#Saldırısının ardından

Fazilet Hanım ve Kızları- Sinan Hazanın Peşinde! 01:36

Fazilet Hanım ve Kızları- Sinan Hazanın Peşinde!

Fazilet Hanım ve Kızları 4. Bölüm Özet: Sinan’ın Hazan’ı sevgilisi olarak ilan etmesi, hem magazinin, hem de Egemen’lerin gündemine bomba gibi düşer… Egemen ailesi Sinan’ın kararına tepkili Sinan’a en büyük tepkiyi, Haz..

  • ANKA tarafından
  • 595 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Vatan Şaşmaz Filiz Aker Tarafından Öldürüldü! 01:59

Vatan Şaşmaz Filiz Aker Tarafından Öldürüldü!

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, eski manken Filiz Aker tarafından 4 el ateş edilerek öldürüldü. 5 yıldızlı otelde gerçekleşen cinayetin ardından Filiz Aker ise intihar etti. Olay, saat 20.00 sıralarında Beşiktaş’ta bulunan 5 ..

  • ANKA tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Fettah Can Kocaeli’yi Coşturdu 02:25

Fettah Can Kocaeli’yi Coşturdu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kafkas Yaz Şenlikleri’nde sahne alan ünlü popçu Fettah Can, hayranlarına coşkulu anlar yaşattı. Gölcük’ün Şevketiye köyünde devam eden Kafkas Yaz Şenlikleri’nin ikinci gününd..

  • ANKA tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metrodaki Erkeklerin Kucağına Atlayarak TikTok Videosu Çeken Kadınlar 00:31

Metrodaki Erkeklerin Kucağına Atlayarak TikTok Videosu Çeken Kadınlar

Sosyal medyada paylaşılan ve tepki çeken görüntülerde, 2 kadın metroda erkeklerin kucaklarına atlarken görülüyor. TikTok'ta paylaşılan ve ardından da tepki çeken o görüntüler.....

  • PengoTV tarafından
  • 244 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sahte içki operasyonunda 1 şüpheli adliyeye sevk edildi 00:20

Sahte içki operasyonunda 1 şüpheli adliyeye sevk edildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün sahte içki sebebiyle yaşanan ölümlerle ilgili çalışmaları sürerken 1 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi...

Fındık Büyüklüğünde Yağan Dolu Her Yeri Beyaza Bürüdü 01:01

Fındık Büyüklüğünde Yağan Dolu Her Yeri Beyaza Bürüdü

Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde fındık büyüklüğünde yağan dolu yağışı her yeri bir anda beyaza bürüdü. Meteorolojinin gün içerisinde Afyonkarahisar için yaptığı lokal yağış uyarısı doğru çıktı. Bayat ilçesinde akşam sa..

Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 İzle 1:29:34

Çılgın Hırsız 3 - Despicable Me 3 İzle

Yapım: 2017 - ABD IMDB Puanı: 7.8 Yönetmen: Pierre Coffin , Chris Renaud , Kyle Balda ve Eric Guillon Gru, Balthazar Bratt ile yaptığı mücadelenin ardından suç dünyasından uzaklaşmaya, huzurlu bir hayat sürmeye karar ver..

Körfez Ülkeleri ile Kriz Katarlı Hacıları Etkiledi 00:52

Körfez Ülkeleri ile Kriz Katarlı Hacıları Etkiledi

Başta Suudi Arabistan olmak üzere bazı Arap ülkeleri ile yaşanan kriz yüzünden, bu yıl Katar’dan Mekke’ye giden hacı adaylarının sayısı da önemli ölçüde düşüş gösterdi Diplomatik krizin ardından Katar ile sınır kapıları..

Abd'li Astronot Peggy Witson 665 Gün Sonra Dünya'ya Döndü 00:50

Abd'li Astronot Peggy Witson 665 Gün Sonra Dünya'ya Döndü

Amerikalı astronot Dr. Peggy Whitson 288 günlük görevinin ardından uzay istasyonundan ayrılarak iki meslektaşıyla birlikte Soyuz kapsülü ile Kazakistan’a iniş yaptı. 57 yaşındaki Amerikalı astronot atmosfer dışında topl..

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada 02:47

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada

Pendik’te kavşaktan geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı ATV isimli aracın sürücüsü havaya uçarak yere düştü. Kazayla birlikte havaya uçması saniye saniye kameralara yansıyan sürücü, ışıkları suçladı. Kurtköy Ankar..

İsveç Kabul Etmemişti, Türkiye Sahip Çıktı 00:36

İsveç Kabul Etmemişti, Türkiye Sahip Çıktı

Ülkesinden kaçarak umudu Avrupa ülkelerinde arayan mültecilerin dramına bir yenisi daha ekleniyor. Sığınmacılar kendileri, çocukları ve aileleri için Avrupa ülkelerine sığınmak isterken, Türkiye’ye ders vermeye kalkan ül..

Kapkaç mağduru kadın kovaladı polis yakaladı 00:48

Kapkaç mağduru kadın kovaladı polis yakaladı

Kahramanmaraş'ta bir kadının cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalan zanlı, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu'nun Bu şahıs o bölgeden çıkmadan yakalanacak anonsunun ardından yarım saat içinde yakalandı...

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü 03:29

İstanbul’da patinajlı ve makaslı düğün konvoyu terörü

Çekmeköy’de düğün eğlencesi adı altında korona virüs salgınına ve artan vak'alara rağmen bir araya grup, sokağı trafiğe kapatarak motosikletlerle patinaj çekti. Ortalığı dumana boğarak adeta terör estiren grup ardından k..

Samsun'da Simide Yüzde 50 Zam 03:01

Samsun'da Simide Yüzde 50 Zam

Samsun'da ekmeğe yapılan zammın ardından, 60 gramı 1 lira olan simide zam yapılarak, 70 gramı 1,5 TL’den satılmaya başlandı...

İstanbul'da Sağanak Etkili Oldu! 01:26

İstanbul'da Sağanak Etkili Oldu!

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından sabah saatlerinde İstanbul’da gök gürültülü sağanak yağış şiddetini artırdı. Özellikle Avrupa yakasında etkili olan yağış su baskınlarına sebep oldu. Beyoğlu, Karaköy, Bayrampaşa ve ..

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı 02:24

Balkondan Düşen 4 Yaşındaki Çocuk Yere Böyle Çakıldı

Ağır yaralanan ve yoğun bakımda uyutulan çocuğun düşme anı ve vatandaşların yardıma koşarak hastaneye götürmesi ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Van Merkez Serhat ..

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi 06:22

Dünyaca Ünlü Markayı Mahkemeye Verdi

Bursa’da temmuz ayında ikinci el olarak Fiat markasının 2011 model Punto aracını 30 bin Türk lirası karşılığında alan Eren Temir, bir hafta sonra araçta direksiyon hatası oluştuğunu fark etti. Aracı almadan önce teknik s..

Sıla Beylikdüzü’nü Salladı 04:37

Sıla Beylikdüzü’nü Salladı

Beylikdüzü 4’üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları, ünlü sanatçı Sıla’nın 100 bin kişiye hitap ettiği muhteşem konser ile final yaptı. Beylikdüzü 4’üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları Sıla konseriyle son buldu. Cumhuriyet Caddesi ..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlıspor   Göztepe  0-2 (özet) 03:06

Osmanlıspor Göztepe 0-2 (özet)

Süper Lig'in 4. haftasında Göztepe deplasmanda Osmanlıspor'u 2-0 yendi ve milli aradan galibiyet ile dönmüş oldu. Osmanlıspor karşılaşmanın 5. dakikasında Serdar Gürler ile gole çok aklaştı. Umar Aminu'nun şık pasıyla c..

İzmirliler Geceyi Sokakta Geçirdi 01:22

İzmirliler Geceyi Sokakta Geçirdi

İzmir'deki depremin ardından büyük panik ve korku yaşayan vatandaşların büyük çoğunluğu evlerine giremedi. Geceyi çadırda geçiren depremzedeler yaşadıklarını anlattı...

  • GÜL tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mesut Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı 00:52

Mesut Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlandı

72 yaşında hayatını kaybeden eski başbakanlardan Mesut Yılmaz kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı...

  • GÜL tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Doğanlar Apartmanında Elif Bebek Sağ Çıktı 09:20

Doğanlar Apartmanında Elif Bebek Sağ Çıktı

İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından 65 saat sonra müjdeli bir haber geldi. Doğanlar Apartmanında 3 yaşındaki Elif Perinçek, enkazdan sağ çıkarıldı...

Hatay'da darp edilen gelin, damattan şikayetçi oldu 00:26

Hatay'da darp edilen gelin, damattan şikayetçi oldu

Hatay'da yol kenarında damadın geline şiddette bulunmasının ardından, gelinin damattan şikayetçi olduğu açıklandı. Tartışmanın ise damadın yolda hızlı gitmesinden kaynaklandığı belirtildi...

 Anne Marie  Cizreli Mehmet İle Birlikte Aynı Sahnede 02:41

Anne Marie Cizreli Mehmet İle Birlikte Aynı Sahnede

Sosyal medyada Anne Marie ile yaptığı düetle gündeme gelen Cizreli Mehmet Ali Şulan, İngiliz şarkıcının İstanbul’daki konserinde sahneye çıktı. Konserde Anne Marie’yle aynı sahneyi paylaşma fırsatını yakalayan Cizreli Şu..

  • ANKA tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayakta Kalıp Kazandık 01:22

Ayakta Kalıp Kazandık

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bütün olumsuzluklara rağmen ayakta kalıp maçı kazanmanın, oyuncuların kazanma hırsının ön planda olduğunu gösterdiğini söyledi. Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Kardemir Karab..

Apple Iphone 8 Tanıttı 01:27

Apple Iphone 8 Tanıttı

Apple, yeni iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerini uzun süren bir bekleyişin ardından nihayet tanıttı.Apple’ın yeni merkez üssü Apple Park’ta bulunan Steve Jobs Tiyatro Salonu’nunda düzenlenilen tanıtım etkinliğ..

Sırtına Saplanan Demirle Hastaneye Götürüldü 01:04

Sırtına Saplanan Demirle Hastaneye Götürüldü

Kahramanmaraş’ta, çalıştığı inşaatın ikinci katından düşen işçinin beline inşaat demiri saplandı. Edinilen bilgiye göre, Pazarcık ilçesinde bir inşaatın ikinci katında çalışan 27 yaşındaki Serkan Türk, biranda dengesini ..

Ayda 91 Saat Sonra Enkazdan Canlı Çıkarıldı 04:28

Ayda 91 Saat Sonra Enkazdan Canlı Çıkarıldı

İzmir'de yaşanan depremin ardından 91. saatte müjdeli haber geldi. Ayda, Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra canlı çıkarıldı...

  • GÜL tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ayda'nın Sağlık Durumu İyi 01:23

Ayda'nın Sağlık Durumu İyi

İİzmir'de yaşanan depremin ardından 91. saatte müjdeli haber geldi. Sedyeye alınan çocuk, enkazdan kurtarılarak ambulansa taşındı. Çocuğun kurtarılışı sırasında alkış sesleri yükseldi. Enkazdan kurtarılan 107. kişi olan ..

  • GÜL tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Minik Ayda'nın Kurtarılma Anının Yeni Görüntüleri 02:24

Minik Ayda'nın Kurtarılma Anının Yeni Görüntüleri

İzmir'de 91 saatin ardından Rıza Bey Apartmanı enkazından sağ olarak kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in kurtarılma anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı...