#Sampiyonlar ligi

Fair-Play'i Hiçe Sayıp Gol Attı 01:38

Fair-Play'i Hiçe Sayıp Gol Attı

Almanya 3. Lig'inde Carl Zeiss Jena ile SV Meppen arasında oynanan mücadele fair-play ruhuna yakışmayan bir şekilde gol atılması sahanın karışmasına neden oldu...

Altı Kişiyi Çalımlayıp Gol Attı 00:37

Altı Kişiyi Çalımlayıp Gol Attı

İrlanda Premier Ligi'nde Finn Harps sahasında Sligo Rovers'ı konuk etti. Mücadele Sligo Rovers'ın 2-1 üstünlüğüyle sonuçlanırken, Paddy McCourt görülmeye değer bir gole imza attı...

Emmanuel Emenike Maça Damgasını Vurdu! 00:30

Emmanuel Emenike Maça Damgasını Vurdu!

Yunanistan Süper Ligi'nde oynanan Olympiakos ile Asteras Tripolis arasında oynanan maçta eski Fenerbahçeli Emmanuel Emenike damgasını vurdu. Nijeryalı oyuncu, ceza sahası içinde eliyle topu ağlara gönderdi ama gol değeri..

Sahaya Dalan Çeteyi Futbolcular Yakaladı! 01:00

Sahaya Dalan Çeteyi Futbolcular Yakaladı!

Almanya Bundesliga 2. Ligi'nde Holstein Kiel FC ve St. Pauli karşılaşmasında St.Pauli deplasmanda saldırıya uğradı, holiganları saha içindeki futbolcular durdurdu...

Maç Oynandığı Sırada Sahaya Dalan Grup 00:58

Maç Oynandığı Sırada Sahaya Dalan Grup

Almanya Bundesliga 2. Ligi'nde Holstein Kiel FC ve St. Pauli karşılaşmasında St.Pauli deplasmanda saldırıya uğradı, holiganları saha içindeki futbolcular durdurdu...

  • JET TV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aboubakar Atmaya Devam Ediyor 90'a Taktı 01:05

Aboubakar Atmaya Devam Ediyor 90'a Taktı

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla izlediğimiz Vincent Aboubakar sezon sonunda eski kulübü Porto'ya geri dönmüştü. Aboubakar, dün oynanan Portomonense maçında da 1 gol 1 asistle yıldızlaştı. Aboubakar bu sezon Portekiz..

GS'nin Yeni Yıldız Adayından Muhteşem Gol! 00:24

GS'nin Yeni Yıldız Adayından Muhteşem Gol!

Galatasaray'da 14 yaşında A takımla maça çıkarak tarihe geçen Mustafa Kapı, U17 Ligi'nde muhteşem goller atmaya devam ediyor..

Üst Üste 4 Şut Kurtaran Spartalı Kaleci İnanılmazı Başardı! 00:44

Üst Üste 4 Şut Kurtaran Spartalı Kaleci İnanılmazı Başardı!

Hollanda Ligi'nde ADO Den Haag ile Sparta Rotterdam arasında oynanan karşılaşmanın 54. dakikasında Spartalı kaleci Roy Kortsmit bir pozisyonda ceza sahası içerisinde üst üste yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vurdu!..

Puskas Golüne Aday Muhteşem Rövaşata 00:19

Puskas Golüne Aday Muhteşem Rövaşata

Meksika Ligi'nde Chivas ile Lobos de la BUAP arasında oynanan maçta Amaury Escoto'dan rövaşata ile muhteşem bir gole imza attı...

Beşiktaş'ın Eski Yıldızı 14 Dakikada Hat-Trick Yaptı 01:26

Beşiktaş'ın Eski Yıldızı 14 Dakikada Hat-Trick Yaptı

UEFA Avrupa Ligi F Grubu ikinci hafta maçında Lokomotiv Moskova evinde Zlin'in konuk ediyor. Mücadeleye hızlı bir giriş yapan ev sahibi kısa sürede farka koştu. Henüz 17. dakikada skoru 3-0'a getiren Rus ekibinde golleri..

Chelsea'nin Genç Yıldızı Jacob Maddox'ten Müthiş Gol 00:24

Chelsea'nin Genç Yıldızı Jacob Maddox'ten Müthiş Gol

UEFA Gençlik Ligi'nde Atletico Madrid U19 ve ChelseaU19 arasında oynanan maçta İngiliz ekibi Chelsea'nin genç yıldızı Jacob Maddox müthiş bir gole imza attı.....

Östersunds Tarihini Baştan Yazıyor 00:54

Östersunds Tarihini Baştan Yazıyor

Galatasaray'ı Avrupa'dan eleyen en erken kulüp olan İsveç temsilcisi Östersunds, tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi'ne damga vurdu. İngiliz teknik direktör Graham Potter'in teknik başarısıyla dikkat çektiği tak..

Bir Maçta Forma Renkleri Aynı Olursa 00:53

Bir Maçta Forma Renkleri Aynı Olursa

Tanzanya Premier Ligi'nde Stand United ile Simba SC arasındaki maçta iki takımda forma renkleri kırmızı olunca oyuncular birbirlerini ayırt etmekte zorlandı...

Fernando'nun Gözü Kara  Tarihe Geçmek İçin Geldim 01:05

Fernando'nun Gözü Kara Tarihe Geçmek İçin Geldim

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den transfer ettiği Fernando Reges, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği kısa sürede verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anladığını belirtti..

Galatasaray Hedefi Tutturdu 01:44

Galatasaray Hedefi Tutturdu

Süper lig'de 7 hafta sonunda 19 puan ile lider durumda bulunan Galatasaray'da yeni transferlerin sağladığı uyum, hem teknik heyetin hem de yönetimin yüzünü güldürdü. Fernando, Ndiaye, Belhanda, Gomis, Maicon, Mariano, F..

2017-2018 Fenerbahçe Doğuş 80-63 Banvit 03:00

2017-2018 Fenerbahçe Doğuş 80-63 Banvit

Tahincioğlu Basketbol Ligi 1 Hafta Maç Özeti..

2017-2018 Pınar Karşıyaka 92-85 Anadolu Efes 03:12

2017-2018 Pınar Karşıyaka 92-85 Anadolu Efes

Tahincioğlu Basketbol Ligi - 1 Hafta Maç Özeti..

2017-2018 Tofaş 97-81 Darüşşafaka 02:52

2017-2018 Tofaş 97-81 Darüşşafaka

Tahincioğlu Basketbol Ligi - 1 Hafta Maç Özeti..

Eskişehir Basket  80-76 İstanbul BBSK 03:00

Eskişehir Basket 80-76 İstanbul BBSK

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Maç Özeti..

Galatasaray Odeabank 82-58 Gaziantep 01:12

Galatasaray Odeabank 82-58 Gaziantep

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Maç Özeti..

Kaleci Bu Pozisyonda Hayatını Kaybetti! 01:21

Kaleci Bu Pozisyonda Hayatını Kaybetti!

Endonezya Ligi'nde oynanan Persela Lamongan - Semen Padang maçında futbol dünyasını sarsan bir olay yaşandı. Persela kalecisi Choirul Huda, bir pozisyonda takım arkadaşı Ramon Rodrigues ve Pedang oyuncusu Marcel Sacramen..

Şampiyon Son Çeyrekte Yıkıldı 03:42

Şampiyon Son Çeyrekte Yıkıldı

Turkish Airlines Euroleague'in son şampiyonu Fenerbahçe Doğuş, yeni sezona beklenmedik bir mağlubiyetle başladı. Özellikle son çeyrekte hücumda istediği oyunu sahaya yansıtamayan temsilcimiz, deplasmanda Eurocup şampi..

Anadolu Efes'ten Tatsız Başlangıç Açılışı Real Madrid Yaptı 03:06

Anadolu Efes'ten Tatsız Başlangıç Açılışı Real Madrid Yaptı

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin ilk hafta karşılaşmasında Anadolu Efes, konuk ettiği İspanyol temsilcisi Real Madrid'e 88-74 mağlup oldu. Karşılıklı basketlerle başlayan maçta Anadolu Efes, McCollum, Ledo ve Dunston'ın ka..

İşte BSL'de Haftaya Damga Vuran Hareketler 01:11

İşte BSL'de Haftaya Damga Vuran Hareketler

İşte Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde haftaya damga vuran hareketler.....

NBA'de Herkesi Şoke Eden Görüntü 00:50

NBA'de Herkesi Şoke Eden Görüntü

Amerikan Basketbol Ligi NBA'de Boston Celtics'le ilk maçına çıkan basketbolcu Hayward, ayağının üzerine düştü ve bileği kırıldı. İşte sezonu kapatan talihsiz oyuncunun acı dolu anları.....

NBA'de Herkesi Şoke Eden Görüntü! 00:50

NBA'de Herkesi Şoke Eden Görüntü!

Amerikan Basketbol Ligi NBA'de Boston Celtics'le ilk maçına çıkan basketbolcu Hayward, ayağının üzerine düştü ve bileği kırıldı. İşte sezonu kapatan talihsiz oyuncunun acı dolu anları.....

Kartal'a Bir Şok  Da Potada 01:31

Kartal'a Bir Şok Da Potada

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor, uzatmaya giden maçta deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı 94-91 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla ligde ilk mağlubiyetini aldı. Yeşilg..

Trabzonspor'da Gözler Terim'de 01:15

Trabzonspor'da Gözler Terim'de

Trabzonspor'da Ersun Yanal'la yolların ayrılmasının ardından gözler yeni teknik adamın kim olacağı sorusuna çevrildi. Yönetim, 8 haftası geride kalan Süper Lig'de ligi tanıyan bir teknik adamın gelmesinin daha isabetli ..

Beşiktaş'ın Tek Hedefi Var 00:58

Beşiktaş'ın Tek Hedefi Var

Ligde Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta moraller yerinde. Devler Ligi'nde 3'te 3 yaparak lige dönen Siyah Beyazlılar'da yüzler gülüyor. Antrenmanın ilk bölümünde kuvvet ve dayanıklılık çalışan Beşik..

Naruto To Boruto Shinobi Striker Gamescom Trailer  PS4 XB1 PC 03:02

Naruto To Boruto Shinobi Striker Gamescom Trailer PS4 XB1 PC

Ninjas! Prepare to enter a world where only your skills and your communication with your team will matter! In NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER, teams of four from around the world will endure multiple types of battles, ..

  • BETA tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce