#Saldırıya ilişkin

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden 'Koku' Açıklaması 06:31

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden 'Koku' Açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Tuzla’da yaşanan kokuya ilişkin İGDAŞ, İtfaiye, İSKİ, AKOM, UMKE, İl Çevre Müdürlüğü ekipleri ve zabıta ekiplerinin bölgede araştırmalarının devam ettiği kaydedildi. İBB'den yapılan son..

MHP 81 İlde Teşkilata 'Cumhur İttifakını' Anlatacak 01:33

MHP 81 İlde Teşkilata 'Cumhur İttifakını' Anlatacak

MHP yönetimi, 18 Mart 2018'de yapılacak 12. olağan kongre öncesi teşkilat ve tabana cumhur ittifakı ve seçim barajı başta olmak üzere, siyasi gündeme ilişkin partinin düşünce ve görüşlerini anlatmaya hazırlanıyor...

Suudi Kanalında Osmanlı'ya Küstah Suçlama 01:00

Suudi Kanalında Osmanlı'ya Küstah Suçlama

Suudi Arabistan'da bir tartışma programında Orta Doğu'nun gidişatı konuşulurken konu Osmanlı-Türkiye ve Fahrettin Paşa'ya geldi. Medine'nin koruyucusu Fahrettin Paşa'ya ilişkin BAE Dışişleri Bakanı'nın paylaşımı hatırlat..

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku 01:14

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku

İsveç‘te genç bir kadına tecavüz eden ve o anları Facebook’ta canlı yayınladıkları şüphesiyle tutuklanan 3 kişinin sorgusu sürüyor. Yaşanan olayın ardından ülkedeki vatandalar ise sosyal medya üzerinden yapılan canlı yay..

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım 03:11

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İran'ın doğalgaz fiyatlarında indirime gitmesiyle ilgili, Türkiye için güzel bir haber oldu. Büyük bir kazanım oldu. Tahkim süreci iyi takip edildi. ifadelerini kullandı..

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a  Terörle Mücadele Müslümanları Zan Altında Bırakmayı Meşrulaştırmaz 01:22

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a Terörle Mücadele Müslümanları Za

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke için vize yasağı getiren kararı, uluslararası kamuoyunun tepkisini çekti. Trump, havalimanlarında yaşanan kaos ve protesto gösterilerine rağmen kararı büyük bir başarı ol..

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıyor 01:05

Birlemiş Milletler_ Arakanlı Müslümanlara Karşı Etnik Temizlik Yapılıy

Birleşmiş Milletler, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara karşı etnik temizlik yaptığını açıkladı. BM ayrıca, ülkede süren şiddet ve insan hakları ihlallerinin insanlığa karşı suçlar kapsamında olduğunu bildirdi. BM..

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı 00:41

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı

Yurt genelinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyonda yaklaşık 400 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı baskınlarla yakalanan şüphelilerden 60’ının Ankara’da, 46’sının Bursa’da, 30’unun Kon..

Çin Hükümeti Ekonomik Büyüme Tahminini Düşürdü 01:00

Çin Hükümeti Ekonomik Büyüme Tahminini Düşürdü

Çin Halk Cumhuriyeti’nde hükümet, ekonominin 2017 yılına ilişkin büyüme hızı beklentisini geçtiğimiz yılki tahmini olan yüzde 7.0’den yüzde 6.5’a düşürdüğünü açıkladı. Başbakan Li Keqiang, başkent Pekin’de yasama organı..

Barcelona Dünya Mobil Kongresi 08:26

Barcelona Dünya Mobil Kongresi

Business Line’ı bu hafta tamamen IT konusuna ayırdık. En büyük teknoloji fuarlarından birinde, Barcelona’dayız. Son 10 yılda çok hızlı gelişen dijital teknolojide 2017 yılında öne çıkan eğilimlerin ve geleceğe ilişkin te..

Cumhurbaşkanımızın Abdullah Gül İle Bir Teması Olmamıştır 01:37

Cumhurbaşkanımızın Abdullah Gül İle Bir Teması Olmamıştır

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, MKYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada 11. Cumhurbaşkanı Gül'ün son KHK'lara ilişkin açıklamalarına Dostlarımızın medya üzerinden konuşması bizleri üzer. Abdullah Gül'ün Sayın Başbakanım..

Konuşma Bozukluğu Nedir 00:45

Konuşma Bozukluğu Nedir

Konuşma bozuklukları sözel dildeki gerekli sesleri çıkarmaya ilişkin motor işlevlerin tam olarak yerine getirilememesi olarak tanımlanabilir. Sesler doğru telaffuz edilemeyebilir. Akış, vurgu ve ritimle ilgili problemler..

  • NABIZ tarafından
  • 517 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Artikülasyon Bozukluğu Nedir 00:53

Artikülasyon Bozukluğu Nedir

Artikülasyon, konuşmada yer alan organların düzenli ve birbirinin ardı sıra yaptığı hareketlerle seslerin üretilmesine denir. Artikülatör organlar dil, diş, dudaklar, damak ve küçük dildir. Artikülasyon bozukluğu, bu ses..

  • NABIZ tarafından
  • 556 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal! 00:26

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal!

Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Rod Stewart, eşi Penny Lancaster ve arkadaşlarıyla Abu Dabi'de gezerken çektiği bir video, DEAŞ katliamlarını anımsattığı için eleştiri oklarının hedefi oldu. İngiliz Daily Mail gazetesinin ..

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ 01:05

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ

ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Washington’un son dönemlerde füze denemeleriyle tepki çeken Kuzey Kore politikasını gözden geçirdiğini söyledi. ABD’nin Güney Kore’ye gelişmiş füze savunma sistemi yerleştirmesin..

Almanya Henüz Bağımsızlığını Kazanamadı 01:35

Almanya Henüz Bağımsızlığını Kazanamadı

Almanya'nın yapısına ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Almanya'nın henüz bağımsızlığını kazanamadığını iddia eden Gergerlioğlu, Almanya'da iktidarda olan aklın CIA aklı olduğunu belirtti. Almanya bir anonim şirk..

TCG  Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah 07:32

TCG Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile SEDEF Gemi İnşaatı Sanayi AŞ, Havuzlu Çıkarma Gemisi (LPD) Projesi'ne ilişkin sözleşme imzalayacak. Tam yüklü deplasmanda 27 bin 436 ton ağırlıkta ve 231 metre boyunda inşa edilmesi..

Artikülasyon Bozukluklarının Nedenleri Nelerdir 00:44

Artikülasyon Bozukluklarının Nedenleri Nelerdir

Artikülasyon bozuklukları, artikülasyonu sağlayan artikülatör yapılardaki çeşitli fizyolojik ya da anatomik bozukluklara ilişkin problemlerin sonrasında görülebileceği gibi çoğunlukla da hiçbir problem olmaksızın yanlış ..

  • NABIZ tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Artikülasyon Bozukluklarının Tedavisi Nasıl Yapılır 00:40

Artikülasyon Bozukluklarının Tedavisi Nasıl Yapılır

Artikülasyon bozukluklarının tedavisi öncesinde bir değerlendirme yapılır. Tüm sesler üretim yerlerine göre test edilerek hangi sesin ne şekilde söylendiğine bakılır. Sonrasında buna ilişkin tedavi programı yapılır ve te..

  • NABIZ tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın Şu Anda Gündemimizde Bir Kabine Değişikliği Söz Konusu Değil 01:39

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın Şu Anda Gündemimizde Bir Kabine Değişik

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, gündeme ilişkin açıklamalar yaptı..

İlber Ortaylı Başka İş Yapsın 00:53

İlber Ortaylı Başka İş Yapsın

İlber Ortaylı Nuh tufanına ilişkin Hz. Nuh'un oğluyla cep telefonuyla konuştuğunu iddia eden İstanbul Üniversitesi Deniz Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Yavuz Örnek'e yanıt verdi. İlber Hoca Bilim adamının her şeyd..

  • JET TV tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Epilepsinin Belirtileri Nelerdir 02:00

Epilepsinin Belirtileri Nelerdir

Epilepsinin belirtileri çok çeşitlidir. Kısa süreli dalma, bilinç kaybı gibi belirtilere sık rastlanır. Ayrıca parsiyal denilen, nöbetin başlangıç noktasının görevine ilişkin nöbetler oluşabilir. Eğer beynin diğer yarısı..

  • NABIZ tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reflü Tedavi Edilmezse Ne Olur 00:48

Reflü Tedavi Edilmezse Ne Olur

Reflü tedavi edilmezse hastanın yaşam kalitesini bozar. Yemek borusuna ve diğer organlara ilişkin birtakım sorunlar ortaya çıkabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davut Güloğlu, Haciz İddialarına Söylemezsem Olmaz'da Açıklık Getirdi 04:28

Davut Güloğlu, Haciz İddialarına Söylemezsem Olmaz'da Açıklık Getirdi

Davut Güloğlu, haciz iddialarına ilişkin Söylemezsem Olmaza konuştu.....

  • BETA tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Tek Terörist Kalmayacak Bu Ülkede 01:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tek Terörist Kalmayacak Bu Ülkede

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele operasyonlarına ilişkin, Haftada 50-100 gidiyorlar. Artık bunlar gidici, başka çıkışları yok. Bu işi bitireceğiz, tek terörist kalmayacak bu ülkede. dedi...

Darbe Bildirisi Nasıl Okundu  İşte o Gece TRT Binasında Yaşananlar 02:15

Darbe Bildirisi Nasıl Okundu İşte o Gece TRT Binasında Yaşananlar

15 Temmuz darbe girişimi sırasında TRT binasına baskında bulunan darbeci komutanlardan Ümit Gençer'in, o gece yaşananlarla ilgili anlattıkları iddianamede yer aldı.. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün darbe giri..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - İlhan Talu 02:09

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - İlhan Tal

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sürer 02:13

Görüntüler FETÖ'cü Darbecilerin Yalanlarını Ortaya Çıkardı - Sinan Sür

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin çatı iddianamesindeki bazı sanıkların darbede aktif rol almadıkları, FETÖ ile bağlantılarının bulunmadığı yönündeki savunmaları, Genelkurmay Karargahı'ndaki görüntülerle ve haklarında ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doçentlik Müjdesi 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doçentlik Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, doktoradan doğrudan doçentliğe geçişe ilişkin, YÖK Başkanımıza bu talimatı verdik. Doçentliğin şartları buna göre yeniden düzenlenerek önümüzdeki hafta parlamentoya gönderilecek. dedi...