#Saldırısının ardından

Kısmetse Olur 391.Bölüm Fragmanı 02:08

Kısmetse Olur 391.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 24 Mart Cuma yeni bölüm fragmanında, Onur, Aycan'ın köpeğinin ölmesi üzerine ona yeni bir köpek alıyor! Onur ve Aycan aşkı yeniden alevleniyor!..

  • ANKA tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizem Karaca Burak Özçivit in Kara Sevda Dizisine Dahil Oldu! 00:40

Gizem Karaca Burak Özçivit in Kara Sevda Dizisine Dahil Oldu!

İçimdeki Fırtına dizisinin final kararının ardından güzel oyuncu Gizem Karaca Kara Sevda dizisine dahil oldu...

  • ANKA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek serbest bırakıldı 00:51

Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek serbest bırakıldı

Mısır'da 2011 yılındaki halk ayaklanması sonrası görevinden ayrılan devrik cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek 6 yıl hapis hayatının ardından serbest bırakıldı. Mübarek, yönetim karşıtı gösteriler sırasında yaşanan ölümlerden ..

Yeşil  Mahmut Yıldırım Kimdir? 10:00

Yeşil Mahmut Yıldırım Kimdir?

Susurluk kazasının ardından ondan haber alan olmadı. Birçok faili meçhul cinayetin tetikçisi olarak gösterildi. 1996'dan beri haber alınamayan JİTEM tetikçisi 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım, derin devletin kara kutusu..

Merve Boluğur Kimdir? 03:56

Merve Boluğur Kimdir?

Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyunc..

Cem Yılmaz'ın Yeni Filmi Arif V 216'dan Kamera Arkası Görüntüleri Geldi 01:57

Cem Yılmaz'ın Yeni Filmi Arif V 216'dan Kamera Arkası Görüntüleri Geld

Vizyon tarihi geç olması üzse de Cem Yılmaz'dan gelecek filmin her görüntüsü büyük ilgi görüyor. Arif V 216 da ilk duyurulduğu andan itibaren merak uyandıran bir film. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk fragmanın ardında..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bensu Soral Kimdir? 02:14

Bensu Soral Kimdir?

Lise öğreniminin ardından Marmara Üniversitesi Grafik Bölümü'nden mezun olan Soral, 1,63 boyu, güzel fiziği, göz renkleri ve farklı cazibesiyle mankenliğe adım atmıştır. Bensu Soral,bir süre sonra kendisi gibi oyuncu ola..

Fenerbahçe'de Büyük Kriz! Şimdi De Sow.. 01:33

Fenerbahçe'de Büyük Kriz! Şimdi De Sow..

Fenerbahçe'de Konya maçında kolu kırılan Fernandao'nun ardından forvet hattında şimdi de Moussa Sow şoku yaşanıyor...

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Navalny Hakim Karşısında 00:59

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Navalny Hakim Karşısında

Rusya'da muhalefet lideri Alexei Navalny, pazar günü düzenlenen yolsuzluk karşıtı mitingde gözaltına alınmasının ardından bugün hakim karşısına çıkarıldı. Başkent Moskova'da bir mahkemeye getirilen Navalny'nin nakli sı..

DÜNYA HABERLERİ: Bulgaristan'da Seçimi Merkez Sağ Parti Önde Tamamladı 01:54

DÜNYA HABERLERİ: Bulgaristan'da Seçimi Merkez Sağ Parti Önde Tamamladı

Bulgaristan genel seçimlerini, eski Başbakan Boyko Borisov'un liderliğindeki merkez sağ Bulgaristan'ın Avrupalı Gelişimi İçin Yurttaşlar Partisi önde tamamladı. Seçimlerde, merkez sağ parti yüzde 33, Sosyalist Parti ise..

Kısmetse Olur 393.Bölüm Fragmanı 01:56

Kısmetse Olur 393.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 28 Mart Salı yeni bölüm fragmanında, Yağmur ve Şehmus birlik olup Emine Hanım'ın onayını almak için plan yapıyorlar. Peki Şehmus'un annesinden bu ilişkiye onay çıkacak mı?..

  • ANKA tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rasim Öztekin Kimdir? 01:44

Rasim Öztekin Kimdir?

İstanbul'daki Galatasaray Lisesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan mezun olan sanatçı, sahne yaşamında ilk deneyimlerini İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu, ve Kadıköy Halk eğitim ve Nö..

Gamze Talibini Kabul Edecek Mi? - Esra Erol'da 367.Bölüm 08:59

Gamze Talibini Kabul Edecek Mi? - Esra Erol'da 367.Bölüm

Esra Erol'un evlilik programında kişiliği ve duruşuyla dikkat çeken Gamze Abidin'le ayrılığının ardından yeni talibine evet diyecekmi?..

  • ANKA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Musleralı Uruguay, Dünya Kupası Biletini Tehlikeye Attı 09:59

Musleralı Uruguay, Dünya Kupası Biletini Tehlikeye Attı

Peru-Uruguay maçına Fernando Musleralı Uruguay, iyi başladı, kötü bitirdi ve Dünya Kupası biletini tehlikeye soktu. Fernando Muslera'nın ilk 11'de başladığı mücadelede Uruguay, 30. dakikada Carlos Sanchez ile öne geçti. ..

Legion Fragman 01:00

Legion Fragman

David Haller, şizofreni teşhisi konmuş genç bir adamdır, ancak garip bir karşılaşmanın ardından, hayatını sonsuza dek değiştirecek özel güçler keşfeder..

Timsahın Golf Topuna Kafa Atıp Mideye İndirmesi 00:34

Timsahın Golf Topuna Kafa Atıp Mideye İndirmesi

Florida eyaletinde bir golf sahasındaki gölde timsah olduğunu fark eden adam, oyunu bıraktı ve bu vahşi hayvanla oynamaya karar verdi. Önce ona bir golf topu attı. Timsahsa golf topuna şık bir kafa vuruşu yaptı. Ardından..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir? 01:29

Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir?

2008 yılında Miss Turkey 2008 güzellik yarışmasına katıldı ve birinci seçildi. Yarışmadan kazandığı birincilik tacı, yarışmanın jüri üyesi Paris Hilton takmıştı. Ardından 12 Aralık 200'de Türkiye'yi Güney Afrika'nın Joha..

Dünya Haber: Brexit'e Hazırlanan İngilizler Çifte Vatandaşlık Yolunda 01:28

Dünya Haber: Brexit'e Hazırlanan İngilizler Çifte Vatandaşlık Yolunda

İngiltere Avrupa Birliği'nden ayrılma sürecini resmen başlatırken, AB'de yaşayan İngiliz vatandaşları çifte vatandaşlık için evrak hazırlıyor. Londra'daki Fransa Büyükelçiliği, Brexit referandumunun ardından vatandaşlık..

Dünya Haber: Brexit'in Başlamasıyla Euro, Sterlin Geriledi 01:06

Dünya Haber: Brexit'in Başlamasıyla Euro, Sterlin Geriledi

Britanya'nın Avrupa Birliği'nden ayrılma sürecinin resmi olarak başlamasının ardından İngiliz Sterlini ve Euro değer kaybetti. Avrupa borsalarının tepkisi ise sınırlı oldu. Londra, Frankfurt ve Paris borsaları yükselirk..

Kısmetse Olur 395.Bölüm Fragmanı 00:49

Kısmetse Olur 395.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 30 Mart Perşembe 395. Yeni bölüm fragmanında Onur ve Aycan aşkı yeniden alev alıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galaxy S8, New York'ta Dünyaya Tanıtıldı 00:30

Galaxy S8, New York'ta Dünyaya Tanıtıldı

Samsung’un uzun süredir üzerinde çalıştığı Galaxy S8, New York’ta düzenlenen özel bir etkinlikle dünyaya tanıtıldı. Galaxy S8’in satışları 21 Nisan’da başlayacak. Galaxy7 modelinin bataryasının aşırı ısınmaya neden olma..

Fahir Atakoğlu Kimdir? 01:10

Fahir Atakoğlu Kimdir?

Küçük yaşlarında eski piyanosuna hayat veren Atakoğlu, 7-8 yaşlarına geldiğinde annesine yaptığı ısrarların sonucunu almış ve yeni piyanosuna kavuşmuştu. Hocası Muzaffer Uz tarafından Cemal Reşit Rey ile tanıştı. 1977 - ..

How to Be a Latin Lover (2017) Fragman 02:23

How to Be a Latin Lover (2017) Fragman

Kendisini 25 yıllık evliliğin ardından terk edip bulurken, zengin yaşlı kadınları baştan çıkarmak için kariyer yapan bir adam..

Arka Sokaklar 435.Bölüm -  Alpan ve Zeliha 00:45

Arka Sokaklar 435.Bölüm - Alpan ve Zeliha

Zeliha evlendiği andan itibaren kötü haberlerle karşılaşır. Önce babasının nikaha gelmesi ardından Mesut'un vurulduğu Zeliha'yı iyice yıkar...

Arka Sokaklar 435.Bölüm - Hüsnü ve Selin 03:43

Arka Sokaklar 435.Bölüm - Hüsnü ve Selin

Mesut'un vurulmasının ardından hemen yanına giden Hüsnü Selin'i sakinleştirmeye çalışıyor...

Bayern Munich vs Augsburg 6-0  Maç Özeti 12:45

Bayern Munich vs Augsburg 6-0 Maç Özeti

Bundesliga'da adım adım şampiyonluğa yürüyen Bayern Münih, Augsburg'a gol yağdırdı... Bundesliga'da 26. hafta karşılaşmalarında Augsburg'u ağırlayan Bayern Münih, rakibini 6-0'lık skorla devirerek üst üste beşinci galib..

Bodrum Masalı 31.Bölüm Fragmanı 00:54

Bodrum Masalı 31.Bölüm Fragmanı

Bodrum Masalı son bölümde Aslı, Ateş’in başka bir kızla öpüşmesinin ardından aklında soru işaretleri oluşması nedeniyle annesi Maya’ya ne yapması gerektiğini sormuştu. Maya ise “Sen gerçekten Ateş’in seni aldatabileceğin..

Rafadan Tayfa 8.Bölüm İzle 13:25

Rafadan Tayfa 8.Bölüm İzle

Çocuklar olan bitenden habersiz oyun alanında toplanmış Rüstem ağabeylerini dinlemektedir. Onca merakın ardından çözmeleri gereken bilmeceler sonrasında define bulacaklarını anlayınca bir hayli sevinirler. İki grup halin..

Türkiye 1978 Krizi izle 06:52

Türkiye 1978 Krizi izle

1978'e kadar alınan ekonomik kararların ve 1978'de kurulan 42. Hükümet'in ardından yaşanan ekonomik kriz hakkında yapılan röportajlar. Kişiler:Altan ÖymenCafer Tayyar SadıklarBülent EcevitBesim ÜstünelKurtul Altuğ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 Eylül Darbesini Hazırlayan Sebepler izle 15:18

12 Eylül Darbesini Hazırlayan Sebepler izle

27 Aralık 1979 Muhtırasının ardından istenen düzenin sağlanamaması, 24 Ocak 1980 Kararları, artan terör olayları ve 1980 cumhurbaşkanlığı seçim krizi. Konu hakkında yapılan röportajlar. Kurtul Altuğ Süleyman DemirelGüne..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce