#Saldırısının ardından

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon 06:15

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri, Ramazan Ayını fırsat bilip insanların manevi duygularını i istismar etmek isteyen dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlar sırasında sa..

THY'de Samsun Hazırlığı 00:17

THY'de Samsun Hazırlığı

Türk Hava Yolları(THY), işitme engelli yolcularla uçuş sırasında daha iyi iletişim kurabilmek amacıyla kabin memurlarına yönelik işaret dili eğitimi başlattı. 6 GÜNLÜK EĞİTİM Türk Hava Yolları, yolcu memnuniyetini artt..

Are You Human? 1. Sezon 5. Bölüm 1:02:51

Are You Human? 1. Sezon 5. Bölüm

Büyük bir keşfin ardından So-bong bavulunu toplar ama ayrılmakta zorlanır. Bu arada Nam Shin III'e Suh Ye-na ile evlenmesi emredilir...

  • Koreli tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dünyanın konuştuğu 'tokalaşma krizi'nin aslı ortaya çıktı! 00:15

Dünyanın konuştuğu 'tokalaşma krizi'nin aslı ortaya çıktı!

Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi Muhammed bin Zaid, Umman Sultanı Kabus bin Said'in vefatı üzerine gelen yeni Sultan Heysem bin Tarık bin Teymur el Said'i ziyaret etti. Ziyarete, tokalaşma krizi damga vurdu ancak..

İhtiyaçları Olup Olmadığını Soran Jandarma Ekiplerine 'Üzümler Çıkınca Gelin Bak, Gücenirim' Diyen Güzel Yürekli Teyze 01:00

İhtiyaçları Olup Olmadığını Soran Jandarma Ekiplerine 'Üzümler Çıkınca

26 yaşındaki Cody Lee Pfister, geçtiğimiz günlerde Walmart'ta deodorant şişelerini yalayarak 'koronavirüsten kim korkar' demiş ve o anları da sosyal medyada paylaşmıştı. O görüntüler ise oldukça tepki çekti. Tepkilerin a..

  • EBA tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İnanılmaz Michigan makyaj sanatçısı aynı anda birden fazla YÜZ oluşturuyor... 00:45

İnanılmaz Michigan makyaj sanatçısı aynı anda birden fazla YÜZ oluştur

Grand Blanc'taki bir makyaj sanatçısı, Michigan, 2 ekstra yüz gibi görünmesi için burnuna ve çenesine makyaj yapar. Ardından, 1 Mart'ta farklı garip efektler gibi görünmesini sağlayan farklı kamera açıları kullanıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Brüksel De Canlı Bomba Yelekli Şahıs Etkisiz Hale Getirildi 07:28

Brüksel De Canlı Bomba Yelekli Şahıs Etkisiz Hale Getirildi

Belçika polisi, Brüksel'de bomba yüklü yelek giymiş bir şahsın etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Brüksel'de tren istasyonu yakınlarında, küçük çaplı bir patlama duyuldu. Polis kaynakları, ülkenin en yoğun istasyonu ol..

Kampüste Lgbti Öğrencinin Feministlere Vaazı - Ankara 02:50

Kampüste Lgbti Öğrencinin Feministlere Vaazı - Ankara

Üniversiteli Kadın Kolektifi Ankara Üniversitesi “DTCF İtiraf Ediyor” facebook sayfasında paylaşılan “Son zamanlarda fakültede bu LGBT olanlar çoğaldı. Ortabahçe de adeta onların yaşam alanı, kendilerine yeni yol arkadaş..

  • JET TV tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı 00:52

Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı

Bursa'daki feci kazada aşırı alkol aldıkları iddia edilen sözlü bir çiftten biri hayatını kaybederken, bir diğeri ise ağır yaralandı. Bursa - Mudanya yolu merkez istikametine doğru meydana gelen kazada bir kişi hayatını ..

CHP Aydın Milletvekili Yıldız, Tedavi Altına Alındı 01:19

CHP Aydın Milletvekili Yıldız, Tedavi Altına Alındı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki için başlattığı yürüyüş sırasında kalp spazmı geçiren Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Sağlık Bakanlığ..

Taksim'de Panik Anları! Lüks Cip Alev Alev Yandı 01:05

Taksim'de Panik Anları! Lüks Cip Alev Alev Yandı

İstanbul Taksim'de park halindeki lüks bir cip henüz bilinmeyen bir nedenle alev alev yandı. Lüks cip yandığı sırada vatandaşlar o anları saniye saniye kaydetti. İstanbul Taksim'de park halindeki lüks bir cip henüz bilin..

Hasta Oğluna Bakan Anne, Yardım Bekliyor 01:00

Hasta Oğluna Bakan Anne, Yardım Bekliyor

Hatay'ın Hassa ilçesinde Serebral palsi tetraparezi ve epilepsi hastası olan 2,5 yaşındaki oğluna bakan anne yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle kendine uzatılacak yardım elini bekliyor. Biri kız iki çocuk annesi Serap S..

Zorluklarla yüzleşen kişi, güçlü olmayı hak eder. 00:29

Zorluklarla yüzleşen kişi, güçlü olmayı hak eder.

Fırtınadan çıktığınızda, başka bir insan olmuşsunuzdur artık.” Murakami Zorluklara karşı içinizdeki kuvvetle mücadele etmeli ve ilerlemelisiniz. “Zorluklar, refah zama..

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İşte Yüz Yüze İlk Kabine Toplantısı 04:13

İşte Yüz Yüze İlk Kabine Toplantısı

Kabine toplantısı uzun bir aranın ardından yüz yüze gerçekleşti. Koronavirüs önlemlerinin ele alındığı toplantının kararlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Buna göre; 65 yaş üzeri her gün sokağa çıkabilec..

Uşak'ın Yeni Valisi Salim Demir Göreve Başladı 01:19

Uşak'ın Yeni Valisi Salim Demir Göreve Başladı

Uşak'ın yeni Valisi Salim Demir göreve başladıUŞAK - Bakanlar Kurulunun 13 Haziran 2017 tarih ve 2017/10458 sayılı kararnamesiyle Uşak Valiliğine atanan Vali Salim Demir için vilayet binası önünde karşılama töreni düzenl..

Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz 05:05

Nilüfer - Böyle Ayrılık Olmaz

Kim derdi ki seninle birgün ayrılacağız Geçip giden yılların ardından bakacağız Kim derdi ki birtanem gün gelip bıkacağız Ben ve yenik yüreğim yalnız mı kalacağız Böyle ayrılık olmaz böyle yalnız kalınmaz Böyle ayr..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
En Düşük Emekli Aylığı Bin 500 Lira 02:15

En Düşük Emekli Aylığı Bin 500 Lira

Sosyal güvenlik kurumunca ödenen en düşük emekli aylığında geçen yılki artışın ardından bu yıl salgın önlemleri kapsamında ikinci artış yapıldı. En düşük emekli maaşı bin 500 TL’ye yükseltildi...

TBMM'de Koronavirüs Alarmı 01:18

TBMM'de Koronavirüs Alarmı

Türkiye Büyük Millet Meclis'inde koronavirüs alarmı yaşandı. Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun personelinde korona testi pozitif çıktı. Bu gelişmenin ardından bölümde görev yapan bütün çalışanlara test yap..

Pembe Caretta Onur Yürüyüşü - Antalya 02:58

Pembe Caretta Onur Yürüyüşü - Antalya

Akdeniz Üniversitesi Lgbti topluluğu Pembe Caretta, Onur Yürüyüşü düzenledi. Okulda, işte, mecliste, eşcinseller her yerde , Dünya yerinden oynar ibneler özgür olsa , Travestiyiz, buradayız, alışın gitmiyoruz slogan..

  • JET TV tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adriana Lima ve Metin Haranın Bodrum Macerası Sona Erdi 02:38

Adriana Lima ve Metin Haranın Bodrum Macerası Sona Erdi

Birliktelikleriyle magazin gündemini bir haftadır meşgul eden Adriana Lima ve Metin Hara çifti Bodrum 5 günlük tatillerinin ardından Bodrum’dan ayrıldı. Dereköyde kaldıkları çiftlikten ayrılan ikili ilk olarak çiftlik ev..

  • ANKA tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adriana Lima ve Metin Hara Aşkı Reklam Kokuyor İddiası 01:01

Adriana Lima ve Metin Hara Aşkı Reklam Kokuyor İddiası

Atatürk Havalimanı'nda çekilen görüntülerin magazin gündemine bomba gibi düşmesinin ardından aşk yaşadıkları ortaya çıkan dünyaca ünlü model Adriana Lima ve erkek arkadaşı Metin Hara'nın Bodrum tatili sürüyor. Dereköy de..

  • ANKA tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Transfer Trabzonspor'un Çehresi Değiştirir 02:08

2 Transfer Trabzonspor'un Çehresi Değiştirir

Trabzonspor 15 günlük Macaristan kampını tamamlayarak, yurt dışı 2. etap çalışmaları öncesi iki günlük izin yapıyor. Teknik direktör Ersun Yanal, 28 antrenman yaptıkları ve 1 hazırlık maçı oynayadıkları Macaristan kamp..

  • OFSAYT tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Usta tiyatro oyuncusu Ayşegül Atik son yolculuğuna uğurlandı 09:53

Usta tiyatro oyuncusu Ayşegül Atik son yolculuğuna uğurlandı

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 72 yaşındaki usta tiyatro oyuncusu Ayşegül Atik, Galippaşa Camii’nda kılınan cenaze namazının ardından alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı...

Bodrum’da film gibi olay 01:17

Bodrum’da film gibi olay

Bodrum’da boş bir araziye minibüsle 30 çuval hafriyat getirip boşaltan 2 kişi zabıta ekiplerini görünce indirdikleri hafriyat çuvallarını saniyeler içinde tekrar minibüs kasasına yüklediler. Komedi filmlerini aratmayan g..

Düğün Salonları ve Gelinlikçiler Yoğun 02:26

Düğün Salonları ve Gelinlikçiler Yoğun

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 1 Temmuz’da düğün salonlarının açılacağını açıklamasının ardından salonlar ve gelinlikçilerde yoğunluk başladı. Gerekli tedbirler bir bir devreye sokuldu, önlemler alındı...

Kırım Kongo Kabusu Geri Döndü 02:47

Kırım Kongo Kabusu Geri Döndü

Türkiye'nin koronadan ölümlere kilitlendiği bir dönemde eski kabus geri döndü. Kırım kongo kanamalı ateşi hastalığına yakalanan kişi sayısı 480'e ulaştı. Haziran ayı itibariyle de 15 kişi hayatını kaybetti. Bu gelişmeler..

Katil zanlısı kocanın son isteği şaşırttı 04:14

Katil zanlısı kocanın son isteği şaşırttı

Bursa'da tartıştığı eşini sırtından bıçaklayarak öldürdükten sonra Kütahya'da yakalanan zanlı, Bursa Emniyeti'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Karısını öldürdükten sonra evdeki altın ve paraları alarak k..

Fenerbahçe Isla İçin Saatleri Sayıyor! 01:19

Fenerbahçe Isla İçin Saatleri Sayıyor!

Fenerbahçe'de hazırlık maçlarında bir türlü istenilen skorlar gelmese de, futbolcular çalışma temposundan ve yeni oluşan havadan çok memnun. Takımdaki tüm oyuncular yeni sezon öncesinde çok iyi çalıştıklarını ifade eder..

  • OFSAYT tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Medipol Başakşehir'de Stoper İçin Karar Verildi 00:17

Medipol Başakşehir'de Stoper İçin Karar Verildi

Chedjou'nun sakatlığının ardından stoper arayışlarını sürdüren Başakşehir, Manuel da Costa'yı kadrosuna katıyor. Olympiakos ile Yunanistan şampiyonu olan 31 yaşındaki Faslı stoper için önemli aşama kaydeden Medipol Baş..

  • OFSAYT tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce