#Saldırıya ilişkin

Endonezya'da petrol rafinerisinde patlama 00:42

Endonezya'da petrol rafinerisinde patlama

Endonezya'da ülkenin en büyük petrol rafinerisi olan Balongan Petrol Rafinerisi'nde büyük bir patlama meydana geldi. Alev topuna dönen rafineride ölen ya da yaralanan olup olmadığına ilişkin bilgi verilmedi...

Konya'da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun yakalandı! 00:55

Konya'da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun yakalandı!

#Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, aynı aileden 7 kişinin silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin aranan katil zanlısı #MehmetAltun'un yakalandığını duyurdu. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada; Kon..

Önce yangın şimdi de sel; 11 ölü 04:29

Önce yangın şimdi de sel; 11 ölü

Kastamonu’da dün sabah saatlerinde başlayan sağanak yağışın ardından sel baskınları yaşandı, birçok işyeri ve evi su bastı. Batı Karadeniz’de yaşanan sele ilişkin açıklama yapan Afet ve Acil Durum Başkanlığı, Yaşanan se..

İki oğlunu vurdu serbest kaldı! 01:20

İki oğlunu vurdu serbest kaldı!

Sakarya'nın Erenler ilçesinde bulunan Modern Sanayi Sitesi içerisinde meydana gelen ve babanın, iki oğlunu silahla vurarak yaraladığı olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Çocuklardan birinin uyuşturucunun etkisi ile..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Türkiye Harekete Geçti! Ukrayna-Rusya Geriliminde Flaş Detay 01:18

Türkiye Harekete Geçti! Ukrayna-Rusya Geriliminde Flaş Detay

Güvenlik kaynaklarından konuya ilişkin yapılan açıklamada, Türkiye ateşkesin devamı için çalışacak. Türkiye hukukun yanındadır ifadelerine yer verildi...

Atları kesip restoranlara sattılar 02:52

Atları kesip restoranlara sattılar

TÜRKİYE GÜNLERDİR KAYIP 100 ATI KONUŞUYOR... İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN SATIN ALIP SAHİPLENDİRDİĞİ FAYTON ATLARININ 100'Ü HATAY DÖRTYOL'DA KAYBOLMUŞTU... HABERTÜRK YAZARI ESRA BOĞAZLIYAN O ATLARIN İZİNİ SÜRDÜ... ..

100 yıl yaşayan balık 00:54

100 yıl yaşayan balık

Bilim insanları ‘fosil balık’ olarak da bilinen ‘Coelacanth’ isimli balık türüne ilişkin önemli bir keşif yaptı. Fransız bilim insanlarının yaptığı çalışma bu türün bir asra yakın yaşayabildiğini ortaya koydu...

İstanbul'daki barajların doluluk oranı son 8 ayın en düşük seviyesinde 03:19

İstanbul'daki barajların doluluk oranı son 8 ayın en düşük seviyesinde

İSKİ, İstanbul'un su ihtiyacını karşılayan barajlardaki su seviyesine İlişkin kritik bir açıklama yaptı. Peki barajlardaki doluluk oranı ne? Son gelişmeleri A Haber muhabiri Mehmet Zeyrek aktardı...

20 bin sağlık personeli alınacak! 00:56

20 bin sağlık personeli alınacak!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Sağlık Bakanlığının 20 bin sözleşmeli sağlık personeli alımına ilişkin kılavuzun 16 Aralık'ta yayımlanacağını bildirdi. Bu gelişmenin ardından, atama bek..

'Yalan terörü estiriyorlar!' 02:46

'Yalan terörü estiriyorlar!'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, orman yangınları üzerinden siyaset devşirmeye çalışan muhalefet partilerine yüklenerek, 'Biz sadece yangınlarla..

Borç için arkadaşını öldürmüştü! İşte kan donduran cinayet anı güvenlik kamerasında 01:18

Borç için arkadaşını öldürmüştü! İşte kan donduran cinayet anı güvenli

Ankara'da 1 hafta önce otomobilinde tabanca ile vurulmuş bulunan İlhami Topçu'nun (55), borç alacak meselesi yüzünden çıkan tartışmada arkadaşı Abdülkelim Etike (52) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Etike, polis tara..

Şanghay'da Sokaklarda Dolaşan Robot Köpek Gündem Oldu 00:17

Şanghay'da Sokaklarda Dolaşan Robot Köpek Gündem Oldu

Çin'in en büyük kenti Şanghay'da korona virüs (Covid-19) nedeniyle uygulanan tam kapanma sırasında sokaklarda sırtındaki megafonla salgın kurallarına ilişkin anons yapan robot köpeğin görüntüleri sosyal medyada izlenme r..

Ukrayna Görüntüleri Yayınladı Sivil Yerleşim Alanına Gizlenen Rus Zırhlıları Böyle Vuruldu 03:12

Ukrayna Görüntüleri Yayınladı Sivil Yerleşim Alanına Gizlenen Rus Zırh

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali 36. gününde hız kesmeden devam ederken, Ukrayna Savunma Bakanlığı'ndan dikkat çeken paylaşım geldi. Sivil yerleşim alanına gizlenen Rus ordusuna ait zırhlı araçların topçu saldırısıyla vurulma..

ABD dahil 10 ülkenin büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı 03:00

ABD dahil 10 ülkenin büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı

ABD Ankara Büyükelçiliği, Gezi olayları ve 15 Temmuz darbe girişiminden yargılanan işadamı Osman Kavala'nın tutukluluğu ile ilgili açıklama yaptı. Kavala’nın derhal serbest bırakılması gerektiğini açıklayan Büyükelçiliğe..

Ukrayna AB Üyeliği İçin Gerekli Olan Anketi Teslim Etti 03:24

Ukrayna AB Üyeliği İçin Gerekli Olan Anketi Teslim Etti

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna'nın Avrupa Birliği (AB) yolundaki ilk adımı olan ve sürece ilişkin soruları içeren anketi doldurarak, AB'nin Ukrayna Delegasyonu Başkanı Matti Maasikas'a teslim etti...

Uzmanlar Şekerden Kaçmamız Gerekmiyor Şekeri Yönetmemiz Gerekiyor 06:17

Uzmanlar Şekerden Kaçmamız Gerekmiyor Şekeri Yönetmemiz Gerekiyor

Prof. Dr. Murat Baş, şekerin doğru tüketimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Baş, şekerin korkulması değil, kontrol edilmesi gereken bir gıda olduğunu belirterek, “Şekerden kaçmamız gerekmiyor, şekeri yönetmemiz g..

Boraltan Köprüsü faciasının 100 yaşındaki tanığından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek 06:59

Boraltan Köprüsü faciasının 100 yaşındaki tanığından Cumhurbaşkanı Erd

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda yapmış olduğu konuşma sırasında mülteci sorununa ilişkin yapmış olduğu açıklamalarda Boraltan Köprüsü Olayına atıfta bulunarak Türkiye'de yaşayan m..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Finlandiya ve İsveç'e NATO Kapısını Kapattı! 03:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Finlandiya ve İsveç'e NATO Kapısını Kapattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Burada İsveç ile Finlandiya'nın NATO'ya ka..

CAMİDE TACİZ İLÇEYİ AYAĞA KALDIRDI! 02:42

CAMİDE TACİZ İLÇEYİ AYAĞA KALDIRDI!

İstanbul Esenyurt'ta bulunan bir camide, çocuğa yönelik tacizde bulunulduğu iddiası vatandaşları ayağa kaldırdı. Mahalleli, cami önünde toplanırken, çocuğu taciz ettiği iddia edilen kişi gözaltına alındı. Cami önünde top..

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 2 yıl önce