#Saniye ve sinan yar yüzünden

Yılmaz Köleoğlu - Çocuk 03:51

Yılmaz Köleoğlu - Çocuk

Çocuk şarkı sözleri ile Yok, biliyorum.. Dönmeyeceksin. Sen hep haklıydın. Ben hatalıydım. İçimde küçük bir çocuk ağlar, Yar suçluyum. Anlamım sensin, Anladım sensin, Zor yokluğun zor.. Öyle derin bir uçurum ki Ne s..

Tamer - Biri Vardı 04:27

Tamer - Biri Vardı

Biri Vardı şarkı sözleri ile Siyah degibeyazdi sana olan bütün bu duygularim, Dayanilir gibi degiartik senli rüyalarim Cözülür yavas yavas dügmeler, Arzular beden tüm hücreler, Bak kopuyor kiyametler koptugu yerdeyim ..

Sefo - Tutsak (Sözleri_Lyrics) - Tüm Şarkilar - One Little Lyrics 11:41

Sefo - Tutsak (Sözleri_Lyrics) - Tüm Şarkilar - One Little Lyrics

Şarkı Al Sevgilim Sanatçı Semicenk, Funda Arar Albüm Al Sevgilim YouTube'a lisanslayanlar Netd Müzik Video Dijital Platform Ve Ticaret A.Ş (EVA RECORDS adına) ve 2 Müzik Hakları Topluluğu Şarkı Leylim Yar Sanatçı Canbay ..

Rober Hatemo - Ceylan Gözlüm 03:32

Rober Hatemo - Ceylan Gözlüm

Ben ettim yar sen etme Ayrılık sevene çok zor geliyor Sanki gözümden akan yaş değil aman Ceylan gözlüm senin yüzünden ömür bitiyor Hiç mi insafın yok bana Yenildim sevda oyununda Hiç mi insafın yok bana Ya rab un..

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esra Eroldaki Damat Ve Gelin Adayını Özge Ulusoy Nasıl Ayırdı 02:12

Esra Eroldaki Damat Ve Gelin Adayını Özge Ulusoy Nasıl Ayırdı

Özge Ulusoy Esra Erol'un evlilik programındaki gelin adayının üzerine yapıştırdığı şaşkın emojiyle başlayan,damat adayının ilişkimiz onun yüzünden bitti diye veryansın ettiği haberimiz ve detayları.....

  • ANKA tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barbaros'un Serbest Kalma Hayali Nasıl Suya Düştü? 05:10

Barbaros'un Serbest Kalma Hayali Nasıl Suya Düştü?

Terzi yamağı olarak bilinen Barbaros Sansal, attığı tweet yüzünden tutuklandı.Bu tweeti kendisinin atmadığını ileri süren terzi yamağının yalan iddiaları ise savcı tarafından ispatlandı.Ünlü modacının tutukluluk hali dev..

  • ANKA tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yakup Ekin - Senden Sonra 03:52

Yakup Ekin - Senden Sonra

Hiç sevmedim senden sonra Yookk sevmedim Varsa günahım sorsun Allah'ım Hiç sevmedim senden sonra Hiç sevmedim senden sonra. Yookk sevmedim. Varsa günahım sorsun Allah'ım. Hiç sevmedim senden sonra. Hep senin yüzünden se..

  • Candy tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısmetse Olur - Farima ve Akının Duygusal Anları! 04:00

Kısmetse Olur - Farima ve Akının Duygusal Anları!

Kısmetse Olur 12 Mayıs Cuma yayınlanan son bölümde, Rabia yüzünden Farima ve Akın arasında tartışma çıkmıştı. Akın, Farima'nın bu konu yüzünden daha fazla üzülmesini istemeyerek onun yanına gidiyor ve ikili arasında duyg..

  • ANKA tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolunay 1. Bölüm - Nazlıyı Şoke Eden Teklif! 04:49

Dolunay 1. Bölüm - Nazlıyı Şoke Eden Teklif!

Ferit Aslan, işindeki mükemmel düzeni evinde de arayan başarılı bir iş adamıdır. Evinde her gün o gelmeden önce yemeğini yapacak bir aşçı çalışır. Ama Ferit’in titizliği ve mükemmeliyetçiliği yüzünden hiçbiri uzun süre ç..

  • ANKA tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GTA5 Hakkında Kötü Gerçekler Ve Cinayetler Dikkat ! 02:05

GTA5 Hakkında Kötü Gerçekler Ve Cinayetler Dikkat !

Bu oyun yüzünden öldürülen ve bir çocuğu katil eden hakındaki gerçekler..

Kötü Gerçekler #1 Dead Rising 2 Vahşeti ! 01:30

Kötü Gerçekler #1 Dead Rising 2 Vahşeti !

Dead rising 2 yüzünden olen bir baba suçu neydi peki ? ecelmi oyunun piskolojik baskısımı..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Tarzan Rıfkı Kemal Sunal 1:15:31

Tarzan Rıfkı Kemal Sunal

Sakarlığı ve beceriksizliği yüzünden bir baltaya sap olamayan Rıfkı, kendini Tarzan sanmaktadır ve zamanının büyük çoğunluğu ormanda geçmektedir. Fakir ve saf bir delikanlı olan Tarzan Rıfkı tesadüfler sonucu kendisini m..

  • dizi tarafından
  • 17.231 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sancak - Gel Artık 02:55

Sancak - Gel Artık

Bilsen nasıl dayandığımı, sensiz her gece uyandığımı. Gelsen, ya da bir gülsen yeter. Unuttun mu sana inandığımı? Öğrendim sensiz yürümeyi ve seni sensiz sevmeyi. Bir tek sensiz gülmeyi yapamıyorum, gel artık. Bir avuç ..

Hadise'nin Zor Anları Hayranları Tarafından Yuhalandı 03:29

Hadise'nin Zor Anları Hayranları Tarafından Yuhalandı

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'ın en ünlü gece kulüplerinden birinde sahne olan Hadise, yaşanan teknik aksaklık yüzünden zor anlar yaşadı.Bir süre mikrofonu yüzünden sesi çıkmayan Hadise, alandakiler tarafından yuhalanm..

  • BETA tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.432 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün Tanju Okan 03:57

Kadehi Şişeyi Kırarım Bugün Tanju Okan

Gelmeyin üstüme sakın gelmeyin Dostu arkadaşı kırarım bugün Gözümde anılar canlandı yine Kadehi şişeyi kırarım bugün Kim var benim gibi yazısı kara Gençliğim gömüldü acı yıllara Bir sevgi yüzünden düştüm yollara..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Körfez Ülkeleri ile Kriz Katarlı Hacıları Etkiledi 00:52

Körfez Ülkeleri ile Kriz Katarlı Hacıları Etkiledi

Başta Suudi Arabistan olmak üzere bazı Arap ülkeleri ile yaşanan kriz yüzünden, bu yıl Katar’dan Mekke’ye giden hacı adaylarının sayısı da önemli ölçüde düşüş gösterdi Diplomatik krizin ardından Katar ile sınır kapıları..

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

Yırtık Niyazi 1971  Sadri Alışık  Feri Cansel Türk Filmi İzle 1:18:51

Yırtık Niyazi 1971 Sadri Alışık Feri Cansel Türk Filmi İzle

Yırtık Niyazi Filmi, Niyazi ile Gül’ün yoksulluk yüzünden sarsılan aşkını konu alır. Niyazi ve Sansar bir pansiyonda fakir bir hayat sürerler. Pansiyon sahibesi Binnaz, hapiste tanıştığı Gül’ü de alarak pansiyona yerleşi..

  • Tv Series tarafından
  • 3.424 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızının Şutuyla Topu Suratına Yiyen Kadın 01:05

Kızının Şutuyla Topu Suratına Yiyen Kadın

Eşi ile kızı voleybol oynarken kenarda onları izleyen kadın yüzüne gelen top yüzünden ne olduğunu anlayamamış. Kadın top yüzünden uzun süre sersemlemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Trafiğin derdi 'telefon trafiği' 02:20

Trafiğin derdi 'telefon trafiği'

ARAÇ KULLANIRKEN TELEFONU ELİNDEN DÜŞÜRMEYENLER, EŞİNİ DOSTUNU ARAYIP MESAJ ATANLAR DİKKAT! İSTATİSTİKLERE GÖRE, İSTANBUL'DA HER GÜN 500 SÜRÜCÜ TELEFON YÜZÜNDEN CEZA YİYOR... DAHA VAHİMİ, KAZALARIN ÇOĞU DA TRAFİKTE TELEF..

Yağ kapanın elinde kaldı! 02:36

Yağ kapanın elinde kaldı!

ZAM GELECEK ENDİŞESİ YÜZÜNDEN MARKETLERDE AYÇİÇEK YAĞ PANİĞİ DEVAM ETTİ; ŞİŞELER, TENEKELER ADETA KAPANIN ELİNDE KALDI. YAĞ YÜZÜNDEN KİMİ YERLERDE KAVGA ÇIKTI, TARIM BAKANI VAHİT KİRİŞCİ'DEN ENDİŞEYE GEREK YOK. ÜLKEMİZİ..

Sakar Hırsız 01:08

Sakar Hırsız

Bir marketten içki çalmak isteyen hırsızın başına sakarlığı yüzünden gelmeyen kalmamış. Hırsız sakarlığı yüzünden istediklerini de çalamamış...

  • PengoTV tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:45

Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Chris, Mustang'ine kurulmuş 3 saat sonraki iş randevusuna yetişmeye çalışmaktadır. Bir kaza yüzünden otoyolun trafiğe kapalı olduğunu görünce kestirme olduğunu tahmin ettiği bir yan yola sapar. Ne yapıp edip bu..

 New York Donarken Sydney Yanıyor 01:52

New York Donarken Sydney Yanıyor

ABD'nin doğu kıyısındaki New York'da geçen hafta sonu soğuk rekorları kırılırken, Avustralya'da Sydney kenti neredeyse son 80 yılın en yüksek sıcaklarını yaşıyordu. Sosyal medyadaki mesajlar da iki kentteki bu iki aşırı..

İntizar 1973 Türk Filmi İzle 1:31:45

İntizar 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Matbaa işçisi bir kızla bir şoförün fakirlik yüzünden altüst olan hayatları anlatılır. Neşe, bir matbaada çalışan fakir bir kızdır. Bir nakliye firmasında şoförlük yapan Kemal, Neşe ile evlilik hayalleri kurmakt..