#Saldırıya ilişkin

Yıldırım: Türkiye'nin Rusya ile Arasını Bozamayacaklar 00:45

Yıldırım: Türkiye'nin Rusya ile Arasını Bozamayacaklar

Başbakan Binali Yıldırım, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un öldürülmesine ilişkin, Bu alçak saldırıyı yapanlar, Türkiye'nin Rusya ile arasını bozamayacaklar'' dedi...

Brezilya'da öldürülen Yunan Büyükelçinin katili eşinin sevgilisi çıktı 00:53

Brezilya'da öldürülen Yunan Büyükelçinin katili eşinin sevgilisi çıktı

Brezilya'da yanmış bir araçta cesedi bulunan Yunanistan'ın Brezilya Büyükelçisi Kiryakos Amiridis'in ölümüne ilişkin sis perdesi aralandı. Büyükelçinin eşi Francoise Amiridis'in sevgilisi olduğu belirtilen Sergio Morei..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Donald Trump Çin ve Kuzey Kore'ye sert çıktı 01:05

Donald Trump Çin ve Kuzey Kore'ye sert çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin seçilmiş başkanı Donald Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, hem Kuzey Kore'ye hem de Çin'e sert çıktı. Yazdığı ilk twitte, Kuzey Kore'nin kıtalararası füze denemesine ilişkin a..

Amerika Fetö Belgelerini Sümenaltı Ettiler 02:03

Amerika Fetö Belgelerini Sümenaltı Ettiler

Fetullahçı Terör Örgütü lideri Gülen'in, geçici gözaltına alınması ve Türkiye'ye iadesi konusunda Adalet Bakanlığı tarafından gönderilen belgeler hasıraltı edildi. Bunu yapan ise Türkiye'nin stratejik ortağı Amerika. 15 ..

Deniz Akkaya: Bu Millet Vatanına Sahip Çıktı 01:48

Deniz Akkaya: Bu Millet Vatanına Sahip Çıktı

Esra Elönü’nün hazırlayıp sunduğu Arafta Sorular programının bu haftaki konuğu ünlü manken Deniz Akkaya oldu. Programda Akkaya’nın son yıllarda düşüncelerinde yaşadığı değişim ve sanat camiasına ilişkin görüşleri üzerine..

  • PITIRCIK tarafından
  • 621 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çekiçle Yüzüne Vurdu! (+18) 01:17

Çekiçle Yüzüne Vurdu! (+18)

Hindistan’da görünmez bir kaza yaşandı. İki dövüş ustası, bir festival kapsamında ellerine aldıkları çekiçle şov yapmak istedi. Yere yatırdıkları iki adamın çevresine meyveler koyan dövüşçüler gözleri bağlı bir şekilde b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.528 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bu Katil Sürülerinin Gizlenme İmkanı Kalmamıştır 01:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bu Katil Sürülerinin Gizlenme İmkanı Kalmamıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün Afrika'daki faaliyetlerine ilişkin, 15 Temmuz gecesi suçüstü yakalanan bu örgütün, bu katil sürülerinin, artık 'diyalog, hizmet, eğitim, ticaret' diyerek gizlenme imkanı kalmamıştır. ded..

Milli Savunma Bakanı Işık_ Almanya'dan Beklentimiz İltica Başvurularını Kabul Etmemesi 01:12

Milli Savunma Bakanı Işık_ Almanya'dan Beklentimiz İltica Başvuruların

Milli Savunma Bakanı Işık, Almanya'ya iltica başvurusunda bulunan darbeci askerlere ilişkin, Almanya'dan beklentimiz iltica başvurularını kesinlikle kabul etmemesidir. dedi...

51 Şehidimizin Hesabı Bir Bir Sorulacak 03:12

51 Şehidimizin Hesabı Bir Bir Sorulacak

15 Temmuz darbe girişiminde en fazla şehidin verildiği Polis Özel Harekat ve Havacılık Dairesi’nin bombalanmasına ilişkin soruşturma tamamlandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilen fezlekede o gece yaşananlar ay..

Rakka'da Özel Kuvvetleri Devreye Sokmamız Gerekir 01:34

Rakka'da Özel Kuvvetleri Devreye Sokmamız Gerekir

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rakka operasyonuna ilişkin, Bölgesel ülkeler ve koalisyonun içindeki ülkeler olarak özel kuvvetlerimizi devreye sokabiliriz, sokmamız gerekir. dedi...

Gözde Ünlü Çiftin Aşkları Nasıl Başladı ve Nasıl Bitti!! 03:54

Gözde Ünlü Çiftin Aşkları Nasıl Başladı ve Nasıl Bitti!!

Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'ın 2011 yılında başlayan rüya gibi evliliği mutsuz sonla bitiyor.Onların peri masalı gibi başlayan aşkları ve yaşantılarına ilişkin çalkantıları videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirler di..

  • ANKA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
11.02.2017 | Senih Yurga İle Günün İddaa Bülteni - Futbol 03:02

11.02.2017 | Senih Yurga İle Günün İddaa Bülteni - Futbol

Günün İddaa Programıyla İlgili Yorum, Tercih Ve Spora İlişkin Nesine.com Editörlerince Hazırlanan Güncel Videolar...

  • Ömer tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehit Yakınlarına İstedikleri Üniversitede Eğitim İmkanı 00:58

Şehit Yakınlarına İstedikleri Üniversitede Eğitim İmkanı

YÖK Başkanı Saraç, Terörle mücadelede şehit olan ve darbe girişiminde şehit düşen vatandaşların eş ve çocuklarının, diledikleri üniversitelerde öğrenim görmelerine ilişkin karar aldık. dedi...

En Çok Bu Meslekler Aranıyor 02:51

En Çok Bu Meslekler Aranıyor

İşsizlik oranı geçen yılın kasım döneminde yüzde 12,1'e yükseldi. İşsizlik böylece Mart 2010'dan bu yana ilk kez yüzde 12'yi aştı. İşsiz sayısı 3,7 milyonun üzerine çıktı. Peki, Türkiye'de son açıklanan verilere göre en ..

Adele - Someone Like You 04:44

Adele - Someone Like You

I heard that you’re settled down. Duydum ki bir ilişkin varmış That you found a girl and your married now. İstediğin kızı bulmuş ve evlenmişsin I heard that your dreams came true. Duydum ki rüyaların gerçek olmuş Guess ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.861 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım 1. Ordu Komutanlığını Ziyaret Etti 01:32

Başbakan Yıldırım 1. Ordu Komutanlığını Ziyaret Etti

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da gün boyu gerçekleşen programlarının ardında akşam saatlerinde Tuzla’daki ikametine dönerken sürpriz bir kararla Üsküdar Selimiye deki 1. Ordu Komutanlığına uğradı. Yıldırım’ın bu ziy..

FETÖ-PKK İş Birliği 01:55

FETÖ-PKK İş Birliği

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) emniyetteki terör kayıtlarını silip sınav sorularını vererek subay olmasını sağladığı belirlenen PKK üyesinin, üniversite yıllarında katıldığı eylemlere ilişkin görüntüler ortaya çıktı...

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Tüfenkci İkinci El Otoda Garanti Kapsamı 10 Bin Kilometre 01:16

Tüfenkci İkinci El Otoda Garanti Kapsamı 10 Bin Kilometre

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti Hakkında Yönetmelik Taslağı'na ilişkin, Düzenleme hazır, referandumdan sonra yayımlayacağız. Düzenlemede şu an garanti kapsamı 10 bi..

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu 03:29

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu Paylaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemine ilişkin “Adalet ve Kalkınma Partisi başkanlık sistemiy..

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü 01:13

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü Musul'un doğusunda operasyona giden bir askeri konvoya bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. 70 Iraklı askerin hayatını kaybettiği bildiri..

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto 02:21

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Barosu Başkanı Seçimi için oy kullandığı esnada bir grup avukat tarafından protesto edildi. Protestolara aldırış etmeyen Kah..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede 00:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğulu İş Adamları İçin Devrede Kredileri erken çağıran bankaları uyaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şimdi de Doğulu iş adamları için d..

 Bakan Çavuşoğlu Avrupa'daki Vatandaşlarımızla Buluşacağız 01:10

Bakan Çavuşoğlu Avrupa'daki Vatandaşlarımızla Buluşacağız

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Hollanda ve Almanya'da referandum etkinliklerine izin verilmemesine ilişkin, Gideceğiz Avrupa'daki vatandaşlarımızla da buluşacağız. dedi...

Darbeci Generaller Hakim Karşısında 01:34

Darbeci Generaller Hakim Karşısında

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin tutuklu eski 2. Ordu Komutanı Orgeneral Huduti ve 2. Ordu Kurmay Başkanı Angun'un da aralarında bulunduğu 76 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması, Malatya'da başladı...

Saat 03.00'da Planlanan Darbe Girişimi Neden Erkene Alındı 01:19

Saat 03.00'da Planlanan Darbe Girişimi Neden Erkene Alındı

15 Temmuz’da Genelkurmay Başkanlığı’ndaki darbe girişimine ilişkin hazırlanan iddianameden çarpıcı detaylar çıkıyor...

Erdoğan'a Suikast Girişiminin Sanıklarına Protesto 01:13

Erdoğan'a Suikast Girişiminin Sanıklarına Protesto

FETÖ darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimine ilişkin davanın görüldüğü bina önünde toplanan çok sayıda kişi sanıkları protesto etti...

Erkan Petekkaya'dan Cem Yılmaz'a Yaylım Ateşi! 03:53

Erkan Petekkaya'dan Cem Yılmaz'a Yaylım Ateşi!

Cem Yılmaz iyi film yapamaz diyerek yeni bir tartışma başlatan Erkan Petekkaya'nın çarpıcı açıklamalarına ilişkin gellişmeleri ekranlara taşıyacağız.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya ve Türkiye arasındaki gerginlik devam ediyor 01:33

Almanya ve Türkiye arasındaki gerginlik devam ediyor

Türkiye'de hapsedilen Alman gazeteci Deniz Yücel ve Almanya'da iptal edilen Türk bakanların toplantılarının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı Nazi benzetmesi ile birlikte doruğa çıkan Alman-Türk ilişkilerindeki ..