#Saldırıya ilişkin

Sağlık Bakanı Demircan  İran'dan Bir Yardım Talebi Gelmedi 01:36

Sağlık Bakanı Demircan İran'dan Bir Yardım Talebi Gelmedi

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Irak ve İran'da meydana gelen depreme ilişkin, İran'la görüşüldü ancak şu an için bir talep gelmiş değil. dedi...

Cumhurbaşkanı  50 Tırlık Yardım Konvoyu Habur'dan Irak'a Giriş Yaptı 02:11

Cumhurbaşkanı 50 Tırlık Yardım Konvoyu Habur'dan Irak'a Giriş Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak-İran sınırındaki depreme ilişkin Felaketin hemen ardından ilgili kuruluşlarımızı bölgeye sevk ettik. AFAD ve Kızılay'ın koordinasyonunda 50 tırlık yardım konvoyu, Habur'dan Irak'a şu an giriş..

Başbakan Yardımcısı Ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ NATO’daki Skandalın Üzeri Örtülmemeli 02:50

Başbakan Yardımcısı Ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ NATO’daki Skandalın Üzer

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, NATO tatbikatındaki skandala ilişkin NATO tarihinin en büyük skandallarından bir tanesidir. Açık bir had bilmezliktir. Bu işin üzerinin örtülmemesi, örttürülmemesi gerektiğini de çok net şeki..

Londra'da Metro İstasyonunda Alarm 00:22

Londra'da Metro İstasyonunda Alarm

İngiltere'nin başkenti Londra'da Circus metro istasyonunda bulunan kişiler tahliye edilmeye başlandı. Olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, tahliyenin boşaltılma nedenine ilişkin net bir açıklama yapılmadı. Görgü ta..

İstanbul Maltepe'de Patlama... 01:15

İstanbul Maltepe'de Patlama...

İstanbul Maltepe’de bir patlama meydana geldi. El yapımı bombadan kaynaklı olduğu belirtilen patlama nedeniyle bir restoranın camları kırıldı. Edinilen bilgiye göre, Maltepe Küçükyalı Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ..

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

Agit'in Bilgi İşlem Sistemine Korsan Saldırı 00:52

Agit'in Bilgi İşlem Sistemine Korsan Saldırı

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı’nın (AGİT) internet korsanlarının organize bir saldırısına maruz kaldığı ortaya çıktı. Fransız Le Monde gazetesi AGİT Sözcüsü Natacha Rajakovic’e dayandırdığı haberinde teşkilatın ..

Tümgeneral Gençtürk'ün Derdest Edildiği Anlara Ait Görüntüler Dosyada 00:30

Tümgeneral Gençtürk'ün Derdest Edildiği Anlara Ait Görüntüler Dosyada

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki eylemlere ilişkin görülen dava dosyasına, darbeci üsteğmen Çelikoğlu'nun, Tümgeneral Gençtürk'ü elleri bağlı ve ağzına bant çekilmiş şekilde derdest etti..

Adana'da Mobeseye Yansıyan Trafik Kazaları 01:31

Adana'da Mobeseye Yansıyan Trafik Kazaları

Adana Emniyet Müdürlüğü, sürücü ve yayalarda farkındalık oluşturmak amacıyla, kentin çeşitli bölgelerinde son 10 ayda meydana gelen trafik kazalarına ilişkin görüntüleri basınla paylaştı...

  • JET TV tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan 'Taşeron' Açıklaması 08:24

Başbakan Yıldırım’dan 'Taşeron' Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, taşeron düzenlemesine ilişkin olarak, “Bununla ilgili detaylar 12 maddeden oluşuyor, detayları Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanımız bu hafta içerisinde ilgili taraflarla paylaşmış olacak. Muhtemele..

Suriyeli Muhaliflerden Astana Sürecini Boykot Tehdidi 00:59

Suriyeli Muhaliflerden Astana Sürecini Boykot Tehdidi

Türkiye Cumhuriyeti ve Rusya’nın garantörlüğünde Suriye’deki ateşkes anlaşmasına imza atan muhalif gruplar Kazakistan’ın başkenti Astana’da yapılması planlanan barış görüşmeleriyle ilgili hazırlık çalışmalarına katılmama..

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail İle Diplomatik İlişkileri Koparabiliriz 04:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail İle Diplomatik İlişkileri Koparabiliriz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı iddiasına ilişkin, Eğer böyle bir adım atılırsa bu diplomatik ilişkilerimizi İsrail ile koparmaya kadar gidebilir. dedi...

Bir Ülkenin Açıklamasıyla Kudüs İsrail'in Başkenti Olamaz 02:15

Bir Ülkenin Açıklamasıyla Kudüs İsrail'in Başkenti Olamaz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü işgalci İsrail'in başkenti olarak tanımasına ilişkin kararını kınadığı açıkladı. Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ABD yönetiminin, ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Kudüs Kararının Hiçbir Hükmü Olamaz 01:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kudüs Kararının Hiçbir Hükmü Olamaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın Kudüs kararına ilişkin, Zaten işgal altında olan bu şehirle ilgili böyle bir kararın açıklanmasının hiçbir hükmü olamaz. dedi...

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası 00:35

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası

Güney Kore’nin başkenti Seul’de bir mahkeme, Volkswagen’in bu ülkedeki bir yöneticisini, hileli emisyon testleri skandalıyla ilişkili olarak çevre kanununa muhalefet ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla 1 yıl 6 ay hapis ..

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağlar var 03:10

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağ

İspanya’da yaşları 40 ila 60 arasında değişen 56 çocuk istismarcısı, polis operasyonu ile gözaltına alındı. İspanya İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin 18 ay süren takibinin ardından ülke gen..

Yunanistan'a kaçan darbeci askerler hakim karşısına çıktı 00:25

Yunanistan'a kaçan darbeci askerler hakim karşısına çıktı

FETÖ‘nün darbe girişimine katıldıktan sonra Yunanistan’a kaçan 8 askerden 2’si Atina’da hakim karşısına çıktı. Yunanistan Yüksek Mahkemesinde görülen davada savcı, Süleyman Özkaynakçı ve Bilal Kurugül’ün adil yargılanma..

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :) 00:59

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :)

230 bin liralık BMW’yi taksi yaptıTicari araçlara tanınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetiyle birlikte Adana’da da taksiciler lüks araç alımlarına başladı. 4 yıldır taksi şoförlüğü yapan Murat Çakır, piyasa değeri 23..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı 00:58

Kudüs Kararını Protesto Eden 26 Filistinli Yaralandı

Kudüs’te ve birçok bölgede Müslümanlar tarafından ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararına ilişkin protestolar devam ediyor. Trump’ın Kudüs kararını protesto eden Filistinli gösterici..

Washington'da Tren Vagonu Karayoluna Düştü 00:45

Washington'da Tren Vagonu Karayoluna Düştü

ABD'nin başkenti Washington'da hızlı yolcu treninin vagonu karayoluna düştü, kazada 79 kişi yaralandı. Yaralı sayısının 79 olduğu belirtilirken, yetkililer tarafından kazada ölü sayısına ilişkin henüz net bir açıklama ya..

Hüseyin Çapkın Tahliye Edildi 01:04

Hüseyin Çapkın Tahliye Edildi

FETÖ'nün mülkiye yapılanmasına ilişkin davada hakkında tahliye kararı verilen İstanbul eski Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın tahliye edildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE Dışişleri Bakanı'na Sert Yanıt  Önce Haddini Bil 02:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE Dışişleri Bakanı'na Sert Yanıt Önce Had

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Dışişleri Bakanı Zayed'in tepki çeken paylaşımına ilişkin, Medine korumasını yaparken Fahreddin Paşa, ey bize bühtanda bulunan zavallı, senin ceddin neredeydi? dedi...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Girişimi 00:21

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Girişimi

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün yakınlarına roketatarlı saldırı girişimi olduğu öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğüne lav silahıyla saldırı girişimi gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne ..

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu 01:20

Abd Elçiliğinin Kudüs'e Taşınması İçin İlk Temas Kuruldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump dün İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefonda görüştü. Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada iki liderin ‘ABD ile İsrail arasındaki özel ilişkinin güçlendir..

Suriye Barışı İçin Gözler Astana'da 01:48

Suriye Barışı İçin Gözler Astana'da

Türkiye’nin Rusya ile birlikte arabuluculuk yapacağı Astana görüşmeleri bugün başlıyor. Suriye hükümeti ve muhalefetinden temsilcilerin bir araya geleceği Kazakistan’ın başkenti Astana’daki toplantılarda öncelikli hedef..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne 'Fahrettin Paşa' Yanıtı 01:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne 'Fahrettin Paşa

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Dışişleri Bakanı Zayed'in tepki çeken paylaşımına ilişkin, Medine korumasını yaparken Fahreddin Paşa, ey bize bühtanda bulunan zavallı, senin ceddin neredeydi? dedi...

Başbakan Yıldırım'dan Memur Alımı Müjdesi 01:40

Başbakan Yıldırım'dan Memur Alımı Müjdesi

Başbakan Binali Yıldırım, Kilis Valiliğinde yaptığı basın açıklamasında memur alımına ilişkin müjdeyi verdi...