#Saldırısının ardından

Çankırı'da boşanma kavgasında tekmeler havada uçuştu, o anlar kameraya yansıdı 01:20

Çankırı'da boşanma kavgasında tekmeler havada uçuştu, o anlar kameraya

Çankırı'da boşanma aşamasındaki çift arasında çıkan tartışmaya yakınları da dahil olunca kavga çıktı. Çıkan kavgada tekmeler, tokatlar havada uçuşurken olayın ardından 3 şahıs gözaltına alındı. Kavga anı ise anbean kamer..

Bu Abilikten Bıktım Yahu 00:36

Bu Abilikten Bıktım Yahu

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Mahalle Kızına Askıntılık 00:55

Mahalle Kızına Askıntılık

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak 01:00

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Benim De O Şişkoya Çok Kanım Kaynadı 00:32

Benim De O Şişkoya Çok Kanım Kaynadı

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Pakistan'da kum fırtınası- 5 ölü 03:21

Pakistan'da kum fırtınası- 5 ölü

Pakistan'ın Karaçi kenti sahili açıklarından Tauktae fırtınasının geçmesinin ardından kentte kum fırtınası meydana geldi. Şehri birbirine katan fırtınada 5 kişi hayatını kaybetti, birçok kişi yaralandı...

İstanbul’da beklenen sağanak yağış başladı 02:18

İstanbul’da beklenen sağanak yağış başladı

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul’da beklenen sağanak yağış, akşam saatleri itibariyle başladı. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar çareyi duraklara sığınmakta bulurken, yağmurun etkisiyle megakentin tra..

Eşinin amcasıyla kaçtı 02:23

Eşinin amcasıyla kaçtı

Eşinin amcasıyla kaçtı Müge Anlı’nın programında bugün çok gergin anlar yaşandı. Sır kayboluş hikayesinin ardından yasak ilişki çıkınca stüdyoda sinirler iyice gerildi..

Oğlum Vurulmuştu Bekir Kulunuza 00:52

Oğlum Vurulmuştu Bekir Kulunuza

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Kaliforniya'da Hepatit A Alarmı 01:38

Kaliforniya'da Hepatit A Alarmı

Kaliforniya'da Hepatit A alarmı ABD'nin Kaliforniya eyaletinde geçen pazar günü başlayan orman yangınlarının ardından bu kez ölümcül Hepatit A salgını nedeniyle 'acil durum' ilan edildi. Kaliforniya Valisi Jerry Brown, o..

Kartal'a Bir Şok  Da Potada 01:31

Kartal'a Bir Şok Da Potada

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor, uzatmaya giden maçta deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı 94-91 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla ligde ilk mağlubiyetini aldı. Yeşilg..

'Rizeli Gelin'e Erdoğan Sert Cevap Verdi 01:36

'Rizeli Gelin'e Erdoğan Sert Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meral Akşener arasında Rize polemiği çıktı. Erdoğan'ı Netanyahu'ya benzeterek tepki çeken Meral Akşener'in Rize'de protesto edilmesinin ardından Biz Rize'nin geliniyiz, bize bir şey olmaz çıkı..

Rusya'da akaryakıt istasyonunda patlama- 16 yaralı 00:53

Rusya'da akaryakıt istasyonunda patlama- 16 yaralı

Rusya'da bir benzin istasyonunda çıkan yangının ardından şiddetli patlamalar meydana geldi. Olayda 16 kişi yaralandı. Yangın söndürme çalışmaları devam ediyor...

Antalya’da korkutan hortum 02:28

Antalya’da korkutan hortum

Antalya’nın Serik ilçesinde etkili olan sağanak yağmurun ardından deniz üzerinde oluşan devasa hortum, kameralara yansıdı...

İki ülke ortak hareket edecek 03:20

İki ülke ortak hareket edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO zirvesinin ardından Azerbaycan’a geçti. Bu ziyarette tarihi anlaşmaya imza atıldı. Şuşa Beyannamesi yeni bir dönemin başlangıcı oldu...

Aşırı hızlı otomobil otobüs durağına daldı- 1’i çocuk 5 kişiyi ezdi 05:08

Aşırı hızlı otomobil otobüs durağına daldı- 1’i çocuk 5 kişiyi ezdi

Bursa’da aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan araç otobüs durağına daldı. Ardından kaldırıma çarparak ağaca vurdu. Kazada durakta bekleyen 1’i çocuk 5 kişi yaralanırken, sürücü ekipler tarafından gözaltına alındı...

Kardemir Karabükspor Kayserispor Maç Özeti 02:26

Kardemir Karabükspor Kayserispor Maç Özeti

Kardemir Karabükspor yeni teknik direktörü Popovic ile çıktığı ilk maçı kazanarak 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Kardemir Karabükspor' yaklaşık 35 dakika 10 kişi oynadığı maçta galibiyet golünü Torje getirdi.....

Medipol Başakşehir Aytemiz Alanyaspor 2-1 02:52

Medipol Başakşehir Aytemiz Alanyaspor 2-1

Ligde zirve yarışı veren Medipol Başakşehir 8. haftada konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor 2-1 mağlup etmeyi başardı... Maçta Emre Akbaba'nın attığı golle 1-0 öne geçmeyi başaran taraf konuk ekip olurken, Medipol Başakşehir..

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı 01:58

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı

Arsuz Gençlik Kampı'nda düzenlenen organizasyonun katılımcılarından olan 9 yaşındaki Batu Erilkun, profesyonel olarak ilk defa katıldığı Türkiye Drone Şampiyonası’nda ilgi odağı oldu.Kendinden büyük ağabeyleri ile yarışa..

Avukatın başına silah dayayan şüpheli- 'Silah çektiğimi hatırlamıyorum' 02:18

Avukatın başına silah dayayan şüpheli- 'Silah çektiğimi hatırlamıyorum

İzmir'in Bayraklı ilçesinde icra memurlarıyla birlikte haciz işlemlerine giden avukat ve çilingir olduğu iddia edilen kişinin başına silah dayayarak darp eden şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edil..

Bodrum’da şehit düşen polis memuru gözyaşları içerisinde uğurlandı 07:16

Bodrum’da şehit düşen polis memuru gözyaşları içerisinde uğurlandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde girdikleri silahlı çatışmada şehit olan 26 yaşındaki polis memuru Ercan Yangöz naaşı görev yaptığı Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne okunan duaların ardından meslektaşlarının gözyaşları arasından..

Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü 03:23

Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü

25 yolcu, 2 şoför ve bir muavin ile İstanbul’dan Marmaris’e gitmekte olan bir yolcu otobüsü Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Orhangazi tüneli çıkışında önce lastiği patladı, ardından alev aldı. Yanan otobüs küle dönerken o..

Adana'da bir kebapçı, aşı olana bedava kebap veriyor! 03:04

Adana'da bir kebapçı, aşı olana bedava kebap veriyor!

Adana’da bir kebapçı aşılamaya teşvik için aşı olup gelen ilk bin kişiye Adana kebap ikram edeceğini duyurdu. Vatandaşlar duyurunun ardından aşılarını olup kebapçıya akın etti. “Destek için kebap ikram edeceğiz” Aşıyla b..

İspanya Kargosunda Zombi Hapı 02:50

İspanya Kargosunda Zombi Hapı

İspanya Kargosunda Zombi Hapı İspanya'dan Türkiye'ye gönderilen bir kargonun içinde, ülkeye ilk defa girdiği öğrenilen 'Alpha PVP Hydrochloride' adlı sentetik uyuşturucu bulundu. Maddenin kullanan kişiyi saldırganlaştırd..

Irak Cumhurbaşkanının Çözüm Önerisi 01:30

Irak Cumhurbaşkanının Çözüm Önerisi

Irak Cumhurbaşkanının Çözüm Önerisi Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ne (IKBY) bağlı Peşmerge Bakanlığı'nın Genel Sekreteri Cabbar Yaver, bugün Kürt yetkililerle bir araya gelen Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum'un Bağdat'ın kriz..

Red Bull Serisi İndianapolis Semalarında 00:50

Red Bull Serisi İndianapolis Semalarında

Red Bull Air Race serisi bu kez Amerika Birleşik Devletleri’nin İndianapolis şehrinde yapılıyor. Yarışa bir önceki ayakta olduğu gibi yine Matt Hall birinci sırada başlayacak. Avustralyalı pilot sıralama turlarında yarış..

Murat Başoğlu'nun Eski Eşi Hande Bermek'ten Olay Açıklamalar 01:39

Murat Başoğlu'nun Eski Eşi Hande Bermek'ten Olay Açıklamalar

Teknede yeğeniyle fotoğrafları çıkan Murat Başoğlu, eşi Hande Bermek ile boşanmıştı. Bermek, ilk kez röportaj verdi.. Murat Başoğlu'nun yeğeni Burcu Başoğlu ile skandal bir ilişki yaşadığı yaz boyu iddia edilmişti. Tekne..

  • ANKA tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra Film Festivali Sona Erdi 01:26

Londra Film Festivali Sona Erdi

Londra Film Festivali kapanışı 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' filminin gösterimiyle yaptı. Ünlü yönetmen Martin McDonagh’ın son filmi, kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir annenin hikayesini anlatıyor..

Balıkesir'de Şiddetli Yağış Nedeniyle Onlarca Ev ve Yolları Su Bastı! İşte Görüntüler 01:53

Balıkesir'de Şiddetli Yağış Nedeniyle Onlarca Ev ve Yolları Su Bastı!

SAĞANAĞIN ARDINDAN FIRTINA VURDU..

Tatlıses 'Ben daha ölmedim, buradayım' dedi! 02:20

Tatlıses 'Ben daha ölmedim, buradayım' dedi!

İbrahim Tatlıses küplere bindi! İmparator lakaplı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirdiği iddia edilmişti. İddialar hakkında Tatlıses cephesinden herhangi bir açıklama gelmezken bazı sos..