#Saniye ve sinan yar yüzünden

Kahve Nasıl Yapılır 23:17

Kahve Nasıl Yapılır

3 taşımlık Türk Kahvesi, 1 fincan su 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesi · Cezveye bir finsan su ve 1,5 tatlı kaşığı Türk kahvesini koyup iyice karıştırın. · Kısık ateşte, cezveyi ateşin ortasına yerleştirerek, aynı yönd..

Tembel Kahvesi 02:57

Tembel Kahvesi

Artık neredeyse her köşe başında bir kahveci var. Kahve tutkunları alınmasın ama ya benim adını bile söyleyemediğim yöntemlerle yapılıyorlar ya da minik kapsüllerde tanesi 4 lira gibi büyük paralara satılıyorlar. Memleke..

 Hızlı Tantuni 05:58

Hızlı Tantuni

300 gr bonfile 2 adet lavaş 1 adet kapya biber 2 adet köy biberi 1 adet havuç 2 fındık büyüklüğünde zencefil 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı isot 4 adet tane karanfil 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı ..

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi 08:15

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi

Kıymalı, Patlıcan ve Sebzeli Pide Tarifi İçin Malzemeler: Pide Hamuru İçin: yarım su bardağı süt yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısı üzerine) yaklaşık 4 buçuk su bardağı un (hepsini birden..

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi  Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı 04:33

Evde Tulumba Tatlısı Tarifi Çıtır Çıtır Kolay Şerbetli Tatlı

Çok meşhur bir türk tatlısı olan tulumba tatlısının evde kolaylıkla nasıl yapıldığını öğrenmeye hazırmısınız. Bu şerbetli tatlı tarifinin aslında çok benzerleri tüm dünyada yapılıyor. Hatta İngilizce kanalımızda çoğu kiş..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:46

Karnabahar Kızartması Tarifi

MALZEMELER 1 orta boy karnabaharın yarısı, 1 yumurta, 3/4 çay bardağı süt, 3 yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 silme çay kaşığı karabiber, Kızartmak için sıvı yağ. **************************** Birçok kişinin kar..

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Kaan - Belki 04:23

Kaan - Belki

Kaan - Belki Dinle Belki şarkı sözleri ile Belki bir daha sevmez gönül seni sevdiği gibi Belki de bir daha sövmez dilim unutur gidenleri Belki bir gün pişman olur döner bana geri Belki de çoktan başkası almış yerime ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sancak - Seni Son Anlatışım (Lyric Video) 03:26

Sancak - Seni Son Anlatışım (Lyric Video)

Söz, Müzik : Sancak Aranje : Sancak Piano: Paşahan Kaytan Düzenleme, Mix, Mastering : Rapozof Video : Burak Fatsa instagram.com/sancakmusic 'Seni Son Anlatışım' Bir başkası duysun beni Ya da bir başkası anlasın hissett..

Mert Kıyak & Sura Tekin - Mesafelere İnat 03:01

Mert Kıyak & Sura Tekin - Mesafelere İnat

Mesafelere İnat şarkı sözleri ile İçime sığmıyor Alışmaya çalışıyor gibiydi gözlerim Yaşlara inat, yaşananlara, mesafelere inat Dur dedim durmuyor Uğurluyorum sende kalan hatıraları İstediğim anda geçemiyorum anla İç..

Emirhan Bulut - Belki 02:26

Emirhan Bulut - Belki

Belki şarkı sözleri ile Bu sabah Erken uyandım Sırf daha çabuk gelebilmek için yanına Baktım saatime özledim her geçen saniye Anladım sensiz geçmez bu hayat Bilmiyorum kimde asıl kabahat Bende mi seni sevdiğim için Yo..

Orhan Osman - Yangın Yeri 05:19

Orhan Osman - Yangın Yeri

Yangın Yeri şarkı sözleri ile Kalbim senle yanık bir çift maviye Yüreğimi ah ezer geçer yine de ses etmem Aşk böyle ise bir ömür kalbim el ele seninle Bir beden her saniye Nakarat Yangın yeri ah yureğim yangın yeri Aş..

Güvenlik önlemleri nerede 02:09

Güvenlik önlemleri nerede

KAPİTALİST SÖMÜRÜ DÜZENİ VE BUNA KARŞILIK SOSYAL ADALET DEYİNCE İLK AKLA GELEN İSİMLERDEN KARL MARX'IN ,İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ KONUSUNDA 101 SORUDAN OLUŞAN BİR İŞÇİ ANKETİ HAZIRLADIĞINI BİLİYOR MUYDUNUZ? KUŞKUSUZ ..

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekileri Uzaklaştırmış 01:42

Zeytinburnu’nda Bir Temizlik Görevlisi Bina Yıkılmadan Önce Çevredekil

Zeytinburnu'nda bir temizlik görevlisinin 5 katlı binanın yıkılmasından kısa süre önce çevredeki vatandaşları uyararak olası bir faciayı önlediği ortaya çıktı. Dün, Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde önceki gece gelen sesle..

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Poyraz Karayel 80. Bölüm Fragmanı-2 01:04

Poyraz Karayel 80. Bölüm Fragmanı-2

Ayşegül, Çınar'dan boşanıyor; Sinan, Poyraz'ı elini çabuk tutma konusunda uyarıyor! Poyraz Karayel, heyecan dolu yeni bölümüyle 15 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Temiz, En Güzel Ekmeğini Yapan Heykeltıraş Murat Demirtaş ile Tanışın! 03:46

Dünyanın En Temiz, En Güzel Ekmeğini Yapan Heykeltıraş Murat Demirtaş

Murat Demirtaş katkısız ekmek üreterek dünyanın en temiz ekmeğini yapıyor. 42 yaşında 2 çocuk babası olan Murat Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü’nden mezun ancak geçimini ekmek yaparak kaza..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuba Büyüküstün Kimdir? 05:31

Tuba Büyüküstün Kimdir?

Tuba Büyüküstün 5 Temmuz 1982 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Özel Doğuş Okulları'ndan ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun oldu. Üniversitede okurken reklam..

Hande Erçel Kimdir? 01:09

Hande Erçel Kimdir?

1993 Balıkesir Bandırma doğumludur. Güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okumaya devam ediyor...

Damla Sönmez Kimdir? 00:45

Damla Sönmez Kimdir?

Türk televizyonunda birçok yapımda yer alan Damla Sönmez, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında öğrenim gördü..

Anne 23. Bölüm - Ayrılık Konuşması mı Bu 04:26

Anne 23. Bölüm - Ayrılık Konuşması mı Bu

Sinan'ın konuşması bitmeden Duru'nun intihar haberi alırlar...

Ateş Hattı 7 Kasım 1994 1:06:26

Ateş Hattı 7 Kasım 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Atatürk’ün vasiyeti, Nazım Hikmet’in mezarının Türkiye’ye getirilmesi tartışması ve Sinan Çetin’in Sinemadan para kazanamayan yönetmen eşektir” açıklaması konu edilmektedir..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rüzgar Çetinin Açıklaması Ahmet Hakanı Kızdırdı! 15:11

Rüzgar Çetinin Açıklaması Ahmet Hakanı Kızdırdı!

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin alkollü araç kullanırken bir polis memurunu şehit etmişti.Rüzgar Çetin'in açıklaması Ahmet Hakan'ı kızdırdı!..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım ve Kızları 9. Bölüm Fragmanı 01:01

Fazilet Hanım ve Kızları 9. Bölüm Fragmanı

Hazan, Ece’yi Yağız’ın evinde bulmanın şaşkınlığını yaşarken, abla ve kardeşin duygusal buluşması Yağız’ı etkilemiştir. Kızına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Fazilet, büyük rahatlamanın ardından ev meselesini çözmek için..

FB'li Van der Wiel'den Suç Duyurusu 01:53

FB'li Van der Wiel'den Suç Duyurusu

Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Van der Wiel kendisini organizatör olarak tanıtan bir kişi tarafından dolandırıldığını iddia etti. Ünlü futbolcu hem 4, 5 milyon dolarını kaptırdığını hem de tehdit edildiğini belirtere..

  • En Yeniler tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haberci Türkiye Renkleri 16.Bölüm 49:37

Haberci Türkiye Renkleri 16.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünde; Türkiye’de ve dünyadaki mayın dosyası konu edilmektedir. Ankara’da bulunan TSK rehabilitasyon merkezi ziyaret edilerek gazilerle ve Sinan Çetin ile yapılan röp..

Seda Sayan Eski Eşinin Yeni Eşiyle Kutlamada 07:42

Seda Sayan Eski Eşinin Yeni Eşiyle Kutlamada

Sevgilisi Erkan Çelik'ten ayrıldıktan sonra ara verdiği sosyal medyaya hızlı bir dönüş yapan Seda Sayan, Anneler Günü'nde ilginç bir fotoğraf paylaştı. Ünlü sanatçı, bu özel günü eski eşi Sinan Engin'in eşi Ayşe Engin'le..

  • ANKA tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Krize Sokan Konuşma 02:09

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Krize Sokan Konuşma

Rasim Ozan Kütahyalı'nın konuşmasından bir bölüm; Türk spor tarihinde Galatasaray bir kupayı bir şekilde kaldırdı.Ama biz bu sene bir kupa bile kaldıramadık. Fenerbahçe'de bizim gibi kaldıramayacak diyordum. Ama Fenerbah..

  • JET TV tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce