#Saldırısının ardından

Mutlulukları Yarım Kaldı 07:17

Mutlulukları Yarım Kaldı

Ordu'nun Ulubey ilçesinde düğünün ardından İstanbul'a dönmek üzere yola çıktıktan sonra Çankırı’da geçirdikleri kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün ile ağır yaralanan gelin Özge Akgün’ün mutlulukları yarım kaldı...

Luka Modric Hayranı Barcelona Taraftarı 00:14

Luka Modric Hayranı Barcelona Taraftarı

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Luka Modric'e maçın ardından bir Barcelona taraftarının yaptığı hayranlık böyle görüntülendi...

2 Aile Arasında Kavga! Çadırlar Ateşe Verildi 03:55

2 Aile Arasında Kavga! Çadırlar Ateşe Verildi

Kayseri'de 2 aile arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavgada, bir ailenin yaşadığı çadır ateşe verildi. Polis ekipleri kavgayı ayırırken, itfaiye ekipleri de yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından çadırda ..

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi 00:59

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Kızılca, son yolculuğuna uğurlandı. Baba Kızılca'nın sözleri ..

Senoz Vadisi’nde Yaralar Sarılıyor 05:11

Senoz Vadisi’nde Yaralar Sarılıyor

Rize’de yaklaşık bir hafta etkili olan şiddetli yağışın ardından en fazla hasarın yaşandığı Çayeli ilçesi Senoz Vadisi’nde vatandaşlar normal hayata dönmeye çalışıyor. Selden zarar gören ilçeye bağlı Kaptanpaşa, Gürpınar..

Muğla'daki Operasyondan Haber :  7 Terörist Öldürüldü 01:43

Muğla'daki Operasyondan Haber : 7 Terörist Öldürüldü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

CHP'li Belediye Başkanından Kadın Meclis Üyesine Küstah Tavır 00:48

CHP'li Belediye Başkanından Kadın Meclis Üyesine Küstah Tavır

Çanakkale Belediye Meclisi toplantısında, AK Partili Belediye Meclisi üyesi Av. Tülay Ömercioğlu'nun, CHP'nin İsmetpaşa Mahallesi delege seçimlerinde geçersiz ve imzasız oy kullanılmasını dile getirdiği sırada CHP'li Çan..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Firari Boğanın Polisi Çiftelemesi 00:30

Firari Boğanın Polisi Çiftelemesi

Kırgızistan’da kaçan boğayı yakalamak o kadar da kolay olmadı. Trafikte ilerleyen boğa bir süre durdu ve sakinleşti. Boğayı kıstırmaya çalışan görevli ise aracından inerek harekete geçti. Sakinleşen boğaya yaklaşan görev..

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genç Kadın Araba Sürerken Aniden Kalp Krizi Geçirince 00:25

Genç Kadın Araba Sürerken Aniden Kalp Krizi Geçirince

Fatih Balat'ta aracıyla yolda giderken kalp krizi geçirdiği ileri sürülen öğretim görevlisi genç kadın, önce bir araca ardından da bir kafe çalışanına çarparak güçlükle durdu. Olay sonrası genç kadın yoğun bakıma alınırk..

Muğla'dan Kaçan Terörist İle  Temas Sağlandı 02:22

Muğla'dan Kaçan Terörist İle Temas Sağlandı

MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde, PKK'lı teröristlere yönelik olarak 'Fırtına' adıyla düzenlenen operasyonunda dün 5 teröristin öldürülmesinin ardından bugün İnsansız Hava Aracı (İHA) ve bir helikopterin de havadan desteğiy..

Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta 04:05

Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta

Sanatçı: Flo Rida Albüm: Wild Ones Çıkış tarihi: 2012 Adaylıklar: En İyi Video Klip Dalında Dünya Müzik Ödülü, Diğer Türler: Pop, Hip-hop/Rap David Pierre Guetta, Fransız DJ ve prodüktör. 1980 ve 90'larda kulüplerde DJ'..

İngiliz Taraftarların Kağıt Uçakla Tribünden Gol Atması 00:24

İngiliz Taraftarların Kağıt Uçakla Tribünden Gol Atması

İngiltere, Slovenya arasında oynanan ve ev sahibi takımın 1-0 kazandığı maçta enteresan bir olay yaşanmış. Maçın oynandığı esnada Wembley Stadyumu sakinlerinden biri kağıttan yaptığı uçağı sahaya atmış. Uçağın süzülüp fi..

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haviceli Aileler Güvenlik Güçlerine Sığınıyor 00:42

Haviceli Aileler Güvenlik Güçlerine Sığınıyor

Irak ordusunun, Kerkük kentinin Havice ilçesine bağlı kasaba ve köylerde terör örgütü DEAŞ'a karşı başlattığı operasyonun ardından bölgedeki siviller ellerinde beyaz bayraklarla güvenlik güçlerine sığınmaya başladı...

Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza 00:25

Artvin Off-Road’da Yürekleri Ağza Getiren Kaza

Artvin Belediyesi organizasyonunda Artvin Off-Road Kulübünce bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda yapılan yarışlara Türkiye'nin yanı sıra, Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan ve İran'dan da ekipler katıldı. Gürcistan uyruk..

Motosikletli Hırsız Kaza Yapınca Yakalandı 00:32

Motosikletli Hırsız Kaza Yapınca Yakalandı

Brezilya'da bir hırsızlık şüphelisi motosikletiyle polisten kaçmaya başladı. Peşinde ise iki motorize polis ve bir polis otosu vardı. Hırsız tam arayı açtığını, kaçabileceğini düşünmüştü ki önüne çıkan otomobile çarptı. ..

Fenalaşan Otobüs Şoförü Kamerada 02:13

Fenalaşan Otobüs Şoförü Kamerada

Antalya'da seyir halindeki özel halk otobüsünün fenalaşan sürücüsünü bir yolcunun Sen başarırsın güzel kardeşim diyerek sakinleştirmesi ve o anlarda yaşananlar aracın güvenlik kamerasına yansıdı. Ambulansla özel hastan..

Erkin Koray - Sevince 05:02

Erkin Koray - Sevince

sevince sevince sevince durma durma koş ardından zaman yoktur git aşkı iste ondan sevince tüm insanlar bir başka durma dostum sen de yer ver aşka sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan aşık oldum galiba yavaştan oo ..

  • Aliokan tarafından
  • 1.681 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yenilmezler Ultron Cağı Film İzle 2:21:18

Yenilmezler Ultron Cağı Film İzle

Yenilmezler Ultron Cagi The Avengers: Age of Ultron Özet ve Detaylar İlk filmin başarısının ardından ikinci film için kolları sıvayan Avengers ekibi bu filme bütün kahramanları dahil ediyor; bu kez Thor, Iron Man, Kaptan..

  • Film İzle tarafından
  • 29.977 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş 04:35

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş

Başbakan Yardımcısı Tugrul Türkeş Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Gaziantep Valiliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Türkeş, Uluslararası antlaşmalar ve bölgenin yöneticileriyle anlaş..

Hakemin Skandal Kararıyla Dünya Kupasına Gittiler! 00:52

Hakemin Skandal Kararıyla Dünya Kupasına Gittiler!

Dünya Kupası Kuzey Amerika Elemeleri sona erdi. Son maçların ardından Meksika, Kosta Rika ve Panama Dünya Kupası vizesi alırken, ABD turnuva dışında kaldı. Tarihinde ilk kez Dünya Kupası bileti alan Panama'nın Kosta Rika..

Ölüm Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaparken Yakaladı 00:38

Ölüm Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaparken Yakaladı

Suudi Arabistan'da yüksek sesli müzik eşliğinde seyahat eden 2 kişi, yolculuklarını da sosyal medyadan canlı yayınladı. Ama sürücünün bir anlık dikkatsizliği sebebiyle araç şeridinden çıktı ve karşı yönden gelen otomobil..

Önce Sevdi, Sonra Çaldı 01:01

Önce Sevdi, Sonra Çaldı

İstanbul Fatih'te bir petshop'un önünde bağlı bulunan 'Pitbull' cinsi köpeğe sevme bahanesiyle yaklaşan hırsız, ardından köpeği çalarak kayıplara karıştı...

Kırmızı Işıkta Geçen Otomobil Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi 00:44

Kırmızı Işıkta Geçen Otomobil Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan otomobil önce bir araca çarptı, ardından kaldırıma çıkarak 2 iş yerine zarar verdi ve park halindeki bir motosikleti altına aldı. Ortalığın savaş alanına döndüğü k..

Yenilmezler  - Ultron Çağı  Karanlık Sırları Olanları Sevmem  03:03

Yenilmezler - Ultron Çağı Karanlık Sırları Olanları Sevmem

İlk filmin başarısının ardından ikinci film için kolları sıvayan Avengers ekibi bu filme bütün kahramanları dahil ediyor; bu kez Thor, Iron Yenilmezler - Ultron Çağı Karanlık Sırları Olanları Sevmem Man, Kaptan Ameri..

  • ANKA tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması 01:36

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması

Kurtulmuş'tan Musul Operasyonu Açıklaması BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Musul operasyonuyla ilgili yaptığı açıklamada Türkiye bu harekatın içerisinde na..

Rize’de Heyelan- 2 Ölü 02:55

Rize’de Heyelan- 2 Ölü

Rize'nin Pazar İlçesi'nde şiddetli yağış sonrası meydana gelen heyelanda yıkılan evinde altında kalan karı koca hayatlarını kaybetti. Rize'de etkili olan şiddetli yağış Pazar İlçesi Aktaş Köyü İnce Mahalle'de bu gece sa..

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı 01:00

Mersin’de Polise Silahlı Saldırı: 2’si Polis 3 Yaralı

Mersin’de polise silahlı saldırı: 2’si polis 3 yaralı Mersin’de durdurulan şüpheli araçta kimlik kontrolü yapan sivil polislerin üzerine ateş açıldı. Olayda 2’si polis 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, polis hab..

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu 00:42

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu

Thy, Necef, Süleymaniye, Basra Seferlerini Durdurdu Musul’un IŞİD’ten geri alınmasına yönelik askeri operasyonun başlamasının ardından, Türk Hava Yolları Erbil ve Bağdat’a yaptığı seferlerinin geçici olarak iptalinden s..