#Saldırdı

GAZİANTEP'TE VAHŞİ CİNAYET 01:12

GAZİANTEP'TE VAHŞİ CİNAYET

Gaziantep’te husumetlileri tarafından evinin içerisinde dövülüp kafası taşla ezilen yabancı uyruklu Adnan El Salih(35) hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Polis olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Olay, Me..

Şişli’de 'yol verme' kavgasında kan aktı- Taksici tartıştığı sürücüyü bacağından vurdu 03:03

Şişli’de 'yol verme' kavgasında kan aktı- Taksici tartıştığı sürücüyü

Şişli’de taksici ile kapalı kasa minibüs sürücüsü arasında meydana yol verme kavgasında çıktı. Taksici sürücüye önce sopayla saldırdı ardından da silahla bacağından vurdu. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, polis kaç..

Plaj şemsiyesi sopasıyla dayak! 02:22

Plaj şemsiyesi sopasıyla dayak!

Aylar önce tanıklık yaptıkları bir dava yüzünden komşularıyla sorun yaşamışlardı genç kadın annesi ve çocuklarıyla dışarı çıktığında dehşeti yaşadı cani komşu 2 kadına plaj şemsiyesinin sopasıyla saldırdı!..

Son kurban 19 yaşındaki Özlem… 01:54

Son kurban 19 yaşındaki Özlem…

Düzce’de 2 yıllık karısı ile boşanma aşamasında olan adam eşi ve annesine saldırdı. Olayda eşi ölürken, kaynanası ise yaralandı...

Kavgayı görenlerin umursamazlığı 02:00

Kavgayı görenlerin umursamazlığı

UCU BIÇAKLI SOPAYLA SALDIRDI...

DOKTORA 'KARIMA BAKTIN' SALDIRISI! 01:27

DOKTORA 'KARIMA BAKTIN' SALDIRISI!

Doktor teşhis için hastasına bazı sorular sordu ama kadının kocası fazla kıskançtı bir anda odaya girip karıma neden baktın diye tekme tokat saldırdı..

Kargo ücretini ödemek istemedi bıçaklandı - İhlas Haber Ajansı 02:07

Kargo ücretini ödemek istemedi bıçaklandı - İhlas Haber Ajansı

Esenyurt'ta bir kişi, evine gelen kargocuya sipariş ettiği ürünün kargo bedelinin “karşı ödemeli” olduğunu iddia edip ödeme yapmadı. İkili arasında tartışma kavgaya dönüştü. Arkadaşlarını toplayan kargocu tekrar mahalley..

Üniversite Kampüsünde Başıboş Köpek Dehşeti 00:44

Üniversite Kampüsünde Başıboş Köpek Dehşeti

Kocaeli'de tehlike saçan başıboş sokak köpekleri, bu kez üniversite kampüsünde bir kız öğrenciye saldırdı. Çığlık çığlığa kalan öğrenci o anları cep telefonu ile kaydetti...

Kafe çıkışında tekmeli yumruklu kavga kamerada 00:59

Kafe çıkışında tekmeli yumruklu kavga kamerada

Başakşehir de iki grup kafe çıkışında bir birlerine tekme ve yumruklarla saldırdı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı...

Ehliyetsiz sürücüye ceza yazmak isteyince ortalık karıştı 01:28

Ehliyetsiz sürücüye ceza yazmak isteyince ortalık karıştı

Arnavutköy'de ehliyetsiz olduğu için polis uygulama noktasından kaçan sürücüye işlem yapmak isteyen polis ekiplerine saldırdılar. Sürücünün yakınları polise soda şişesi fırlatıp saldırdı. 1 polis memuru yaralanırken, ola..