#Sami Çelik yola Çıktım mardine

C Blok - Dün Gelecekten Döndüm 03:35

C Blok - Dün Gelecekten Döndüm

Dün Gelecekten Döndüm Şarkı Sözleri İle Masaların üzerine çıktım Oradan ikimize baktım Gözüm üzerinde kaldı Aklım geçmişte Dün gelecekten döndüm O hatalar hep oldu Onları düzeltiverince Şimdi sevi’cez Ama tatlım bence ..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Norm Ender - Mekanın Sahibi 03:09

Norm Ender - Mekanın Sahibi

Norm Ender - Mekanın Sahibi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sabah yaptım krep krep Ne güzel oldu breh breh Sardım yedip wrap wrap Kafam düştü direkt direkt Her yer olsada kezban tırrek Yatamam evde yatak döşek Çıktım dışar..

Mağusa Limanı ( Kalimba ) 02:07

Mağusa Limanı ( Kalimba )

Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ı ve diğer tüm şehit öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum. Unutmadık, unutmayacağız... ---------------------------..

Değdi saçlarıma bahar gülleri (Nâzende sevgilim)....Ailem Mûsikî...Cengiz Önder... 04:00

Değdi saçlarıma bahar gülleri (Nâzende sevgilim)....Ailem Mûsikî...Cen

Hicaz Şarkı Güfte: ? Beste: Bekirof (Azerî) Usûl: Semâî Değdi saçlarıma bahar gülleri Nâzende sevgilim yâdıma düştün Sevenin bahtına bir güzel düşer Sen de tek sevgilim aklıma düştün Nâzende sevgilim yâdıma düştün..

Medusa - Ötesi Yok 03:00

Medusa - Ötesi Yok

Ötesi Yok şarkı sözleri ile Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Tum yanlis yolar cikti ..

Ebru Gündeş - Off (Lyric Video) 03:46

Ebru Gündeş - Off (Lyric Video)

OFF (Şarkı Sözleri) Dışarıya çıktım sağa sola baktım Hep bir gerginlik var Yandık böyle kafayı takarsak Söyle kaç günümüz var Değer mi sence hep üzülünce Sanki ödül mü var Dünya böyle değişmez artık Bitmez ki sorunlar ..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Kurşun - Kahretsin 02:27

Kurşun - Kahretsin

Kahretsin şarkı sözleri ile KANIYOR SÖZLERİ DUDAKLARIN KININDA BIÇAKLARIM FISILTI SABAHIN KINASINDA GECE SARMAŞIKLI YANGINDAN ÇIKTIM YALIN AYAK KOŞTUM YILDIZLARA ... * KARANLIK İÇMELİ AVUÇLARINDA SIZIYORKEN BASİT BI D..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekileri Uzaklaştırmış 01:42

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekil

Zeytinburnu'nda bir temizlik görevlisinin 5 katlı binanın yıkılmasından kısa süre önce çevredeki vatandaşları uyararak olası bir faciayı önlediği ortaya çıktı. Dün, Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde önceki gece gelen sesle..

Can Bonomo - Gazapistan 02:56

Can Bonomo - Gazapistan

Söz - Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Keman Solo: Onur Nar Kayıt: Ali Rıza Şahenk (The FatLab) Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Yapım: Avrupa Müzik Yönetmen: Can Saban Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Kurgu: Muam..

Yusuf İslam-Sevdim Seni Mabuduma 05:17

Yusuf İslam-Sevdim Seni Mabuduma

Yusuf İslam-Sevdim Seni Mabuduma Yusuf Islam & Sami Savni Özer (NEW).. yeni..sevdim seni mabuduma(TÜRKISH &ENGLISH).....

  • Dini Mubin tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galatasaray 3 - AS Monaco 2 (12.09.2000) maçın geniş özeti 05:52

Galatasaray 3 - AS Monaco 2 (12.09.2000) maçın geniş özeti

2000-2001 sezonu Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, İstanbul Ali Sami Yen Stadı'nda konuk ettiği Fransa'nın Monaco takımını Mario Jardel, Gheorghe Hagi ve Oliveira Capone'nin golleriyle 3-2 mağ..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 802 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tanju Çolak Derbide Skoru Belirledi  05 Ekim 1991  Nostalji 00:23

Tanju Çolak Derbide Skoru Belirledi 05 Ekim 1991 Nostalji

05 Ekim 1991'de Ali Sami Yen'de oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-0 kazandığı ezeli rekabette 2. gol Tanju Çolak'tan gelmişti...

Boliç Coştu Fenerbahçe  Farklı Kazandı! 02:11

Boliç Coştu Fenerbahçe Farklı Kazandı!

8 Eylül 1996 tarihinde Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisini sarı lacivertli ekip 4-0 kazanırken goller Saffet Sancaklı, Elvir Boliç (2) ve Okocha'dan geliyor...

Bitirim Kardeşler Kadir İnanır Türk Filmi İzle 1:22:08

Bitirim Kardeşler Kadir İnanır Türk Filmi İzle

Bitirim Kardeşler, yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, 1973, Türkiye yapımı macera ve komedi filmi. Bitirim Sosyetede filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kartal Tibet, Kadir İnanır, Meral Zeren, Hulusi Kentme..

Yavuz Özışık - Yüksel Uzel Bir Şarkısın Sen 01:34

Yavuz Özışık - Yüksel Uzel Bir Şarkısın Sen

Yavuz Özışık, Sami Erdem, Ümit Utku, Nejat Bilge ve Talip Özdemir'in eşlik ettiği Bir Şarkısın Sen şarkısı...

Zirveye Ulaşanlar 1.Bölüm 57:28

Zirveye Ulaşanlar 1.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Bülent Berkarda, Sami Erdem, Müşerref Akay ve Mürşit Koryak konuk olarak yer almaktadır...

Zirveye Ulaşanlar 15.Bölüm 56:12

Zirveye Ulaşanlar 15.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 15. bölümünde; Sami Erdem, Yüksel Uzel, Nejat Bilge ve Talip Özdemir konuk olarak yer almaktadır...

Hoş Sada 7.Bölüm 55:14

Hoş Sada 7.Bölüm

Gülgün Feyman'ın sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılara yer verilmektedir. Programda ayrıca Arif Sami Toker ile yapılan röportaja yer verilmektedir...

1985 1986 Galatasaray Fenerbahce Nostalji 03:49

1985 1986 Galatasaray Fenerbahce Nostalji

Galatasaray'ın beraberlikler sezonunda şampiyonluğu averajla Beşiktaş'a kaptırdığı sezonun dramatik maçlarından birinde Ali Sami Yen stadında Fenerbahçe ile yarışamıyordu...

  • OFSAYT tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin- Yıldıza Linç Girişimi! 05:33

Vatanım Sensin- Yıldıza Linç Girişimi!

Vatanım Sensin 14 Bölüm de Başhekim Sami'nin ölümüne neden Yıldız, halk tarafından hain olarak görülür ve linç girişimine maruz kalır...

  • ANKA tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acun'un Yeni Programı 'Box un Yıldızları' Ünlüler Dövüşüyor Fragman 01:30

Acun'un Yeni Programı 'Box un Yıldızları' Ünlüler Dövüşüyor Fragman

Box'un Yıldızları'nda Doğuş, Asena, Baki Mercimek, Şenol İpek, Çılgın Sedat, Ateş Fatih Uçan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Sami Levi, Bülent Çetinaslan, Ayşıl Özaslan, Aycan Demirci gibi isimler var...

  • ANKA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boxun Yıldızları , Ringi Birbirlerine Dar Ettiler 17:21

Boxun Yıldızları , Ringi Birbirlerine Dar Ettiler

Boxun Yıldızları'nda Sami Levi ve Şenol İpek karşı karşıya geldi. Mücadeleyi hangi isim kazandı?..

  • ANKA tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bitirimler Sosyetede Türk Filmi İzle 1:21:24

Bitirimler Sosyetede Türk Filmi İzle

Bitirim Kardeşler, yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, 1973, Türkiye yapımı macera ve komedi filmi. Bitirim Sosyetede filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kartal Tibet, Kadir İnanır, Meral Zeren, Hulusi Kentme..

  • PengoTV tarafından
  • 26.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evcilik Oyunu 1964 Türk Filmi İzle 1:38:59

Evcilik Oyunu 1964 Türk Filmi İzle

Konusu: Bir birlerini tanımayan bir çift bir süre evli gibi görünmek zorunda kalmıştır. Yapımı : 1964 - Türkiye Tür : Dram & Romantik Süre: 90 Dak. Yönetmen : Halit Refiğ Oyuncular : Cevat Kurtuluş , Belgin Doruk , Sa..

Gönlü Bol 1987 Türk Filmi İzle 1:28:18

Gönlü Bol 1987 Türk Filmi İzle

Konusu : Menfaat için neler yapıldığını anlatan başlangıçta fakir ve hiç kimse tarafından değer verilmeyen karısı ve kaynanası tarafından hor görülen Ali'nin haberi bile olmadığı amcasından kalan miras sonucu çevresinde..

İdamlık 1983 Türk Filmi İzle 1:18:52

İdamlık 1983 Türk Filmi İzle

Konusu : Cüney Arkın'ın canlandırdığı bir komiserin uyuştucuru satıcılarına karşı verdiği amansız mücadele... Yıl : 1983 Tür : Gerilim , Macera Yönetmen : Çetin İnanç Oyuncular : Cüneyt Arkın , Sami Hazinses , Hüsey..