#Sami Çelik yola Çıktım mardine

Erhan Çelikten Gülben Ergene 50 Kuruşluk Dava! 22:10

Erhan Çelikten Gülben Ergene 50 Kuruşluk Dava!

TRT ana haber spikeriyken eski eşi Gülben Ergenle ilgili hiçbir açıklama yapmayan Erhan Çelik Gülben Ergene 50 Kuruşluk manidar bir dava açtı...

  • ANKA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülben Ergen'den Ağır Sözler: Kan Görmüş Köpek Balığı Gibi 01:51

Gülben Ergen'den Ağır Sözler: Kan Görmüş Köpek Balığı Gibi

Gülben Ergen eski eşi Erhan Çelik'i Kan görmüş köpek balığı na benzetti ve hakaretlerde bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patenlerle Merdivenlerden Çıkmak ! 00:17

Patenlerle Merdivenlerden Çıkmak !

Patenlerle Merdivenleri tek inen sevim arkadaşım eğlenceli videosu sizlerle. keyifli seyirler dileriz. Paten Nedir ? Paten, bot biçiminde deri ya da plastikten yapılan altına en az 2 tekerlek veya celik takılan, buzda ya..

  • PengoTV tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karadenizli Avcı Domuz İle Karşı Karşıya Kalırsa 02:45

Karadenizli Avcı Domuz İle Karşı Karşıya Kalırsa

Karadeniz Domuz çelik yelek giyerse iilk kurşun kafasına ikinci kurşun ciğerine gelmesine rağmen yoluna devam eden domuz ! Çelik yelek giyen domuz olarak tarihe geçti..

  • JET TV tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Verdiği Sigarayı Bırakma Sözünü Tuttu 02:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Verdiği Sigarayı Bırakma Sözünü Tuttu

İstanbul'da yaşayan esnaf Yusuf Çelik, 2015'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği sözü tutarak, sigarayı bıraktı. O günden bu yana sigara içmeyen Çelik, yakınlarına da sigarayı bırakmalarını tavsiye ediyor...

Gülben Ergen'e Bir Şok Da Mustafa Erdoğan'dan 08:02

Gülben Ergen'e Bir Şok Da Mustafa Erdoğan'dan

Gülben Ergen, canlı yayında Çocuklarımın babasını zor tutuyorum. diyerek Erhan Çelik'e gözdağı vermişti. Tehdit iddiasıyla ilgili ifade veren Mustafa Erdoğan, eski eşini yalanladı...

  • BETA tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cinsel Tacizle Suçlanan Eski HDP Milletvekili Hesap Verecek 01:50

Cinsel Tacizle Suçlanan Eski HDP Milletvekili Hesap Verecek

Cinsel taciz ile suçlanan Eski HDP Milletvekili Tuma Çelik'in dokunulmazlığının kaldırılmasına yönelik süreç işliyor. Çelik ile ilgili gerekçeli rapor hazırlanarak Meclis Anayasa-Adalet Karma Komisyonu'na sunuldu.. Karma..

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti 05:55

Beşiktaş 5 - 0 Karabükspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Kardemir Karabükspor'u 5-0 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü. Zorlu fikstür öncesi kayıp istemeyen Kartal'ın gollerini Pepe, Talisca(2) ve Vagner Love (2) kaydetti. Beşiktaş, Spor T..

  • OFSAYT tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Keişan - Karanlık, Daha Boktan (Official Video) 04:06

Keişan - Karanlık, Daha Boktan (Official Video)

Karanlık Lyrics: Oğuzhan ''Keişan'' Eroğlu Vocal : Merve Yalçın Music: Kadir Sezgin Mix: Akşit Uğurlu Mastering: Akşit Uğurlu Studio : New Wave Daha Boktan Lyrics: Oğuzhan ''Keişan'' Eroğlu Music: Berkay Duman Mix: Akşi..

HDP'li eski vekilin terörist oğlu tutuklandı 01:09

HDP'li eski vekilin terörist oğlu tutuklandı

Hatay’da güvenlik korucularının Amanoslar'daki keşif ve gözetleme görevi sırasında teröristlerle çıkan çatışmada sağ olarak ele geçirilen eski HDP Muş Milletvekili Demir Çelik'in oğlu Yoldaş Selim Çelik, çıkarıldığı mahk..

Elif'in parmağını tuttuğu kahraman İtfaiyeci- 'Hiçbir hareket yoktu, ölmüş olduğunu düşünmüştük' 05:13

Elif'in parmağını tuttuğu kahraman İtfaiyeci- 'Hiçbir hareket yoktu, ö

İzmir'deki Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 65 saatin ardından 3 yaşındaki Elif Perinçek'i yaralı olarak çıkaran ve Elif’in parmağına bırakmadığı Pendik İtfaiye İstasyonu'na bağlı Onbaşı Muammer Çelik alkışlar arasında ..

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu 02:32

Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu

Aksaray'da, Tuz Gölü havzasının yeni alternatif ürünü domates oldu. Yaklaşık 4 bin dekarlık arazide şeker pancarı, ayçiçeği, mısır, arpa ve buğday üreten Adem Canlı, ''Arazimizin bin dekarlık bölümüne bu yıl alternatif ü..

Tokat'ta 800 bin ton şeker pancarı üretimi yapıldı 04:06

Tokat'ta 800 bin ton şeker pancarı üretimi yapıldı

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Çelik, kentte bu yıl 800 bin ton civarında şeker pancarı üretimi yapıldığını ve ekonomiye katkısının 400 milyon lira olduğunu söyledi. Yaklaşık 360 bin hektar tarım arazi..

Ahiyan - İstemem ( Official Video ) 03:30

Ahiyan - İstemem ( Official Video )

Söz/Müzik/Beat: Ahiyan Mix Mastering & Bass Gitar : Mustafa Kalem Kaval : Harun Eyüp Polat Yönetmen : Müşerref Çakıroğlu Uygulayıcı Yapımcı:Mertcan Koca Görüntü Yönetmeni:Can Dolu Yardımcı Yönetmen:Beyza Hüner Focus Pull..

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını! 07:15

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını!

Sosyete ve ünlü isimler koronavirüs salgınını aldırış etmeden parti skandallarına devam ediyor. İş insanı Caner Karaloğlu, Yeniköy?deki villasında yine bir parti skandalına imza attı. Maske ve mesafe kurallarının hiçe sa..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Söz | 37.Bölüm 2:20:37

Söz | 37.Bölüm

Söz’ün 37. Bölümünde;nAvcı ile Eylem, hayatlarının en büyük acısı ile karşı karşıya…nnAvcı (Burak Sevinç) ve Eylem (Meriç Aral) düştükleri pusuyla baş etmeye çalışsalar da Selim’in kurduğu tuzak ikisini de dönülmez bir ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zavallılar  1984 - Türk Filmi 1:25:58

Zavallılar 1984 - Türk Filmi

Küçük Emrah'ın kötü yola düşen annesi ve sakat babasıyla süren hayat mücadelesi... उनकी खराब विकलांग मां और विकलांग पिता के साथ लिटिल एम्रा का जीवन संघर्ष। Yönetmen : Ümit Efekan Senaryo : Erdoğan Tünaş Yapımcı : Kemal D..

  • Tv Series tarafından
  • 8.491 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak Hükümetine Rest 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak Hükümetine Rest

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak Hükümetine Rest Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Bize meydan okumaya kalkma, biz kendimizi bu yola adamışız...

Dünya Güzellerim 1.Tanıtım  Yakında Show TVde Başlıyor! 01:01

Dünya Güzellerim 1.Tanıtım Yakında Show TVde Başlıyor!

İddialı bir ekip çalışmasıyla hazırlanan ve yaz sezonunda Show TV ekranlarında yayınlanacak olan “Dünya Güzellerim” isimli gezi & show programı için bir araya gelen; Banu Alkan, Burcu Esmersoy, Safiye Soyman ve Bülent Er..

  • ANKA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğrenciler Hava Aydınlanmadan Okul Yoluna Düştü 02:10

Öğrenciler Hava Aydınlanmadan Okul Yoluna Düştü

2018 eğitim öğretim yılının ilk gününde İstanbul’da bazı öğrenciler valiliğin uyarılarına ve alınan önlemlere hava aydınlanmadan yollara düştü. Hava aydınlanmadan yola çıkan ilkokul öğrencisi Çetin Erbiç, Karanlıkta yol..

Gökhan Özen - Budala 04:10

Gökhan Özen - Budala

koşa koşa ardından bittim halim ortada Seni delice Seven kalbim hurda Unutalım olanları baksın herkes kendi yoluna adımı değiştirdim Senden Sonra budala budala boş lafla rüzgarla çıkılmaz bu yola Sen düz git ben zaten o ..

The Lost City of Z Fragman 01:14

The Lost City of Z Fragman

The Lost City of Z filminin fragmanı yayınlandı! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek gelişmiş bir uygar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman 01:07

The Lost City of Z Türkçe Altyazılı Fragman

The Lost City of Z filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayında! Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek geli..

  • PengoTV tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - Gel Artık 02:55

Sancak - Gel Artık

Bilsen nasıl dayandığımı, sensiz her gece uyandığımı. Gelsen, ya da bir gülsen yeter. Unuttun mu sana inandığımı? Öğrendim sensiz yürümeyi ve seni sensiz sevmeyi. Bir tek sensiz gülmeyi yapamıyorum, gel artık. Bir avuç ..

Navigasyon Uygulamaları Yokken Ne Yapıyorduk 06:00

Navigasyon Uygulamaları Yokken Ne Yapıyorduk

Navigasyon uygulamaları olmadan önce nasıl buluyorduk yolumuzu. Şimdi navigasyon uygulaması olmadan bir yere gidemem gibi geliyor. Hatırlıyorum ama uygulamalar olmadan önce neler yapıldığını. Bir yola çıkış hazırlığı yap..

  • JET TV tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

E-5'de Tır Devrildi Çift Yönlü Trafik Durdu 04:17

E-5'de Tır Devrildi Çift Yönlü Trafik Durdu

E-5 Küçükçekmece mevkiinde tır önündeki arabaya çarpmamak için manevra yaptı. Manevra sonrası önce bariyerlere ardından önündeki araca çarpan tır yola devrildi. Yola devrilen tır nedeniyle yol kapanırken biri ağır 3 kişi..

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De 04:26

İskender Paydaş Feat. Tarkan - Hop De

Ooo Ooo Ooo Kov kov o şeytanları Kov kafandan uzağa O cin fikirlerin seni sonunda düşürmeden tuzağa Koş koş hadi yakala Bence bu son treni kaçırma Benim gibi kalenderini bulamaz ararsın mumla Azıcık eğ o dik başın..

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle 2:26:05

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle

Hogwarts’ın maceraperest talebeleri olan Harry, Ron ve Hermione, Voldemort’un ölümsüzlük gizemini barındıran Hortkuluklar’ın izini sürmektediler. Bu şer odağını yoketmek görevini üstlenip yola çıkan kahramanlarımız, prof..