#Sancak nereye gidiyorsun müzik dinle

Polis Özel Harekat Şiir Yeni Dinle 00:55

Polis Özel Harekat Şiir Yeni Dinle

Polis Özel Harekat Olmanın Gururu..

  • PoH tarafından
  • 1.972 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doğan Canku-Hikaye Şarkısını Dinle 03:04

Doğan Canku-Hikaye Şarkısını Dinle

Hikaye şarkısı izle..

Engin Yalvarırım Beni Dinle 01:44

Engin Yalvarırım Beni Dinle

Adını Anmayacağım başrollerini Hülya Koçyiğit ve Cüneyt Arkın'ın paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcılığını Türker İnanoğlu üstlenirken yönetmenliğini de Orhan Elmas yapmıştır...

Bebek Ninni Dinle 03:12

Bebek Ninni Dinle

Çocukların hemen uyuması için dinlemesi gereken ninni..

Dandini Danalı Bebek Dinle 03:20

Dandini Danalı Bebek Dinle

Türk ninni bebeklere dinletin...

Bebeği Sakinleştiren Bir Ninni Dinle 02:11

Bebeği Sakinleştiren Bir Ninni Dinle

Bebekler için ninni..

Bi Kere Söyliycem İyi Dinle 00:19

Bi Kere Söyliycem İyi Dinle

Kalp, şeker, tansiyon, kolestrol, basur ve şaşılık karmaşasında oruç tutulup tutulmayacağını abi net bi şekilde anlatıyor....

  • JET TV tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nenni Bebek ( Cankız ) Dinle 03:04

Nenni Bebek ( Cankız ) Dinle

deme kara yazım benim gene çoktur sızım benim büyü körpe kuzum benim enni yavrum nenni nenni..

Allah Ve Dinle Dalga Geçen Kadın!Zuhal Kaya 11:09

Allah Ve Dinle Dalga Geçen Kadın!Zuhal Kaya

Instagram üzerinden yayınladığı videolarla dini aşağılayan Zuhal Kaya hakkında yaptığım incelemedir. İyi seyirler!..

  • ANKA tarafından
  • 1.328 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Günay İbrahimli - Ürəyimin Qatili  (5də5) Dinle 04:23

Günay İbrahimli - Ürəyimin Qatili (5də5) Dinle

“Xəzər” Televiziyasının reytinqləri üstələyən daha bir veriliş “5-də 5” şou-proqramdır. Daha fərqli və maraqlı olmağı bacaran verilişin aparıcısı Zaur Kamaldır. Proqramda məşhur ifaçıların ifasında zövqlü musiqinin, canl..

  • ANKA tarafından
  • 851 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fasıl ( En Seçkin Fasıllar ) Fasıl Şarkıları Fasıl Müzikleri Fasıl Dinle 1:31:29

Fasıl ( En Seçkin Fasıllar ) Fasıl Şarkıları Fasıl Müzikleri Fasıl Din

DİSK 1 1. Bir Rüzgardır Gelip Geçer Sanmıştım 2. Kimseye Etmem Şikayet 3. Kanun Taksimi 4. Bakmıyor Çeşmi Siyahım 5. Bir Bahar Akşamı 6. Ey But-i Nevada 7. Bu Akşam Gün Batarken Gel 8. Ela Gözlerine 9. Gülsen Gülün Olay..

Fuchs Full aLbüm Dinle 1:50:28

Fuchs Full aLbüm Dinle

Fuchs - Öldü Sanma Albüm Adı : Çöl Tilkisi Gönderen : Birkan14 Düzelten : felucia Nakarat (Fuchs) : Bu benim mahallem benim caddem benim şehrim Sesim çıkmıyor diye öldü sanma öldü sanma öldü sanma öldü sanma ben burda..

  • umay penbe tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaprak Çamlıca - Kalbini Dinle 00:18

Yaprak Çamlıca - Kalbini Dinle

pratik..

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_ 05:28

Gripin ~ _Sen Gidiyorsun_

Sen Gidiyorsun un şarki sözleri Sen Gidiyorsun Gidiyor ellerin, gidiyor sesin, gidiyor nefesim Ama hepsinden önce sen gidiyorsun Gidiyor yarınım, gidiyor evvelim, yaşamım, sebebim gidiyor Ama hepsinden önce sen gidiyors..

Sila - Kafa 03:00

Sila - Kafa

Aşkıydı, işiydi İhtirası, düşüydü Yere batsın faturası, Malı mülkü, Bağlasalar durmam... Kaşıydı, gözüydü, İntikamın gücüydü, Ayıp denen bi' şey var ya, Hasbinallah, Ağlasalar durmam! İnsanım, insan! Hadi ..

Sercan Aytepe - Buğu 05:01

Sercan Aytepe - Buğu

Buğu şarkı sözleri ile; Sen ve kokun sinmişsin üzerime Şimdi kim bakar oldu o güzel gözlerine ? Başkası dokundu mu pamuk ellerine ? Başını da koydun mu onun dizlerine ? Ama sen nerdesin ? Bilmem hisseder misin Yine ..

Zeynep Alasya - Aşk Rengi 02:34

Zeynep Alasya - Aşk Rengi

Nereye gidiyorsun, nereye ? Düşündün mü acaba sonunu ? Görünen sen bile değilsin ki Kaptırdın gidiyorsun Bilmeden yordamını yolunu Aşk rengi bu, aşk rengi bu Başka renge benzemez Elini,ruhunu,kalbini yakar geçer Hiç acı..

Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün 04:45

Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün

yılmadım tükenmedim yorulmadan hep bekledim ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın gece gündüz dua ettim yılmadım tükenmedim yorulmadan hep bekledim ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın gece gündüz dua ettim bu ceza ,bu hükmün sonu ne..

Mustafa Ceceli & Ajda Pekkan - Peşindeyim 04:10

Mustafa Ceceli & Ajda Pekkan - Peşindeyim

Gelen de bir giden de, birbirini aratmıyor Hep aynı yaşamaktan bu kalp daralıyor Dedim evet şimdi gönül artık öyle düşünmüyor Sen varsın diye ya hep dualar ediyor Bu gönül senle yanıp sönüyor Cefa çeksemde kabulleniyor ..

Ezhel - Olay 04:26

Ezhel - Olay

Ezhel - Olay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hergün yeni olay dile kolay Koal koal Nerde ne anormal artık bana gelir doğal Paranoya beynin vermez onay Derler oha nasıl yaptım sorar Olduk olay Olays on me... Tüm gözler bend..

CanKan -  Kıyabilirmiyim 2017 05:42

CanKan - Kıyabilirmiyim 2017

İçimdeki Duygu Beni Öldürecek Bekledim Bekliyorum Ne Zaman Dönecek Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydında Ben Kıyabilirmiyim Terk Edip Gidiyorsun Ya Beni Kim Sevecek Hadi Sen Kıydın Da Ben Kıyabilirmi..

Bahar Başar - Sahi mi Teaser 00:30

Bahar Başar - Sahi mi Teaser

Söylediklerin sahi mi Sahiden mi gidiyorsun Soranlara söylemem de Sahiden mi bitiyorsun Söylediklerin sahi mi Sahiden mi gidiyorsun Umudumu kaybetmedim de Sahiden mi bitiriyorsun Azılı suçlu gibi sakin ama deli gibi geç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.366 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ecem Çelik - Sonsuz Rüya 02:50

Ecem Çelik - Sonsuz Rüya

Sonsuz Rüya şarkı sözleri ile Ellerim soğuk üşüyorum Boşluğun yoruyor gözlerimi Gözlerim dolu bakıyorum Sanki duymuyorsun beni Işıklar kapalı, sen gelene kadar Karanlığın içinde nefes almak zor Elimi uzatsam, çeksen ..

Hadise Sıfır Tolerans 03:45

Hadise Sıfır Tolerans

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım Ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise - Sıfır Tolerans Klibi 03:45

Hadise - Sıfır Tolerans Klibi

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım B..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 7.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Adrian - Zaman 04:32

Cem Adrian - Zaman

Beni bırak, beni düşünme... Her şey geçer günü gelince... Son yaprağın yere düşünce... Geçecek... Geçecek... Geçecek... Bizi bırak, bizi düşünme... Aşk ölüyor sözler bitince... O bize sırtını dönünce... Bitecek... Bitec..

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar 04:05

Berkay Karaman - FermanPro - Tuna - Kapandı Kapılar

Kapandı Kapılar şarkı sözleri ile Bu yüreğin atışını, Sensiz cayır cayır yanışını Çok zor olur ama alışırım Bu filmin sonu seni unutmak mı? (x2) Gelin olmuş gidiyorsun Bitmez dedim ama bitiyorsun ...üzülmedim Bence ..

Emrah Öz - Hatıra Olsun 04:11

Emrah Öz - Hatıra Olsun

Emrah Öz – Hatıra Olsun Şarkı Sözü Sus söyleme biliyorum gidiyorsun Veda sevmem bunu iyi biliyorsun Yüreğim talan oldu aşk ile harap oldu Daha yolun başındayken aşk kalpte son buldu Başlamadan bitti bu aşk canın sağol..

Hadise Sıfır Tolerans 03:44

Hadise Sıfır Tolerans

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım B..

Gamze ft Kerem Ökten - Zaman 04:21

Gamze ft Kerem Ökten - Zaman

Gamze ft Kerem Ökten - Zaman Dinle Şarkı Sözleri Zaman,acelenmi var nereye gidiyorsun Zaman,herşeyin ilacıyım diyorsun Ozaman neden derdime derman olmuyorsun Anladım sen yalan söylüyorsun Durma,durma halimi birkez ols..