#Saniye ve sinan yar yüzünden

Şoke Eden Görüntü: Hastanede Doktorun Yüzüne Böyle Tekme Attı 03:25

Şoke Eden Görüntü: Hastanede Doktorun Yüzüne Böyle Tekme Attı

Samsun'da bir hastanede doktorun yüzüne tekme atma anı ve güvenlik görevlisine saldırı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay, Samsun'un Atakum ilçesindeki özel bir hastanede bayramın birinci günü me..

Motosiklet ile Buzdolabı Taşıyan Yurdum İnsanı 00:39

Motosiklet ile Buzdolabı Taşıyan Yurdum İnsanı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde bir sürücünün motosiklet üzerinde seyir halindeyken taşıdığı buzdolabı görenleri hayrete düşürdü. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Olay, Akyazı ilçesi 7043 no'lu sokak üzerin..

  • JET TV tarafından
  • 557 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Asılı Şemsiyeyi Almak İsterken Kafasını Yaran Dayı 01:05

Asılı Şemsiyeyi Almak İsterken Kafasını Yaran Dayı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kapalı bir iş yerinin kapısında asılan şemsiyeyi almak isterken yere düşerek yaralanan adamın kafasına 8 dikiş atıldı. Yaşanan olay iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kayd..

  • JET TV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Patlayan Trafo Korkuttu 00:22

Patlayan Trafo Korkuttu

Bursa’da bomba gibi patlayan trafo vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Vatandaş o anları saniye saniye cep telefonu kameralarına kaydetti...

Çorum Esnafının Sansar ile İmtihanı 01:50

Çorum Esnafının Sansar ile İmtihanı

Çorum’da bir iş yerine giren sansar kısa süreli paniğe neden olurken çalışanların tepkisi güldürdü. Olay, Ulukavak Mahallesi'nde bir iş yerinde meydana geldi. Caddede panik halindeki bir sansar Halim Çatal’a ait iş yer..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 6 yıl önce
50 Yıllık Su Kulesinin Yıkılma Anı Kamerada 00:31

50 Yıllık Su Kulesinin Yıkılma Anı Kamerada

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yerine yenisi yapılan su kulesinin yıkılma anı saniye saniye görüntülendi...

Siirt'te Kadın Teröristin Teslim Olma Anı 01:15

Siirt'te Kadın Teröristin Teslim Olma Anı

Siirt'in Şirvan ilçesinde Sehi ormanlık bölgesinde sağ olarak yakalanan kadın teröristin teslim olma anı saniye saniye görüntülendi...

Genç Kızın Ayak Bileğini Öpüp Kaçan Adam 00:19

Genç Kızın Ayak Bileğini Öpüp Kaçan Adam

Çin'de durakta beklerken bir genç kızın bileğini öpen sapık cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Genç kız ne olduğunu anlamaya çalışırken adam bir anda ortadan kayboldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.846 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kocaeli'nde Halk Otobüsünde Dehşet 02:01

Kocaeli'nde Halk Otobüsünde Dehşet

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yolcu otobüsünde yüksek sesli konuştuğu için uyarılan yolcu, otobüs şoförünü keserle öldürdü. Çıkan arbede ve dehşet anları otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Yolcunun 'param ..

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşçi Yelekli Hırsızlar 6 Bin Liralık Kumaş Çaldı 01:14

İşçi Yelekli Hırsızlar 6 Bin Liralık Kumaş Çaldı

İstanbul Arnavutköy’de işçi yeleği giyen hırsızlar, bir kumaş fabrikasından 6 bin lira değerinde kumaş ve tekstil malzemesi çaldı. Güpegündüz fabrikaya giren şahısların rahat tavırları dikkat çekerken, hırsızlık anları s..

Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli 05:50

Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli

Olayın detayları: Olay öğlen saatlerinde İzmit Kuruçeşme mevkii D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. 121 Nolu Yahya Kaptan–Derince Sopalı hattında görev yapan otobüsle seyir halinde olan sürücü Hüseyin Göncü (37), İzm..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eski Eşine Ve Kayınpederine Bıçakla Saldırdı 01:32

Eski Eşine Ve Kayınpederine Bıçakla Saldırdı

Sultangazi'de eski eşiyle konuşmak için geldiği iş yerini basan şahıs, elinde bıçakla dehşet saçtı. Tabure ile saldıran şahıs eski kayınpederini ve eski eşini bıçakla yaraladı. Dehşet anları güvenlik kamerasına saniye sa..

İstanbul’da Feci Kaza Kamerada 07:14

İstanbul’da Feci Kaza Kamerada

İstanbul Sultangazi'de hatalı sollama yapan minibüs sürücüsü kontrolden çıkarak 6 aracı biçti. Caddenin savaş alanına döndüğü o kaza güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Sürücünün ise olay yerinden kaçtığı ve hal..

Ters Şeride Giren Araç Yürekleri Ağza Getirdi 00:44

Ters Şeride Giren Araç Yürekleri Ağza Getirdi

Denizli’de ters şeritte seyreden bir araç tehlike saçtı. Kazaya davetiye çıkaran sürücünün yaptıkları, çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi...

İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı 00:55

İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı

Çeşme'nin tatil beldesi Alaçatı'ya yapılacak olan Alaçatı Havalimanı'na ilişkin haber yapmak isteyen gazeteciler, sörf merkezi yolunda haberlerini tamamladı. Çekimlerinin bitmesinin ardından alandan ayrılacakları sırada,..

E5'te Feci Kaza- Saniyeler Önce 'lastik Önemli' Demişti 00:59

E5'te Feci Kaza- Saniyeler Önce 'lastik Önemli' Demişti

E-5 Karayolu Beylikdüzü Güzelyurt mevkiinde aniden duran trafikte direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü, yaklaşık 90 kilometre hızla hafif ticari araca arkadan çarptı. Sürücünün hafif şekilde yaralandığı f..

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı 00:56

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı

Sebze ve meyve halinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi hastanede hayatını kaybederken, silahlı saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, Samsun'un Bafra ilçesi Sebze ve Meyve Hali'..

Otomobil Kullanırken Uyuyakalan Adam Böyle Kaza Yaptı 00:25

Otomobil Kullanırken Uyuyakalan Adam Böyle Kaza Yaptı

Çin'de araba kullanırken uyuyan adamın yaptığı kaza araç kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi...

Kamyonet 3 Yaşındaki Çocuğu Altına Aldı 00:52

Kamyonet 3 Yaşındaki Çocuğu Altına Aldı

Sancaktepe'de bir kamyonet geri geri geldiği sırada caddede bisiklet süren 3 yaşındaki çocuğu altına aldı. Talihsiz çocuk olay yerinde can verirken, feci kaza saniye saniye kameraya yansıdı...

Atatürk Havalimanı'ndaki Uçak Kazası Kamerada 00:33

Atatürk Havalimanı'ndaki Uçak Kazası Kamerada

Atatürk Havalimanı'nda kalkış için pist başına ilerleyen Air Maroc'a ait yolcu uçağı, körükte bulunan Türk Hava Yolları uçağına çarptı. İki uçakta da hasar meydana geldi. Çarpma anı güvenlik kameralarına saniye saniye ya..

İstanbul’un Göbeğinde Aile Boyu Kavga Kamerada 01:17

İstanbul’un Göbeğinde Aile Boyu Kavga Kamerada

Fatih Şehremini'de, trafikte yol verme yüzünde tartıştığı iddia edilen 2 sürücü birbirine girdi. Tekme, tokat ve sopaların havada uçuştuğu kavgada darp edilen adamı bir genç önce tekmeledi ardından da aracın kapısına sık..

Batman'daki Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı. 00:28

Batman'daki Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı.

Batman'da bulunan Aydınkonak Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından Kalaşnikof, pompalı tüfek ve tabanca ile Emin S.'ye ait eve gerçekleştirilen silahlı saldırının cep telefonu..

Magandadan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Tehlikeli Makas 00:31

Magandadan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Tehlikeli Makas

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde makas atarak ilerleyen bir trafik magandası hem kendisinin hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attı. Trafikte terör estiren magandanın makas atarak ilerlediği o anlar ise kameraya s..

Adamın Elindeki Telefonu Böyle Alıp Kaçtı 00:14

Adamın Elindeki Telefonu Böyle Alıp Kaçtı

İzmir'de, dükkanın önündeki kaldırımda oturan adamın elindeki cep telefonunu alıp kaçan ve polis tarafından yakalanan şahıs tutuklandı. Olay, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...

Direksiyon Başında Kalp Krizi Geçiren Sürücü Çekiciye Çarptı 00:35

Direksiyon Başında Kalp Krizi Geçiren Sürücü Çekiciye Çarptı

Çatalca'da direksiyon başında kalp krizi geçiren sürücü, üzerinde traktör bulunan bir çekiciye çarparak durabildi. Olası bir faciadan dönülen kazada 2 kişi yaralanırken kaza anı saniye saniye kameralara yansıdı...

E-5'te Makas Kazası Anbean Kamerada 00:48

E-5'te Makas Kazası Anbean Kamerada

D-100 Karayolunda makas atarak ilerleyen aracın kazası kameraya yansıdı. Makas atan sürücü, Zeytinburnu'nda arasından geçtiği araçlardan birine hafif çarpınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan araç bariyerlere ç..

Minik Yasin'in Hayatını Kaybettiği Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı 00:51

Minik Yasin'in Hayatını Kaybettiği Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, sokakta oynarken halk otobüsünün altında kalan 4 yaşındaki Yasin Ensar Dayan yaşamını yitirdi. Dayan'ın hayatını kaybettiği kaza ise saniye saniye kameraya böyle yansıdı...

Sultanbeyli'de Kamyonet Dehşeti Kamerada 00:44

Sultanbeyli'de Kamyonet Dehşeti Kamerada

Sultanbeyli'de, sürücüsünün bilinmeyen nedenle direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet yolda ve kaldırımdaki 1'i kadın 3 kişiyi ezerek bir dükkana girdi. 3 kişinin ağır yaralandığı kaza anı güvenlik kameralarına sani..

Vatandaşın Ölümden Saniyelerle Kurtulduğu Heyelan Anı 00:25

Vatandaşın Ölümden Saniyelerle Kurtulduğu Heyelan Anı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde belediye tarafından yapılan ve vatandaşların sıkça kullandığı sahil yolu yıkılarak Fırat Nehrine gömüldü. Heyelanın gece geç saatlerde yaşanması büyük bir facianın yaşanmasını engellerken ..

Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Yayaya Çarpıp Sürükledi 00:18

Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Yayaya Çarpıp Sürükledi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan İngiliz uyruklu vatandaşa motosiklet çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye san..