#Samira said albi daleeli dan dana سميرة سعيد قلبي دليلي برنامج دندنة müzik dinle

The Walking Dead Bütün Ölümler 19:37

The Walking Dead Bütün Ölümler

1.Sezon'dan 7.Sezona Kadar Ölen Kişiler Seyredelim.....

Fenerbahçe_4 Gaziantepspor_3 Gaziantepspor'un şampiyonluğu kaçırdığı tarihi maç GENİŞ ÖZETİ 19:07

Fenerbahçe_4 Gaziantepspor_3 Gaziantepspor'un şampiyonluğu kaçırdığı t

2000-2001 Sezonunun 29. Haftası'nda karşılaşan 2 ekipten haftaya Fenerbahçe 61, Gaziantepspor 58 puanla girmişti. Kadıköy'de oynanan maça Gaziantepspor fırtına gibi başlamış, 16. dakikada Hakan Bayraktar, 40. dakikada Er..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kolombiya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü! 76 kişi öldü 02:12

Kolombiya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü! 76 kişi öldü

Bolivya'dan 81 kişiyle havalanan yolcu uçağı, Medellin uluslararası havalimanına kilometreler kala düştü. Gelen son dakika bilgisine göre, uçaktaki 72 yolcu arasında Brezilya futbol takımı Chapecoense'nin 22 oyuncusu da ..

Asena Atalay Çılgına Dönüp AVM yi Birbirine Kattı!! 06:19

Asena Atalay Çılgına Dönüp AVM yi Birbirine Kattı!!

Eski eşi Caner Erkin'le ilgili sorulan sorulara, Asena Atalay'ın çok agresif halleri dikkatlerden kaçmadı.Bu tartışmalara Asena Atalay'ın daha önce adının aşk dedikodularının karıştığı Berkay'dan da açıklamalar geldi...

  • ANKA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin Rusya İle _S-400_ Füze Pazarlığı 04:21

Türkiye'nin Rusya İle _S-400_ Füze Pazarlığı

Türkiye füze ve hava savunma sistemi konusunda ihtiyaçlarını giderecek arayışlar içerisinde. Bu çerçevede Rusya ile yeni nesil S-400 tipi füzelerin satın alınmasına yönelik görüşmeler devam ediyor. Savunma Bakanı Fikri..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i Ziyaret Etti 01:44

Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Atatürk Mozolesine çiçek bırakan Talon, Anıtkabir Özel Defterini imzaladı. Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Kalkınma Bakanı Lütfi ..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda 01:29

Darbe Araştırma Komisyonu Atatürk Havalimanı’nda

15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, darbeci askerlerin işgal ettiği Atatürk Havalimanında incelemelerde bulundu 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kalkışmayı tüm yönleriyle araştırmak ve alınması gereken ö..

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama 01:01

Son Dakika;Beşiktaş'ta Patlama

Beşiktaş’ta şiddetli patlama. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’daki patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’den bilg..

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..

Şenay Akay'ın  Skandal  Taciz Ayrıntıları!! 05:12

Şenay Akay'ın Skandal Taciz Ayrıntıları!!

Son günlerin en bomba açıklaması manken Şenay Akay'dan geldi.Parasını almak için giitiği yapımcının odasında 6 erkeğin kendisini taciz ettiği iddiasıyla dava açtı.Skandal haberle açıklamalar birbiri ardına geliyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Porto 0-2 Juventus (Geniş Özet - 22 Şubat 2017) 12:07

Porto 0-2 Juventus (Geniş Özet - 22 Şubat 2017)

Juventus tura göz kırptı! Şampiyonlar Ligi son 16 turu karşılaşmasında Porto sahasında Juventus ile karşılaştı. İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmada Porto'dan Alex Telles, 25 ve 27. dakikalarda gördüğü sarı kartlar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle 1:25:24

Selvi Boylum Al Yazmalım Türk Filmi İzle

Kamyon şoförü İlyas (Kadir İnanır), İstanbul'dan Asya'nın (Türkân Şoray) kaldığı köye gelir. Birbirlerine aşık olup evlenirler. Çocuklarının adını Samet koyarlar. İlyas, kamyoncu olduğu için sık sık yollara çıkar ve Asya..

  • Film İzle tarafından
  • 24.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü 00:26

Diyarbakır'da F-16 Uçağı Düştü

Diyarbakır'da F-16 tipi savaş uçağı düştü. Pilot olaydan yara almadan kurtuldu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Diyarbakır'da F-16 tipi bir savaş uçağının düştüğünü, pilotun ise olaydan yara almadan kurtulduğunu açıklad..

Dünya Devinin CEO’sundan TL’ye Destek 01:01

Dünya Devinin CEO’sundan TL’ye Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk Lirası kullanılması yönündeki çağrısı, Japon dünya devi Toshiba’da da yankı buldu. Toshiba Turkey CEO’su Hiroshi Tani, “Türkiye’yi ve TL’yi destekliyoruz, özel sektör ihalelerim..

Hakan Sabancı Aşkında Hadise Ekildi! 10:38

Hakan Sabancı Aşkında Hadise Ekildi!

Gözde playboyla aşk yaşayan Hadise buluşmak için gittiği gece kulubünde 3 saat beklemesine rağmen Hakan Sabancı gelmedi.Helin Avşar'dan Hadise ile ilgili eğer bunla devam edersen sonun hüsran olur diye açıklamada bulund..

  • ANKA tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü 01:40

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü

Halep’te ateşkes sağlandı ancak bölgedeki insani durum açıklığa kavuşmuş değil. Muhalifler hava saldırıları sonrasında ev ev dolaşan Suriye askerlerince 80’e yakın sivilin öldürüldüğünü iddia ediyor. Yaşanan insanık dram..

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi 01:36

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi

Avrupa Birliği tarafından ilk uydusu 2005 yılında uzaya gönderilen uluslararası nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi. ABD Ordusu’nun denetimi altındaki GPS ile Rus Glonass’a alternatif olacak olan yön bulma sistemi ..

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı 01:28

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı

Halep’ten aralarında yaralıların da olduğu yaklaşık bin 200 kişiyi taşıyan ilk tahliye konvoyu muhaliflerin bölgesine ulaştı. Yeşil otobüslerden oluşan konvoy, Raşidin semti üzerinden Türkiye sınırında muhaliflerin kontr..

Topuklu Ayakkabı ile Yürüme Bandında Nasıl Koşulur Dersi 00:22

Topuklu Ayakkabı ile Yürüme Bandında Nasıl Koşulur Dersi

Topuklu ayakkabı konusundaki hünerleri ile tanıdığımız Filipinli Sinon Loresca'dan yürüme bandında koşu denemesi. Kendisi her ne kadar başarılı olsa da sonucu malum.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyaca Ünlü Mankenlerden Trump'a 'Ben Göçmenim' Tepkisi 01:27

Dünyaca Ünlü Mankenlerden Trump'a 'Ben Göçmenim' Tepkisi

Adrina Lima'dan Doutzen Kroes'a dünyaca ünlü birçok manken Trump'a karşı birleşti. Mankenler ABD başkanı Donald Trump'ın göçmen yasasına tepki gösterirken tek bir ağızdan 'ben göçmenim' dedi. Çalışmaya 81 isim katıldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Farima ve Onur Arasında Sürpriz Yakınlaşma! 03:57

Kısmetse Olur - Farima ve Onur Arasında Sürpriz Yakınlaşma!

Kanak D'nin sevilen evlilik programı Kısmetse Olur'da Aycan'dan teni ayrılan Onur ile esmer güzel Farima yakınlaşıyor...

  • ANKA tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehit Babasından FETÖ'cülere Tepki 02:12

Şehit Babasından FETÖ'cülere Tepki

Oğlu 15 Temmuz'da Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'nde şehit olan baba Ramazan Baysal, FETÖ'den yargılanan sanıkların savunmalarına tepki gösterdi. Sanıkların pişman değilim demelerine karşılık bu nasıl bir insanlık diye..

01:15

"İsrail'in Topraklarını Kimseye Vermeyiz, Savaş Olsa Bile Biz Kazanaca

Batı Şeria’da Filistinlilere ait özel mülklerin üstüne kurulan Amona Yahudi yerleşim biriminin 25 Aralık tarihine kadar tahliye edilmesi bekleniyor. İsrail Yüksek Mahkemesi 2014 yılında verdiği kararda yasadışı olan yer..

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD 1:04:11

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD

Turgay Başyayla, bu hafta başkent Ankara’nın en özel ilçelerinden Kızılcahamam’a konuk oluyor. Ankara’da neler yenir diye merak edenlere özel lezzetler sunan Başyayla, Kızılcahamam’ın ormanlarında kasap köfte, beşi bir y..

01:55

"Açılmak Şeytana Hizmet Etmektir" Diyen Niran Ünsal "Ticari Kayıp Yaşa

Güçlü sesi ve yorumuyla milyonların gönlünde taht kuran, Niran Ünsal'dan çarpıcı açıklamalar.Kapanarak hem inancımı hem de işimi yaparım diye yola çıktım ama hep engellerle karşılaştım.Anladım ki bu ülkede kapalıdan sana..

  • ANKA tarafından
  • 1.643 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Boz İçin Aslı Enver Aşkı Çoktan Bitti! 05:12

Murat Boz İçin Aslı Enver Aşkı Çoktan Bitti!

Bir ayrıldılar bir barıştılar haberlerinden sonra yakın çevresinden alınan haberlere göre,ünlü çiftin arasındaki aşk çoktan bitti.Ama Aslı Enver Murat Boz'dan Vazgeçemiyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..