#Saldırısının ardından

Mehmetçik Kamerasından Barzani'ye Gözdağı 00:21

Mehmetçik Kamerasından Barzani'ye Gözdağı

Barzani'nin 25 Eylül'de yapmayı planladığı referandumun ardından Türkiye tavrını net bir şekilde ortaya koymuştu. Silopi-Habur bölgesinde başlatılan tatbikata bir çok tank ve mühimmat sevkiyatı yapıldı. İşte tatbikatta M..

Sahaya Giren Köpek Ortalığı Birbirine Kattı 00:35

Sahaya Giren Köpek Ortalığı Birbirine Kattı

Arjantin’de San Lorenzo - Arsenal Sarandi maçında sahaya bir köpek girdi. Topu alarak oynamaya başlayan sevimli hayvan, maçın bir süre duraklamasına neden oldu. Sahaya giren köpeği çıkarmaya çalışan görevlilerin ise zor ..

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı 00:43

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı

Başkent'te geri giden otomobilin çarptığı kadın yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Keçiören ilçesi 23 Nisan Pazar Yeri'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, geri geri giden otomobil, yolda yürüyen k..

Çağlayan Adliyesi'nde Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı 00:39

Çağlayan Adliyesi'nde Çıkan Çatışmanın Zanlıları Böyle Kaçtı

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmanın ardından zanlıların kaçma anı kameralara yansıdı. Görüntülerde, ellerinde silah olan zanlılar koşarak olay yerinden uzaklaşı..

İstanbul'da Yağmur Başladı 01:20

İstanbul'da Yağmur Başladı

Aniden bastıran yağmur nedeniyle bazı vatandaşlara köprü altına sığınırken, yollarda su birikintileri meydana geldi, kanalizasyonlar taştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının adından İstanbul’da öğle saatlerinde..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yurda Döndü 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yurda Döndü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD ziyaretini tamamlayarak yurda döndü. New York'ta yapılan BM zirvesine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zirve sonrasında Türkiye'ye döndü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Es..

Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu 01:38

Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu

Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonda 3 kilogram esrar ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlılar M.Z.G. ve G.G'nin Diyarbakır'dan uyuşturucu getirip Bursa'da pa..

Alişan 'dan Eda Erol Ayrılığı Hakkında Şaşırtan Yorum 00:46

Alişan 'dan Eda Erol Ayrılığı Hakkında Şaşırtan Yorum

Eda Erolla evlenecekler diye haber beklenirken beklenmedik bir şekilde ayrılık haberinin gelmesinin ardından, türkücü Alişan'dan şaşırtan yorum geldi.Üzerimden Tank Geçti sözleriyle eski şakacı kimliğine takılmış gibi ..

  • ANKA tarafından
  • 1.488 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülben Ergen'le İlgili Büyük Skandalın Perde Arkası 15:32

Gülben Ergen'le İlgili Büyük Skandalın Perde Arkası

Gülben Ergen'in evli işadamı Tolga Duğles'le olan yasak aşkının ortaya çıkmasının ardından Yeşim Salkım ve Gülben Ergen kozlarını artık mahkemede paylaşacak.Peki bu yasak aşkın detayları neler videomuzda izleyebilirsiniz..

  • ANKA tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ozan'a Sinirlenen Taraftar Televizyonu Yumrukladı 00:23

Ozan'a Sinirlenen Taraftar Televizyonu Yumrukladı

Fenerbahçe Kadıköy'de Beşiktaş'ı ağırladı. Ev sahibi takım maçı 2-1 kazanırken, Ozan Tufan'ın kaçırdığı golün ardından bir Fenerbahçe taraftarı televizyonu yumrukladı! o anlar kameraya böyle yansıdı...

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu 01:14

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu

Aksaray'da bir yolcu otobüsünde 11 kilogram esrar ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aksaray-Adana karayolunun 10. kilometresindeki uygulama noktasında, şüphe üzerine bir ..

İstanbul’da Şimşekler Geceyi Aydınlattı 00:23

İstanbul’da Şimşekler Geceyi Aydınlattı

İstanbul genelinde gece saatlerinde beklenen yağmur öncesi, gökyüzünde ardı ardına çakan şimşekler adeta geceyi gündüze çevirdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıların ardından Marmara Bölgesi'nde Tekirdağ ba..

200 Öğrenci Gıda Zehirlenmesi Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı 00:42

200 Öğrenci Gıda Zehirlenmesi Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde 5 ayrı okulda yedikleri öğle yemeğinin ardından rahatsızlanan 200 öğrenci, kaldırıldıkları hastanelerde gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındı...

Ralph Hassenhüttl Atmosferden Çok Etkilendik 05:22

Ralph Hassenhüttl Atmosferden Çok Etkilendik

Leipzig Teknik Direktörü Ralph Hassenhüttl, 2-0 kaybettikleri Beşiktaş karşılaşmasının ardından mücadeleyi değerlendirdi. Alman teknik adam, özellikle taraftarın etkisinden bahsederek “Atmosferden çok etkilendik. Beşikta..

Beşiktaş 2-0 Leipzig 00:18

Beşiktaş 2-0 Leipzig

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde 2. karşılaşmasına Alman temsilcisi Leipzig'i 2-0 mağlup etti. Beşiktaş 2-0 Leipzig maç sonucu. Beşiktaş Leipzig maçı kaç kaç bitti? Beşiktaş-Leipzig karşılaşmasının 59. dakikasında Vodafone..

Şenol Güneş;Taraftara ve Oyunculara Teşekkür Ediyorum 05:16

Şenol Güneş;Taraftara ve Oyunculara Teşekkür Ediyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Leipzig maçının ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Güneş, çok genç ve fizik gücü yüksek bir takıma karşı oynadıklarını söyleyerek, “Taraftarlara ve bu galibiyeti al..

Gülben Ergen'in Konserinde Koltuklar Bomboş Kaldı 00:57

Gülben Ergen'in Konserinde Koltuklar Bomboş Kaldı

Erhan Çelik'i evli iş adamıyla aldattığı haberleriyle magazin gündeminden düşmeyen Gülben Ergen'in konserinde koltuklar bomboş kaldı. Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'i evli iş adamı Tolga Duğles ile aldattığı haberl..

  • ANKA tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Silah Şirketi Kalaşnikof Uçan Araba Üretti! 00:39

Ünlü Silah Şirketi Kalaşnikof Uçan Araba Üretti!

Ünlü Rus silah şirketi Kalaşnikof, dünyaca ünlü silahı AK-47'nin ardından yine dünyayı sallayacak bir girişime imza atıyor. Şirket, üretimine başladığı uçan araba ile adından çok daha söz ettirecek gibi görünüyor. Bir ko..

Yavrusunu Kurtarmak İçin Ölümü Göze Aldı 00:55

Yavrusunu Kurtarmak İçin Ölümü Göze Aldı

Boğulmak üzere olan yavrusunu su birikintisinin içine dalıp bir kahraman gibi kurtaran anne köpeğin görüntüleri sosyal medyanın en çok paylaşılan videoları arasına girdi. Kurtarılan yavru köpek ise yapılan kalp masajının..

Seren Serengil, Sarıyer’de Sel Sularında Kaldı 01:18

Seren Serengil, Sarıyer’de Sel Sularında Kaldı

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, şiddetli yağışın ardından Sarıyer’de oluşan sel sularında kaldı. Yaşadığı anları sosyal medya hesabından paylaşan Serengil, nikah şahitliği yapması beklenen Rüzgar Erkoçlar’ın düğün..

Sarıyer’de Evler Sular Altında Kaldı 03:27

Sarıyer’de Evler Sular Altında Kaldı

İstanbul’da etkili olan sağanak yağışın ardından Sarıyer’de bazı mahalleler sular altında kaldı. Bel seviyesini geçen sular altında kalan mahalleli Sarıyer Belediyesine tepki gösterdi...

İstanbul Boğazı Çamura Büründü 00:24

İstanbul Boğazı Çamura Büründü

İstanbul Boğazı etkili olan şiddetli yağışın ardından adeta çamura büründü...

Yeni Müslüman Olan Adam Fatiha'yı Öyle Bir Okudu Ki 00:59

Yeni Müslüman Olan Adam Fatiha'yı Öyle Bir Okudu Ki

İslamın hak din olduğunu kabul edip, Müslüman olan adam Kelime-i Şehadet getirdi. Ardından Fatiha Suresi'ni okumak isteyen adam gözyaşlarına boğuldu. İşte duygu dolu anlar yaşayan adamın o anları.....

Kanlı Otopark Baskınının Görüntüleri Ortaya Çıktı 00:46

Kanlı Otopark Baskınının Görüntüleri Ortaya Çıktı

İstanbul Sultangazi'de bir kişinin öldüğü bir kişinin de yaralandığı silahlı otopark baskının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde otoparkın tarandığı anlar ve ardından yaşanan çatışma yer aldı...

Erdoğan ve Putin'den Flaş Açıklamalar 09:08

Erdoğan ve Putin'den Flaş Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlenen basın açıklamasında, “Kısa vadeli çıkarlar uğruna kimsenin bölgemizi ateşe atmaya gerilimi tırmandırmaya hakkı yok..

İBB  Başkanı Mevlüt Uysal Tebrikleri Kabul Etti 02:49

İBB Başkanı Mevlüt Uysal Tebrikleri Kabul Etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifası sonrası yapılan oylamada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mevlüt Uysal, görevi devraldı. Ardından Uysal, kendisine yoğun ilgi gösteren partilileri..

Hülya Avşar'dan Olay İtiraflar! Öpüşme Sahnelerine Koşarak Giderdim 01:25

Hülya Avşar'dan Olay İtiraflar! Öpüşme Sahnelerine Koşarak Giderdim

Hülya Avşar’dan kafa karıştıran sözler. Serpil Çakmaklı'nın geçen hafta verdiği röportajda 'Biz sevişme sahnelerinde araya yastık koymazdık' sözlerinin ardından bir iddialı çıkış da Hülya Avşar'dan geldi. Hülya Avşar yen..

  • ANKA tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erbil’den Kalkan Son Uçak Türkiye’ye Geldi 03:16

Erbil’den Kalkan Son Uçak Türkiye’ye Geldi

Erbil ve Süleymaniye'ye gerçekleştirilen tarifeli uçuşların süresiz olarak durdurulmasının ardından 350 yolcusuyla Erbil’den havalanan son tarifeli uçak Türkiye’ye döndü...

Bakan Çavuşoğlu;Meksika’ya İlk Kızılay Ulaştı 04:42

Bakan Çavuşoğlu;Meksika’ya İlk Kızılay Ulaştı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Türkiye emin adımlarla hedefine ulaşıyor. Ülke ekonomisi yüzde 6'dan fazla büyüdü. Türkiye zorlukların üstesinden geliyor. Türkiye mazlumun yanındadır. Meksika'da yaşanan depremin ardı..

İran'da Taksinin Üzerindeki Kadın Görenleri Şoke Etti! 00:38

İran'da Taksinin Üzerindeki Kadın Görenleri Şoke Etti!

İran'ın İsfehan şehrinde harekat halindeki taksinin üzerinde bir kadını görenler şoke oldu. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerde kadın arabaya tutunmaya çalışıyor. Arabayı kullanan kişinin karısını cezalandırmak içi..