#Sandık orijinal fragman

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj 2. Fragmanı 02:22

İnanılmaz Aile 2 Türkçe Dublaj 2. Fragmanı

Dünyayı kurtarmaya ant içmiş İnanılmaz Aile’nin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Brad Bird oturuyor. Filmde Jack-Jack'in süper güçlerinin gelişmeye başlaması sebebiyle, Bob'un ağırlıklı ilgisi ..

1922 Fragmanı 02:31

1922 Fragmanı

1922 Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Başrolleri: Stephen King Oynadığı Netflix Orijinal Filmi 20 Ekim Cuma Günü Yayınlanacak...

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı

Jurassic World 2 Yıkılmış Krallık Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi Jurassic World:Yıkılmış Krallık ta favori karakterler ve d..

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

The Sinner 2. Sezon Fragmanı 02:10

The Sinner 2. Sezon Fragmanı

The Sinner 2. Sezon Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon Bu Yaz USA'da » The Sinner Çarşamba Günleri Saat 10pm USA Network'da » Oyuncular: Carrie Coon, Bill Pullman..

The Good Cop Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:57

The Good Cop Türkçe Altyazılı Fragmanı

Monk'un yaratıcısının imzasını taşıyan yeni Netflix Orijinal Dizisi The Good Cop'ın başrollerinde Tony Danza ve Josh Groban var. Tüm bölümler 21 Eylül'de yayında...

Sıfır Bir 5. Sezon Fragmanı 01:03

Sıfır Bir 5. Sezon Fragmanı

Sıfır Bir Bir Zamanlar Adana'da 5. Sezon Fragman'ı yayında! 5. Sezon 1. Bölüm ise 23 Ocak'ta..

Kapımdaki Aşk Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Kapımdaki Aşk Türkçe Altyazılı Fragmanı

Oscar ödüllü oyuncu Reese Witherspoon'u başrolüne yerleştiren film modern bir romantik komedi. Alice Kinney yakın zamanda eşiyle ayrılmış olan bir kadındır. Alice, yeni bir başlangıç yapmak için iki genç kızıyla memleket..

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule The Lord of the Rings: The Two Towers 2:59:24

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule The Lord of the Rings: The Two Towers

Özet ve Detaylar Yüzük Kardeşliği adındaki ilk film, Tolkien fanatikleri ve hikayeyle yeni tanışanlar tarafından çok beğenilmiş ve yönetmeni Peter Jackson’ı roman hayranlarının gözünde zirveye taşımıştı. İkinci film ise ..

  • Film İzle tarafından
  • 14.227 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tamir Ettiği Tablet Elinde Patladı 00:53

Tamir Ettiği Tablet Elinde Patladı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir tamircinin onardığı tabletin bataryasının elinde patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı. Patlayan tabletin bataryasının orijinal olmadığını belirten telefonu tamircisi Aziz Caymaz, vata..

Oğuzhan Uğur'la P!NÇ Yeni Bölüm (29 Oca 2018) 48:03

Oğuzhan Uğur'la P!NÇ Yeni Bölüm (29 Oca 2018)

Oğuzhan Uğur'la PİNÇ Yeni Bölüm : Konuk aboneler, Orijinal millet, Çocuk vahşeti, Nankör kedi ve Merve Özbey..

Atiye ( The Gift ) 1. Sezon İnceleme - (DİKKAT SPOİLER) 08:48

Atiye ( The Gift ) 1. Sezon İnceleme - (DİKKAT SPOİLER)

Atiye, 27 Aralık 2019 tarihinde 8 bölümden oluşan ilk sezonun yayımlandığı, senaryosunu Jason George, Nuran Evren Şit ve Fatih Ünal'ın birlikte kaleme aldıkları, fantastik ve aksiyon türündeki Netflix'in ikinci Türk orij..

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:23:51

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..

Labirent 3- Son İsyan Türkçe Dublaj Hd İzle 2:23:52

Labirent 3- Son İsyan Türkçe Dublaj Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..

Örümcek Adam Evden Uzakta - Spider Man - Far From Home Türkçe Altyazılı Teaser 02:00

Örümcek Adam Evden Uzakta - Spider Man - Far From Home Türkçe Altyazıl

Örümcek Adam macerasının 2. devam halkası olan filmde Peter Parker’ı bir kez daha milyonlarca hayran kazanan yeni nesil Örümcek Adam Tom Holland canlandırıyor. Genç Peter Parker’ın maceralarının anlatılacağı filmin yönet..

Game of Thrones 8. Sezon Türkçe Altyazılı Teaser 01:44

Game of Thrones 8. Sezon Türkçe Altyazılı Teaser

Game of Thrones Final Sezonu İle 14 Nisan Pazar Günü Seyredelim.com'da Krallık dediğin savaşsız olur mu? En güçlü krallığı kurup, huzuru sağlamış olsan bile bu gücü elinde nasıl koruyacaksın? Burada yanlış yapana yer yo..

Arzu Arıkan - Adamım (Official Video) 03:11

Arzu Arıkan - Adamım (Official Video)

Arzu Arıkan'ın, Süper Müzik etiketiyle yayınlanan Duru albümünden ''Adamım'' isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle. Şarkı Sözleri: Yeter artık bu ne mantık Yetti artık beklemekten usandık Bekle bekle yaşlandık Hem ..

Yeşiller Partisi Lideri Wilders'i Durdurabilecek mi ? 01:57

Yeşiller Partisi Lideri Wilders'i Durdurabilecek mi ?

Hollanda çarşamba günü sandık başına gidecek. Kanada Başbakanı Justin Trudeau'ya benzetilen Yeşiller partisinin lideri Jesse Klaver Fas kökenli bir aileden geliyor. Klaver farklı bir mesaj veriyor. euronews muhabiri J..

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak 01:32

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak ABD'de 225.8 milyon seçmenin 8 Kasım'da sandık başına gideceği başkanlık seçimlerine saatler kaldı. ABD Başkanı Obama'nın üvey kardeşi, oyunun rengini açıklayarak Trump'ta..

DÜNYA HABERLERİ: Bulgaristan'da Seçimin Galibi Boyko Borisov 01:11

DÜNYA HABERLERİ: Bulgaristan'da Seçimin Galibi Boyko Borisov

Siyasi istikrarsızlığın yaşandığı Bulgaristan'da son dört yılda üçüncü kez genel seçimler yapıldı. Sandık çıkışı anket sonuçlarına göre Bulgaristan'ın Avrupalı Gelişimi İçin Yurttaşlar (GERB) partisi lideri Boyko Boris..

DÜNYA HABERLERİ: Saarland Seçimlerinde Merkel'in Partisi Zirvede 00:52

DÜNYA HABERLERİ: Saarland Seçimlerinde Merkel'in Partisi Zirvede

Almanya'nın en küçük eyaletlerinden Saarland'da yapılan seçimlerde Angela Merkel'in partisi zirvede yer aldı. Sandık çıkışı anket sonuçlarına göre eyaletin Hristiyan Demokrat Birlik partili (CDU) Başbakanı Annegret Kra..

Ünlülerden Referandum Çağrısı: 16 Nisan'da #OyAtıyoruz 01:07

Ünlülerden Referandum Çağrısı: 16 Nisan'da #OyAtıyoruz

Ünlü isimler, demokrasi için önemli bir adım attığımız 16 Nisan'da herkesi sandık başına çağırıyor... Yemeğe tuz atmıyoruz, denize taş atmıyoruz, oy atıyoruz!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GAVUR HACI 06:21

GAVUR HACI

GAVUR HACI Düet sizlerle kemanı,cümbüşü,tefi toplasan bin lira etmez...amma velakin milyonları,milyarları döksen bu sanat'a sahip olunmaz.. sözleri Kaşlarını eğdirirsin Birbirine değdirirsin Güzelliğin yoktur ama Sen ke..

  • PengoTV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oğuz Berkay Fidan - Adını Bilen Yazsın (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:22

Oğuz Berkay Fidan - Adını Bilen Yazsın (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Oğuz Berkay Fidan - Adını Bilen Yazsın Şarkı Sözleri Sevdik sevildik alıştık ve ayrıldık Biz aşkı meğer bir oyun sandık Bu yalancı baharda ikimiz de yanıldık Ama en güzel yerinde yarım kaldık Hadi gel bir kibrit çak Şu ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

Oy Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli 01:28

Oy Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli

55 milyon seçmen, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan Anayasa referandumunda sandık başına gidecek. Peki seçmen oyunu nasıl kullanacak? İşte dikkat edilmesi gereken ayrıntılar.....

Cezayir'de Parlamento Seçimlerinde Süpriz Beklenmiyor 00:54

Cezayir'de Parlamento Seçimlerinde Süpriz Beklenmiyor

Cezayir'de, perşembe günü yapılan parlamento seçimleri için halk sandık başına gitti. Yeğenlerinin yardımıyla oyunu kullanan Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulaziz Buteflika, bu vesileyle geçtiğimiz yıldan bu yana ilk kez halk..

Parlamento Seçimlerinde Macron Rüzgarları 01:52

Parlamento Seçimlerinde Macron Rüzgarları

Fransa'da parlamento seçimlerinin ilk turundan Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un La République en marche (İlerleyen Cumhuriyet) adlı partisi zaferle çıktı. Sandık çıkışı anketlerine göre oyların yaklaşık yüzde 32'sini..

Mama Diyemeyen Bebek Ve Diyebilen Köpek 00:27

Mama Diyemeyen Bebek Ve Diyebilen Köpek

Dünya tersine dönüyorr!!! Elinde çatal bulunduran kadın tarafından söylenen 'mama' sözü sonrası yemek yiyebilmek adına var gücü ile mama demeye çalışan köpek ve umurunda olmayan bebek. Köpek o kadar istekli söylemeye çal..

  • JET TV tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
CHP'nin Oy Skandalı Kameraya Böyle Yansıdı! 01:00

CHP'nin Oy Skandalı Kameraya Böyle Yansıdı!

Çanakkale'de, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İsmetpaşa Mahallesi delege seçimlerinde kamera yansıyan sandık görevlisi A.S.'nin 3 kez sandığa imzasız ve geçersiz oy atma görüntülerinin ortaya çıkması büyük yankı uyandı..