#San holo b song müzik dinle

Romanlara Konu Olan Manastır Yandı 00:41

Romanlara Konu Olan Manastır Yandı

İtalyan yazar Umberto Eco'nun ünlü romanı 'Gülün Adı'nın ilham kaynağı olan Sacra di San Michele manastırının çatı katında yangın çıktı. Torino şehrine yakın dağlık bir bölgede bulunan manastır 2017 yılında Unesco Dünya..

Yolcu Uçağının Motoru Parçalandı 00:53

Yolcu Uçağının Motoru Parçalandı

ABD'de San Francisco - Honolulu seferini yapan yolcu uçağındaki tehlikeli anlar böyle kaydedildi. Hawai adalarından Honolulu'ya giden uçak gökyüzündeyken motorundan parçalar koptu. Uçuşun 36 dakikalık bölümünü parçalanmı..

  • JET TV tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tekme Tokat Birbirine Giren Lgbtliler 01:20

Tekme Tokat Birbirine Giren Lgbtliler

Sosyal medyanın dilinde şu sıralara çok şiddetli bir kız kavgası var! Kavganın çıkma sebebi ise bir hayli ilginç! San Fransisco'daki Onur Yürüyüşü sırasında çok sayıda kadının katıldığı kavga, katılımcılardan birinin sah..

  • JET TV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bebek Arabasıyla Köpek Balığı Çalan Hırsızlar 01:30

Bebek Arabasıyla Köpek Balığı Çalan Hırsızlar

ABD'de bulunan San Antonio Akvaryumu'nu ziyarete gelen üç kişi, yavru köpek balığını battaniyaye sararak bebek arabasıyla kaçırmışlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.104 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yardım Kamyonları Venezuela Sınırını Geçmeye çalıştıktan sonra çatışmalar başladı 02:57

Yardım Kamyonları Venezuela Sınırını Geçmeye çalıştıktan sonra çatışma

Kamyon ve protestocuların ülkeye insani yardım getirmek için barikatlı Simon Bolivar köprüsünü geçmeye çalıştıktan sonra, sınırdaki San Antonia de Tachira kentinde şiddet olayları başladı...

ABD'de Dev Yangın 00:35

ABD'de Dev Yangın

ABD'nin Kaliforniya eyaletinin San Joaquin bölgesinde yer alan Stockton şehrinde 'Central Pallets' kereste atölyesinde yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu bölgede trafik durulurken, bölgedeki tüm itfaiye ekiplerinin yangın..

Kendi Sokakta Kalmıştı Şimdi Evsizlere Pizza Dağıtıyor 08:47

Kendi Sokakta Kalmıştı Şimdi Evsizlere Pizza Dağıtıyor

San Francisco evsizlerin çok yoğun olduğu Amerikan kentlerinin başında gelir. Kentin merkezine haftada üç gün gelen bir otobüs, işte bu evsizlere duş imkanı sunuyor. Seyyar duş hizmeti, İspanyolcada “beni yıka” anlamına ..

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gülden - Yıkıp Gittin 00:41

Gülden - Yıkıp Gittin

san..

139 yıllık evi taşıdılar! 01:46

139 yıllık evi taşıdılar!

AMERİKA'NIN SAN FRANCİSCO ŞEHRİNDEKİ 139 YILLIK EV, YENİ ADRESİNE TAŞINDI. GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI. TAM 400 BİN DOLAR HARCANDI..

Новый проект

YAKINDA BUNDANDA EN IYI VIDEOLAR GELECEK..

Pitbull sürüsü saldırdı 00:41

Pitbull sürüsü saldırdı

Arjantin'in San Anders kasabasında pitbull sürüsü kadına saldırdı. Köpeklerden çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtulan kadın saldırıyı yaralı atlattı...

Kelly clarkson people like us

Kelly Clarkson - People Like.. 3 dak 45 san çevrimiçi izle. 19 haziran 2013 gelen video iyi kalitede, oturum oluşturmadan VK ücretsiz video kataloğunda! 70 — izlediler...

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor 04:07

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam etti ABD’de başkanlık seçimlerini Hilary Clinton’u yenil..

Amerika'da  Gösteriler Dinmek Bilmiyor Sokaklar Karışık 10:13

Amerika'da Gösteriler Dinmek Bilmiyor Sokaklar Karışık

Amerika'da Gösteriler Dinmek Bilmiyor Sokaklar Karışık Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam et..

İnsanların Uçmasını Sağlayan JetPack'ler Önümüzdeki Yıl Satışa Çıkıyor 03:57

İnsanların Uçmasını Sağlayan JetPack'ler Önümüzdeki Yıl Satışa Çıkıyor

İnsanların Uçmasını Sağlayan JetPack'ler Önümüzdeki Yıl Satışa Çıkıyor GTA San Andreas oynarken muhtemelen ROCKETMAN hilesiyle JetPack almış ve bu JetPack gerçek olsaydı nasıl olurdu diye düşünmüşsünüzdür. Şimdi ise ..

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor 01:00

Abd, 35 Rus Diplomatı Sınırdışı Ediyor

Amerika Birleşik Devletleri, 35 Rus diplomatı ‘istenmeyen adam’ ( persona non grata) ilan ederek ülkeden sınırdışı etme kararı aldı. Washington Büyükelçiliği ve San Fransisco Konsolosluğu’nda görevli 35 Rus diplomata ve..

İspanya'da DEAŞ Operasyonu 00:40

İspanya'da DEAŞ Operasyonu

İspanya’nın kuzeydoğusundaki San Sebastian kentinde düzenlenen terör operasyonunda Fas vatandaşı bir kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Yapılan açıklamada, yakalanan kişinin DEAŞ‘a militan toplamaya çalışan bir grubu..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Athletic Bilbao 3-2 APOEL Nicosia (Maç Özeti - 16 Şubat 2016) 04:46

Athletic Bilbao 3-2 APOEL Nicosia (Maç Özeti - 16 Şubat 2016)

UEFA Avrupa Liginin 2. Tur elemelerinde oynanan Athletic Bilbao – APOEL Nicosia maçında; Ev sahibi Athletic Bilbao konuk ettiği APOEL Nicosia karşısında 1-1 kapattıgı maçın ikinci yarısında 3-2 öne geçerek üst tur avanta..

  • JokerS tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayat Avcısı The Imposter Hd Full Belgesel İzle Türkçe Atlyazılı 1:38:34

Hayat Avcısı The Imposter Hd Full Belgesel İzle Türkçe Atlyazılı

Henüz 13 yaşındaki Nicholas Barclay, 1994'te bir nisan günü San Antonio'daki evine giderken, ortadan kaybolur. Ailesi tüm arama çalışmalarına rağmen oğluna ulaşamaz, polisten de bir iz çıkmaz. Oğullarının bir şekilde öld..

  • Tv Series tarafından
  • 2.784 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afrika Bambaataa Soul Sonic Force Planet Rock 1986 04:00

Afrika Bambaataa Soul Sonic Force Planet Rock 1986

Party people Party people Can y'all get funky? Soul Sonic Force - can y'll get funky? The Zulu Nation - can y'll get funky? Yaaah! Just hit me Just taste the funk and hit me Just get on down and hit me Bambaataa's gettin..

Son Durak Hd İzle 1:25:01

Son Durak Hd İzle

Birkaç siyahi genç, San Francisco kentinin Oakland bölgesinde yer alan Fruitvale adlı BART geçiş istasyonunda protesto eylemi yaparlar. Polisler tarafından geri püskürtülmeye çalışılan eylemcilerin sesi, duyulan birkaç e..

Hız Tutkusu Film İzle 2:10:42

Hız Tutkusu Film İzle

Hız Tutkusu – Need for Speed (2014) 1080p Türkçe Dublaj izle FİLM ÖZETİ Hız Tutkusu - Need for Speed filminin konusu, Tobey Marshall çok çalışkan ve bir o kadar da dürüst birisidir. Marshall Motors isimli oto tamircisi a..

  • Tv Series tarafından
  • 22.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İşte Şebnem Özinal'in Son Hali 00:59

İşte Şebnem Özinal'in Son Hali

Şebnem Özinal, bir dönemin en güzel ve en yetenekli oyuncularından biriydi. 'Böyle mi Olacaktı' adlı dizinin kötü karakteriydi... İşte Özinal'in son hali. Şebnem Özinal uzun zamandır ekranlarda görülmüyor. Tiyatroya 1991..

  • ANKA tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaliforniya'da Hepatit A Alarmı 01:38

Kaliforniya'da Hepatit A Alarmı

Kaliforniya'da Hepatit A alarmı ABD'nin Kaliforniya eyaletinde geçen pazar günü başlayan orman yangınlarının ardından bu kez ölümcül Hepatit A salgını nedeniyle 'acil durum' ilan edildi. Kaliforniya Valisi Jerry Brown, o..

Anjelik Ve Deli İbrahim 1968  Tanju Korel  Sevda Ferdağ Türk Filmi İzle 1:04:48

Anjelik Ve Deli İbrahim 1968 Tanju Korel Sevda Ferdağ Türk Filmi İzl

Film, Sultan İbrahim’in ve Venedikli cariye Anjelik’in hikâyesini anlatır. Rodos şövalyelerinden Don Kosto, Kont Pavlos’u çok benzediği Osmanlı’nın uç beylerinden Şahin Bey’in yerine geçirerek saraya yollar. Böylelikle İ..

Winchester Orijinal Fragmanı 02:04

Winchester Orijinal Fragmanı

Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, San Francisco'nun 50 mil dışında, izole bir arazi üzerinde malikanesinin yapımına başlar ve onyıllardır, haftanın 7 günü, günün 24 saati boyunca tadilatlar durmaks..

ABD’de Evlerinde Mahsur Kalanlar Kurtarılıyor 01:03

ABD’de Evlerinde Mahsur Kalanlar Kurtarılıyor

Toprak kayması nedeniyle 13 kişinin hayatını kaybettiği ABD'nin Kaliforniya eyaletinde evlerinde mahsur kalan aileler helikopterle kurtarılıyor. Kaliforniya eyaletinde aşırı yağmur sonucu meydana gelen toprak kaymasında ..

  • JET TV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hüdaverdi Pırtık (Bizimkiler) 1971 Türk Filmi İzle 1:20:28

Hüdaverdi Pırtık (Bizimkiler) 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Macera İstanbul'un bir kenar mahallesinde geçer. Pırtık ilk kez geldiği bu mahallede daha önce hiçbir yerde rastlamadığı komik ve neşeli insanlar görür. Bütün hayatını gezerek ve komiklikler yaparak geçiren Pır..

Battalion 1944  Announcement Trailer 05:06

Battalion 1944 Announcement Trailer

( Tabur, Unreal Engine 4 kullanarak PC ve Konsolda WW2 türünü yeniden canlandıran klasik çok oyunculu atıcıların yoğunluğunu tekrar kavrar Tabur 1944, klasik çok oyunculu atıcıların çekirdeğini tekrar ele geçirir ve WW2..

  • BETA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce