#Saldırıya ilişkin

Tokat'ta Bir Tiyatro Oyuncusu Sahnede Saldırıya Uğradı 00:48

Tokat'ta Bir Tiyatro Oyuncusu Sahnede Saldırıya Uğradı

A.S.Y. isimli kişi seyircilere hitaben konuşmasını yaptığı sırada sahne arkasından gelen bir kişinin saldırısına uğradı. Tokat'ta gerçekleşen olayda Ankara'dan gelen ekip Kanlı Nigar isimli oyunu sahneliyordu.İkinci perd..

  • JET TV tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pitbull Tarafından Saldırıya Uğrayan Adamın Görüntüleri Telefon Kamerasıyla Kaydedildi 00:44

Pitbull Tarafından Saldırıya Uğrayan Adamın Görüntüleri Telefon Kamera

Yoldaki bir adama saldıran pitbull adamın kolunu parçaladı adamın üzeri kanla doldu araçtakiler olayı telefon kamerasıyla kaydetti....

Orkun Işıtmak Video Çekerken Saldırıya Uğradı 01:00

Orkun Işıtmak Video Çekerken Saldırıya Uğradı

Orkun Işıtmak Video Çekerken, Saldırıya Uğradı...

  • BETA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nejat İşler Saldırıya Uğradı Dişi Kırıldı Bayılıp Kaldı Daha Sonra 02:23

Nejat İşler Saldırıya Uğradı Dişi Kırıldı Bayılıp Kaldı Daha Sonra

Kanseri atlattıktan sonra, Bodrum'a yerleşen ve burada daha sakin bir hayat süren Nejat İşler'in bir kavgaya karıştığı ve bu kavganın 46 yaşındaki oyuncunun dişinin kırıldı ve bayılıp kaldı. Nejat İşler'in karıştığı o..

  • BETA tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diyarbakır’da yol kenarındaki 2 genç silahlı saldırıya uğradı 01:15

Diyarbakır’da yol kenarındaki 2 genç silahlı saldırıya uğradı

Diyarbakır'da yol kenarında otururken silahlı saldırıya uğrayan 2 genç yaralandı, saldırganlar polisi görünce tarladan kaçtı...

Yahoo, 1 Milyar Müşterisinin Siber Saldırıya Uğradığını Açıkladı 01:00

Yahoo, 1 Milyar Müşterisinin Siber Saldırıya Uğradığını Açıkladı

Amerikan internet grubu Yahoo, 2013 yılı Ağustos ayında 1 milyar kullanıcısının hesap bilgilerinin siber korsanlar tarafından ele geçirildiğini açıkladı. Yahoo henüz faillerini belirleyemediklerini saldırının “devlet de..

Kedi Evi Koydular Diye Saldırıya Uğrayan Gençler 00:45

Kedi Evi Koydular Diye Saldırıya Uğrayan Gençler

Kediler soğukta karın üzerinde kalmasın diye konulan kedi evinden rahatsız iki arkadaş, hayvansever gençleri tehdit ediyor. içlerinden biri tehdit etmek de yetmiyor, saldırıyor. Hani hikayeler okuduk ya, orada lord volde..

  • PITIRCIK tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Boğayı Görüntülemek İsterken Saldırıya Uğrayan Adam 01:10

Boğayı Görüntülemek İsterken Saldırıya Uğrayan Adam

Görüntüler Portekiz’e bağlı Terceria Adası’ndan. Bir boğa güreşçisinin kızgın boğayla sokaklarda koşuşturduğu anları görüntülemeye çalışan adamın başına gelenler sosyal medyanın diline dolanmış. Güreşçi, boğadan kaçmayı ..

  • JET TV tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Panenka'yı Kaçırdı Saldırıya Uğradı! 01:19

Panenka'yı Kaçırdı Saldırıya Uğradı!

Romanya'da Steaua Bükreş-Juventus Bükreş maçının uzatma dakikalarında Juventus Bükreş'li George Calintaru takımı 2-1 mağlup durumdayken kullandığı penaltı atışından yararlanamadı ve takım arkadaşlarının saldırısına uğrad..

  • OFSAYT tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise Saldırıya Uğradım 04:00

Hadise Saldırıya Uğradım

Bodrumda sahne alan Hadiseyle yapılan eğlenceli röportaj sizlerle....

  • ANKA tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Turnagöl Saldırıya Uğradı 05:37

Sibel Turnagöl Saldırıya Uğradı

Ünlü oyuncu Sibel Turnagöl hizmetçisinin saldırısına uğradı! Ünlü sanatçı Magazin D programına canlı yayına katılarak yaşadıklarını anlattı. Ünlü oyuncu Sibel Turnagöl, hizmetçisinin evini soyup, kendisini de dövdüğü idd..

  • ANKA tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İran ABD dronlarını saldırıya uğradığını ve kontrol ettiğini iddia ediyor, misyonlardan alınan görüntüleri kanıt olarak gösteriyor 00:32

İran ABD dronlarını saldırıya uğradığını ve kontrol ettiğini iddia edi

Üst düzey bir İranlı komutan, ülkesinin birkaç ABD (drone:insansız hava aracı:iha) uçağının kontrolünü ele geçirdiğini iddia etti. Tahran’ın iddiasının kanıtı olarak, görünüşe göre dronların kameralarından çekilmiş bazı ..

ABD Brooklyn Kadına Evininde ÇÖpü Çıkartırken Asitli SAldırıya Uğradı - KAdına Şiddet 00:14

ABD Brooklyn Kadına Evininde ÇÖpü Çıkartırken Asitli SAldırıya Uğradı

Pazar günü , saat 23:00 sularda Evinin önündeki çöpe çıkarmayan giden 39 yaşındaki kadına dışarda bekleyen belirsiz bir adam tarafından asit döküldü. bu asit ile ciddi yaralandığı ve Polisler Maimonides hastanesine nakle..

Trafikte 3 kadına saldırıya 1 yıl 3 ay ceza! 01:41

Trafikte 3 kadına saldırıya 1 yıl 3 ay ceza!

TRAFİKTE KIZININ KAVGA ETTİĞİNİ GÖRDÜ, ELİNDEKİ SOPAYLA KAVGAYA KARIŞTI. 3 KADINA ACIMASIZCA SALDIRAN BABA HAKKINDA MAHKEME 1 YIL 3 AY PARA CEZASI VERDİ,, O DA PARAYA ÇEVRİLDİ...

Kimyasal Saldırıya Uğrayan Kim Jong-nam 20 Dakika İçinde Öldü 01:10

Kimyasal Saldırıya Uğrayan Kim Jong-nam 20 Dakika İçinde Öldü

Malezya Kuala Lumpur Havalimanı’nda uğradığı suikast sonucu yaşamını yitiren Kuzey Kore liderinin üvey kardeşi Kim Jong-nam’a ait güvenlik kamerası görüntüleri yayınlandı. Kayıtlarda bir kadının Kim Jong-nam’ın yüzüne b..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı 01:00

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban giden 35’inci Cumhurbaşkanı John F. Kennedy’ye düzenlenen suikastin gizli belgeleri yarım asır sonra kamuoyuna açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban g..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

15 bin öğretmen ataması ne zaman olacak 00:51

15 bin öğretmen ataması ne zaman olacak

5 bin ek öğretmen ataması yapılacağının duyurulmasının ardından branş dağılımı, kontenjan sayısı ve başvuru takvimi merak konusu olmuştu. MEB yayınladığı yeni duyuruyla 15 bin yeni öğretmen alımına ilişkin branş bazında ..

Reina Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi 00:51

Reina Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

39 kişinin hayatını kaybettiği Reina saldırısına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan zanlılardan 5'i sağlık kontrolüne getirildi. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kontrolden geçirilen yabancı uyruklu 3'..

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması 04:42

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması

Kılıçdaroğlu’ndan Gözaltılar ve Diyarbakır Saldırısı Açıklaması İzmir’de belediye başkanları toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturmaları kapsamında aralarında HDP Eş Başkanları Figen..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama 01:27

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama

Hükümetten Cumhuriyet'e Operasyon İçin İlk Açıklama BAŞBAKAN Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından, Cumhuriyet Gazetesi'ne yönelik operasyonla ilgili Şu anda devam eden b..