#Saldırısının ardından

Adana’nın risk haritası korkuttu 04:05

Adana’nın risk haritası korkuttu

Adana’da, son günlerde vaka sayılarındaki artışın ardından Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasındaki risk haritası korkuttu. Haritayı görenler şaşkınlığını gizleyemezken kentteki en risksiz bölgenin mezarlıklar olması dikkat..

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor  03:59

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı - Kıyamet Günü Doğuyor Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelmiştir. B..

  • ANKA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman ve Superman  Adaletin Şafağı  -Adalet Takımı 04:34

Batman ve Superman Adaletin Şafağı -Adalet Takımı

Batman v Superman - Adaletin Şafağı - Adalet Takımı vs Kıyamet Günü Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelm..

  • ANKA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman v Superman : Adaletin Şafağı - İlk Sahne 04:47

Batman v Superman : Adaletin Şafağı - İlk Sahne

Batman v Superman: Adaletin Şafağı - İlk Sahne Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelmiştir. Bazıları için h..

  • ANKA tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komşular Camdaki Sineklerden Şüphelendi, Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı 02:45

Komşular Camdaki Sineklerden Şüphelendi, Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı

Antalya’da yerleşik yaşayan Alman uyruklu 55 yaşındaki bilgisayar mühendisi Ernst Ruhland evinde ölü bulundu. Muratpaşa ilçesi Gençlik Mahallesi 1312 Sokak üzerindeki 19 Numaralı Apartman’ın birinci katında yaşayan Ruhla..

'Tezkere Çıkarsa, Süreç Farklı Şekilde İlerleyecek' 02:59

'Tezkere Çıkarsa, Süreç Farklı Şekilde İlerleyecek'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Reuters'a konuştu. Barzani'nin referandum ısrarıyla ilgili de konuşan Erdoğan ' Rakka'da DEAŞ'a karşı sizinle bu mücadeleyi veririz ama yarın terör örgütü ile anılmayın. Bu yanlış bir s..

Ayla Çelik ve Koray Avcı Konser Verdi 03:25

Ayla Çelik ve Koray Avcı Konser Verdi

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali kapsamında Ayla Çelik ile Koray Avcı Örnek Mahallesi’nde konser verdi. Konsere binlerce Ataşehirli katıldı. Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 6..

  • ANKA tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gözaltına alınan 2 Rus gazeteci ve 1 Türk serbest bırakıldı 00:52

Gözaltına alınan 2 Rus gazeteci ve 1 Türk serbest bırakıldı

İstanbul'da İnsansız Hava Aracı (İHA) AR-GE merkezinin bulunduğu bölgeyi izinsiz şekilde görüntülerken gözaltına alınan 2 Rus gazeteci ve 1 Türk vatandaşı savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı...

Kısıtlama sonrası İstanbul’da yoğunluk 02:01

Kısıtlama sonrası İstanbul’da yoğunluk

56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının ardından İstanbul’da yoğunluk başladı. Toplu taşıma araçlarına binmek için bekleyen vatandaşların sosyal mesafeyi hiçe saydığı o anlar kameraya yansıdı...

Gel-Al dönemi dönere yaradı! 02:22

Gel-Al dönemi dönere yaradı!

RESTORANLARDAKİ KISITLAMANIN ARDINDAN ÇOĞU ESNAF KEPENK İNDİRMEK ZORUNDA KALDI. AMA GEL-AL VE PAKET SERVİSLE AYAKTA KALMAYA ÇALIŞANLAR VAR. ÖZELLİKLE GEL-AL DÖNEMİ EN ÇOK DÖNERCİLERE YARADI... HEM PRATİK HEM LEZZETLİ OLU..

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata 03:18

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata

Diyarbakır’da bir iş kadınının, başvuru yapmamasına rağmen adına çipli kimlik kartı düzenlendi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden aranan kadın, kendisine verilen çipli kimlik kartını görünce şok geçirdi. Yeni kim..

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü 02:08

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü

Suriyeli aktivist Orouba Barakat(60) ile gazeteci kızı Halla Barakat(22), Üsküdar’da kaldıkları evde öldürüldü. Olay, Üsküdar'da meydana geldi. İddiaya göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında Suriyeli aktivist Orouba Bara..

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı 01:42

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı

Süper Ligin ilk 5 haftasını 4 galibiyet 1 beraberlikle tamamlayan ve 13 puan ile ligde lider durumda bulunan Galatasaray, zorlu Bursa deplasmanını yoğun tempoyla hazırlanıyor. 2017-2018 sezonunun tek puan kaybını Antal..

Dünyanın Tek Örtülü Başkanı 06:07

Dünyanın Tek Örtülü Başkanı

Güneydoğu Asya'da yer alan 5 buçuk milyon nüfuslu şehir devleti Singapur, geçtiğimiz günlerde ilk kadın devlet başkanını seçti. Yüzde 15'lik Malay azınlığa mensup Halime Yakub (63), yüksek seçim kurulunca iki rakibi Sall..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devreye Girdi, Kızına Kavuştu 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devreye Girdi, Kızına Kavuştu

Bir babanın 4 yıl süren evlat hasreti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın devreye girmesiyle sona erdi. Ukraynalı eşi tarafından kızı yurtdışına kaçırılan baba, yıllar süren mücadelesinin ardından kızına kavuştu...

Türkiye ile İran Arasında Şiir Krizi 03:39

Türkiye ile İran Arasında Şiir Krizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zafer günü kutlamaları sırasında okuduğu şiiri İran hazmedemedi. İran’dan, Erdoğan’ı hedef alan skandal açıklamalar geldi. Ankara’dan da çizgiyi aşan İran’a tepki gecikmedi. Son tepkiyi ise, İran..

56 saatlik kısıtlama sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğunluğu 01:20

56 saatlik kısıtlama sonrası 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde trafik yoğ

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı hafta sonu uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından İstanbul'da ilk iş günü sabah saatlerinde trafik yoğunluğu yaşandı.....

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu 01:52

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu

Adana'da, polisin torbacılara yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden biri olan E.K.'nın (19) Isparta'dan okumak için Adana'ya geldiği ortaya çıktıAdana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Mü..

Bu Da Biber Kolonyası 01:29

Bu Da Biber Kolonyası

Şanlıurfa’da 20 yıllık esans ustası, yemek kültürünün vazgeçilmezleri arasında yer alan Urfa isotundan ürettiği kolonyayı Avrupa’ya pazarlıyor.Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Haşimiye Meydanı’nda esans ustası Ömer ..

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü 01:38

İtalya Savaş Uçağı Denize Düştü

İtalya gösteri uçuşu yapan savaş uçağı denize çakıldı .İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde İtalya Hava Kuvvetlerine ait savaş uçağı gösteri sırasında düştü, pilot öldü. İtalya'nın batısındaki Terracina kentinde fa..

Göle dönen alt geçitte araç içinde mahsur kaldılar 06:11

Göle dönen alt geçitte araç içinde mahsur kaldılar

Antalya’da sağanak sonrası göle dönen alt geçitlerde araç sürücüleri mahsur kaldı. Sürücülerden biri, su dolan aracının üzerine çıkıp uzun süre kurtarılmayı bekledi. Sürücüler, tıkanan mazgalların açılmasının ardından ku..

Papaz'dan Ermenistan Başbakanı Paşinyan'a sert tepki 00:18

Papaz'dan Ermenistan Başbakanı Paşinyan'a sert tepki

Dağlık Karabağ'daki hezimetinin ardından istifası istenen Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, elini sıkmayan Papaz tarafından taziye için gittiği kiliseden kovuldu...

Dünyaca ünlü doktor yalanıyla kandırılan sağlıkçı, '2 haftadır uyku uyuyamıyorum' 03:16

Dünyaca ünlü doktor yalanıyla kandırılan sağlıkçı, '2 haftadır uyku uy

'Dünyaca ünlü doktor' yalanına kanan genç kadın, estetik mağduru oldu. Yüzüne önce klinikte ardından da bir rezidansta işlem yapılan 27 yaşındaki Gamze Nur, operasyondan 2 hafta sonra ise hayatının şokunu yaşadı. Sağlıkç..

Japonya Erken Seçime Gidiyor 00:45

Japonya Erken Seçime Gidiyor

Japonya Başbakanı Shinzo Abe, koalisyon ortağına erken seçime gidileceğini açıkladı. CGTN'de yer alan habere göre, Japonya'da koalisyon partisi Komeito'nun lideri Natsuo Yamaguchi, Pazartesi günü Başbakan ile Tokyo'da ge..

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık 02:19

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, alacağı eğitimin ardından oyunculuğa yeşil ışık yakabileceğini belirtti. Şarkıcı Buray, 11. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun kapanışı ve JLL Türkiye taraf..

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'den İran'a: Kabul Edilemez, Beklemeyeceğiz 00:34

ABD'den İran'a: Kabul Edilemez, Beklemeyeceğiz

ABD, İran’ın balistik füze denemesi yaptığını ileri sürerek BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı. ABD'nin yeni atadığı BM Daimi Temsilcisi Haley de Savaş başlığı taşıyan balistik füze testi yapmamaları gerekti..

Yağışın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı 05:04

Yağışın Şiddeti Gün Ağarınca Ortaya Çıktı

Tekirdağ’da etkili olan şiddetli yağışın ardından meydana gelen selin verdiği hasar gün ağarınca ortaya çıktı. Tekirdağ’da dün akşam saatlerinde bir anda bastıran şiddetli yağışla birlikte merkez ilçe Süleymanpaşa’nın ba..

İlk ihracat treni Çin’de resmi töreni bekliyor 02:58

İlk ihracat treni Çin’de resmi töreni bekliyor

Türkiye-Çin ilk ihracat blok treni, toplamda ise 8 bin 963 kilometre mesafe kat etmesinin ardından Çin'in Xian kentine ulaştı. Tren, Xian kentinde 23 Aralık’ta yapılacak resmi töreni bekliyor...

Altın Rezervi Nerede Bulundu- İşte Bilecik Söğüt'te Altın Rezervinin Bulunduğu Yer 02:08

Altın Rezervi Nerede Bulundu- İşte Bilecik Söğüt'te Altın Rezervinin B

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü ve Gübretaş Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Poyraz, Gübretaş'a ait Söğüt altın sahasında 3,5 milyon onsluk altın kaynağının tespit edildiğini açıklamasının ardından gözler..

İngiltere’nin ünlü market zinciri önünde uzun kuyruk oluştu 02:17

İngiltere’nin ünlü market zinciri önünde uzun kuyruk oluştu

İngiltere’de Başbakanı Boris Johnson’ın Cumartesi günü yaptığı açıklamada Koronavirüsün mutasyona uğramasından ötürü Noel’de alınan kararların değiştirildiğini açıklamıştı. Başbakanın yaptığı açıklamanın ardından İngilte..