#Saniye ve sinan yar yüzünden

İzmir'de Yol Verme Kavgası Kamerada 00:15

İzmir'de Yol Verme Kavgası Kamerada

İzmir'n Bornova ilçesinde bir ESHOT şoförü, yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kamyonetteki 2 kişi tarafından dövüldü. Olay, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi...

15 Milyon Kişi Korku İçerisinde Bekliyor 01:08

15 Milyon Kişi Korku İçerisinde Bekliyor

ABD'de 4 eyaleti vuran 19 hortumun ardından milyonlarca insan sel tehdidiyle karşı karşıya. Yerel medyada yer alan haberlere göre, Oklahoma, Teksas, Missouri ve Arkansas eyaletlerini en az 19 hortumun vurduğu belirtildi...

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:57

Brad Pitt - 2 Yaşından 53 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

William Bradley Brad Pitt (Брэд Питт, 18 Aralık 1963 doğumlu) Amerikalı bir aktör ve yapımcıdır. Kendi şirketi Plan B Entertainment altında yapımcı olarak bir Akademi Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül ve aday göst..

Uzaydan Gelen Fırtına Türkçe Dublaj İzle 1:49:07

Uzaydan Gelen Fırtına Türkçe Dublaj İzle

Artık dünya yaşanılabilir bir yer olmaktan çıkmıştır nedeni ise güneş patlamalarıdır ve çok ani iklim değişikliklerine neden olmaktadır. Dondurucu soğuklar birden kavurucu sıcaklara dönüşüyor. Dünya üzerinde insanların y..

Kemerle Saldıran Sürücü Yediği Yumrukla Nakavt Oldu 01:00

Kemerle Saldıran Sürücü Yediği Yumrukla Nakavt Oldu

Gaziosmanpaşa'da yol verme yüzünden tartışan 2 sürücü, araçlarından inince ortalık karıştı. Sürücülerden biri pantolonundan çıkarttığı kemerle karşı tarafa saldırırken aldığı yumruk darbesiyle adeta nakavt olarak yere yı..

Park Kavgasını Polis Havaya Ateş Açarak Ayırdı 00:32

Park Kavgasını Polis Havaya Ateş Açarak Ayırdı

Şanlıurfa'da, iş yeri önüne araç park edilmesi yüzünden dükkan sahibi ile sürücü arasında, sopaların da kullanıldığı kavga çıktı. İhbarla gelen polis ekipleri, havaya ateş ederek, kavgayı sonlandırırken, 5 kişiyi gözaltı..

Cin Çeşmesi Fragmanı 01:27

Cin Çeşmesi Fragmanı

Kardeş olan Raziye ve Kanber Hoca, aynı köyde yaşadıkları Kamil ile Şerife’ye aşıktır. Fakat Kamil’in annesi Hatice onların ilişkilerine karşıdır. Oğlunu Raziye’den ayıran Hatice onu Kanber’in sevgilisi Şerife ile evlend..

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..

Demet Şener Ateş Püskürdü 11:24

Demet Şener Ateş Püskürdü

Geçtiğimiz cuma Etiler'de bir AVM'de kameralarına yakalanan Demet Şener, medyaya yansıyan İbrahim Kutluay ile ilgili uzaklaştırma kararının ihlali başlığı altında çıkan haberler hakkında konuştu. Muhabirlerden birinin İ..

  • BETA tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İbi - Yüzen Kasaba 10:58

İbi - Yüzen Kasaba

Kahramanlarımız, Guppa’yla birlikte yüzen kasaba Mavina’ya gelir. Guppa, dikkatsizliği yüzünden Mavina’da sorun yaşanmasına neden olur. Hep birlikte işleri yoluna koymayı başardıktan Guppa’ya veda ederler. Yola çıktıklar..

  • ÇocukTV tarafından
  • 248 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İbi - Kazı Alanı 11:32

İbi - Kazı Alanı

Kahramanlarımız, büyük ve sıcak Kalapa Çölü üzerinden geçer. Hoppa’nın merakı nedeniyle önlerine çıkan kazı alanına inmek zorunda kalırlar. Beklenmeyen ve heyecan dolu serüvenler yaşanırken Hoppa ve Guppa’nın başı oyunba..

  • ÇocukTV tarafından
  • 193 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eski̇ Ni̇şanlısı Zuhal Topal’a İfti̇ra Attırmaktan Ceza Aldı Mı 10:23

Eski̇ Ni̇şanlısı Zuhal Topal’a İfti̇ra Attırmaktan Ceza Aldı Mı

'Sabahların Sultanı' Seda Sayan, eski nişanlısı Erkan Çelik'in kendisi yüzünden davalara maruz kaldığını ve kendisini korumak istediğini açıkladı. Sözlerine devam eden Seda Sayan, hangi ünlünün ismini zikretmek istemedi?..

  • BETA tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe'dan Kumar Borcu Açıklaması 09:53

Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe'dan Kumar Borcu Açıklaması

Serdar Ortaç'ın kumar tutkusunu bilmeyen yok... Birkaç yıl önce Kumar yüzünden 50 milyon dolar kaybettim gibi bir itirafta bulunan Ortaç, eşiyle birlikte -sonunda- düğmeye basmış. Bakalım Ortaç'ın 'para' çilesini eşi C..

  • BETA tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kadın İsterse 1965 Türk Filmi İzle 1:44:07

Kadın İsterse 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Farklı milletlerden olan bir kadın ile bir adamın yaşadığı aşk hikâyesi konu edilir. Nadya babasıyla yaptığı uçak yolculuğunda bir kalp krizi geçirir. Uçak acil olarak İstanbul’a iniş yapar. Babası Nadya’yı ted..

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı 00:54

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 468. Bölüm Fragmanı yayında! Gizli görevle Suriye'ye giden Selin teröristle karşı karşıya kalıyor! Arka Sokaklar 468. Bölüm 9 Şubat Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! İstihbarat ve emniyetin işbirliği y..

Sen Anlat Karadeniz 3. Bölüm Hd İzle 2:14:30

Sen Anlat Karadeniz 3. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 3. Bölüm özeti: Nefes ve Yiğit’i bulamadığı için deliye dönen Vedat, yayla evinden bir kurban alarak ayrılır. Bu kurban Mustafa’dır ve Vedat, Kaleli Ailesi’nin ocağına çok büyük bir ateş düşürür. Ya T..

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar 02:33

Yerli Yazışma Programı Hazırladılar

Gaziantep'te faaliyet gösteren bir teknoloji firmasınca tamamen yerli imkanlarla hazırlanan yazışma programı sayesinde, kullanıcılara telefon ve bilgisayarlardan yazılı, sesli ve görüntülü iletişim kurma imkanı sağlanıyo..

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi 02:46

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi

Hollanda'da kendi isteğiyle hayatını sonlandırmak isteyen kişilere yardım etmek amacıyla kurulan Son Arzu Kooperatifi (Coöperatie Latste Wil), 300 üyesine ölümcül pudra verdiğini açıkladı. Kişilerin kendi isteğiyle ..

Haluk Tutku'ya Yürüyor Mu Beyaz Show 02:53

Haluk Tutku'ya Yürüyor Mu Beyaz Show

Beyaz, Kanal D'nin rekorlar kıran dizisi Çocuklar Duymasın'da Tutku yüzünden yaşananların perde arkasını konuştu ve Haluk ile Tutku arasındaki durumun da eğlenceli bir değerlendirmesini yaptı! Beyaz Show'un 9 Şubat kon..

  • BETA tarafından
  • 1.499 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acun Ilıcalı Açıkladı Athena Gökhan O Ses Türkiye'den Ayrılıyor Mu 03:09

Acun Ilıcalı Açıkladı Athena Gökhan O Ses Türkiye'den Ayrılıyor Mu

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bensu Soral İle Hakan Baş'tan İddialara Yanıt 07:56

Bensu Soral İle Hakan Baş'tan İddialara Yanıt

Bensu Soral ile Hakan Baş çiftinin boşanacağı yönünde ortaya atılan iddialara Mikonos'dan yanıt geldi. Geçtiğimiz günlerde kıskançlık yüzünden şiddetli tartışma yaşadıkları iddia edilen Bensu Soral- Hakan Baş çifti Mykon..

  • BETA tarafından
  • 123 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Jennifer Lopez'in Antalya Konserindeki Paylaşımına Olay Yorum 08:55

Jennifer Lopez'in Antalya Konserindeki Paylaşımına Olay Yorum

Dünyaca ünlü strar Jennifer Lopez’in Antalya konseri dün gece gerçekleşti. Jennifer Lopez’in Antalya konserinde giydiği kıyafet ortalığı ayağa kaldırdı. Jennifer Lopez’in Antalya konserine onlarca Türk ünlü isim de katıl..

  • BETA tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gökçe Eyüboğlu Yorgunluktan Gözlerim Şişti 02:10

Gökçe Eyüboğlu Yorgunluktan Gözlerim Şişti

Fox TV Yeni Sezona Merhaba Partisi, Bu Akşam Raffles Hotel’de Gerçekleşti. Kadın Dizisinin Ceyda’sı Gökçe Eyüpoğlu, UçanKuş Kameralarına Konuştu. Yoğun Tempo Yüzünden Yorgun Olduğunu Belirten Eyüpoğlu, “Ekim Ayından Beri..

  • BETA tarafından
  • 439 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle 1:12:39

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Korku ve gerilim türündeki Alkarısı: Cinnet filmi, adını yerleşik bir Anadolu efsanesinden alıyor. Genellikle lohusa kadınlara ve atlara musallat olduğu rivayet edilen ve anlatılarda uzun saçlı, çirkin bir kadın..

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:59:03

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Altyazılı Hd İzle

1995 yapımı olan jumanji filminin devamı filmi jumanji vahşi orman filminde okulda yaptıkları yüzünden ceza alan 4 öğrenci okulun eski bir odasını temizlemekle cezalandırılacaklardır. Eski eşyalar arasında değişik bir oy..

Yeni Gelin 42. Bölüm Fragmanı 01:00

Yeni Gelin 42. Bölüm Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle 2:18:01

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle

Ertuğrul’un sultan tarafından masum olduğuna karar verilmiş ve Ertuğrul; Artuk, Turgut, Bamsı ve Sungur’u kurtarmış, Günalp’a da haddini bildirmişti. Altunaba, Kılıçarslan ve anasını katletmiş, Emir Saadettin ise Altunab..

Kızın Fondip ile İmtihanı 00:07

Kızın Fondip ile İmtihanı

Masanın üzerinde duran içkiyi fondip yapmak isteyen kız beceriksizliği yüzünden hüsrana uğramış. Fondip deneyimi kötü sonuçlanmış...

  • JET TV tarafından
  • 167 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ninni Perisi | Peri Kızı | NİNNİMİZİ YENİDEN YÜKLEDİK 03:06

Ninni Perisi | Peri Kızı | NİNNİMİZİ YENİDEN YÜKLEDİK

Teknik bir sorun yüzünden bu ninnimizi yeniden yükledik kanalımızın son eklenen videolarında bulabilirsiniz .nnişte link :nnhttps://www.youtube.com/watch?v=vSWcfb5xT_E..

Suriyeli Çocuklar- Umut Şarkısı 03:47

Suriyeli Çocuklar- Umut Şarkısı

Şam'daki şiddet yüzünden evini terk etmek zorunda kalan 10 yaşındaki doğuştan görme engelli Ansam, Suriyeli çocuklarla birlikte söylediği şarkısında umut dolu mesajlar veriyor. Ansam ve beraberindeki Suriyeli çocuklar um..