#Saldırıya ilişkin

Tuncay Özakan’dan 28 Şubat İtirafı 02:20

Tuncay Özakan’dan 28 Şubat İtirafı

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'dan 28 Şubat postmodern darbesine ilişkin itiraf gibi bir açıklama geldi. Tuncay ÖzkaN Erbakan hükümetinin FETÖ'nün devirdiğini söyledi ve o gün yaşadıklarını anlattı....

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın 15 Temmuz Gecesi Tekrar Demokrasi Nöbeti Süreci Başlatılacak 00:41

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın 15 Temmuz Gecesi Tekrar Demokrasi Nöbet

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Tarabya'daki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi'nde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı...

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Merve Kavakçı Yeniden Türk Vatandaşı 00:43

Merve Kavakçı Yeniden Türk Vatandaşı

Merve Kavakçı'nın Türk vatandaşlığından çıkarılmasına ilişkin Bakanlar Kurulu Kararı kaldırıldı. Böylece Kavakçı yeniden Türk vatandaşı oldu....

 Hayrabolu Belediyesinden “Sinan Akçıl” Açıklaması 03:21

Hayrabolu Belediyesinden “Sinan Akçıl” Açıklaması

Tekirdağ’ın Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'ın 15 Temmuz ile ilgili video çektiği ve anma etkinliklerine katıldığı için Ayçiçeği Festivali programından çıkarıldığı iddiasına ilişkin, ..

  • ANKA tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamil Ahmet'ten Ayrılık İddialarına Nokta 01:27

Kamil Ahmet'ten Ayrılık İddialarına Nokta

Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna dahil ettiği Kamil Ahmet Çörekçi, Eskişehirspor'a döneceğine ilişkin iddiaların doğru olmadığını, bordo-mavili takımda mutlu olduğunu söyledi...

  • OFSAYT tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç Eşin Senin Köpeğin Değil 03:17

Serdar Ortaç Eşin Senin Köpeğin Değil

Alişanın açıklamalarına ilişkin düşüncelerini belirten Serdar Ortaç olay açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Paraları Yastıktan Çıktı 00:32

Fetö'nün Paraları Yastıktan Çıktı

İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın Ege Bölgesi'ndeki yeni yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan çiftin, örgüte ait 442 bin 15 doları yastık içerisinde sakladıkları tes..

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Cevap 01:47

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Cevap

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca, CHP Trabzon Milletvekili Pekşen'in Sürmene Çamburnu örtü yangınına ilişkin açıklamalarının gerçeği yansıtmadığı bildirildi...

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak 07:49

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak Kanal İstanbul kapsamında yer alacak projelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul, Boğaz'a benzeyecek. Kanalda, ikinci Haliç de yer alacak. Kanal İstanbul kaps..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Fetö-Chp  İlişkisindeki Sır Detaylar 07:40

Fetö-Chp İlişkisindeki Sır Detaylar

A Haber'de yayınlanan Diplomasi programında CHP-FETÖ birlikteliği ele alındı. Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu konuya ilişkin çok çarpıcı analizlerde bulundu. Sofuoğlu Kılıçdaroğlu'nun eylem..

Kanıtların Yalanladığı Beyanlar 01:36

Kanıtların Yalanladığı Beyanlar

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davanın duruşmalarına darbeci sanıkların, kanıtları yalanladığı be..

Trump'ın Danışmanı Sabah'a Konuştu Trump, Türk Halkının Yanında 02:21

Trump'ın Danışmanı Sabah'a Konuştu Trump, Türk Halkının Yanında

ABD Başkanı Donald Trump'ın Danışmanı Walid Phares, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı'nın sorularını yanıtlayan danışman, Trump darbeye karşı Türk halk..

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016 02:33

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016

bu kız harika roman oynuyor 2016 yeni roman havası roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar ..

  • Cowboy tarafından
  • 2.888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyaz Show - Ahmet Kural Ortamı Buz Gibi Soğuttu! 00:43

Beyaz Show - Ahmet Kural Ortamı Buz Gibi Soğuttu!

Ahmet Kural, yaptığı bir espri ile ortamı iyice soğuttu; Beyaz'ın bu duruma ilişkin söyledikleri ise, herkesi çok güldürdü!..

  • ANKA tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli Bu Referandum Türkiye İçin Gerekirse Savaş Sebebi Sayılmalıdır 01:40

Bahçeli Bu Referandum Türkiye İçin Gerekirse Savaş Sebebi Sayılmalıdır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, IKBY'nin 25 Eylül'de yapmayı planladığı referandum kararına ilişkin, Bu referandum Türkmenlerin, Türkiye'nin tamamen aleyhinedir. Bu referandum Türkiye için gerekirse savaş sebebi sayılmalıdı..

Menfez Faresi Paşa ve İmam Lakaplarını İlk Defa Duydum 00:26

Menfez Faresi Paşa ve İmam Lakaplarını İlk Defa Duydum

Cumhurbaşkanına suikast girişimi davasında yargılanan ve esasa ilişkin savunmasını yapan sanık Zekeriya Kuzu, “Yakalandığım menfezde 'Paşa' dediler, Emniyette ise 'imam' Ben bu lakapları ilk defa duydum” dedi...

Atletli Fotoğrafa Ünal'dan Yorum  Haberim Yokmuş Gibi Çek 01:06

Atletli Fotoğrafa Ünal'dan Yorum Haberim Yokmuş Gibi Çek

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, gündeme ilişkin sorulara cevap verdi. Ünal, Kılıçdaroğlu'nun atletli fotoğrafı ile ilgili sorulan soruya da böyle cevap verdi...

Filiz Aker'in Hayatına Giren Tüm Erkekler Öldü 11:01

Filiz Aker'in Hayatına Giren Tüm Erkekler Öldü

Vatan Şaşmaz cinayeti sonrası Türkiye'nin magazin gündemine bomba gibi düşen Filiz Akerin hayatına ilişkin tüm detaylar haberimizde.Kanalmız ANKA ya abone olmayı lütfen unutmayın, iyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore'nin Füze Denemeleri Türkiye'yi Nasıl Etkiler 06:35

Kuzey Kore'nin Füze Denemeleri Türkiye'yi Nasıl Etkiler

Kuzey Kore, yeni geliştirdiği kıtalar arası balistik füzeye yüklenebilecek bir hidrojen bombasını denediğini duyurdu. Kim Jong-Un’un yeni bir hidrojen bombası denediklerine ilişkin fotoğraflarının servis edilmesinin ardı..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli 01:52

Erdoğan: Milletim TL’ye Geçişe Daha Da Yüklenmeli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “dövizleri bozdurun” çağrısına kayıtsız kalmayan vatandaşa teşekkür etti ve milletin bu işe biraz daha yüklenmesi gerektiğini belirtti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da cuma namazı s..

Cumhurbaşkanı  Türkiye'ye Yönelik Siyasi Bir Adım 03:48

Cumhurbaşkanı Türkiye'ye Yönelik Siyasi Bir Adım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zafer Çağlayan'ın adının ABD'deki iddianamede yer almasına ilişkin, Bu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne yönelik siyasi bir adımdır. Bu işlerin arkasından çok pis kokular geliyor. dedi...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak  Aliyev'le Görüştü 01:30

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak Aliyev'le Görüştü

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Azeri-Çırak-Güneşli (AÇG) petrol yataklarının üretim ve paylaşım anlaşmasının süresinin 2050 yılına kadar uzatılmasına ilişkin törene katılmak üzere geldiği Bakü'de Cumhur..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  IKBY Referandumdan Vazgeçmeli 07:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan IKBY Referandumdan Vazgeçmeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan IKBY referandum kararına ilişkin Vazgeçmelerini bekliyoruz dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin referandum kararıyla ilgili, “Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'ni, bu..

 İsimsizlerin Dermanı Musab Ekici İle Özel Röportaj 02:22

İsimsizlerin Dermanı Musab Ekici İle Özel Röportaj

İsimsizler'in sevilen karakterlerinden Derman'ı canlandıran Musab Ekici, yeni sezonda karakterine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu!..

  • ANKA tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anlamıyorsa Anladığı Dilden Konuşmasını Biliriz! 02:10

Anlamıyorsa Anladığı Dilden Konuşmasını Biliriz!

Başbakan Binali Yıldırım, Kırşehir'de önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, IKBY'nin yapacağı söylenen referanduma ilişkin Barzani'ye sert çıkıştı...

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..