#Salih sivaz horiyom

Meltem Cumbul'un Nefret Suçu Bile Sahte 04:33

Meltem Cumbul'un Nefret Suçu Bile Sahte

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programında sözde sanatçı Meltem Cumbul'un Semih Kaplanoğlu'na yaptığı ayıp ele alındı. Kaplanoğlu'nun elini sıkmayan Cumbul'un tavrını AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metine..

Ah Müjgan Ah Sadri Alışık Film İzle 1:14:15

Ah Müjgan Ah Sadri Alışık Film İzle

Ah Müjgan Ah, Mehmet Dinler'in yönettiği, Safa Önal'ın senaryosunu yazdığı 1970 yapımı Türk flmidir. Filmin yapımcısı Berker İnanoğlu'dur. Filmin başrol oyuncuları Sadri Alışık, Esen Püsküllü ve Salih Güney'dir...

  • PengoTV tarafından
  • 8.603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi 04:26

Altın Yürekli Emirhan'dan İnsanlık Dersi

Amasya’da yaşayan 11 yaşındaki Emirhan Gedizli, katıldığı yarışmadan kazandığı altınla kullandığı Türk bayrağı armasıyla yamanmış kabanının yenisini almak yerine, ödülünü iç savaştan dolayı insanlık dramının yaşandığı ka..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Kiralık Aşk 69. Bölüm Fragman (Final) 00:53

Kiralık Aşk 69. Bölüm Fragman (Final)

Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri... Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülk..

  • PITIRCIK tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ümraniye'de Soygunu Engelleyen Polis Vuruldu 01:36

Ümraniye'de Soygunu Engelleyen Polis Vuruldu

Ümraniye'de büyük bir markette soygun yapan hırsızları engellemek isteyen izin günündeki Polis Memuru Salih Aycan, soyguncular tarafından vuruldu...

Hırçın Kadın 1967 Hülya Koçyiğit  İzzet Günay Türk Filmi İzle 1:21:31

Hırçın Kadın 1967 Hülya Koçyiğit İzzet Günay Türk Filmi İzle

Hırçın Kadın, 1967 yapımı başrollerini Hülya Koçyiğit ile izzet Günay' ın paylaştığı Türk filmidir. Tek parça olarak izleyebilirsiniz. Konusu : İki erkekle bir kadının aşk öyküsü. Oyuncular : Hülya Koçyiğit, Nubar Ter..

Maskeli Beşler Kıbrıs  Rocky Selim Uçağı Kurtarıyor 01:28

Maskeli Beşler Kıbrıs Rocky Selim Uçağı Kurtarıyor

''Kule, ben Pilot Teğmen Salih Uçarı..İniş izni istiyorum''..

Filistinli Yönetmenin Özgür Kudüs Hayali 01:17

Filistinli Yönetmenin Özgür Kudüs Hayali

ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararına tepki gösteren Filistinli yönetmen Nevres Ebu Salih, Kudüs’ün özgürlüğüne kavuşmasını ve bunu sinemaya yansıtmanın en büyük hayali olduğunu söyledi...

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi 00:48

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi

Batı Şeria’da Filistinli bir kişinin özel arazisi üzerine inşa edilen Amona Yahudi yerleşim biriminin tahliyesi olaylı başladı. Amona’nın girişinde araç lastiklerini ateşe vererek ve kapılarının önüne bariyerler koyarak ..

Cesur ve Güzel 14. Bölüm 2. Fragman 00:42

Cesur ve Güzel 14. Bölüm 2. Fragman

Oyuncu Kadrosu: Cesur Alemdaroğlu: Kıvanç Tatlıtuğ Sühan Korludağ: Tuba Büyüküstün Tahsin Korludağ: Tamer Levent Fügen Alemdaroğlu: Tilbe Saran Mihriban Aydınbaş: Devrim Yakut Korhan Korludağ: Erkan Avcı Bülent Aydınbaş:..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sırat Köprüsü - Nihat Hatipoğlu 39:15

Sırat Köprüsü - Nihat Hatipoğlu

KILDAN İNCE KILIÇTAN KESKİN Sırat Köprüsü, Cehennemin karanlık ve dev alevleri üzerinde kurulmuş, dehşetli, kıldan ince, kılıçtan keskin bir köprüdür. (“Kıldan ince, kılıçtan keskin” ibaresi sırat köprüsünün çok hassas b..

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriyeli Aileyi Roketten Yemek Kurtardı 01:23

Suriyeli Aileyi Roketten Yemek Kurtardı

Kilis'te yaşayan Suriyeli ailenin evine isabet eden roketten aileyi yemek kurtardı. Kilis'e atılan iki roketten birisi camiye, diğeri camiye yaklaşık 200 metre uzaklıkta ki Suriyeli bir ailenin evine düştü. Tırıklı mahal..

Düğüm Salonu Teaser 01:25

Düğüm Salonu Teaser

Seneler önce tanışıp aşık olmuş bir gelinle bir damat bir nikah salonu önünde öpüşür. Rastlantı eseri ikisi de aynı gün, aynı binada farklı salonlarda başkalarıyla evlenmek üzeredir. Olaylar elbette beklendiği gibi gitme..

28 Şubat'ta Mağdur 15 Temmuz'da Gazi Oldular 02:44

28 Şubat'ta Mağdur 15 Temmuz'da Gazi Oldular

28 Şubat sürecinde baskılara maruz kalan, sonrasında askerlikten ihraç edilen Salih Gürsel Pembeçiçek ile Murat Karakoca, 15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesi için canlarını siper ederek gazi oldu...

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Düğüm Salonu Fragman 02:04

Düğüm Salonu Fragman

Seneler önce tanışıp aşık olmuş bir gelinle bir damat bir nikah salonu önünde öpüşür. Rastlantı eseri ikisi de aynı gün, aynı binada farklı salonlarda başkalarıyla evlenmek üzeredir. Olaylar elbette beklendiği gibi gitme..

Tarkan Herşey Fani 05:39

Tarkan Herşey Fani

Ne olur böyle yapma, yapma Boynumu bükme, kesip atma Yol bu belirsiz, benden sapma Aşk öyle bitmez ki, bizi yakma www.sozlerisozu.com Nedir bu kavgan kendinle be belalım Rahat bırak kalbini o sevdalı Bi soluktan bi dinle..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.720 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Her  Şey Fani 05:39

Tarkan Her Şey Fani

Ne Olur Böyle Yapma, Yapma Boynumu Bükme, Kesip Atma Yol Bu Belirsiz, Benden Sapma Aşk Öyle Bitmez Ki, Bizi Yakma Nedir Bu Kavgan Kendinle Be Belalım Rahat Bırak Kalbini O Sevdalı Bi Soluktan Bi Dinle Bi Bak Ne Söylüyor ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milli Güreşçinin Tek Hedefi Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya 02:07

Milli Güreşçinin Tek Hedefi Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya

Dünya Şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp, Ağustos ayında yapılacak Dünya Şampiyonası'nda da başarılarına bir yenisini eklemek için hazırlıklarını Ankara Elmadağ güreş kampında sürdürüyor. Kayaalp, “Başarılı olmak için ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Geminin Hasar Verdiği Yalı Böyle Görüntülendi 01:06

Geminin Hasar Verdiği Yalı Böyle Görüntülendi

İstanbul Boğazı'nda Malta bayraklı VITASPIRIT adlı geminin hasar verdiği Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı denizden görüntülendi...

Tarihi Yalıya Çarpan Gemi Ahırkapı Açıklarına Çekiliyor 01:10

Tarihi Yalıya Çarpan Gemi Ahırkapı Açıklarına Çekiliyor

Anadolu Hisarı'nda dümeni kilitlenerek Tarihi Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpana Malta bayraklı Vitaspirit isimli dev gemi, Ahırkapı açıklarına çekiliyor...

İçine Şapka Atınca Kendi Kendine Giden Tofaş 01:09

İçine Şapka Atınca Kendi Kendine Giden Tofaş

Mersin Tarsus ilçesinde şapkasını arabasının açık camından içeri atan tamir ustasının arabası kayarak, geri geri gitti. Koşarak arabasını durduran tamirci şaşkınlık yaşadı. Edinilen bilgiye göre, 82 Evler Mahallesi’nde b..

  • JET TV tarafından
  • 588 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İsotlu Pişmaniye Yapan Şanlıurfalı Pişmaniyeci 00:48

İsotlu Pişmaniye Yapan Şanlıurfalı Pişmaniyeci

Deneme üretimlerini ikram etti, vatandaşlardan olumlu tepkiler alınca seri üretime başladı... Şanlıurfa'da pişmaniye üreticisi Salih Aydoğdu, isotu pişmaniye ile buluşturdu...

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şehit Cenazesinde Yürek Yakan Görüntü 01:57

Şehit Cenazesinde Yürek Yakan Görüntü

Afrin'de el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Cemil Erkek'in Balıkesir'deki baba ocağında gözyaşları sel oldu. Şehidin küçük çocukları 4 buçuk yaşındaki Melike Ceren ve 4 aylık Salih Enes babalarının t..

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşilçam Devi Seyfettin Karadayı Son Yolculuğuna Uğurlandı 04:08

Yeşilçam Devi Seyfettin Karadayı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yeşilçam sinemasının usta oyuncusu Seyfettin Karadayı, Levent Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Usta oyuncu Seyfettin Karadayı bir süredir tedavi gördüğü beyin kanaması hastalığı sebebiyle..

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gözüne İsabet Eden İsrail Kurşunu 'Hayatını Kararttı' 01:36

Gözüne İsabet Eden İsrail Kurşunu 'Hayatını Kararttı'

Sağ kulağının üzerinden giren kurşunun sol gözünden çıkması sonucu iki gözünü de tamamen kaybeden 17 yaşındaki Gazzeli Salih Aşur, gerçeklerden habersiz, bandajları açılarak yeniden ışığı görmeyi hayal ediyor...

Tansu Gencer - Aşk Mahkumu 04:26

Tansu Gencer - Aşk Mahkumu

Tansu Gencer - Aşk Mahkumu Dinle Söz & Müzik: Bulut Baru Düzenleme: Salih Yurttaş Yönetmen: İrsel Çivit..