#Sandık orijinal fragman

Mary Shelley Orijinal Fragmanı 02:20

Mary Shelley Orijinal Fragmanı

Film Şair Percy Shelley ve 18 yaşındaki Mary Wollstonecraft Godwin arasındaki aşkı temel alıyor. Bu aşkın sonucu olarak Mary Frankenstein romanını yazıyor. Filmin başrollerini Elle Fanning, Maisie Williams, Douglas Booth..

Tomb Raider Orijinal Teaser 00:30

Tomb Raider Orijinal Teaser

Babasının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra, 21 yaşındaki Lara küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiş ve üniversite dersleri alırken bir yandan da Londra'da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadı..

211 Orijinal Fragmanı 02:07

211 Orijinal Fragmanı

İsmini Kaliforniya eyaletinin hırsızlık ihbarı için kullandığı polis kodu 211'den alan aksiyon filmi, polis teşkilatı tarihindeki en uzun ve en kanlı gerçek hikayelerden birini esin kaynağı olarak alıyor. Memur Mike Chan..

Kin Orijinal Fragmanı 02:39

Kin Orijinal Fragmanı

Kısa bir süre önce serbest bırakılan bir mahkum ve onun üvey kardeşi Eli, ailesi ile birlikte suç oranı yüksek bir bölgede yaşar. Eli’nin ağabeyinin suç lorduna borcu yüzünden eski karanlık hayatına geri döner. İntikam p..

The Defiant Ones Orijinal Fragmanı 01:40

The Defiant Ones Orijinal Fragmanı

The Defiant Ones, Jimmy Iovine ve Dre'nin hikayelerini anlatıyor - biri Compton'tan çıkan bir Brooklyn longshoreman'ın oğlu - ve inanılmaz ortaklığı ve çağdaş kültürdeki bir dizi dönüştürücü olayda şaşırtıcı liderlik rol..

Mary Poppins Dönüyor Orijinal Teaser 01:35

Mary Poppins Dönüyor Orijinal Teaser

Film, 1930’larda Londra’nın Büyük Buhran döneminde geçiyor. İlk filmin sevimli minikleri Michael (Whishaw) ve Jane (Mortimer) artık büyümüşlerdir. İkili, Michael, üç çocuğu ve kâhyaları Ellen’la (Walters) birlikte Cherry..

The Kissing Booth Orijinal Fragmanı 02:42

The Kissing Booth Orijinal Fragmanı

Hiç öpülmemiş olan güzel, genç, bir kız. öpüşen bir kulübe diye bir oyunu oynamaya karar verdiğinde, beklenmedik bir şekilde gizli ezme ile dudakları kilitlediğinde hayatının tamamen altüst edildiğini bulur...

Avengers Sonsuzluk Savaşı Orijinal Fragmanı 02:18

Avengers Sonsuzluk Savaşı Orijinal Fragmanı

Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha..

Impulse Orijinal Teaser 01:59

Impulse Orijinal Teaser

Steven Gould’un roman serisinden ekrana uyarlanan Impulse ilk teaser videosuyla görücüye çıktı. YouTube’un yeni dizi platformu YouTube Red’de yayınlanacak olan aksiyon dizisinin yönetmen ve yapımcı koltuğunda ünlü yönetm..

Killing Eve Orijinal Fragmanı 06:09

Killing Eve Orijinal Fragmanı

Eve'yi iki kadına öldürmek; Eve (Sandra Oh) masa başı işi işi casusluk fantezilerini yerine getirmeyen sıkılmış, kırbaçlı, ücretli bir MI5 güvenlik görevlisidir. Villanelle (Jodie Comer), her şiddet işinin lükslerine yap..

Hereditary Orijinal Teaser 01:03

Hereditary Orijinal Teaser

Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi g..

Manifest Orijinal Fragmanı 03:04

Manifest Orijinal Fragmanı

Manifest NBC'nin Yeni Dizi 1. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. » Manifest Pazartesi Günleri Saat 10:00pm NBC'de » Oyuncular: Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez..

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı 01:56

Ocean's 8 Türkçe Altyazılı Orijinal Fragmanı

Olaylar tersine döndü ve bu yepyeni Ocean's bir grup kadından oluşan takımın yaptığı plan ile New York’ta üst düzey silahlı soygun yapmak üzere bir araya geliyor. Başrollerini Oscarlı oyuncular Sandra Bullock (The Bli..

Sıfır Bir 4. Sezon Orijinal Fragmanı 01:49

Sıfır Bir 4. Sezon Orijinal Fragmanı

Bu hapishanede kendini padişah ilan edenin saltanatı kanlı biter! SıfırBir 4. sezon ilk bölümüyle 7 Haziran’da..

BEDAVA ORİJİNAL OYUN ALMA!! 02:54

BEDAVA ORİJİNAL OYUN ALMA!!

Arkadaşlar geri dönüyom sanırım :D https://discord.gg/nG7nzM29hZ..

  • Emrullah tarafından
  • 31 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mile 22 Orijinal Fragmanı 02:50

Mile 22 Orijinal Fragmanı

James Silva devlet tarafından yok sayılan bir adamdır. O ve başında olduğu ekip, CIA'in en değerli, en müdahale edilemez ve hakkında çok az kişinin bilgisi olduğu bir ekiptir. 6 şehire yayılan bir zararı önlemek için giz..

Down a Dark Hall Orijinal Fragmanı 02:19

Down a Dark Hall Orijinal Fragmanı

Katherine 'Kit' Gordy problemli davranışları olan genç bir kızdır. Bu sebeple de özel bir yatılı okul olan Blackwood Okulu'na gönderilir. Bu gizemli okul eksantrik müdüre Madam Duret tarafından yönetilmektedir. Okulun la..

Recep İvedik 5 - Fragman (Official - HD) 03:20

Recep İvedik 5 - Fragman (Official - HD)

recep ivedik 5 fragman izle, recep ivedik 5 fragmanı, recep ivedik 5 fragman 2016, recep ivedik 5 fragman 2017, recep ivedik 5 fragman 1, recep ivedik 5 fragman 2, recep ivedik 5 fragman izle 2016, recep ivedik 5 fragman..

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Aquaman Türkçe Altyazılı Fragman

Aquaman fragmanını kaçırmayın. 28 Aralık'ta sinemalarda Yönetmenliğini James Wan’ın üstlendiği macera dolu aksiyon filmi ‘Aquaman’ Warner Bros. Pictures ile vizyona sunuluyor. Yedi denizlerin sualtı Dünya’sında nefes ke..

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın Suçları Warner Bros. Pictures ile vizyona geliyor. Güçlü büyücü Gellert Grindelwald (Johnny Depp), Newt Scamander (Eddie R..

Predator Türkçe Dublaj Fragman 02:43

Predator Türkçe Dublaj Fragman

Aksiyon ve bilim kurguyu harmanlayan Predator serisinin 4. devam halkasında yönetmen koltuğunda Shane Black otururken, filmin senaryosunu ise yönetmenle birlikte Fred Dekker üstleniyor. Filmin yapımcılığını ise John Davi..

Alfa Kurt Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alfa Kurt Türkçe Altyazılı Fragman

Liderler mücadeleden doğar...#AlfaKurt 7 Eylül'de Sinemalarda!...

Eva Türkçe Altyazılı Fragman 02:01

Eva Türkçe Altyazılı Fragman

Oyun yazarlığı yapan bir adam, şiddetli bir kar fırtınasından kurtulmak için bir dağ evine sığınmak zorunda kalır ve burada gizemli bir kadınla tanışır. James Hadley Chase’in kitabından uyarlanan filmin yönetmenliğini Be..

Milyonluk Kuş Fragman 02:19

Milyonluk Kuş Fragman

Hakkı, lüks bir otelde şoför olarak çalışmaktadır. Yeni görevi yurtdışından gelecek olan mimarı karşılamaktır. Konuğunu almak için havaalanına giden Hakkı, yanlışlıkla mimar yerine polis tarafından aranan bir kuş hırsızı..

Fakir Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu Türkçe Altyazılı Fragman 02:01

Fakir Bir Hint Fakirinin Olağanüstü Yolculuğu Türkçe Altyazılı Fragman

Hint Fakiri Aja, annesinin ölümünün ardından yapayalnız kalmıştır. Babasını tanımayan Aja, onu bulmaya karar verir ve bunun için Fransa’ya gider. Babasını bulmak için çıktığı bu yolculuk Aja’nın hiç de düşlediği gibi git..

Facia Üçlü Fragman #2 03:13

Facia Üçlü Fragman #2

Facia Üçlü, birbirinden bitirim olan üç arkadaşın yaşadığı maceraları konu ediyor. Genç bir adam olan Emre, dedesinden kalan mirası bir an önce ele geçirmenin hayalini kurar. Emre, talihsiz tesadüfler sonucu tanıştığı ve..

Benim Adım Osssman Fragman 02:01

Benim Adım Osssman Fragman

Filmde, hayatını bir gazetede köşe yazarı olmaya adamış Osman'ın, kuzeni Fiko ve Dursun'nun yanına gelmesiyle hayatının nasıl değiştiği konu ediliyor. Yönetmen ve yapımcılığını Sedat Kapurtu'nun üstlendiği filmin başrol..

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:01

Komplo Türkçe Altyazılı Fragman #2

Genç Michael Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak çalışmaktadır. Hayatı boyunca hep bir diplomat olmak istemiş olan Michael'ın hayali ise dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek ve ülkeler arasındaki barışı güçlendir..

Captain Marvel Türkçe Dublaj Fragman 02:21

Captain Marvel Türkçe Dublaj Fragman

Film Carol Danvers'ın Captain Marvel'a dönüşümünden değil, Carol Danvers'ın Captain Marvel olarak dünyaya düşüşünden ilerliyor. Süper güçlere sahip, güzel bir kadın olarak dünyaya düşen Carol Danvers, gezegeni keşfettikç..

Revolt Fragman (2017) 01:47

Revolt Fragman (2017)

Revolt Orijinal Fragman (2017) Yayınlandı. Başrollerini : Lee Pace, Bérénice Marlohe Oynadığı Bilim Kurgu Filmi...