#Samira said albi daleeli dan dana سميرة سعيد قلبي دليلي برنامج دندنة müzik dinle

Akhisar Bld. 1-3 Trabzonspor | Olcay Çakır Yorumları  13 Mart 2017 1:54:47

Akhisar Bld. 1-3 Trabzonspor | Olcay Çakır Yorumları 13 Mart 2017

(Turgay demir, Levent Tüzemen, Gürcan Bilgiç, Aykut ince, Olcay Çakır' dan Akhisar Bld. 1-3 Trabzonspor maçı ve Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray yorumları)..

Tecavüzcü Coşkun ve Nuri Alço Planı 00:53

Tecavüzcü Coşkun ve Nuri Alço Planı

Nuri Alço kötü emellerine ulaşmak için Tecavüzcü Coşkun'dan faydalanır, ortak bir plan yaparlar. Filmin Adı: Vazife Uğruna Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Cüneyt Arkın, Şehnaz Dilan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İ..

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı 00:35

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sona erdi. Hava destekli operasyonun devam ettiği ilçeye, ço..

IŞİD'den Saldırı Hazırlığı İçin Para İsteyen Suriyeli Mülteci Almanya'da Tutuklandı 00:58

IŞİD'den Saldırı Hazırlığı İçin Para İsteyen Suriyeli Mülteci Almanya'

Almanya’nın Saarland eyaletinde Suriye uyruklu bir şahıs terör saldırısı planladığı gerekçesiyle tutuklandı. Saarbücken savcılığı, zanlının IŞİD terör örgütüyle temasa geçtiğini ve saldırı hazırlığı için para talep etti..

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü 01:28

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü

Atom bombasından 2000 kez güçlü Rusya ve Batı ülkelerinin Suriye'deki iç savaş nedeniyle karşı karşıya geldiği bir dönemde Rusya ordusu termonükleer füze denedi. Rusya termonükleer füzesi Satan 2 nin fotoğraflarını ilk ..

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında 01:05

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutulan Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltılar devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonlarda Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem T..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri 00:34

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri

Aslan (Panthera leo), Panthera cinsindeki büyük kedilerden biridir ve kedigiller (Felidae) ailesinin bir üyesidir. Yaygın olarak kullanılan Afrika aslanı topluca Afrika'daki birkaç alttürü belirtir. Bazı erkek aslanlar 2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni 00:52

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni

İspanya’da ‘Üç Kral’ adıyla kutlanan Epifani Bayramı bu yıl da renkli geçti. Hristiyanların inancına göre Hz. İsa’nın doğumundan 12 sonra üç bilgenin peygamberi ziyaret ettiği ve ona hediyeler getirdiği gün olan Epihani..

Mürekkepsiz Yazıcı Dönemi Başlıyor 03:46

Mürekkepsiz Yazıcı Dönemi Başlıyor

Yazıcı teknolojisinde yeni döneme giriliyor. Hollanda’daki Delft Üniversitesi’nin eski öğrencileri mürekkep kullanmadan herhangi bir kağıda baskı yapılabilen yöntemi geliştirdi. Bu teknik ilkokulda büyüteç ve güneş ışığı..

'Plantix' İle Her Çiftçi Ziraat Mühendisi Gibi Çalışacak 02:04

'Plantix' İle Her Çiftçi Ziraat Mühendisi Gibi Çalışacak

Yeni geliştirilen bir cep telefonu aplikasyonu sayesinde bitkilerin hastalıkları bir fotoğraf yardımıyla tespit edilecek. Örneğin toz küfü isimli yaygın bir bitki hastalığına yakalanan domates. Yapraklar üzerine beyaz bi..

AB Adalet Divanı'ndan Başörtüsü Kararı 00:48

AB Adalet Divanı'ndan Başörtüsü Kararı

Avrupa Birliği (AB) Adalet Divanı'ndan başörtüsü kararı geldi. Mahkeme, işverenlerin çalışanlara başörtüsü yasağı getirebileceğine hükmetti. Lüksemburg merkezli AB Adalet Divanı, iş yerlerinde çalışanların “görünür bir..

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında 00:50

ABD ekonomisi- Aralık ayı istihdamı beklentilerin altında

Amerika Birleşik Devletleri’nde geçtiğimiz aralık ayında tarım dışı istihdam artışı beklentilerin altında olmak üzere 156 bin kaydedildi. Piyasa beklentileri bu rakamın 175 bin olacağı yönündeydi. ABD Çalışma Bakanlığı’..

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı 01:03

ABD yüzlerce tankla Avrupa'ya adeta çıkartma yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’ne ait yüzlerce tank, kamyon ve diğer askeri malzeme Almanya’ya ulaştı. İçlerinde 87 Abrams M1A1 tank, 20 Paladin kundak motorlu obüs, 136 Bradley savaş aracı ve yüzlerce tekerlekli aracın bu..

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası 00:35

Volkswagen yöneticisine 1 yıl 6 ay hapis cezası

Güney Kore’nin başkenti Seul’de bir mahkeme, Volkswagen’in bu ülkedeki bir yöneticisini, hileli emisyon testleri skandalıyla ilişkili olarak çevre kanununa muhalefet ve evrakta sahtecilik suçlamalarıyla 1 yıl 6 ay hapis ..

Wonder Woman Filminden Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 01:37

Wonder Woman Filminden Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

DC çizgi romanlarından uyarlanan ve yılın en fazla merak edilen işlerinden biri olan Wonder Woman‘dan yeni görüntüler ortaya çıktı. Batman v Superman: Dawn of Justice filmiyle tanıştığımız Wonder Woman şimdi kendi hikay..

  • PITIRCIK tarafından
  • 653 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeşiller Partisi Lideri Wilders'i Durdurabilecek mi ? 01:57

Yeşiller Partisi Lideri Wilders'i Durdurabilecek mi ?

Hollanda çarşamba günü sandık başına gidecek. Kanada Başbakanı Justin Trudeau'ya benzetilen Yeşiller partisinin lideri Jesse Klaver Fas kökenli bir aileden geliyor. Klaver farklı bir mesaj veriyor. euronews muhabiri J..

Lerzan Mutlu  Demet Akalın'a  Nezaket Dersi Verdi! 10:35

Lerzan Mutlu Demet Akalın'a Nezaket Dersi Verdi!

Beğendiği evin parasıyla ilgili açıklamalar yapan Demet Akalın'a Lerzan Mutlu'dan tokat niteliğinde açıklamalar geldi.Paranla övünme, yaptığın açıklamalar çok ayıp!..

  • ANKA tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan_ Adını Ne Kadar Değiştirirseniz Değiştirin PKK=PYD=YPG 03:30

Başbakan_ Adını Ne Kadar Değiştirirseniz Değiştirin PKK=PYD=YPG

Başbakan Yıldırım: PYD'nin Suriye bölgesinde 'oldu bittiler' yapmasına da asla rıza gösteremeyiz. Orada yaşayan Peşmergeleri, Arapları yerinden yurdundan ettiler, adeta bir işgal içerisine girdiler. Tabii adını ne kadar..

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü 01:05

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü

Kudüs’te bir kamyon kentin en işlek caddelerinden Armon Hanatziv’de çoğunlukla askerlerin olduğu kalabalığın arasına daldı. Polisin terör saldırısı olarak değerlendirdiği olayda, 3’ü kadın biri erkek olmak üzere en az 4 ..

İngiltere Başbakanı May'den Brexit açıklaması 01:35

İngiltere Başbakanı May'den Brexit açıklaması

İngiltere Başbakanı Theresa May, ülkesinin Avrupa Birliği’nden (AB) ayrılma (Brexit) müzakerelerinde “göçü kontrol etme” ve Birleşik Krallık için “iyi bir ticaret anlaşması” yapma arasında kaldığı iddialarını reddetti. ..

Evlilik Kader midir_ MUTLAKA İzleyin - Mehmet Yıldız 20:32

Evlilik Kader midir_ MUTLAKA İzleyin - Mehmet Yıldız

Evlilik Kader midir? Eğer kaderse, sadece beklememiz mi lazım? Peki o zaman benim istediğim eş beni nasıl bulacak? Eş seçimi yaparken ne yapmam lazım?.. Gibi sorular bir çoğumuzun gündemini işgal etmiştir. İşte bu sorula..

Kemal Doğuludan Şok İtiraf - Aleyna Bana Yürüyor! 12:08

Kemal Doğuludan Şok İtiraf - Aleyna Bana Yürüyor!

İşte Benim Stilimde Kemal Doğulu'dan yarışmacı 3 Aleyna ile ilgili kafa karıştıran açıklamalar geldi.Programa bugün Hakan Ural misafir olarak katıldı...

  • ANKA tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeşilçam Klasikleri Cüneyt Arkın'ın Tokat Sahneleri 01:13

Yeşilçam Klasikleri Cüneyt Arkın'ın Tokat Sahneleri

Cüneyt Arkın'dan tokatlar tokatlar... Bir zaamanlar Yeşilçam'ın her filminde istisnasız rastlamadan edemediğimiz tokat sahnelerinden bir kolaj...

Hoşlandığınız Kişiye Gönderdiğiniz İlk Mesaj Ne Olur? 01:33

Hoşlandığınız Kişiye Gönderdiğiniz İlk Mesaj Ne Olur?

Çok mu hoşlanıyorsun? Whatsapp'ten mesajı yapıştır bence! Bazısı snapchat'ten yürüyor, kimisi instagram'dan. Selam diye sohbete giren de var atomu parçalayan da... Peki sizin ilk mesajınız ne olurdu?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hollanda’da Seçimin Kazananı Faşizm Oldu 01:55

Hollanda’da Seçimin Kazananı Faşizm Oldu

Hollanda genel seçimlerini, 33 milletvekili çıkaran faşit Başbakan Rutte'nin liderliğindeki Özgürlük ve Demokrasi için Halk Partisi kazandı. Diğer faşit Wilders liderliğindeki aşırı sağcı Özgürlük Partisi ise ikinci oldu..

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duhan Aslan ) #SavaşaHayır 03:48

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duha

Studyoyu Yıktı Geçti! Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 Yetenek Sizsiniz Türkiye Final '' Kadına Şiddete Hayır '' Hanedan Doğan - Duhan Aslan Rap Hanedan Dogan Hanedan Dogan '' İnsanlık Ölmesin '..

  • PengoTV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Video Algımızla Oynuyor 05:07

Bu Video Algımızla Oynuyor

Ludovic Zuili geriye yürüyor, ama video tersten oynatıldığında ortaya gerçeklik algımızla oynayan bu görüntü çıkıyor. Bir adam, Tokyo sokaklarında yürümekte… Ancak bir terslik var: Herkes geriye yürürken o ileri doğru yü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı 00:50

243 TSK Personeli Hakkında Tutuklama Kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen ByLock soruşturması kapsamında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 243 personeli hakkında tutuklama kararı çıkartıldı. Söz konusu askerlerin, darbe girişiminden sorumlu tutulan Gül..

Rüzgar Erkoçlar- 'Kadına Güvenilmez' 00:33

Rüzgar Erkoçlar- 'Kadına Güvenilmez'

Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne konuk olan Rüzgar Erkoçlar'dan çarpıcı cevap. Ben kıskanç bir adamım diyen Rüzgar, Hülya'nın 'kadınlara güvenilir mi güvenilmez mi?' sorusuna güvenilmez olarak cevap verdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 8 yıl önce