#Saldırısının ardından

Adem Kılıççı Survivor'dan Kazandığı Parayı Nasıl Kullanacağını Açıkladı 02:50

Adem Kılıççı Survivor'dan Kazandığı Parayı Nasıl Kullanacağını Açıklad

Survivor 2017'de finale kadar gitmeyi başaran ancak Ogeday'ın kazanmasıyla elenen Adem Kılıççı, bu yıl yeniden katıldığı Survivor'da zafere ulaşmıştı. Survivor'dan 500 bin TL'lik büyük ödülü kazanan Kılıççı yarışman..

  • BETA tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sıkıştığı Yerden Kurtarılan Yavru Kedi 00:45

Sıkıştığı Yerden Kurtarılan Yavru Kedi

Maltepe'de annesinden ayrılarak apartman boşluğuna düşen yavru kedi için vatandaşlar sosyal medyadan başkana ulaşarak kedinin kurtarılmasını sağladı. Yavru kedi için harekete geçen Maltepe Belediyesi arama kurtarma ekibi..

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Özcan Deniz'den Babasına Duygusal Veda 02:27

Özcan Deniz'den Babasına Duygusal Veda

Ünlü isim yaşadığı acıyı şu sözlerle dile getirdi: 'Baba olmak ve Baba'mın üzerine toprak atmak...Bir erkeği büyüten iki güçlü duygu...' İstanbullu Gelin’in başrol oyuncusu Özcan Deniz, babası Sadık Deniz’i kaybetti...

  • BETA tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nihat Doğan Survivor Aşkı Birsen Bekgöz'ü İlan Etti 02:23

Nihat Doğan Survivor Aşkı Birsen Bekgöz'ü İlan Etti

Survivor 2018'den farklı takımlarda yarışan Birsen Bekgöz ile Nihat Doğan aşk yaşamaya başladı. Yarışmanın final yapmasının ardından tatil yapan ikili ilk defa el ele görüntülenmişti...

  • BETA tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Brose Bamberg 97-99 Darüşşafaka Doğuş (Maç Özeti - 30 Mart 2017) 02:09

Brose Bamberg 97-99 Darüşşafaka Doğuş (Maç Özeti - 30 Mart 2017)

Brose Bamberg 97 -99 Darüşşafaka / Maç özeti Almanya'da 'tamam ya da devam' maçına çıkan Daçka play-off umudunu son maça taşıdı. Euroleague’in 29. hafta maçında Darüşşafaka Doğuş, deplasmanda Almanya ekibi Brose Bamberg’..

Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..

Levent Ülgen Kimdir? 02:03

Levent Ülgen Kimdir?

Levent Ülgen kimdir, Levent Ülgen, Tam adı Ömer Levent Ülgen’dir. 8 Ağustos 1962 tarihinde Cihanbeyli, Konya’da doğdu. Ankara İnönü Lisesi’ni, ODTÜ Fizik Bölümü’nü bitirdi. ve Ankara Halk Tiyatrosu’nda görev aldı, daha ..

Dan Bilzerian Kimdir? 01:38

Dan Bilzerian Kimdir?

Dan Bilzerian, 7 Aralık 1980 tarihinde ABD., Florida‘da doğmuştur. Annesinin adı Terri Steffen, babasının adı Paul Alec Bilzerian’dır. Adam adında kardeşi vardır. Deniz Kuvvetleri Ilan ve SEAL eğitimine katıldıktan sonra..

Nedim Şener'den CHP'li Sözcüye 'FETÖ' Ayarı 01:38

Nedim Şener'den CHP'li Sözcüye 'FETÖ' Ayarı

Gazeteci Nedim Şener'in canlı yayında, CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş'ın CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'la ilgili FETÖ iddialarını dile getirmesinin ardından telefonla yayına bağlanan Te..

Nihat Kahveci Evlendi Yeni Eşi Fulya Sever Kimdir İlk Karısı İle Çocukları 06:12

Nihat Kahveci Evlendi Yeni Eşi Fulya Sever Kimdir İlk Karısı İle Çocu

Türk futbolunun önemli isimlerinden Nihat Kahveci 2 çocuğunun annesi olan Pınar Kaşgören ile olan 11 yıllık evliliğini tek celsede bitirmişti. Nihat Kahveci 4 yıl süren bekarlık günlerinin ardından yeniden evlendi. Roma'..

  • BETA tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kadın Dizisinin Başrol Oyuncusu Tatilde Zehirlendi 02:09

Kadın Dizisinin Başrol Oyuncusu Tatilde Zehirlendi

Ünlü oyuncu Caner Cindoruk tatilde zehirlendi Rol aldığı “Kadın” dizisinin sezon finali yapmasının ardından tatil için Bodrum’a giden ünlü oyuncu Caner Cindoruk, tatsız bir olay yaşadı. Cindoruk, tatilde zehirlendi..

  • BETA tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı 00:55

İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı

Çeşme'nin tatil beldesi Alaçatı'ya yapılacak olan Alaçatı Havalimanı'na ilişkin haber yapmak isteyen gazeteciler, sörf merkezi yolunda haberlerini tamamladı. Çekimlerinin bitmesinin ardından alandan ayrılacakları sırada,..

Eda Ece Kimdir? 00:49

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece (d. 20 Haziran 1990, İstanbul), Türk oyuncu. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. Eda Ece, 2011 yılında Pis Yedili dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına başl..

Çağla Kubat Kimdir? 01:49

Çağla Kubat Kimdir?

1997 yılında İtalyan Lisesi'nden birincilikle mezun oldu. ÖSYM'nin düzenlediği üniversitelere giriş sınavında ilk 500'e girerek İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümüne kaydoldu. 2001 yılında İstanbul Te..

Napoli 1-1 Juventus (Maç Özeti - 02 Nisan 2017) 08:49

Napoli 1-1 Juventus (Maç Özeti - 02 Nisan 2017)

Juventus'a Napoli çelmesi: 1-1 Serie A'da lider Juventus, zorlu Napoli deplasmanından bir puanla döndü; Roma ile arasındaki puan farkı 6'ya indi. Serie A'da 30. hafta karşılaşmalarında Napoli'yi ağırlayan lider Juventus..

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji 02:54

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugü..

Neşeli Günler Boşanma 06:15

Neşeli Günler Boşanma

Neşeli Günler - Boşanma Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in ..

Ünlü Çift Düğüne Böyle Hazırlandı 03:19

Ünlü Çift Düğüne Böyle Hazırlandı

2015 yılında nişan yüzüklerini takmalarının ardından girdikleri her ortamda 'Ne zaman evleniyorsunuz?' sorusuyla karşı karşıya kalan Şahin Irmak ile Asena Tuğal çifti artık bu sorudan kurtuldu...

  • BETA tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aref Türkiye'ye Döndü Her Şeyi Anlattı 03:19

Aref Türkiye'ye Döndü Her Şeyi Anlattı

Antalya'da, gösteriye hazırlandığı otelde kobra yılanı tarafından ısırılan ve panzehir tedavisi için özel uçakla Mısır'a götürülen illüzyonist Aref Ghafouri, taburcu edilmesinin ardından Türkiye'ye döndü...

  • BETA tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Türk Zırhlısı Yörük'ten Güç Gösterisi 00:53

Türk Zırhlısı Yörük'ten Güç Gösterisi

Türk zırhlısı Yörük'ten güç gösterisi Zırhlı kara aracı üreticisi Nurol Makina, kısa sürede ihracat başarısı yakalayan Yörük 4x4 zırhlı aracının seri üretimine hazırlanıyor. Yörük, temel aracın üretilmesinin ardından sah..

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir Gece 03:54

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir Gece

Olay Trakya bölgesinde Bulgaristan sınırına yakın bir köyde geçiyor, Bu bilgi bizlere zamanında olayın olduğu o köyde yaşayan ismini vermek istemeyen bir izleyicimiz tarafından ulaştırıldı. Bugünlerde terk edilmiş bir ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan 04:27

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan

bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim biz de soluk alıp vermedeyiz yani her insan gibisevmekteyiz, seviecek şeyleri bir kır çiçeğini çimeni toprağı börtü böceği kurban bayramlarında kınalı koçları başları eloyasıiş..

Popstar Yarışmacılarının Son Haline Bakın Tanımak İmkansız 03:25

Popstar Yarışmacılarının Son Haline Bakın Tanımak İmkansız

Yıl 2004, Türkiye onları konuşuyor. Ses yarışmacılarının çıkış noktası olan Popstar ilk sezonu ile Türkiye'de yeni bir akımın başlamasına neden oldu. Popstar ekolünün ardından birçok ses yarışması geldi gelmesine anca..

  • BETA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fahriye Evcen'e Üzücü Haber 02:47

Fahriye Evcen'e Üzücü Haber

Fahriye Evcen'in babası Ramazan Evcen'e mide kanseri teşhisi konuldu. 69 yaşındaki Evcen, teşhisin ardından özel bir hastanede önceki gün ameliyat oldu...

  • BETA tarafından
  • 647 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Amine Gülşe Düşman Çatlattı Almanlar Iyice Kuduracak 04:05

Amine Gülşe Düşman Çatlattı Almanlar Iyice Kuduracak

Türkiye Güzeli Amine Gülşe, hem sevgilisine, hem ülkesine sahip çıktı! Mesut Özil, kendisine yapılan ırkçı yaklaşım nedeniyle Alman Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamıştı. Ülkeyi karıştıran bu olayın ardından bazı Alman..

  • BETA tarafından
  • 531 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sinem Gedik ile İntizar'ın mahrem görüntülerini internete sızdırdığı iddia edildi... 02:31

Sinem Gedik ile İntizar'ın mahrem görüntülerini internete sızdırdığı i

Magazin dünyası Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'in İntizar'la aşk yaşadığı iddiası ile sarsıldı. Oğlunun velayetini almak isteyen Mustafa Ceceli'nin, eski eşi Sinem Gedik ile şarkıcı İntizar'ın mahrem görüntüleri..

Selin Denize Sürüklediği Fındık Ağaçları Havadan Görüntülendi 00:40

Selin Denize Sürüklediği Fındık Ağaçları Havadan Görüntülendi

Selin denize sürüklediği fındık ağaçları havadan görüntülendi Ünye ilçesinde meydana gelen selin ardından Karadeniz sahilinde, içerisinde hasat edilen fındıkların da bulunduğu birikintiler oluştu...

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Kemal Sunal'ın Bütün Gülüşleri 14:27

Kemal Sunal'ın Bütün Gülüşleri

1 Haftalık çalışmamın ve düzenlemelerimin ardından Gülüşüyle bizleride güldüren yediden yetmişe herkesin tanıdığı, Tarihin asla unutmayacağı, Kemal Sunal'ın tüm filmlerinden derleyip hazırladığım manidar gülüşlerini, izl..

  • JET TV tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sırt Çantasını Taktı Kimse Onu Tanımadı Ünlü Çiftin Yurt Dışı Kaçamağı 02:25

Sırt Çantasını Taktı Kimse Onu Tanımadı Ünlü Çiftin Yurt Dışı Kaçamağı

Gaye Turgut-Deniz Evin çifti, yoğun geçen sezonun ardından yorgunluklarını atmak için tatile çıktı. İlk durak olarak Hollanda’nın Amsterdam kentine giden Evin çifti, Dam Meydanı, Amstel Nehri, Madame Tussauds müzesi v..

  • BETA tarafından
  • 524 görüntüleme
  • 6 yıl önce