#Saniye ve sinan yar yüzünden

Harp Akademileri'ndeki Gizli Toplantının Görüntüleri Ortaya Çıktı 07:46

Harp Akademileri'ndeki Gizli Toplantının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Darbe girişiminin hareket merkezi olarak adlandırılan Harp Akademileri Komutanlığı’nda görevli generallere ilişkin hazırlanan iddianamede, komutanlık içinde darbe girişimi öncesi ve sonrası yapılan gizli toplantıların gö..

Genç Kızın Telefonunu Böyle Cebe İndirdi 00:42

Genç Kızın Telefonunu Böyle Cebe İndirdi

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yolda yürüyen üç kadını takip ederek birinin cebindeki cep telefonunu çalan hırsız, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi...

10 Saniyede 25 Bin Liralık Motosikleti Böyle Çaldılar 01:23

10 Saniyede 25 Bin Liralık Motosikleti Böyle Çaldılar

Kadıköy’de kasklı hırsızlar 25 bin lira değerindeki motosikletin direksiyon kilidini 10 saniyede kırarak çaldı. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken hırsızların, motosikleti götürürken ki rahat tavırları..

Şişli’de Kafede Çıkan Çatışma Anı Kamerada 02:15

Şişli’de Kafede Çıkan Çatışma Anı Kamerada

İstanbul Şişli'de bir kafede iki taraf arasında çıkan silahlı çatışmada öldürülen Kaan Özcan'ın katil zanlısı M.Ç. (24), olaydan üç ay sonra yakalandı. Çatışma anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...

Motosiklet Sürücüsü Polise Çarpıp Böyle Kaçtı 00:41

Motosiklet Sürücüsü Polise Çarpıp Böyle Kaçtı

Denizli'de motosiklet sürücüsünün trafik polisine çarpıp kaçma anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Atölyede Korkunç Olay Hidrolik Makine Altında Ezilerek Can Verdi 00:25

Atölyede Korkunç Olay Hidrolik Makine Altında Ezilerek Can Verdi

Çin'in Nankin şehrindeki işyerinde korkunç bir iş kazası meydana geldi. Arkadaşını fark etmeyen çalışan, hidrolik makineyi çalıştırdığı an, arkadaşı hidroliğin altında ezilerek feci şekilde hayatını kaybetti. O anlar san..

Tuzla’da Sahte İçki İmalathanesine Baskın 01:32

Tuzla’da Sahte İçki İmalathanesine Baskın

Olay, 29 Ekim günü Tuzla Evliya Çelebi Mahallesinde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahalle içerisinde kaçak ve sahte alkol imalatı olduğu ve yapılan alkollerinde 34 NB 5545 plakalı araçla pi..

İstanbul'da Pitbull Vahşeti Kediyi Parçalayarak Öldürdüler 00:57

İstanbul'da Pitbull Vahşeti Kediyi Parçalayarak Öldürdüler

Gaziosmanpaşa'da sahibinin elinden kurtulan iki pitbull cinsi köpek sokak kedisine saldırdı. Köpeklerin sahipleri pitbullara tekme atarak kediyi kurtarmaya çalışsa da kedi parçalanarak can verdi.Tüm bu yaşanan pitbull va..

Bankta Otururken Silahlı Saldırıya Uğradı 01:09

Bankta Otururken Silahlı Saldırıya Uğradı

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, 32 yaşındaki bir adam bankta otururken kimliği belirsiz bir şahıs tarafında silahlı saldırıya uğradı. Saldırı anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi...

Motosikletli Çift Dehşet Yaşadı 00:35

Motosikletli Çift Dehşet Yaşadı

Sarıyer'de park halinde olduğu yerden “U” dönüşü yapan hafif ticari araca, süratli seyir halinde olan motosikletli yeni evli çift çarparak takla attı. 2'si ağır 3 kişinin yaralandığı kazada, motosiklet sürücüsünün aracın..

Önce Kameranın Yönünü Değiştirdi Ardından Büfeyi Soydu 04:45

Önce Kameranın Yönünü Değiştirdi Ardından Büfeyi Soydu

Kağıthane’de bir büfeye giren üç maskeli hırsız 10 bin lira değerindeki sigaraları ve kasada bulunan parayı alarak kayıplara karıştı.Hırsızlar büfenin girişindeki kameranın yönünü değiştirmesi ilginç görüntüler oluşturur..

Kapkaççılar Kadını Metrelerce Sürükledi 01:02

Kapkaççılar Kadını Metrelerce Sürükledi

İstanbul Şişli'de motosikletli 2 kapkaççı, caddede yürüyen yaşlı bir kadının çantasını çaldı. Talihsiz kadın metrelerce sürüklenirken dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı...

Depremin Ürkütücü Gücü Kamerada 02:10

Depremin Ürkütücü Gücü Kamerada

Geçtiğimiz Eylül ayında Meksika'da meydana gelen 7,1 şiddetindeki depremin güvenlik kamerası görüntüleri sosyal medyada yayınlandı. Şiddetli depremde duvar ve bina kirişlerindeki oluşan hasar saniye saniye kaydedildi...

Markete Giren Hırsızlar Kamerada 02:59

Markete Giren Hırsızlar Kamerada

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, bir markete giren silahlı soyguncular, çalışanı etkisiz hale getirdikten sonra kasayı boşaltarak kayıplara karıştı, o anlar ise marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedild..

Beton Mikseri Çarptığı Otomobili Böyle Sürükledi 01:01

Beton Mikseri Çarptığı Otomobili Böyle Sürükledi

Niğde'nin Suat Baykal Caddesi'nde kaza meydana geldi. Meydana gelen kazada beton mikseri çarptığı arabayı sürükledi. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Otomobil sürücüsü kadın kazayı hafif..

Zemin Kırılarak Çıkarılan Piton Kertenkeleyi Böyle Kustu 01:45

Zemin Kırılarak Çıkarılan Piton Kertenkeleyi Böyle Kustu

Dev kertenkeleyi yutup kırık olan zemine saklanan piton, ekipler tarafından zemin kırılarak güçlükle çıkartılıyor. Pikaba konan pitonun aracın içinde dev kertenkeleyi kusma anı ise saniye saniye kameralara böyle yansıyor..

Bıçak Çektiği Sürücüden Tekme Tokat Dayak Yedi 02:04

Bıçak Çektiği Sürücüden Tekme Tokat Dayak Yedi

Şişli'de trafikte çıkan tartışma sonucunda motosiklet sürücüsü, otomobil sürücüsüne bıçakla saldırdı. Otomobil sürücü ise kendisine bıçakla saldıran motosikletliyi tekme tokat dövdü. O anlar ise güvenlik kameralarına san..

Büyükçekmece'de Otobüs Alev Alev Yandı 02:21

Büyükçekmece'de Otobüs Alev Alev Yandı

Büyükçekmece’de bir otobüs alev alev yandı. Otobüsün yanma anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı...

Seyrantepe’de Gecekondu Yangını 00:42

Seyrantepe’de Gecekondu Yangını

Yangın, 01.30 sıralarında Seyrantepe Huzur Mahallesi Kanarya Sokakta bulunan bir gecekonduda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı gecekonduda yangın çıktı. Durumu gören vatandaşlar d..

Davetsiz Misafir İşyeri Sahibini Şaşkına Çevirdi 03:12

Davetsiz Misafir İşyeri Sahibini Şaşkına Çevirdi

Kaza Düzce kent merkezi Küçüksu mevkiinde gece geç saatlerde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Tülay Şimşir (35) idaresindeki 34 DS 0159 plakalı otomobil ile Nazlı Durna (46) idaresinde ki 81 BZ 232 plakalı otomobile..

Lüks Otomobil Yolcu Minibüsüne Çarptı: 1'i Ağır 3 Yaralı 03:42

Lüks Otomobil Yolcu Minibüsüne Çarptı: 1'i Ağır 3 Yaralı

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde lüks otomobilin yolcu midibüsüne arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi...

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü 00:25

Trafikte Kitap Okuyan Sürücü

Sürücülerin, araç kullanırken dikkat dağıtan işlerle meşgul olması, kazaların önemli sebepleri arasında yer alırken İstanbul'da kameralara yakalanan iki sürücünün hareketi bu kadar da olmaz dedirtti. Sürücülerin, araç k..

  • JET TV tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uykulu Araç Kullanmanın Feci Sonu 00:19

Uykulu Araç Kullanmanın Feci Sonu

Otoyolda seyir halinde uyuyakalan araç sürücü karşı yönden gelen TIR'la çarpıştı. Rusya'da meydana gelen kaza arkadan gelen aracın kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi...

Cinayet Mi Kaza Mı Siz Karar Verin 00:27

Cinayet Mi Kaza Mı Siz Karar Verin

Çin'de yolun karşısına geçmek isteyen çifte, hızla üzerlerine gelen otomobil çarptı. Olayda kadın ve erkek metrelerce öteye savruldu. Cinayet gibi kaza, güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi...

Otomobil Markete Böyle Daldı 00:26

Otomobil Markete Böyle Daldı

Ankara'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, markete daldı. Vatandaşların alışveriş yaptığı esnada yaşanan kaza saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...

Amatör Maç Sonrası Futbolcuların Tekme Tokat Kavga Etmesi 01:25

Amatör Maç Sonrası Futbolcuların Tekme Tokat Kavga Etmesi

Çapaspor’un Arnavutköy Belediye Spor’u 2-1 yendiği maçın ardından ortalık karıştı. İki kulübün futbolcuları birbirine tekme tokat saldırırken, o anlar saniye saniye kaydedildi..

  • JET TV tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özel halk Otobüsü Şoförünün Tinerci İle İmtihanı Kamerada 01:08

Özel halk Otobüsü Şoförünün Tinerci İle İmtihanı Kamerada

Mecidiyeköy otobüs durağında özel halk otobüsünün orta bölümünde yere oturarak aşağıya inmemek için direnen tinerci, şoförü çileden çıkardı. Değnekle korkutarak indirmeye çalışan şoförün tinerci ile imtihanı ise cep tele..

  • JET TV tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsviçre'de Çığın Düşme Anı 00:59

İsviçre'de Çığın Düşme Anı

İsviçre'de çekilen görüntülerde çığın düşme anı saniye saniye kaydedilmiş...

  • JET TV tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Motorcunun Hayatını Kaybettiği Feci Kaza Kask Kamerasında 00:48

2 Motorcunun Hayatını Kaybettiği Feci Kaza Kask Kamerasında

Mersin'de meydana gelen ve 2 motosiklet sürücüsünün öldüğü kaza, kask kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülere göre, tali yoldan birden çıkan TIR 2 gencin hayatını kaybetmesine neden oluyor. Hayatını kaybeden gencin..