#Saldırıya ilişkin

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.430 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Binali Yıldırım'dan Kabine Değişikliği Açıklaması 02:22

Başbakan Binali Yıldırım'dan Kabine Değişikliği Açıklaması

Bloomberg International'a mülakat veren Başbakan Binali Yıldırım, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen mülakatta Yıldırım, Asla hayır verenleri 'Niye hayır verdin?' diye sorgula..

AB Bakanı Ömer Çelik'ten AKPM'nin Kararına Tepki 06:00

AB Bakanı Ömer Çelik'ten AKPM'nin Kararına Tepki

Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, AKPM'nin Türkiye'yi siyasi denetime almasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye ile hiçbir işbirliği, dayanışma mekanizması üretilmemiştir. Özgürlük-güvenlik dengesini koruyan bir ü..

AB Bakan Çelik YPG İle Nöbet Tutulması Doğru Değil 01:56

AB Bakan Çelik YPG İle Nöbet Tutulması Doğru Değil

AB Bakanı Ömer Çelik, A Haber Ankara Temsilci Murat Akgün'ün gündeme ilişki sorularını yanıtladı. Çekil: ABD'nin 'Sincar' açıklamasına ilişkin, YPG ile nöbet tutulması doğru değil. Asıl önemli olan YPG'yi ziyaret. dedi..

Referandum Sonrası İlk Görüşme 00:24

Referandum Sonrası İlk Görüşme

Saat 12.00’de başlayan görüşme, yaklaşık 45 dakika sürdü. Görüşmeye ilişkin resmi açıklama yapılmazken, ikilinin gündeminde Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi’nin aldığı karar, terörle mücadele ve referandum sonrası süre..

Darbeci Askerler 15 Temmuz Gecesi Belgeleri Böyle Çalmışlar 00:56

Darbeci Askerler 15 Temmuz Gecesi Belgeleri Böyle Çalmışlar

15 Temmuz gecesi Genelkurmay Başkanlığı'nda yaşananlara ilişkin yeni bir fotograf ortaya çıktı. O anlarda Genelkkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın karargahtan çıkarılmasının hemen ardından, darbeci askerlerin makam ..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay Vatandaşla Buluşacak 06:48

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay Vatandaşla Buluşacak İçişleri Bakanı Soylu'nun imzasıyla, 81 ilin valisine, vatandaşlarla her ay düzenli toplantılar yaparak talep ve sorunlarını din..

Dilmen Ben Olsam Hiçbirine Selam Vermem İzle 11:27

Dilmen Ben Olsam Hiçbirine Selam Vermem İzle

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRTSPOR'da yayınlanan Futbolun Zirvesi programında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı...

Erdoğan'dan, Deniz Baykal'ın Abdullah Gül Açıklamasına Yanıt! 00:34

Erdoğan'dan, Deniz Baykal'ın Abdullah Gül Açıklamasına Yanıt!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya seyahati öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP'li Deniz Baykal'ın Abdullah Gül açıklamalarına ilişkin, Tamamen bir virüs, bir fitne hareketidir. ..

Erdoğan  Türkiye’de Siyaseti Bir Çözüm Merkezi Haline Getirdi 01:33

Erdoğan Türkiye’de Siyaseti Bir Çözüm Merkezi Haline Getirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'ye geri döndü ve Türk siyasetine ilişkin yeni dönemin rotası da böylelikle çizilmiş oldu... Peki yeni dönemin ipuçları neler? Partili cumhurbaşkanlığı ile Türkiye nasıl bir ivme kazanacak?..

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu 01:09

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu FETHULLAHÇI Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edilen eski Kastamonu ..

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak 01:32

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak ABD'de 225.8 milyon seçmenin 8 Kasım'da sandık başına gideceği başkanlık seçimlerine saatler kaldı. ABD Başkanı Obama'nın üvey kardeşi, oyunun rengini açıklayarak Trump'ta..

Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın Abdullah Gül Açıklamasına Yanıt 00:34

Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın Abdullah Gül Açıklamasına Yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya seyahati öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP'li Deniz Baykal'ın Abdullah Gül açıklamalarına ilişkin, Tamamen bir virüs, bir fitne hareketidir. ..

Trabzonspor Bir Yıldız Getirecek İzle 01:14

Trabzonspor Bir Yıldız Getirecek İzle

Trabzonspor, Milan'da forma giyen Kolombiyalı Carlos Bacca'yı transfer gündemine aldı. Yazarımız Serhat Demirtaş, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Trabzonspor için önemli bir transfer olur. Eğer bu transfer olurs..

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz 05:18

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etm

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, büyükelçilerin HDP grup toplantısına katılmalarını sert bir dille eleştirdi: Dün TBMM'de bir olay yaşandı. Biz..

Alçaklar TÜRKSAT'ı Böyle Vurdu 01:10

Alçaklar TÜRKSAT'ı Böyle Vurdu

15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimi Hakkında Her Şey! Alçaklar TÜRKSAT'ı böyle vurdu FETÖ'nün darbe girişimi sırasında cuntacıların yayınları kesmek için bastığı TÜRKSAT'ın bombalandığı anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı. ..

Aydın Doğan, POAŞ Davasında İlk Kez İfade Verdi 00:50

Aydın Doğan, POAŞ Davasında İlk Kez İfade Verdi

Petrol Ofisi’nde (POAŞ) örgütlü şekilde akaryakıt kaçakçılığı yapıldığı iddiasına ilişkin yargılanan medya patronu Aydın Doğan ilk kez verdiği ifadesinde, “Petrol Ofisi 10 yıl bizim holding bünyesindeydi. Toplasanız 10 k..

Düğmeye Basıldı... 20 İlde Çok Sayıda Gözaltı Kararı 00:26

Düğmeye Basıldı... 20 İlde Çok Sayıda Gözaltı Kararı

Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) kripto yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan 110 kişinin yakalanm..

Darbe Üssünde O Gece - Ahmet Tosun 04:39

Darbe Üssünde O Gece - Ahmet Tosun

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden, eski Akıncı 4. Ana Jet Üs 141. Filo Pilot Kurmay Yüzbaşı Ahmet Tosun'un eylemleri eylemleri ayrıntılarıyla gözle..

Darbe Üssünde O Gece Kubilay Selçuk 03:18

Darbe Üssünde O Gece Kubilay Selçuk

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden, eski İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanı Tümgeneral Kubilay Selçuk'un eylemleri eylemleri ayrıntılarıyla gözler ö..

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 01:07

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakaland

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 'Kozmik Oda' soruşturmasının firari savcısı Mustafa Bilgili, Çankaya'da bir lokantada yakalandı. Bilgili'nin üzerinden sahte kimlik çıktı 'Kozmik..

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu 01:15

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nü

Trump'ın Danışmanı 'Gülen Türkiye'nin Usame Bin Ladin'i' Dedi, Fetö'nün Etekleri Tutuştu Trump'ın güvenlik ve istihbarat başdanışmanı Flynn'ın FETÖ elebaşı Gülen'le ilgili sözlerinin ardından, Gülen'in avukatları paniğe..

Darbe Üssünde O Gece- Akın Öztürk 04:14

Darbe Üssünde O Gece- Akın Öztürk

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'ndeki olaylara ilişkin hazırlanan iddianamede, şüphelilerden eski Yüksek Askeri Şura Üyesi Akın Öztürk'ün eylemleri ayrıntılarıyla gözler önüne serildi...

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Cemal Turgut 02:53

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Cemal Tur

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı 08:57

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye ormanlık alanda işkence yaparak kayda alan şebeke üyeleri yakalandı. İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye işken..

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı 01:11

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı

Son Dakika! Terörle Bağlantılı 370 Dernek Kapatıldı Son dakika gelişmesi... Terör örgütleriyle bağlantılı olduğu belirlenen 370 derneğin faaliyetleri durduruldu. İçişleri Bakanlığınca, FETÖ, PKK/KCK, DHKP-C ve IŞİD ba..