#Sanata adanan Ömür cem karaca

Bekar Bekir Fragmanı 04:02

Bekar Bekir Fragmanı

BEKAR BEKİR 1 EYLÜL'DE SİNEMALARDA! Oyuncular: BEKTAŞ ERDOĞAN, İREM DERİCİ, BURÇİN BİLDİK, BENGİ ÖZTÜRK, MEVLÜT ACAROĞLU, MERVE SARITAŞ, AYFER ÇAKIR, PINAR ÜNSAL, BİLLUR YILMAZ, BUSE POPARA, SABRİYE KARA Bekir, 32 yaşın..

 Yusuf Hayaloğlu  Hangi Ayrılık 05:34

Yusuf Hayaloğlu Hangi Ayrılık

Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz? Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık var ki, böyle kanasın ve böyle acısın? Ve hangi taş yürek var ki, benim kadar ağlasın? Hangi gün karar ..

  • Candy tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göz Tansiyonu Olanlar Hangi Sıklıkla Göz Muayenesine Gitmelidir 00:39

Göz Tansiyonu Olanlar Hangi Sıklıkla Göz Muayenesine Gitmelidir

Göz tansiyonu tanısı alan hastalar bu hastalığın ömür boyu süreceğinin bilincinde olmalı...

  • NABIZ tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonspor   Gençlerbirliği 3-1 (özet) 03:43

Trabzonspor Gençlerbirliği 3-1 (özet)

Trabzon'un gençleri yıldızlaştı, Karadeniz Fırtınası geriye düştüğü maçı çevirmeyi başardı. 4. hafta mücadelesinden Gençlerbirliği'ni konuk eden Trabzonspor sahadan 3-1 galip ayrıldı. 6. dakikada Ahmet İlhan'ın şok golü..

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var! 04:04

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var!

Bursa'da 2,5 yaşındaki Can Kuşoğlu'nun vücudunun bir kısmı daha hızlı büyüyor. Tedavi için ev ve arabalarını satan aile, dünyanın herhangi bir yerinde tıp camiasından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Şener ve Gönül Kuşoğ..

Cengiz Kurtoğlu - Sensiz Yaşamak 05:34

Cengiz Kurtoğlu - Sensiz Yaşamak

BEN SENSİZ CENNETTE YAŞAMAKTANSA SENLE CEHENNEMDE YANMAK İSTERİM KALBİM SENİN İÇİN ÇARPMAYACAKSA BİR ÖMÜR GÖNÜLSÜZ KALMAK İSTERİM SANA BAĞLAMIŞIM TÜM UMUDUMU SEN VERDİN SEN ALMA TÜM HUZURUMU ELLERİN OLUPTA BÜKME B..

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakki Bulut  Ben Buyum 04:19

Hakki Bulut Ben Buyum

Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ne köşküm, sarayım, ne servetim var Ne malım, ne mülküm, ne servetim var Sana bir saltanat vaat edemem ki Yalnız seni seven temiz bir..

Metin Şentürk  Gönül 04:00

Metin Şentürk Gönül

Nedir bu çektiğim senden Gönül derdin hiç bitmiyor Yediğin darbelere bak Bu da mı sana yetmiyor gönül Her çiçekten bal alırsın Her gördüğünle kalırsın Sen kendini ne sanırsın Belki bir gün uslanırsın gönül Uslan artık..

Müslüm Gürses - Esrarlı Gözler 05:27

Müslüm Gürses - Esrarlı Gözler

Bir içten bakışına delice tutulmuşum Esrarlı gözlerine gönülden vurulmuşum Zaman geçmek bilmiyor seni görmediğim an Dünyam cennet oluyor benim olduğun zaman Sevgini yıllar boyunca yaşayacağım inan Aşkını ömür boyu..

Orhan Gencebay - Aşk Pınarı 04:56

Orhan Gencebay - Aşk Pınarı

Eğer aşka bir ceza verebilseydim Benim gibi onun da sevmesini isterdim Meçhulden gelmişim meçhule giderim Ömür denen bu yolda susadım su içtim Yürek kansın diye yoldaki bir pınardan Aşk pınarıymış bu içmesen ararsın..

Felsefe Gibi Felsefe Kadın Yıldız Tilbe 00:38

Felsefe Gibi Felsefe Kadın Yıldız Tilbe

Felsefe Gibi Felsefe Kadın Yıldız Tilbe Sen Konuş Biz Seni Bir Ömür Boyu Dinleriz Hiç Sıkılmadan..

  • JET TV tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Konuşmasına Fransızca Başlayıp Türkçe Bitiren Kadın 01:36

Konuşmasına Fransızca Başlayıp Türkçe Bitiren Kadın

Konuşmasına Fransızca başlayıp Türkçe bitiren Kars Boğatepe Çevre ve Yaşam Derneği Başkanı Zümran Ömür, sosyal medyada fenomen haline geldi..

  • JET TV tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğum Gününü Böyle Kutladı 01:09

Bakan Çavuşoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğum Gününü Böyle Kutladı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü sosyal medya hesabında paylaştığı bir videoyla kutladı. Çavuşoğlu'nun 'Derdi millet olan adam iyi ki varsın; rabbim uzun ömür versin, seni milletimi..

Bloody B418 8 Light Strike Oyuncu Klavyesi İncelemesi 07:33

Bloody B418 8 Light Strike Oyuncu Klavyesi İncelemesi

Bloody'nin oyuncular için ürettiği B418 8 Light Strike klavyeyi inceliyoruz. Klavyenin öne çıkan özelliği, 8 adet özel tuşun, mekanik klavyelerle yarışan bir tepki süresi ve ömür sunması...

  • BETA tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cansu Yegin En Zor Makyajım Gölgeli Etkileyici 15:15

Cansu Yegin En Zor Makyajım Gölgeli Etkileyici

Se-lam-lar! ❤️ Bi’önceki videoda sık görüşüceğimizi söylemiştim kiii çekimi 4 saat süren(şaka değil) montajı bi’ömür gibi gelen videoyla geldim! Bu konsepti beğendiniz mi? Sevdiniz mi? Bence hem farklı,hem de güzel bir i..

Merve Özkaynak Düğüne Gidiyoruz Benimle Hazırlanın 16:24

Merve Özkaynak Düğüne Gidiyoruz Benimle Hazırlanın

Çok yakın bir arkadaşımın düğününe benimle birlikte hazırlanmaya var mısınız? Saçım, makyajım, elbisem, aksesuarlarım hepsini seçerken çok heyecanlıydım. Harika elbisem ve tüm hazırlık sürecimi gösterdiğim benimle hazırl..

Sonat  Soyadın Bende Kaldı 04:30

Sonat Soyadın Bende Kaldı

Sonun da bitti işte sewdamız Bu ev kaldrmıyor ikimizi Hatırla bu eve girerken ikimiz Bir ömur boyu deyısını Sensız olmaz sanıken bedenim İstemıyorartık bedenını Ödedik yıllarca evli kalarak Bu ödunc askın bedelını..

Yanal Orta Sahaya Çözümü Buldu 01:48

Yanal Orta Sahaya Çözümü Buldu

Trabzonspor'da Teleset Mobilya Akhisar mücadelesi öncesinde Ersun Yanal orta saha haricinde kadrosunu belirledi. Savunmanın önünde forma giyen Juraj Kucka, Ogenye Onazi ve Okay Yokuşlu'nun sakatlıkları nedeniyle forma g..

Yaşar İpek  Ağla Gözlerim 04:11

Yaşar İpek Ağla Gözlerim

' Mutluluk denilen tek kelimeye Bir ömür harcadım erişemedim İçimde kanayan acı yalları Unutup doyunca gülüşemedim Ne yârdan güldü gönlüm Ne sefa sürdü gönlüm Belâlı sevdaları Ömrüme sardı gönlüm Ağla gözlerim ağ..

Zeki Erdem  Gizli Yara 05:26

Zeki Erdem Gizli Yara

Gizli bir yara sevgimiz Soyleme gulum kimseye Leyladan mecnundan beteriz melegim Dillere dusmeyelim Leyladan mecnundan beteriz melegim Soyleme kimseye dillere dusmeyelim Sen benim yaban gul dalim Bagrimin yarasi ..

Çağla Cilt Lekelerimle Nasıl Savaşıyorum 06:34

Çağla Cilt Lekelerimle Nasıl Savaşıyorum

Zeytinyağı, limon, karbonat.. Ya bütün sırrı bozdum di mi? İşte bu kadar doğal, cilt lekelerimle savaş bakım kürüm. Dermotoloğum Ömür Tekeli'ye danıştım, yapabilirsin dedi ama siz de neye alerjiniz var, cildiniz neye re..

Ozan Doğulu feat Aydın Kurtoğlu Deli Fişek 03:05

Ozan Doğulu feat Aydın Kurtoğlu Deli Fişek

Deli Fişek şarkı sözleri ile Sevdalular ağlarken durulur Karadeniz Deli fişek aşklardan sorulur Karadeniz Keskin bıçak ucunda, yüreği avucunda Aşkı ömür boyunca sarilur Karadeniz Ben senun hasretune talim ettum kaç ge..

Oğuzhan Tanrıverdi - Aşk Denizin Ortasında 04:01

Oğuzhan Tanrıverdi - Aşk Denizin Ortasında

sözler Bazen dalıyor gözüm boşluğa, içimdeki çocuk seni arıyor Umut öyle derin kuyularda, kulaç atmayı bilmiyor Nasıl bir elvedayla biter ömür, nasıl huzur bulmaz kollarında bir elvedayla geçip giden gönül Seni sevmey..

Sefa Topsakal - Aşk Bizi Ziyan Etti 03:53

Sefa Topsakal - Aşk Bizi Ziyan Etti

Aşk Bizi Ziyan Etti şarkı sözleri ile Yarını görürüz bi şekil eminim. Öbür güne de Allah kerim. Dayan dayanabildiğin kadar. Olan dündü mesele bugün.. Yandın da, söndün de, sözünden döndün de, Seviştin de, savaştın kend..

Karikatür Keş Speed Racer Mach 5 Oluşturur 03:16

Karikatür Keş Speed Racer Mach 5 Oluşturur

An expert car customiser has transformed a 94 Corvette into a stunning replica of the Mach 5 from the iconic 1960’s cartoon Speedracer. Jerry Patrick, who owns car replica extraordinaire AKA Junk, has been transforming c..

  • BETA tarafından
  • 1.113 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında 00:34

Erzurum'da Araçtan Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Erzurum'da bir hafta içinde 6 araçtan hırsızlık yaptığı güvenlik kamerası kayıtlarıyla tespit edilen zanlı tutuklandı. Zanlının bulunduğu yerde araştırma yapan polis, çalınan bir otomobil ile 6 otomobil teybi, 7 hoparlör..

I, Tonya Orijinal Fragmanı 02:23

I, Tonya Orijinal Fragmanı

Film, İki defa Olimpiyat ve iki defa da Skate America Champion ödülünü kazanan buz pateni sporcusu Tonya Harding'in kariyerini ve 1994 yılında ceza aldığı komplo skandalını anlatıyor. Tonya Harding 1991 yılında Dünya Buz..

Esaretin Bedeli Film İzle 2:22:33

Esaretin Bedeli Film İzle

Esaretin Bedeli - The Shawshank Redemption Film İzle Açıklama: Genç ve başarılı bir banker olan Andy Dufresne, karısını ve onun sevgilisini öldürmek suçundan ömür boyu hapse mahkum edilir ve Shawshank hapishanesine gönde..

  • PengoTV tarafından
  • 49.448 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..