#Saniye saniye

Bursa'da Faciadan Dönüldü! 00:27

Bursa'da Faciadan Dönüldü!

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde hatalı sollama yapan bir araçla karşı şeritten gelen bir başka aracın burun buruna gelmesi araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Faciadan dönülen görüntülerde araç sürücü..

Motosiklet Kazası Kask Kamerasında 01:34

Motosiklet Kazası Kask Kamerasında

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde trafikte seyreden bir motosiklet sürücüsünün trafik ışıklarında aniden duran otomobile arkadan çarpması kask kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi...

Geri Manevra Yapamayan TIR'a Araba Çarptı 2 Yaralı 00:22

Geri Manevra Yapamayan TIR'a Araba Çarptı 2 Yaralı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, tırın geriye manevra yaparken yolu kapatması nedeniyle meydana gelen kazada iki kişi araçta sıkışarak yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Yarış Motosikletinin Son Sürat Çarptığı Genç Kız Havaya Uçtu 00:28

Yarış Motosikletinin Son Sürat Çarptığı Genç Kız Havaya Uçtu

Nevşehir'de meydana gelen bir kazada, yarış motosikletinin son sürat çarptığı genç kız havada taklalar atarak düştü, kaza anı saniye saniye görüntülendi...

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı 00:43

Geri Manevra Yapan Otomobil Kadına Çarptı

Başkent'te geri giden otomobilin çarptığı kadın yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Keçiören ilçesi 23 Nisan Pazar Yeri'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, geri geri giden otomobil, yolda yürüyen k..

Hafriyat Kamyonu Terörü 00:29

Hafriyat Kamyonu Terörü

Şile Maden Yolunda bir hafriyat kamyonu önce sağ şeritten ilerleyen otomobili sıkıştırarak arkadan çarptı, daha sonra ise önüne alarak sürükledi. Otomobilin içinde bulunanların ölümden döndüğü hafriyat kamyonu terörü ise..

Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu 01:59

Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu

Mersin'de yürütülen uyuşturucu operasyonunda 2 kilo 102 gram kokain ele geçirildi. Soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı.Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceğ..

Aracı Soyan Hırsızın Rahatlığı Kameraya Yansıdı 00:42

Aracı Soyan Hırsızın Rahatlığı Kameraya Yansıdı

İzmir'in Konak ilçesinde, bir aracı soymak isteyen hırsızın dakikalarca mücadelesi ve çevredekilere aldırış etmediği rahat tavırları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...

Kazanın Böylesi Pes Dedirtti 00:26

Kazanın Böylesi Pes Dedirtti

Eyüp'de üç tekerlekli olarak tabir edilen bir araca binmeye çalışan adam, yanlışlıkla gaza basınca araç yola fırlayarak seyir halinde olan bir otomobile çarptı. Yaşanan o anlarda güvenlik kameraları tarafından saniye san..

Minik Köpeği Ezdi, Arkasına Bile Bakmadı 01:39

Minik Köpeği Ezdi, Arkasına Bile Bakmadı

Avcılar'da minik köpeği ezen vicdansız taksi şoförünün, metrelerce sürüklediği köpeği öylece bırakıp ardına bakmadan hızla kaçması bu kadarına pes dedirtti. Kalçası kırılan minik köpeğin metrelerce sürüklendiği o anlar i..

Duyarlı Otobüs Şoförü 'Helal Olsun' Dedirtti 01:00

Duyarlı Otobüs Şoförü 'Helal Olsun' Dedirtti

Yolcuların tepkilerine rağmen otobüsle çarptığı yaralı köpeği bırakmadı... Kocaeli'de belediyeye ait halk otobüsünde şoförlük yapan Eren Karadaş, seyir halindeyken kendisine itiraz eden yolculara rağmen çarptığı köpeği a..

Dolmabahçe’de İlginç Motosiklet Kazası Kamerada 00:36

Dolmabahçe’de İlginç Motosiklet Kazası Kamerada

Beşiktaş'ta araçların arasından geçerken önüne aniden kıran minibüse kızan motosiklet sürücüsü , minibüs sürücüsüne kızdı. Bu sırada başka bir motosikletli olan biteni izlerken, öndeki minibüse hızla çarptı. Kaza anı ise..

Sultanbeyli'de Plaka Hırsızları Kamerada 00:31

Sultanbeyli'de Plaka Hırsızları Kamerada

Sultanbeyli'de gece yarısı mahalleye gelen 2 kişi sokakta park halinde bulunan 3 aracın plakasını çaldı. Hırsızların rahat tavırlarıyla dikkat çektiği o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı...

Sokak Ortasında Böyle Kurşun Yağdırdı 03:00

Sokak Ortasında Böyle Kurşun Yağdırdı

Bahçelievler’de dün akşam sokak ortasında işlenen cinayet güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Barış Korkmaz isimli şahıs bir kişi tarafından adeta kurşun yağmuruna tutulurken, saldırgan kayıplara ka..

Camideki Çanta Hırsızlığı Kamerada 03:01

Camideki Çanta Hırsızlığı Kamerada

İstanbul Avcılar’da bir kişi hırsızlık yapmak için girdiği camide öğle namazı kılar gibi yaptıktan sonra camide namaz kılan vatandaşın çantasını çaldı. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...

Husumetli Olduğu Şahsa Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı! 00:43

Husumetli Olduğu Şahsa Sokak Ortasında Kurşun Yağdırdı!

Bahçelievler'de dün akşam sokak ortasında işlenen cinayet güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Barış Korkmaz isimli şahıs bir kişi tarafından adeta kurşun yağmuruna tutulurken, saldırgan kayıplara ka..

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı 01:49

Kocası Kaçınca Kadın Saldırganla Baş Başa Kaldı

Gündem Kocası kaçınca kadın saldırganla baş başa kaldı 30 Eylül 2017, 06:14 IHA Çorum'da, evlerinden çıkan öğretmen çiftin sokak ortasında önünü kesen silahlı saldırgan korku dolu anlar yaşattı. Koca otomobile binip kaça..

Kuyumcu İle Şalvarlı Soyguncular Arasındaki Çatışma Kamerada 04:09

Kuyumcu İle Şalvarlı Soyguncular Arasındaki Çatışma Kamerada

Kağıthane'de bir kuyumcuya girmek isteyen şalvarlı ve kar maskeli 4 soyguncu kuyumcuyla çatıştı. Soyguncuların kuyumcuya pompalı tüfekle ateş açması ve kuyumcunun soygunculara karşılık verdiği film sahnesini aratmayan an..

Et Hırsızları Bu Sefer Eli Boş Döndü 05:37

Et Hırsızları Bu Sefer Eli Boş Döndü

Pendik’te bir et tesisine dadanarak bir çok defa hırsızlık girişiminde bulunan şüpheli şahıslar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Tırın içinin et dolu olduğunu düşünerek dakikalarca açmaya uğraşa..

Araç Takla Attı  2 Kişi Ağır Yaralandı 03:01

Araç Takla Attı 2 Kişi Ağır Yaralandı

Bursa’da bir araç kontrolden çıkarak takla attı, araçta bulunan 2 kişi ağır yaralandı. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Fatih'te Müşteri Kılığındaki Hırsızlar Kamerada 02:02

Fatih'te Müşteri Kılığındaki Hırsızlar Kamerada

Fatih’te bir mağazaya müşteri kılığında gelen 2 hırsız, Özbekistan uyruklu bir kadının çantasını alıp kaçtı. Yaşanan anlar ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi...

Polis Dehşeti Kamerada 01:35

Polis Dehşeti Kamerada

Antalya'da bir polis memurunun, genç bir kadını henüz belirlenemeyen nedenle defalarca jopla dövmesi, tekmelerle darp etmesi bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi. Genç kadın aldığı sert darbeler nedeniyle acı..

İki Acemi Sürücünün İnanılmaz Kazası Kamerada 00:28

İki Acemi Sürücünün İnanılmaz Kazası Kamerada

Rusya'da sağ şeritten makas atan bir sürücü ve ona çarpan diğer sürücü inanılmaz bir kazaya sebep oldu. Kaza araç kamerası tarafından saniye saniye böyle kaydedildi...

Liseliler Acımasızca Bıçakla Birbirine Girdi! 00:32

Liseliler Acımasızca Bıçakla Birbirine Girdi!

Beylikdüzü'nde liseli öğrenciler ve dışarıda bekleyen gençlerin karıştığı bıçaklı kavgada ikisi öğrenci üç kişi yaralandı. Öğrencilerin birbirine acımasızca bıçakla saldırdığı ve yaraladığı anlar saniye saniye kameralara..

Eşkiyalar Otobüsün Önünü Kesip Levyeyle Saldırdı 01:24

Eşkiyalar Otobüsün Önünü Kesip Levyeyle Saldırdı

Şehir eşkiyaları yol verme yüzünden tartıştıkları belediye otobüsünün önünü kesip levyeyle saldırdı. Yolcuların korkulu dolu bakışları arasında otobüsün camlarını kıran, saldırganlar kapıdan içeri girmeye çalıştı. Otobüs..

Başakşehir'de Devrilen Otobüste Yaşanan Korkunç Anlar 00:53

Başakşehir'de Devrilen Otobüste Yaşanan Korkunç Anlar

TEM Otoyolu Ispartakule gişelerinde iki katlı otobüs devrildi. Otobüste yaşanan panik anları saniye saniye kameraya yansıdı...

Sapağı Son Anda Fark Edince Trafiği Birbirine Kattı 00:30

Sapağı Son Anda Fark Edince Trafiği Birbirine Kattı

İstanbul Kadıköy'de, dalgın sürücü sapağı kaçırdığını fark edip direksiyonu kırınca kazaya neden oldu. Faciadan kıl payı dönülen kaza ise bir araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi...

Arkadaşının Kuyumcu Dükkanını Soymaya Kalktı Baltayı Taşa Vurdu 00:34

Arkadaşının Kuyumcu Dükkanını Soymaya Kalktı Baltayı Taşa Vurdu

Mersin'de lise arkadaşının kuyumcu dükkanını çuvalla soymaya yeltenen maskeli hırsız, iş yeri sahibinin direnmesiyle böyle çuvalladı. Kaçarken bir kişiyi de bıçakla yaralayan hırsız polis ekiplerince yakalandı. Görüntüle..

Hırsızın Ev Sahibine Bıçak Çektiği Anlar Kamerada 00:43

Hırsızın Ev Sahibine Bıçak Çektiği Anlar Kamerada

İstanbul Avcılar'da bir hırsız, girdiği binada yakalandığı ev sahibine bıçak çekti. Olay, 07 Ekim günü sabah saatlerinde Avcılar Denizköşkler Mahallesinde bulunan bir sitede meydana geldi. Hırsızlar Münif ve Firdevs Bent..

Dehşet Anı Kamerada,Selfie Çekerken Üzerlerine Bomba Düştü! 00:30

Dehşet Anı Kamerada,Selfie Çekerken Üzerlerine Bomba Düştü!

Suriye Havice'de çatışma bölgesinde cep telefonu ile selfie çeken bir adam havadan düşen bombayı saniye saniye kaydetti...