#Saldırısının ardından

Denizli Kebabı Nasıl Yapılır_ 14:43

Denizli Kebabı Nasıl Yapılır_

Davetsiz Misafir bu hafta, en güzel öten horozların şehri Denizli'yi ekrana getiriyor. Denizli'nin Nikfer kasabasına giden Davetsiz Misafir, bölge halkının uçurtma tutkusunu yöresel türküler eşliğinde ekrana getiriyor...

Mısır'da Kral Selman'a Büyük Öfke 02:10

Mısır'da Kral Selman'a Büyük Öfke

Mısır'da yaptığı askeri darbenin ardından Cumhurbaşkanlığına gelen Abdülfettah Es Sisi yönetimi, aldığı yardım kesilince Suudi Arabistan yönetimine tehditlerde bulundu. Mısır basını yakın zamanda methiyeler düzdüğü Kral ..

Avrasya Tüneli’nde trafik yoğunluğu 02:56

Avrasya Tüneli’nde trafik yoğunluğu

Açılışının ardından ilgi gören Avrasya Tüneli’nde akşam saatlerinden itibaren trafik yoğunluğu oluşmaya başlandı...

Davetsiz Misafir _ Muğla_Milas 1:10:36

Davetsiz Misafir _ Muğla_Milas

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla Milas’tan ekrana geliyor. Tarih ve doğanın buluştuğu Milas’ın ünlü köftesini yapmayı deneyen Başyayla, Milaslı hanımların tadına doyulmaz yöresel lezzetlerini ekra..

Amerika Birleşik Devletleri ile İsrail arasında soğuk rüzgarlar esiyor 01:07

Amerika Birleşik Devletleri ile İsrail arasında soğuk rüzgarlar esiyor

Netanyahu- Dostlar birbirini Güvenlik Konseyi'ne götürmez Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) geçtiğimiz cuma günü Yahudi yerleşimleri politikası konusunda İsrail'i kınamasının ardından Amerika Birleşik Devle..

Davetsiz Misafir _ Kars 1:17:56

Davetsiz Misafir _ Kars

Davetsiz Misafir'in bu haftaki durağı Anadolu'nun bembeyaz karlarla örtülü şehri Kars oluyor. Turgay Başyayla, Kars'ın eşsiz güzelliklerini ekrana getirirken, aynı zamanda Çıldır Gölü'nde tutulan balıkların lezzetine de ..

Nevşin Mengü'den Kostantiniyye Eserine Saldıranlara Tarihi Ayar! 03:20

Nevşin Mengü'den Kostantiniyye Eserine Saldıranlara Tarihi Ayar!

Sanatçı Ahmet Güneştekin'in Kostantiniyye adlı eserine yapılan saldırının ardından eser AVM'den kaldırıldı. CNN Türk sunucusu Nevşin Mengü ise Ahmet Güneştekin ile yaptığı telefon bağlantısında saldırıyı gerçekleştiren ..

  • PengoTV tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karlov'un Katili 15 Temmuz'da Bakın Neredeymiş 02:30

Karlov'un Katili 15 Temmuz'da Bakın Neredeymiş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek önemli açıklamalarda bulundu. STV'nin dizisinde Büyükelçi Karlov'a yapılan suikastin birebir senaryosunun yer almasının ardından daha önceki dizilerde de bu tür senaryoları..

Yavşaklıkta Bir Üst Levele Geçmek 00:22

Yavşaklıkta Bir Üst Levele Geçmek

Geçtiğimiz günlerde Almanya'nın başkenti Berlin'de, metro istasyonunda bir kişi kadına tekmeli saldırı düzenlemişti. Sınırları zorlamaya çalışan bu yavşak takımları şimdide Hollanda'da zenci bir kadına arkadan yaklaşıp t..

  • PengoTV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tavuklardan Dayak Yiyen Tilki 02:35

Tavuklardan Dayak Yiyen Tilki

Konya’da tavuk çiftliğinde ilginç bir olay yaşandı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, kümese giren tilki tavuklara saldırırken, tavukların tilkiyi köşeye sıkıştırmasının ardından tilki kümesten kaçtı...

  • Cowboy tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İran- Açlık grevindeki mahkum Sadeghi'nin durumu ciddi 00:25

İran- Açlık grevindeki mahkum Sadeghi'nin durumu ciddi

İran'da tutuklu bulunduğu cezaevinde açlık grevi yapan Arash Sadeghi'nin sağlık durumunun ağırlaştığı öğrenildi. 'Ulusal güvenliği tehdit etmek' ve 'devlet aleyhine propaganda' yapmak gibi suçlardan 15 yıl hapse mahkum ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Finlandiya'da bir araç kalabalığa daldı 00:38

Finlandiya'da bir araç kalabalığa daldı

Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de kaldırama çıkan bir araç 7 kişiyi yaraladı. Yaralılardan 3'ünün durumu ciddi olduğu belirtildi. Kaza cuma günü meydana geldi. Bir metro istasyonu yakınlarında, direksiyon hakimiyetini..

Şiddetli fırtına ABD'de can kaybına neden oldu 00:45

Şiddetli fırtına ABD'de can kaybına neden oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin güneydoğusundaki Alabama eyaletinde etkili olan kasırga can kaybına neden oldu. Alabama Valisi Robert Bentley, bir ağacın, şiddetli rüzgarın etkisi ile bir evin üzerine düşmesi sonucu ev..

Kamyon Otomobilin Üzerine Böyle Devrildi 00:23

Kamyon Otomobilin Üzerine Böyle Devrildi

Çin’de ışıklara hızlı gelen kamyon duramayınca önce refüje çıktı, ardından da otomobilin üzerine devrildi. Feci kazada, inanılmaz bir şekilde can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Devrilen kamyon okul otobüsüne de yaslanınca..

  • PITIRCIK tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Demet Akbağ ile Çok Aramızda 11. Bölüm 1.Kısım 22:45

Demet Akbağ ile Çok Aramızda 11. Bölüm 1.Kısım

Demet Akbağ ile Çok Aramızda Pazar gecesine kahkaha getiriyor, evlere şenlik getiriyor! Türkiye’nin en ünlü isimlerini şaka listesine bir bir ekleyen Akbağ bu hafta da ilk olarak Sermiyan Midyat ile birlikte Ayşe Nil’i,..

Amerika'da 9 siyahiyi öldüren Dylann Roof ölüm cezasına çarptırıldı 01:10

Amerika'da 9 siyahiyi öldüren Dylann Roof ölüm cezasına çarptırıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir kilisede düzenlediği silahlı saldırıda 9 kişiyi öldüren 22 yaşındaki Dylann Roof, ölüm cezasına çarptırıldı. 12 kişiden oluşan yargıçlar heyeti, 3 saat süren mütalaasının ardından, R..

Kenan Sofuoğlu'ndan Kar Üzerinde Drift Gösterisi 00:40

Kenan Sofuoğlu'ndan Kar Üzerinde Drift Gösterisi

Dünya Supersport Şampiyonası'nda 5'inci şampiyonluğunu kazanan Kenan, 26 Şubat'ta Avustralya'da başlayacak yeni sezon öncesi Akyazı ilçesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Kentte iki gündür etkili olan yağışların ardından ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çekiçle Yüzüne Vurdu! (+18) 01:17

Çekiçle Yüzüne Vurdu! (+18)

Hindistan’da görünmez bir kaza yaşandı. İki dövüş ustası, bir festival kapsamında ellerine aldıkları çekiçle şov yapmak istedi. Yere yatırdıkları iki adamın çevresine meyveler koyan dövüşçüler gözleri bağlı bir şekilde b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.528 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

İğne Vurulan Gencin Dramı 02:42

İğne Vurulan Gencin Dramı

Hastanede iğne vurulan genç doktorlara isyan etti. İğnenin ardından bacağı uyuşan adam bir süre sedyeden kalkamadı. Kendisine bir iğne daha yapılacağını öğrenen adam bir süre sonra hasteneden uzaklaştı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.206 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aylin Nazlıaka Kendini Kürsüye Kelepçeledi 01:08

Aylin Nazlıaka Kendini Kürsüye Kelepçeledi

TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri yapılırken Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka kendini kürsüye kelepçeledi. TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri devam ederken, B..

İvedik'te Üretiyor, Nasa'ya Satıyor 01:19

İvedik'te Üretiyor, Nasa'ya Satıyor

Yerli bir nanoteknoloji firması, 10 yıllık çalışmanın ardından nesneleri atomlarına kadar görüntüleyebilen mikroskop üreterek ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesine (NASA) satmaya başladı..

Yanlış Adama Çatınca Bayılana Kadar Dayak Yedi 00:32

Yanlış Adama Çatınca Bayılana Kadar Dayak Yedi

Yanlış adama çatan genç, bayılana kadar dayak yedi. Çin’de cep telefonuyla görüşme yapan akranına sataşan bir genç, beklemediği bir sonla karşılaştı. Genç, kendisinden uzak durmaya çalışan kişiye vurmaya başlayınca şimşe..

Şaka Gibi Kazadan Yeni Görüntüler 00:57

Şaka Gibi Kazadan Yeni Görüntüler

Oldukça süratli olan bir motosikletin önünde fren yapan otomobile çarpması sonucu motosiklet devrilmiş, sürücüyse çarptığı aracın üstünde kalmıştı. O anlar, güvenlik kamerası görüntüsünün ardından kaza yapan sürücünün ka..

Yanlış Enjeksiyon Sonrası Kalçası Bu Hale Geldi 04:54

Yanlış Enjeksiyon Sonrası Kalçası Bu Hale Geldi

Courtney Barnes, henüz üniversite öğrencisiyken bir yandan da dansçı olarak çalıştığı dönemde kalçasını silikon enjeksiyonuyla büyütmeye karar vermiş.Gittiği yasadışı klinikte yapılan işlemlerin ardından ortaya hiç hayal..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.531 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canlı Yayında Konuğunu Ateşe Verdi 01:00

Canlı Yayında Konuğunu Ateşe Verdi

uveytli ünlü program sunucusu Jassem Rajab, programın daha başında konuğuna 'Instagram'ın en yaygaracı kişisi' diyerek meydan okudu ve ardından canlı yayında üzerine benzin dökerek elindeki kibritle tutuşturdu. İşte o an..

Dev Yılanla Korkunç Şov 01:00

Dev Yılanla Korkunç Şov

Önce yıkadı, ardından da adeta bir bebeği seviyormuş gibi sevdi, öptü... Genç kadının yılanla yaptığı tüyler ürpertici şovun görüntüleri sosyal medyada yoğun ilgi gördü...

Nusret'in Türk Askeri Versiyonu 00:59

Nusret'in Türk Askeri Versiyonu

Bir askerimiz kırsal alanda patates kızartması için hazırlık yapıyor. Önce patateslerin bulunduğu poşete Nusret'in ete vurması gibi vuruyor. Ardından tavaya attığı patateslerin üzerine Nusret gibi tuz serpiyor.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 8 yıl önce