#Saldırıya ilişkin

Sarhoş Adamın Canlı Yayında Muhabire Yumruk Atması 00:37

Sarhoş Adamın Canlı Yayında Muhabire Yumruk Atması

Nikita Razvozzhayev adlı muhabir, Moskova'daki Gorki Parkı'nda canlı yayın sırasında alkollü bir adam tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Sarhoş adam, “Ukrayna'yı alacağız” diye bağırınca “Lütfen susun” diyerek uyarıda..

  • JET TV tarafından
  • 564 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canlı Yayında Pitbull Saldırısına Uğrayan Kadın 01:04

Canlı Yayında Pitbull Saldırısına Uğrayan Kadın

Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey eyaletinde yaşandığı belirtilen olayda, iki kadın sosyal medyada canlı yayın yaparken, evde besledikleri pibull cinssi köpek tarafından saldırıya uğruyor..

  • JET TV tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Upgrade Orijinal Teaser 01:00

Upgrade Orijinal Teaser

Eşiyle birlikteyken acımasızca saldırıya uğrayan Grey Trace, karısını saldırıda kaybetmenin yanı sıra belden aşağı da felç olmuştur. Günün birinde bir milyarder muciten bedenini geliştirecek deneysel bir tedavi teklifi a..

Yolda Yürüyen Kadına Saldırı Kamerada 00:33

Yolda Yürüyen Kadına Saldırı Kamerada

Beyoğlu'nda arkadaşlarıyla yolda yürüyen yabancı uyruklu bir kadın güpegündüz saldırıya uğradı. Kadını arkadaşları ve sivil polisler kurtarırken, saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı...

Marwen'a Hoş Geldiniz Türkçe Altyazılı Fragman 02:24

Marwen'a Hoş Geldiniz Türkçe Altyazılı Fragman

“Welcome to Marwen” sanatsal hayal gücünün insanın ruhunu nasıl eski haline getirebileceğini fark eden yıkılmış bir adamın mucizevi gerçek hikayesini anlatıyor. Mark Hogancamp (Steve Carell) korkunç bir saldırıya maruz k..

Kendini Bekçi Köpeği Zanneden Wombat 02:25

Kendini Bekçi Köpeği Zanneden Wombat

Avustralya, NSW, Bathurst'ta bir adama yaklaşık olarak 2 dakikaya yakın bir süre köpek gibi saldıran wombat cinsi hayvan tarafından saldırıya uğrayıp ayağından darbe alıyor.....

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 6 yıl önce
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Saldırı 06:25

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Saldırı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Çubuk'ta katıldığı şehit cenazesinde tekmeli yumruklu saldırıya uğradı. Kılıçdaroğlu'nun saldırdığı eve provokatörler taşlarla saldırdı. Olağanüstü güvenlik önlemlerinin alındığı evde..

Arnold Schwarzenegger'e Uçan Tekmeli Saldırı 00:34

Arnold Schwarzenegger'e Uçan Tekmeli Saldırı

Sinema oyuncusu ve eski siyasetçi Arnold Schwarzenegger, Güney Afrika'nın Sandton kentinde uçan tekmeli saldırıya uğradı. Saldırı anı anbean cep telefonu kamerasına yansırken, gözaltına alınan saldırganın Schwarzenegger'..

Winx Club - 3. Sezon 15. Bölüm - Ejderha Adası 23:41

Winx Club - 3. Sezon 15. Bölüm - Ejderha Adası

Bloom, beklenmedik bir saldırıya uğradığı ve mahsur kaldığı Pyros' a varır...

  • ÇocukTV tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Winx Club - 6. Sezon 18. Bölüm - Sihirli Totem 22:30

Winx Club - 6. Sezon 18. Bölüm - Sihirli Totem

Bloom, Miusa, Layla ve Tecna, Legendarium Dünyasında, Fearwood insanları tarafından saldırıya uğrarken; Flora Helia'yı güçlü bir sihirle buza dönüştüren Karlar Kraliçesi ile karşı karşıya kalır. Flora, Totem'i bulmayı ve..

  • ÇocukTV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kuğu Saldırısına Uğrayan Adam 00:50

Kuğu Saldırısına Uğrayan Adam

Balık avlamak için ırmağa giden adamlar serinlemek için suya girmişler ancak kuğular bu durumdan pek hoşnut olmamış ve saldırıya geçmişler...

  • PengoTV tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Leopar Saldırısından Yırtan Köpek : Leopar VS Köpek 00:38

Leopar Saldırısından Yırtan Köpek : Leopar VS Köpek

Evcil köpek mucizevi bir şekilde batı Hint ikametgahında leopar saldırısından kurtuldu. CCTV görüntüleri vahşi bir leopar ; Una, Hindistan'da bir bungalov girdiği ve köpek uykuda saldırıya yakalandı. 9 Nisan'da çekilen ..

  • PengoTV tarafından
  • 159 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kadıköy’de sokak ortasında bıçaklı sopalı kavga kamerada 01:33

Kadıköy’de sokak ortasında bıçaklı sopalı kavga kamerada

Kadıköy'de kâğıt toplayıcıları ile mahalle sakini arasında çıkan yan bakma tartışması bıçak ve sopalı saldırıya dönüştü. Kağıt toplayıcılarının vatandaşa saldırdığı kavgayı polis havaya ateş ederek ayırdı. Kavga anları g..

Bakırköy'de Araçlar Çift Şeride Park Ediyor! 02:45

Bakırköy'de Araçlar Çift Şeride Park Ediyor!

İstanbul'un Avcılar ilçesinde saat 13.00'da meydana gelen kavga, baltalı saldırıya dönüştü...

Köpek Gezdiren Adama ve Köpeğe Saldıran Kedi 00:19

Köpek Gezdiren Adama ve Köpeğe Saldıran Kedi

Köpeğini gezdiren bir adam aniden saldırıya geçen kedi karşısında şoke oluyor. Sinirli kedi duracak gibi değil.....

  • PengoTV tarafından
  • 159 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gündüz vakti spreyli gasba uğradı! 02:22

Gündüz vakti spreyli gasba uğradı!

60 YAŞINDAKİ KADIN EVİNDE TEMİZLİK YAPARKEN KAPISI ÇALDI... KAPIYI AÇMASIYLA SPREYLİ SALDIRIYA UĞRAMASI BİR OLDU... KAFASINI DUVARA VURUP BAYILDI...GASPÇILAR DA EVE GİRİP ALTINLARINI ÇALDI.....

Beyoğlu'nda sokak ortasında vahşet! 01:48

Beyoğlu'nda sokak ortasında vahşet!

BEYOĞLU’NDA DÜKKANINA GİRERKEN BIÇAKLI VE SOPALI SALDIRIYA UĞRADI... ANTİKACI SEFER ZAFER YILMAZ KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ. POLİS EKİPLERİ ŞİMDİ O SALDIRGANI ARIYOR.....

Başıboş köpekler böyle saldırdı! 01:20

Başıboş köpekler böyle saldırdı!

KONYA'DA ÇOBANA YEMEK GÖTÜRÜRKEN SALDIRIYA UĞRADI. KOMŞULARI İMDADINA YETİŞTİ. KADİR ÖZCAN O ANLARI SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA GÖNDERDİĞİ VİDEOYLA ANLATTI...

Dehşeti yaşadı intihara teşebbüs edince yatağa bağımlı kaldı 06:42

Dehşeti yaşadı intihara teşebbüs edince yatağa bağımlı kaldı

Antalya’da 14 ay önce çalıştığı eğlence merkezinden çıkışında bir kişi tarafından iş yerine götürülerek cinsel saldırıya uğrayan genç kadın yaşadıklarının ardından intihar girişiminde bulunarak yatağa bağımlı hale geldi...

Beşiktaş'ta dehşeti yaşadılar 02:33

Beşiktaş'ta dehşeti yaşadılar

İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDE,,, BEŞİKTAŞ'TA 2'Sİ KADIN 3 RUS TURİST BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI. ARKADAN SİNSİCE YAKLAŞAN CANİ ÜÇÜNÜ DE PEŞPEŞE BIÇAKLADI. SHOW HABER EKİBİ EN ÇOK DARBEYİ ALAN, ÖLÜMÜN KIYISINDAN DÖNEN RUS KADINI HA..

İstanbul'da bir cesur İtalyan! 02:31

İstanbul'da bir cesur İtalyan!

ŞİMDİ, İŞ İÇİN GELDİĞİ İSTANBUL'DA GASP DEHŞETİ YAŞAYAN CESUR BİR İTALYANLA TANIŞTIRACAĞIZ SİZİ... BİR ARKADAŞININ DÜKKANINDA SALDIRIYA UĞRAYAN İTALYAN İŞ İNSANI, GASPÇIYA DİRENDİ. BAKIN ONU NASIL PİŞMAN ETTİ...

Patron kadın çalışana böyle saldırdı 02:49

Patron kadın çalışana böyle saldırdı

İDDİA DA, GÖRÜNTÜLER DE VAHİM... 'BENİ PANDEMİDE İŞTEN ATMAK İSTEDİLER' DİYEN KADIN, PATRONUN İSTİFA TALEBİNİ REDDEDİNCE SALDIRIYA UĞRADI... TEKME TOKAT DÖVÜLÜP, YERLERDE SÜRÜKLENDİĞİ O ANLAR, GÜVENLİK KAMERALARIYLA DA B..

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 00:44

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 19 Ekim 2016 16:03 Osmaniye'de iki mahalleye 3 havan mermisi atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Osmaniye'nin Amanos Dağı eteklerindeki ..

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi 03:53

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi

Deaş Saldırısında Yaralanan 11 Peşmerge Elazığ'a Getirildi Kerkük'te DEAŞ'ın saldırısı sonucu yaralandığı öğrenilen 11 Peşmerge Elazığ'a getirilerek hastanede tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre, DEAŞ'ın Kerkü..

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz 01:14

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz

Doğu Halep’teki sivillerin tahliyesi için varılan anlaşma bir kez daha sekteye uğrama riskiyle karşı karşıya. Anlaşmanın iki ayağından birini oluşturan el-Fua ve Kefraya köylerinin tahliyesi için bu bölgeye gönderilen o..

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti 01:30

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Karlov, Ankara’da katıldığı bir fotoğraf sergisinde konuşurken silahlı saldırıya uğradı. Kameralara yansıyan olay anında, tak..

Hakan Yılmaz ve eşine saldırı davası 01:40

Hakan Yılmaz ve eşine saldırı davası

ÜNLÜ OYUNCU HAKAN YILMAZ VE EŞİ, 2017 YILINDA İSTANBUL'DA LÜKS BİR OTELİN LOBİSİNDE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI... ŞİKAYETÇİ OLDUKLARI 3 SALDIRGAN HAKKINDA AÇILAN DAVADA SAVCI MÜTALAASINI VERDİ. ÜÇÜ İÇİN 9 YILA KADAR DEĞİŞEN ORA..

13 yaşında ama yüreği mangal gibi! 02:32

13 yaşında ama yüreği mangal gibi!

GÖZÜ DÖNMÜŞ BİR SAPIK VE MANGAL GİBİ YÜREĞE SAHİP 13 YAŞINDA BİR KIZ ÇOCUĞU... İSTANBUL'DAN TÜYLER ÜRPERTEN BİR HABERLE DEVAM EDİYORUZ... APARTMANDA SALDIRIYA UĞRAYAN KIZ, TACİZCİYİ TEKMELEYİP ELİNDEN KURTULMAYI BAŞARDI...

Katil zanlısı komşusu çıktı! 01:24

Katil zanlısı komşusu çıktı!

92 YAŞINDAKİ HANIM PINARLI, YALNIZ YAŞADIĞI EVİNDE ÖLÜ BULUNDU. POLİS ÖNCE HIRSIZLIK İHTİMALİ ÜZERİNDE DURDU, SADECE O KADAR DEĞİLDİ. 23 YAŞINDAKİ KOMŞUSU TARAFINDAN CİNSEL SALDIRIYA UĞRADIĞI, SONRA DA BOĞULARAK ÖLDÜRÜL..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..