#Saniye ve sinan yar yüzünden

Çıkan kavgada çocuğu ile ağabeyini tekme tokat dövdüler.. O anlar kameraya böyle yansıdı 00:50

Çıkan kavgada çocuğu ile ağabeyini tekme tokat dövdüler.. O anlar kame

Esenyurt’ta sokakta oyun oynayan iki çocuğun kavgasına ailelerin dahil olmasıyla ortalık birbirine girdi. Bıçak çektiği iddia edilen çocuğa saldıran aile bireyleri, yanındaki ağabeyiyle birlikte çocuğu yere yatırıp tekme..

Tartıştığı kardeşini tabanca ile ayağından vurdu, o anlar kameraya yansıdı 02:05

Tartıştığı kardeşini tabanca ile ayağından vurdu, o anlar kameraya yan

Antalya’nın Kepez ilçesinde bir kişi, tartıştığı kardeşini kurşun sıkarak ayağından yaraladı. Yaralı şahsın olay sonrasında hiçbir şey olmamış gibi sağa sola gitmesi şaşkınlık oluştururken yaşananlar güvenlik kamerası ta..

Kartal’da kamyonetin çarptığı kadının ölümden döndüğü anlar kamerada 01:55

Kartal’da kamyonetin çarptığı kadının ölümden döndüğü anlar kamerada

Kartal'da yaya geçidi üzerinden karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadına kamyonet çarptı. Kadın, çarpmanın etkisiyle yola savrulurken, yaşanan o korku dolu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Otomobil, bisikletiyle işe giden şahsa çarpıp metrelerce savurdu 02:25

Otomobil, bisikletiyle işe giden şahsa çarpıp metrelerce savurdu

Samsun'da fırında çalışan şahıs bisikleti ile işe giderken otomobilin çarpıp 30 metre fırlatması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza anı ise bir işyerinin güvelik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi...

İstanbul'da korkunç olay! Holding çalışanının yaşamını yitirdiği gasp anı kamerada! 01:37

İstanbul'da korkunç olay! Holding çalışanının yaşamını yitirdiği gasp

Ataşehir’de bir holdingte çalışan Sibel Koçan isimli 40 yaşındaki kadın, maskeli 3 gaspçının silahlı saldırısında can verdi. Koçan’ı çalışanların maaşını ödemek için bankadan çektiği 3 milyon lira parayla geldiği holding..

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

Hakkari-Van karayolunda heyelan kamerada 00:48

Hakkari-Van karayolunda heyelan kamerada

Hakkari-Van karayolunda sağanak sele dönüştü. Selde toprak kaymasına neden oldu. O anlar saniye saniye görüntülendi...

Korkulan oldu! 03:38

Korkulan oldu!

TÜRKİYE'NİN GÜNLERDİR BİR NUMARALI KABUSUYDU... O KABUS DÜN AKŞAM SAAT 9'DAN SONRA GERÇEK OLDU... ALEVLER KEMERKÖY TERMİK SANTRALİNE SIÇRADI, ÇALAN SİRENLE BİRLİKTE CEHENNEMDEN KAÇIŞ BAŞLADI...SANTRALİN ÖNCEDEN BOŞALTIL..

Damperi açılan kamyon PTS direğine böyle çarptı 00:29

Damperi açılan kamyon PTS direğine böyle çarptı

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde seyir halindeyken damperi açılan hafriyat kamyonu, PTS direğine çarptı. Kaza anı cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi...

Peşindeki köpeklerden kurtulmak isterken… 01:55

Peşindeki köpeklerden kurtulmak isterken…

Adana'da bisikletiyle kaldırımda giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayınca kaçmak için birden yola fırlayan çocuk, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Dehşet veren anlar saniye saniye görüntülere yansıd..

Yangın tüpünü dezenfektan sandı! 01:03

Yangın tüpünü dezenfektan sandı!

Yaşlı adam el dezenfektanı olduğunu düşündüğü yangın tüpüne eğilip kullanmaya çalıştı. Güvenlik görevlisinin uyarısıyla durumun farkına varan adam oradan uzaklaştı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Kafasına demir yağdı! 01:05

Kafasına demir yağdı!

Çorum'da yolda yürüyen bir kadının üzerine inşaat demirleri düştü. Adeta ölümden dönerek kolundan ve kafasından yaralanan talihsiz kadın, olayın ardından hastaneye kaldırıldı. O anlar bir güvenlik kamerası tarafından san..

Denizli'de 2 yaşındaki bebek, 12 metre yükseklikten beton zemine düştü! 01:18

Denizli'de 2 yaşındaki bebek, 12 metre yükseklikten beton zemine düştü

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, apartmanın üçüncü katındaki balkondan sarkan Afganistan uyruklu ailenin 2 yaşındaki bebeği, yaklaşık 12 metre yükseklikten beton zemine düştü. Talihsiz bebek, bir vatandaşın yaptığı ka..

İstanbul'da dehşet! Eski koca, pazara giden kadına silahlı pusu kurdu 01:26

İstanbul'da dehşet! Eski koca, pazara giden kadına silahlı pusu kurdu

İstanbul Kartal’da pazardan evine dönen kadına, eski kocası tarafından evinin önünde silahlı pusu kuruldu. Saldırgan koca, evinin önüne gelen kadına silahla 3-4 el ateş etti. Koluna kurşun isabet eden kadın pazara doğru ..

SAPLANTILI AŞIK KURŞUN YAĞDIRDI 01:40

SAPLANTILI AŞIK KURŞUN YAĞDIRDI

Ankara'da bir kişi, arkadaşlık teklifini reddeden genç kızın sevgilisine pusu kurup silahlı saldırı düzenledi. Dehşet anları saniye saniye kameralara yansıdı...

Namaz kılmak için camide elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran gençten iç ısıtan hareket 00:59

Namaz kılmak için camide elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran gençten iç ıs

Çorum'da bir genç camide namaz kıldığı sırada elektrikli ısıtıcıyı çalıştırdı. Gencin namazın ardından ilan panosuna bıraktığı 10 TL para ise yürekleri ısıttı. Olay, merkeze bağlı Güveçli köyünde meydana geldi. Namaz kıl..

Cep telefonuna bakarken canından oluyordu 00:48

Cep telefonuna bakarken canından oluyordu

Sarıyer'de kaldırımda yürürken cep telefonuna bakan genç kıza, yolun karşısına geçtiği sırada otomobil çarptı. Yere düşerek yüzünü kaldırıma vuran genç kız kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, kaza anı güvenlik kamerasın..

'Kime geldiniz-' dedi öldüresiye dayak yedi- Apartman içindeki dehşet anları kamerada 03:44

'Kime geldiniz-' dedi öldüresiye dayak yedi- Apartman içindeki dehşet

Esenyurt'ta aldığı ekmeklerle işinden evine dönen bir vatandaş, apartmanında gördüğü iki kişiden şüphelenerek “Kime geldiniz?” diye sordu. Cevap olarak ise “Sana ne, seni döveriz bak” cevabını alan adam, apartman yönetic..

Maltepe’de giyim mağazasına müşteri gibi girdiler, eşofman çalıp kaçtılar 01:53

Maltepe’de giyim mağazasına müşteri gibi girdiler, eşofman çalıp kaçtı

Maltepe'de giyim mağazasına giren 3 kadın iş yeri çalışanını oyalarken, yanlarındaki küçük çocuk eşofman takımı çalarak kaçtı. Yaşanan hırsızlık anları mağaza içinde bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı...

Kapkaç Zanlılarını Böyle Kovaladı 01:09

Kapkaç Zanlılarını Böyle Kovaladı

Adana'da bir kişinin cep telefonunu alıp motosikletle kaçan zanlılar polis tarafından yakalandı. Telefonu çalınan adamın zanlıları kovaladığı an ise saniye saniye görüntülendi...

Büyükçekmece’de Minibüs Şoföründen Hamile Yolcuya Azar 00:52

Büyükçekmece’de Minibüs Şoföründen Hamile Yolcuya Azar

Büyükçekmece'de bir minibüs şoförü, hızlı gitmesinden dolayı kendisinden şikayetçi olan hamile yolcuyu ve diğer yolcuları azarladı. Rahatsız olan hamile yolcu minibüsten inerken sürücüye, ‘bedduamı alırsın' diyerek tepki..

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı 03:45

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı

Terk-i Diyar Ormanı şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde pek alışık olmadığım bir durum var Aklımı çeliyor bu aşk küsüyorum bazen zamana ben Yalnızca içimde sevgimle yeşerip büyüyen bir fidan Seni güneşten yağmurdan ko..

Ataşehir'de Taksici Dehşeti Ücrete İtiraz Eden Kadın Turisti Darbedip Yere Fırlattı 00:33

Ataşehir'de Taksici Dehşeti Ücrete İtiraz Eden Kadın Turisti Darbedip

Ataşehir'de bir taksi şoförü, ücret nedeniyle tartıştığı kadın turisti darbettikten sonra yere fırlattı. O anlar kameraya saniye saniye yansırken, taksi şoförü gözaltına alındı...

Yumrukların Havada Uçuştuğu Kavgayı Film Seyreder Gibi İzlediler 01:26

Yumrukların Havada Uçuştuğu Kavgayı Film Seyreder Gibi İzlediler

Denizli'de 7 kişilik grup, sokak ortasında karşılaştıkları çocuğu ve ardından araya girerek onu korumaya çalışan esnafı tekme tokat dövdü. Uçan tekmelerin ve yumrukların havada uçuştuğu kavga anı, saniye saniye kameralar..

Arnavutköy'de faciadan dönülen kaza kamerada 00:19

Arnavutköy'de faciadan dönülen kaza kamerada

Arnavutköy'de bir oto yıkama dükkanında çalışan işçiler, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi..

Gaziosmanpaşa’da 17 suç kaydı bulunan 17 yaşındaki şüpheli yakalandı 00:36

Gaziosmanpaşa’da 17 suç kaydı bulunan 17 yaşındaki şüpheli yakalandı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 17 suç kaydı bulunan 17 yaşındaki şüpheli, bir kadının cep telefonunu çaldıktan kısa süre sonra yakalandı. Kapkaç anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...

Feribotta can pazarı! 00:55

Feribotta can pazarı!

Bursa'da etkili olan şiddetli rüzgar ve sağanak yağış sonrası Güzelyalı İskelesi'ne yanaşmak isteyen İDO deniz otobüslerindeki yolcular metrelerce yükselen dalgalar sonucu zor anlar yaşadı. Feribot iskeleye yanaşamadı, h..

Cami kubbesinde ölümüne tadilat 01:48

Cami kubbesinde ölümüne tadilat

Bursa'da kubbe tadilatına başlanan camide güvenlik tedbiri almadan çalışan işçiler yürekleri ağızlara getirdi. İşçilerin ölüme meydan okuduğu o anlar saniye saniye kaydedildi...

Babasının otomobilini kaçıran 16 yaşındaki gencin kız arkadaşıyla kaçamağı hastanede bitti - 02:43

Babasının otomobilini kaçıran 16 yaşındaki gencin kız arkadaşıyla kaça

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 16 yaşındaki gencin, babasına ait otomobili izinsiz alıp kız arkadaşıyla yaptığı kaçamak, kırmızı ışık ihlali sonucu meydana gelen trafik kazasıyla hastanede bitti. Kazada 2 kişi yaralanırk..

Damperi açık kalan kamyon köprüye çarpıp devrildi; sürücüsü böyle kurtarıldı 04:34

Damperi açık kalan kamyon köprüye çarpıp devrildi; sürücüsü böyle kurt

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Hikmet Şahin Köprülü kavşağına çarparak devrilen damperi açık kamyonun sürücüsü yaralandı. Şoför kabininde sıkışan sürücü itfaiye ekiplerince kurtarılırken, o anlar kameraya saniye saniye yansı..