#Saldırısının ardından

Afganistan’dan uçağın kanadına tutunarak kaçmaya çalışan Afgan’ın cansız bedeni görüntülendi 05:32

Afganistan’dan uçağın kanadına tutunarak kaçmaya çalışan Afgan’ın cans

Afganistan’da Taliban’ın kontrolü ele geçirmesinin ardından ülkeyi terk etmek isteyenlerin akın ettiği Kabil Havaalanı'nda panik ve kaos yaşanırken, bir uçağın kanadına tutunarak kaçmaya çalışan Afgan’ın cansız bedeni uç..

Taliban’ın kontrolü ele aldığı Kabil sokakları görüntülendi 03:10

Taliban’ın kontrolü ele aldığı Kabil sokakları görüntülendi

Afganistan’ın başkenti Kabil’de kontrolü Taliban’ın ele geçirmesinin ardından başkent sokakları görüntülendi...

‘Hakaret ticareti’ iddiası 02:09

‘Hakaret ticareti’ iddiası

Adı önce Aleyna Çakır ardından da Esra Hankulu’nun şüpheli ölümüyle gündem gelen Umitcan Uygun bu kez pes dedirten başka bir iddia ile konuşuluyor...

Fatma'yı öldürüp çiğ köfte yemiş! 01:37

Fatma'yı öldürüp çiğ köfte yemiş!

Kayseri'de Yasin Tatay adlı şahıs, nafaka nedeniyle tartıştığı eski eşini 30 kez bıçaklayarak öldürdü. Tatay, ağırlaştırılmış ömür boyu müebbet hapis cezası istemiyle yargılanırken, cinayetin kan donduran detayları ortay..

IŞİD Rakka'dan Çıkartıldı 01:12

IŞİD Rakka'dan Çıkartıldı

Suriye Demokratik Güçleri, IŞİD’in Rakka’dan tamamen çıkartıldığını ilan etti. Amerika Birleşik Devletleri öncülüğündeki IŞİD karşıtı koalisyonun desteği ile YPG’nin ana omurgasını oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri,..

Brexit Müzakereleri Zorlu Geçiyor 01:24

Brexit Müzakereleri Zorlu Geçiyor

Birleşik Krallık'ın Brexit planları Westminster ve Brüksel parlamentolarında devam eden müzakerelerin ardından birçok sorunla yüzleşiyor.Muhalefet kanadı İngiliz hükümetini Brexit faturasını saklamakla eleştirirken, Başb..

Harvey Weinstein'a Bir Soruşturma Daha 00:52

Harvey Weinstein'a Bir Soruşturma Daha

Cinsel taciz ve tecavüz suçlamalarının odağındaki film yapımcısı Harvey Weinstein’a bir soruşturma da Los Angeles polisinden geldi. Polisin, adı açıklanmayan, ünlü İtalyan bir modelin 2003 yılında tecavüze uğradığı iddi..

Beşiktaş'ın Tek Hedefi Var 00:58

Beşiktaş'ın Tek Hedefi Var

Ligde Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta moraller yerinde. Devler Ligi'nde 3'te 3 yaparak lige dönen Siyah Beyazlılar'da yüzler gülüyor. Antrenmanın ilk bölümünde kuvvet ve dayanıklılık çalışan Beşik..

Göztepe  Aytemiz Alanyaspor  3-3 Özet 04:05

Göztepe Aytemiz Alanyaspor 3-3 Özet

Süper Lig'de 9. hafta müthiş başladı! İzmir'de nefesleri kesen bir maçın ardından Göztepe ile Alanyaspor 3-3 berabere kaldı. Yüksek bir tempoda geçen maçta perdeyi açan gol 41. daikada Jahovic'ten gelirken Göztepe de b..

Pist çatladı uçuşlar iptal! 01:32

Pist çatladı uçuşlar iptal!

Trabzon Havalimanı'nın pistinde meydana gelen ufak çapta çatlak nedeniyle uçak seferleri iptal edildi. Pist onarım çalışmalarının ardından üç saat sonra uçuşlar normale döndü...

Sünnet aracına kurşun yağmuru! 01:17

Sünnet aracına kurşun yağmuru!

Afyonkarahisar'da sünnet düğünü için süslenen cipe seyir halindeyken pompalı tüfek ve tabancayla ateş açıldı. Sürücünün elinden yaralandığı olayın ardından kaçan 2 saldırgan polis tarafından yakalandı...

Ezgi ve Eda kayboldu! 01:59

Ezgi ve Eda kayboldu!

ÖNCE 16 YAŞINDAKİ EZGİ ARDINDAN DA YAKIN ARKADAŞI EDA ORTADAN KAYBOLDU. POLİSLER KIZLARIN İZİNİ SÜRERKEN, GENÇ KIZLARIN BİRLİKTE EVDEN KAÇTIĞI İDDİA EDİLDİ. EZGİ KARATEKELİOĞLU'NUN GÖZÜ YAŞLI BABASI BAKIN KIZINA NASIL SE..

Sevgilisiyle tartıştı katliam yaptı! 01:39

Sevgilisiyle tartıştı katliam yaptı!

Konya’da eşiyle ilişki yaşadığını ve evde birlikte bastığını iddia ettiği kişiyi arazide bıçaklayarak öldüren katil zanlısı, Suriye’ye kaçmak isterken yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zan..

Rusya:Putin'in Rakibi Muhalif Lider Navalny Serbest 01:00

Rusya:Putin'in Rakibi Muhalif Lider Navalny Serbest

Navalny, Instagram hesabından kendisini bir caddede gösteren fotoğrafı paylaştı, mesajında hapishanedeken 80 litre çay içtiğini, 20 kitap okuduğunu, Kırgızca bazı kelimeler öğrendiğini yazdı. Rusya’da devlet başkanı Vlad..

Tillerson  İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin 01:19

Tillerson İranlı Milisler Irak'ı Terk Etsin

Suudi Arabistan’ı ziyaret eden Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, İran’ın bölgedeki etkisine dair endişelerini dile getirdi. Tillerson Irak’ın yeniden inşasında Suudi Arabistan’ın desteğinden övg..

Maratoncular Venedik'te Kayboldu 00:52

Maratoncular Venedik'te Kayboldu

32. Venedik maratonunu, bu yıl İtalyan atlet Eyob Faniel kazandı. Faniel, 42 kilometre uzunluğundaki parkuru, 2 saat 12 dakikada tamamladı. Yarışın favori isimlerinin, koşu sırasında kent merkezinde kaybolup zaman kayb..

Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu 00:24

Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu

Gaziantep'te durdurulan 2 otomobilde, 23 kilo 20 gram esrar maddesi ele geçirildi.Emniyetten yapılan yazılı açıklamaya göre, bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipler..

Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı 00:58

Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 14. Bölüm Fragmanı yayında! Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında yaşananlar büyük merak uyandırdı! Çocuklar Duymasın ekibinin Hintliler gibi giyinip dans ettiği anlar herkesi çok eğlendirecek! Çoc..

Sokak köpeğine ısıttığı sıcak suyu döken güvenlik görevlisi yakalandı 01:45

Sokak köpeğine ısıttığı sıcak suyu döken güvenlik görevlisi yakalandı

Adana'da ocakta ısıttığı sıcak suyu yatan sokak köpeğinin üzerine döken güvenlik görevlisi ağabeyinin evinde yakalandı. Şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi...

ÖNCE ARKADAŞINI SONRA KENDİNİ VURDU 01:03

ÖNCE ARKADAŞINI SONRA KENDİNİ VURDU

TARTIŞTIĞI EV ARKADAŞINI SİLAHLA ÖLDÜREN ŞAHIS ARDINDAN İNTİHAR ETTİ...

Çocuklarıyla kaza yapan sürücü- Biraz heyecan yaşayalım dedik 00:38

Çocuklarıyla kaza yapan sürücü- Biraz heyecan yaşayalım dedik

Küçükçekmece’de sürücüsünün kontrolünden çıkan araç, önce park halindeki araca çarptı, ardından bahçe duvarını yıktı. Sürücü, “Çocuklarla işe gidiyorduk, biraz heyecan yaşayalım dedik, sonra bir anlık dalgınlığımla küt d..

Pozitif gelinin düğünü mahallelinin kabusu oldu 02:05

Pozitif gelinin düğünü mahallelinin kabusu oldu

Denizli'nin Çameli ilçesinde düğünden 1 gün sonra korana virüs testi pozitif çıkan gelinin ardından damat ile birlikte düğüne katılan 23 kişi daha karantinaya alındı...

Restore edilen 128 yıllık Taşhoron Kilisesi açıldı 02:18

Restore edilen 128 yıllık Taşhoron Kilisesi açıldı

Malatya'da atıl vaziyetteki 128 yıllık Taşhoran Kilisesi, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından Taşhoran Kültür ve Sanat Merkezi adıyla açıldı. Ermeni vatandaşların da ibadetlerini yapabilecekleri kilisede ..

Galatasaray Tribününde Açılan Rocky Pankartına Terör Soruşturması 00:42

Galatasaray Tribününde Açılan Rocky Pankartına Terör Soruşturması

Galatasaray Fenerbahçe maçında taraftarların açtığı Rocky Balboa pankartına yönelik açılan ‘FETÖ’ soruşturması Türkiye dışında da yankı uyandırdı. Başbakan Binali Yıldırım Galatasaray tribününde açılan pankarta yönelik ..

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni 00:51

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni

Tayland’da, geçen yıl 13 Ekim’de vefat eden eski Kral Bhumibol Adulyadej onuruna düzenlenen 5 günlük cenaze töreni sürüyor. Cenaze töreni başkent Bangkok’taki Dusit Sarayı’nın salonunda yapılan Budist ritüeliyle, resmi ..

Halk Otobüsünün Önünü Kesip Şoförü Dövdüler 02:06

Halk Otobüsünün Önünü Kesip Şoförü Dövdüler

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde halk otobüsü şoförüne gerçekleşen saldırı, güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, kent merkeziyle Altınova Mahallesi arasında çalışan halk otobüsünün şoförü Ayhan Üstübe..

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle 1:35:02

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 1. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

İkinci doz aşıya kebap bedava! 01:04

İkinci doz aşıya kebap bedava!

Gaziantep'te, bir lokantanın işletmecileri aşı kampanyası kapsamında aşılarını olup kartları ile gelenlere ücretsiz kebap ikram ediyor. Kampanyanın duyurulmasının ardından çok sayıda kişi, geldiği lokantada aşı kartların..

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle 1:28:51

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 4. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı 01:00

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban giden 35’inci Cumhurbaşkanı John F. Kennedy’ye düzenlenen suikastin gizli belgeleri yarım asır sonra kamuoyuna açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban g..