılan efsane Şaka

PUBG Türkiye Komik Anlar ve En İyi Vuruşlar #6 10:07

PUBG Türkiye Komik Anlar ve En İyi Vuruşlar #6

Twitch'te yayın veren PUBG oyuncularının komik sahnelerini derlemeye devam ediyoruz...

Cuma Müthiş Ama İndirim Sahte 01:34

Cuma Müthiş Ama İndirim Sahte

Efsane Cuma, Şahane Cuma, Müthiş Cuma… farklı farklı isimlerle düzenlenen indirim günlerindeki oyun, vatandaşın şikayeti sonunda ortaya çıktı. Ticaret Bakanlığı e-ticaret firmalarından savunma istedi. Reklam Kurulu, Salı..

VURSAM ONU ÇOK FENA OLACAKTI   10000Days , Iroh , Teneke Kafalar   TWİTCH PUBG EN İYİ ANLAR #11 09:30

VURSAM ONU ÇOK FENA OLACAKTI 10000Days , Iroh , Teneke Kafalar TWİ

TWİTCH PUBG EN İYİ ANLAR serimizin 11. videosuyla beraberiz...

Süleyman Çakır unutulmadı 02:43

Süleyman Çakır unutulmadı

17 YIL ÖNCE DİZİDE ÖLDÜ, GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI, MEVLİT OKUTULDU, YAS TUTULDU. KURTLAR VADİSİ'NİN EFSANE KARAKTERİ SÜLEYMAN ÇAKIR'IN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ SOSYAL MEDYADA YİNE GÜNDEM OLDU. ÇAKIR'A HAYAT VEREN ÜNLÜ OYUNCU O..

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- - 03:23

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- -

Ne Fark Eder? şarkı sözleri ile Bu da gelir, bu da geçer Fazla ya da eksik ne fark eder Hayatı bilene koymaz mücadele Savaşırız gündüz gece Yaşadıklarım sanki film ya da dizi Eko bastır koçum kim tutar ikimizi Helal ..

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020 02:40

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020

Eser Adı: İncek Var Seslendiren: Mustafa Yüce Söz & Müzik: Orhan Coşkun Ulucak Aranjör: Cengizhan Akidil Bağlama: Murat canbolater Perküsyon: Ufuk Akın İnce Mix & Mastering: Çagatay Karasu Klip Yönetmeni: Erhan & ..

İtalyanlarla Fatih Terim Gibi Konuşmak 00:48

İtalyanlarla Fatih Terim Gibi Konuşmak

Uberkuloz adıyla tanıdığımız Berk Keklik, İtalya'ya giderek her Türk gencinin hayalini gerçekleştirdi. 'İtalyanlar ile Terimce konuşmak' açıklaması ile paylaştığı videoda, Fatih Terim'in efsane İtalyanca tiradını İtalyan..

  • PengoTV tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 2 yıl önce
BAŞLANGIÇ!!! 01:07

BAŞLANGIÇ!!!

Başlıyoruz, efsane şeyler olacak. Takipte kalın!!!..

  • Emrullah tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 1 yıl önce
GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3 22:17

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3

Discord sunucumuz; https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta 5,ngta san andreas,ngta 6,ngta vice city,ngta 4,ngta 5 gerçek hayat,ngta 6 trailer,ngta 5 online,ngta araba,ngta advance,ngta adana,ngta aç,ngta andreas,ng..

  • Emrullah tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
39 yıl önce Kemal Sunal'ın bindiği motosiklet! 02:44

39 yıl önce Kemal Sunal'ın bindiği motosiklet!

YEŞİLÇAM'IN GÜLEN YÜZÜ BİZİ BİZE ANLATAN EFSANE ADAM KEMAL SUNAL'IN EN SEVİLEN FİLMLERİNDEN BİRİ DOKTOR CİVANIM... O FİLMDE BİNDİĞİ MAVİ BİR MOTOSİKLET VARDI... HALA SAPASAĞLAM AYAKTA O MOTOSİKLET... ÜSTELİK FİLMİN ÇEKİL..

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına 03:53

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına

Lyrics: Serdar Ortaç / Sera Tokdemir Music: Serdar Ortaç Arrangement: Tarık İster Mix & Mastering: Utku Ünsal Director: Alişan Günay Yıldırım Director of Photography: Eren Yıldız Executive Producer: Nihan Çelik Coloris..

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar 05:00

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar

Büyük Mühendislik Hataları ve Ölümcül Kazalar Günümüzde yükselen yüzlerce metre yükseliğindeki binalar, yada denizin üzerine yapılan uzun köprüler. Bunların hepsi insanlar tarafından yapılmakta ve mühendislik bilgisine..

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat 00:51

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat Musul'un IŞİD'ten kurtarılması için aylardır hazırlığı yapılan operasyon dün gece başlarken, aynı saatlerde Türkiye-Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Şırnak'ın Silopi ilçesine tank ve..

İkinci El Eşya Dükkanından 3 Milyonluk Esrar Çıktı 00:55

İkinci El Eşya Dükkanından 3 Milyonluk Esrar Çıktı

İkinci El Eşya Dükkanından 3 Milyonluk Esrar Çıktı Küçükçekmece’de ikinci el eşya satan bir iş yerine yapılan baskında, piyasa değeri yaklaşık 3 milyon lira olan 335 kilogram esrar ele geçirildi..

HAPŞU - Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları 02:31

HAPŞU - Sevimli Dostlar Eğitici Çizgi Film Çocuk Şarkıları Videoları

Çocuk Şarkıları ile 2016 yılına girerken Sevimli Dostlar karakterlerimizi yenileyelim dedik. Yeni Sevimli Dostlar ile yapılan ilk video Tonton Dede'nin Çiftliği Bu şarkı çocukların çok yakından bildiği ingilizce çocuk ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 3.550 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Görevlendirmeler Çalışmaları Hızlandırdı 02:33

Yeni Görevlendirmeler Çalışmaları Hızlandırdı

Yeni Görevlendirmeler Çalışmaları Hızlandırdı İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Van'ın Erciş ve Muş'un Bulanık belediyelerinde çalışmalar hız kazandı...

Recep Tayyip Erdoğan  Ey Sevgili (Şiiri) 04:22

Recep Tayyip Erdoğan Ey Sevgili (Şiiri)

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar v..

  • PengoTV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eypio & Burak King - Günah Benim 03:28

Eypio & Burak King - Günah Benim

Eypio Burak King - Günah Benim Şarkı Sözleri Lyrics: Söz : Eypio & BurakKing Müzik : Eypio & BurakKing Düzenleme : Pnzr Beats Kayıt : Melihcan Çetinkaya Klip Yönetmeni : Görkem Tekdal Mix : Studio Bee Mastering : Gainsta..

Suruç'un Çehresi Görevlendirmeyle Değişiyor 02:22

Suruç'un Çehresi Görevlendirmeyle Değişiyor

Suruç'un Çehresi Görevlendirmeyle Değişiyor İçişleri Bakanlığınca yapılan görevlendirme sayesinde hizmetlerin ulaştığı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, caddelerden sokaklara, parklardan yollara kadar büyük bir değişim ya..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Operasyonlarda 2 Deaş Üyesi Yakalandı 01:04

Operasyonlarda 2 Deaş Üyesi Yakalandı

Operasyonlarda 2 Deaş Üyesi Yakalandı Irak'ın Kerkük kent merkezinde terör örgütü DEAŞ'ın iki militanı, güvenlik güçleri tarafından yapılan bir basın operasyonu sonucu göz altına alındı...

Ukrayna'nın Başkenti Kiev'de Oyuncak Bebek Fuarı Düzenlendi 01:57

Ukrayna'nın Başkenti Kiev'de Oyuncak Bebek Fuarı Düzenlendi

Ukrayna'nın Başkenti Kiev'de Oyuncak Bebek Fuarı Düzenlendi 197 sanatçı ve usta tarafından farklı teknikler kullanılarak yapılan binlerce bebek ziyaretçilere açıldı...

Japonya’da Patlama 00:25

Japonya’da Patlama

Japonya’da Patlama Tokyo’nun kuzeyindeki Utsunomiya kentinde bir parkta meydana gelen iki patlamada bir kişi öldü 3 kişi yaralandı. Ard arda iki patlamanın duyulduğu Japon televizyon kanalı NHK World’ün yayınladığı görü..

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş 04:35

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Gaziantep Valiliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Türkeş, Uluslararası antlaşmalar ve bölgenin yöneticileriyle anlaş..

Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..

Yunus Emre - ''Aşkın Yolculuğu'' - Zikir Sahnesi (40. Bölüm) 05:28

Yunus Emre - ''Aşkın Yolculuğu'' - Zikir Sahnesi (40. Bölüm)

Yunus Emre - ''Aşkın Yolculuğu'' - Zikir Sahnesi Yunus Emre 40. Bölüm Taptuk Emre Dergahında yapılan zikir sahnesi...

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.248 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu 01:10

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu

İzmir'de Deniz Kıyısında Erkek Cesedi Bulundu İEdinilen bilgiye göre, Güzelhisar Çayı yakınlarında deniz kenarında ceset olduğunu fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri ve sağl..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

23 Nisan İle 29 Ekim-i Karıştıran Kılıçdaroğlu 00:37

23 Nisan İle 29 Ekim-i Karıştıran Kılıçdaroğlu

23 Nisan İle 29 Ekim-i Karıştıran Kılıçdaroğlu CHP'nin çağrısıyla yapılan Anıtkabir'e Cumhuriyet Yürüyüşü için 1. Meclis önünde toplanıldı. Kortejin başında bulunan Kılıçdaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamasında 23 Ni..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..