#Saldırıya ilişkin

Başbakan Yıldırım: ABD Bu Yanlıştan Vazgeçmelidir 01:30

Başbakan Yıldırım: ABD Bu Yanlıştan Vazgeçmelidir

Başbakan Yıldırım ABD'nin terör ordusu kurma planına ilişkin NATO içindeki bir ülke, Türkiye'nin sınırlarını koruyacağı yerde terör örgütüyle bir olup, askeri bir örgüt kuruyor. ABD bu yanlıştan vazgeçmelidir dedi...

İşte Reina saldırganı Abdulkadir Masharipov'un duruşmadaki karakalem resimleri 00:27

İşte Reina saldırganı Abdulkadir Masharipov'un duruşmadaki karakalem r

Reina adlı gece kulübünde yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin yargılanan saldırgan Abdulkadir Masharipov, hakim karşısında resmedildi...

Katili olan kayın babasından kaçamadı 03:37

Katili olan kayın babasından kaçamadı

Kayseri'de 84 yaşındaki kayın babanın, damadını öldürdüğü cinayete ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı...

Filistin Başkanı Abbas'tan flaş açıklama 00:53

Filistin Başkanı Abbas'tan flaş açıklama

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs kararına ilişkin, “Kudüs, Filistin’in sonsuza kadar başkenti olarak kalacak” dedi...

Başbakan Yıldırım’dan ‘taşeron’ açıklaması 08:24

Başbakan Yıldırım’dan ‘taşeron’ açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, taşeron düzenlemesine ilişkin olarak, “Bununla ilgili detaylar 12 maddeden oluşuyor, detayları Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanımız bu hafta içerisinde ilgili taraflarla paylaşmış olacak. Muhtemele..

İlhan Talu  Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum 02:14

İlhan Talu Mehmet Partigöç'ün Fetö’cü Olduğunu Biliyorum

Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen Genelkurmay çatı davasının 5. Celsesinesi başladı. Günler ilerledikçe duruşmada ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Dün bir ask..

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle 04:19

Mica -Kerkük'te Türkmenler Silanlandırılmalı Haberi İzle

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Mican, Kerkük'teki Türkmenlerin silahlandırılmasını, Türk ordusunun Kerkük'e girmesini, bölgede Federal bir Türkmen yapısının kurulmasını istedi. KRT Haber Müdürü Çağlar Cilara'nın k..

Zam Bekleyen Emeklilerin Gözü Kulağı Anayasa Mahkemesi'nde 03:22

Zam Bekleyen Emeklilerin Gözü Kulağı Anayasa Mahkemesi'nde

2000 yılı ve sonrasında emekli olanlar Anayasa Mahkemesi'nden çıkacak karara kilitlendi. Yürürlük maddesi iptal edilirse, 5 milyon emekliye 355 liraya varan zam yapılacak. İntibak isteyen emeklilerin gözü, kulağı Anayasa..

Ebru Gündeş'e Kötü Haber 04:57

Ebru Gündeş'e Kötü Haber

Ebru Gündeş'in, ABD'de tutuklu eşi Reza Zarrab'ın aldığı ve usulsüz tadilat yapıldığı iddia edilen İstanbul, Beykoz Kanlıca’da villasına ilişkin Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nden ‘bilirkişi’ kararı çıktı..

  • BETA tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Olay Terör Koridorunu Yok Etme Meselesidir 02:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan Olay Terör Koridorunu Yok Etme Meselesidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı na ilişkin, Şunu çok açık, net söylüyorum; bizim Kürt vatandaşlarımızla bir sorunumuz yoktur ve olay Kürt koridoru meselesi de değildir. Olay terör koridorunu bizim yok etme m..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Bölgemizde Derenin Taşıyla Derenin Kuşunu Vurma Oyununu Bozduk 02:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bölgemizde Derenin Taşıyla Derenin Kuşunu Vurma

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, Bölgemiz üzerinde farklı emelleri olan güçlerin, derenin taşıyla derenin kuşunu vurma oyununu bir kez daha bozmuş olduk. dedi...

Başkomutan Sınırda 01:36

Başkomutan Sınırda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nın 6. gününde Hatay'daki Harekat Merkezi'ne gitti.Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulu..

Başbakan Yıldırım Harekatta 300'den Fazla Terörist Etkisiz Hale Getirildi 02:24

Başbakan Yıldırım Harekatta 300'den Fazla Terörist Etkisiz Hale Getiri

Başbakan Yıldırım, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, Terör örgütünün 300'den fazla elemanı etkisiz hale getirilmiştir. dedi...

THY'de Samsun Hazırlığı 00:17

THY'de Samsun Hazırlığı

Türk Hava Yolları(THY), işitme engelli yolcularla uçuş sırasında daha iyi iletişim kurabilmek amacıyla kabin memurlarına yönelik işaret dili eğitimi başlattı. 6 GÜNLÜK EĞİTİM Türk Hava Yolları, yolcu memnuniyetini artt..

Eric Bolling, Arkadaşlarına Erkek Cinsel Organı Gönderince İşinden Oldu 00:35

Eric Bolling, Arkadaşlarına Erkek Cinsel Organı Gönderince İşinden Old

Fox News'in ünlü sunucularından Eric Bolling, iş arkadaşlarına erkek cinsel organı gönderince, açığa alındı. Bolling için soruşturma başlatıldı. Ünlü sunucu Eric Boling'in iş arkadaşlarına erkek cinsel organı resmi gönde..

  • ANKA tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan,  Zafer Çağlayan' Yanıtı 05:50

Erdoğan'dan, Zafer Çağlayan' Yanıtı

Erdoğan'dan ' Zafer Çağlayan' yanıtı: Bu işlerin arkasından çok pis kokular geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zafer Çağlayan'ın adının ABD'deki iddianamede yer almasına ilişkin, Bizim eski Ekonomi Bakanımıza yönelik atıla..

Başkent'te Korkutan Patlama 01:39

Başkent'te Korkutan Patlama

Ankara'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Çankaya ilçesinde bulunan Koza sokakta yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesinde kimyasal madde üreti..

Süt Alerjisinin Belirtileri Nelerdir 02:22

Süt Alerjisinin Belirtileri Nelerdir

Bebeklerde süt alerjisi genellikle anne sütünden ek gıdaya geçiş döneminde ortaya çıkar. Süt alerjisi tüm vücutta farklı belirtiler verebilir. Deride ürtiker, kurdeşen, kaşıntı, kızarıklık, döküntü, egzama, kuruluk gibi ..

  • NABIZ tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadıköy'deki Dayağa Özel Harekat Operasyonu 02:03

Kadıköy'deki Dayağa Özel Harekat Operasyonu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de terör örgütü hedeflerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı nı protesto etmek için geçtiğimiz pazar günü Kadıköy'de izinsiz gösteri yapmak isteyenlere tepki gösteren kafededeki..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet 15 Temmuz Gibi Afrin'e De Yürüyor 01:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet 15 Temmuz Gibi Afrin'e De Yürüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatına ilişkin, Bu Afrin operasyonu var ya, işte bak millet aynen 15 Temmuz gibi şimdi de Afrin'e yürüyor. dedi...

Skolyoz Genetik Bir Hastalık Mı 01:03

Skolyoz Genetik Bir Hastalık Mı

Skolyozun genetik bir hastalık olduğuna ilişkin çok sayıda bilimsel kanıt bulunuyor. Bilimsel çalışmalar ırklara göre farklılık gösteriyor...

  • NABIZ tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Askerlik Süresi 18 Aya Mı Uzatıldı 00:56

Askerlik Süresi 18 Aya Mı Uzatıldı

Askerlik süresi uzadı iddiasına TSK'dan açıklama geldi. Genelkurmay Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığından yapılan Yalan Haber başlıklı açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan askerlik uz..

  • BETA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
OHAL Komisyonuna Başvurular Başladı 03:28

OHAL Komisyonuna Başvurular Başladı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile ihraç edilmelere karşı yapılan itirazları görüşecek olan 7 üyeli Olağanüstü Hal (OHAL) İşlemleri İnceleme Komisyonu işbaşı yapt..

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı 00:59

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı

Başkan Mevlüt Uysal’ın adı İBB Başkanlığı için ön plana çıktı Kadir Topbaş’tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde AK Parti’nin adayı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ad..

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Referandumu Rusya'ya Yarayacak' 00:48

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Refera

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ağırlıyor. Erdoğan ve Putin akşam yemeği yiyecek, ikili bir görüşme yapacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Rus medyası, Pu..

Terör Örgütü YPG Çocukları Kullanıyor 00:56

Terör Örgütü YPG Çocukları Kullanıyor

Uluslararası birçok sözleşmeye göre (1949 Harp Zamanında Sivillerin Korunmasına İlişkin Cenevre Sözleşmeleri, Cenevre Sözleşmelerine Ek Protokol, 1989 Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi ve Çocuk Hakları Sözleşm..

Kağıt Toplayan Genç Söylemezsem Olamaz'a Bağlandı Haberlere Çıktığım İçin Utandım 20:07

Kağıt Toplayan Genç Söylemezsem Olamaz'a Bağlandı Haberlere Çıktığım İ

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kağıt toplayan üniversite öğrencisi ile zabıta ekipleri arasında yaşanan arbede görüntüleri oldukça ses getirmişti... Tüm Türkiye'de tartışılan konu, Söylemezsem Olmaz masasında da ele alındı..

  • BETA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

RTÜK'ün ''İnternet Yayınlarına Müdahale''si Tartışıldı 05:23

RTÜK'ün ''İnternet Yayınlarına Müdahale''si Tartışıldı

İnternet yayınlarının RTÜK'ün denetimine geçmesi tartışılırken, Mehmet Ali Erbil'den düzenlemeye ilişkin değerlendirme geldi.....

  • BETA tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce