#Sancaktepe’de raf atölyesinde

Sakar Adam Arşivi Birbirine Kattı 00:41

Sakar Adam Arşivi Birbirine Kattı

Girdiği arşivin üst rafından dosya alırken arkasındaki rafa çarparak tüm arşivi birbirine katan sakar adam, izleyenleri gülme krizine sokuyor...

Hangi Besinler Kanser Riskini Artırır 01:33

Hangi Besinler Kanser Riskini Artırır

Bugüne kadar yapılan değerlendirmelerde özel bir yiyecek grubunu kanserle ilişkilendirme çabasını öne çıkarıyor, oysa uzun raf ömrü olan besinlere içerdikleri koruyuculardan dolayı daha fazla dikkat etmek gerekiyor..

  • NABIZ tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Airbus Atlas Pilotunun İzleyiciler İçin Özel Gösterisi 01:12

Airbus Atlas Pilotunun İzleyiciler İçin Özel Gösterisi

İngiltere'nin Gloucestershire şehrinde bulunan RAF Fairford havalimanında, Airbus A400M Atlas pilotunun izleyicilere sunmuş olduğu muhteşem kalkışı izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her yasal hak helal değildir 03:48

Her yasal hak helal değildir

Her yasal hak helal değildir, olamaz. İflas eden kardeşiniz evini haraç maraç satışa çıkartılan evini almanız yasal olarak uygundur ama helal değildir. İmar ruhsatı olan bir müteahhit şehrin ırzına tecavüz ederken yasal ..

  • PengoTV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Jessie J - Price Tag 04:06

Jessie J - Price Tag

Price Tag Okay, Coconut man, Moon Heads and Pea You ready Seems like everybody's got a price, I wonder how they sleep at night. When the sale comes first, And the truth comes second, Just stop, for a minute and Smile ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.181 görüntüleme
  • 8 yıl önce
GENÇ KARDEŞİME MAŞALLAH!! 01:35

GENÇ KARDEŞİME MAŞALLAH!!

Allah buyurdu: Ben sana emretmişken seni secde etmekten alıkoyan nedir? (İblis): Ben ondan daha üstünüm. Çünkü beni ateşten yarattın, onu çamurdan yarattın, dedi. (A'raf - 12)..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik 02:10

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik

Bu aralar ortalıkta büyük bir grip salgını var maalesef eşimde bu hastalığa yakalandı bende onun için doğal bir antibiyotik yaptım :) herkese tavsiye ederim ilaçtan daha etkili üstelik doktorlar her fırsatta antibiyotik..

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor 05:43

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı! 40 bin ton ürün bekleniyor

Bitlis'te kuru fasulye hasadı başladı. İl Tarım ve Orman Müdürü Rıfat Çelik, bu yıl yaklaşık 40 bin ton kuru fasulye üretimi beklediklerini söyledi. Bitlis'te 15 gün önce hasadına başlanan kuru fasulye Türkiye'nin yüzde..

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi şehit olan Muhammed Damar'ın ailesine ziyarette bulundu. İstanbul'da gün boyu çeşitli programlara katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde, 15 Temmuz darbe gir..

Trafikte Tartıştığı Kişinin Kulağını Isırarak Kopardı 00:18

Trafikte Tartıştığı Kişinin Kulağını Isırarak Kopardı

İstanbul’da Sancaktepe'de yaşanan akılalmaz olayda bir kişi trafikte tartıştığı kişinin kulağını ısırarak kopardı. Olayı gerçekleştiren M.U. gözaltına alınırken kulağı kopan kişi ise tedavi altına alındı...

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı 00:41

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı

Yurt genelinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyonda yaklaşık 400 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı baskınlarla yakalanan şüphelilerden 60’ının Ankara’da, 46’sının Bursa’da, 30’unun Kon..

Kız Kardeşini Öldüren Erhan Timuroğlu Adliyeye Sevk Edildi 01:16

Kız Kardeşini Öldüren Erhan Timuroğlu Adliyeye Sevk Edildi

Bankacı kız kardeşi Ceylan Timuroğlu'nu öldürdüğü gerekçesiyle yaklaşık 260 gündür aranan Erhan Timuroğlu, C.A. isimli bir şahısla birlikte Sancaktepe'de yakalanmıştı. Önceki gün polis ekiplerince düzenlenen operasyonda ..

Şafak Vakti Birçok Adrese Eşzamanlı Operasyon 03:45

Şafak Vakti Birçok Adrese Eşzamanlı Operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Sancaktepe’de birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda birçok kişi gözaltına alındı...

Kameraya Yansıyan Kadın Kavgası 01:25

Kameraya Yansıyan Kadın Kavgası

İstanbul Sancaktepe’de aldığı ürünün ücretini ödemediği iddia edilen kadın ile kasiyer arasında meydana gelen saç saça baş başa kavga güvenlik kamerasına böyle yansıdı..

  • JET TV tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PTT Çalışanını Yavaş Hareket Ettiği İçin Döven Magandalar 00:59

PTT Çalışanını Yavaş Hareket Ettiği İçin Döven Magandalar

Sancaktepe'de işlem yaptırmak için PTT şubesinde gelen 2 kişi yavaş hareket ettiği gerekçesiyle önce görevli memura kalem fırlattı, ardından saldırarak tekme tokat dayak attı. Yumrukların havada uçuştuğu kavga ise PTT'ni..

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul'da Araç Alt Geçitte Mahsur Kaldı 01:49

İstanbul'da Araç Alt Geçitte Mahsur Kaldı

İstanbul Sancaktepe’de etkili olan yoğun yağış nedeniyle alt geçitte oluşan su baskınında 1 araç mahsur kaldı. İş makinelerinin suları tahliye etmesi sırasında ise ilginç görüntüler ortaya çıktı...

Sadri Alışık Şimdi Geçti Buradan... 01:34

Sadri Alışık Şimdi Geçti Buradan...

Sadri Alışık şimdi geçti buradan.. (5 Nisan 1925, Paşabahçe, Beykoz İstanbul - 18 Mart 1995, İstanbul) paşabahçede doğmuşum sayı bilmişim sünnet olmuşum koynumda pabuçlarım uyanık uykular uyumuşum arife geceleri kamalı..

Kamyonet 3 Yaşındaki Çocuğu Altına Aldı 00:52

Kamyonet 3 Yaşındaki Çocuğu Altına Aldı

Sancaktepe'de bir kamyonet geri geri geldiği sırada caddede bisiklet süren 3 yaşındaki çocuğu altına aldı. Talihsiz çocuk olay yerinde can verirken, feci kaza saniye saniye kameraya yansıdı...

Gündüz vakti kuyumcu soygunu 02:02

Gündüz vakti kuyumcu soygunu

İSTANBUL SANCAKTEPE'DE BİR KUYUMCU ALTINLARI VİTRİNE DİZDİKTEN DAKİKALAR SONRA SOYULDU. HIRSIZIN AÇTIĞI ATEŞ BABAYI SIYIRDI AMA OĞLUNU VURDU...

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insanlıktan nasibini alır 01:30

Enes Batur'dan kaza sonrası açıklama- 1998 fidan dikiyorum, belki insa

Geçtiğimiz haftalarda karantina kurallarına uymadığı gerekçesiyle Sancaktepe'deki yurda yerleştiğine ilişkin haberlerle gündeme gelen Enes Batur, dün Etiler'de trafik kazası geçirdi. Otomobilinin kontrolünü kaybeden Batu..

Metro inşaatında göçük- 1 işçi öldü! 01:08

Metro inşaatında göçük- 1 işçi öldü!

Sancaktepe metro inşaatında meydana gelen göçükte, 1 işçi hayatını kaybederken 1 işçi de yaralandı..

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek 01:32

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek

Kum Mucit'in Hayali Guinness'e Girmek Düzce'nin Gölyaka ilçesinde, 22 yıldır tek hobisi icat yapmak olan ve çevresinde Kum mucit olarak tanınan 58 yaşındaki Hasan Kum'un en büyük hedefi Guinness Rekorlar Kitabı'na g..

Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:14

Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:29

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba 01:40

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Ezel 1. Bölüm İzle 1:31:47

Ezel 1. Bölüm İzle

Ömer, babasının atölyesinde çalışarak sade bir hayat içerisinde yaşamını sürdüren bir gençtir. Askerlik dönüşü sevgilisi Eyşan ile evlenmeyi planlamaktadır. Fakat kendisini bir anda cinayetten hapiste bulunca hayatı alla..

Ezel 3. Bölüm İzle 1:43:09

Ezel 3. Bölüm İzle

Ömer, babasının atölyesinde çalışarak sade bir hayat içerisinde yaşamını sürdüren bir gençtir. Askerlik dönüşü sevgilisi Eyşan ile evlenmeyi planlamaktadır. Fakat kendisini bir anda cinayetten hapiste bulunca hayatı alla..